לא מסכים איתך בכלל לגבי הסטודנטים בעיר.doctorslayer כתב:
אז בוא נספר לך עובדה מעניינת.
א.זה שאתה בן 39 , לא אומר שאני ביסודי.
ב. זה שאני בן 27 ואתה בן 39 , כנראה אומר שאני מכיר את החיים הסטודנטיאלים בעיר קצת (הרבה) יותר טוב ממך , וכנראה שגם מכיר יותר סטודנטים מחוץ לעיר שלומדים פה ממך.
אז די כבר עם הרגשי נחיתות של באר שבעים שכולם מעליהם.
זה שלא מדברים על ב"ש בתקשורת לא הופך אותה לעיר חשוכת אל , זה כל כך שנות ה90 לבכות על זה , די כבר צאו מזה , זה סה"כ דברים שאומרים אוהדים של קבוצות אחרות כדי לעצבן אותנו.
מי ישמע כל אוהד בית"ר שתראה ברחוב ישר תחשוב שהוא שונא ערבים.
אגב , לגבי שחקנים שלא חתמו פה , בוא אני אספר לך סוד , זה לא בגלל הדרום או העיר , זה בגלל שאנחנו ברוב השנים קבוצת תחתית מובהקת שגם לא פעם הייתה בליגה לאומית.
אתה היית רואה את זהבי / בניון/ בוזגלו / עזרא פתאום חותמים בהפועל פ"ת? או ברעננה כי הם במרכז?
זה נקרא רגשי נחיתות.
אני עשיתי תואר ראשון בבן גוריון ועכשיו באמצע השני בבן גוריון, וואלה לרוב הסטודנטים מהמרכז יש דעות קדומות על באר שבעיים שגובלות לפעמים בטימטום מוחלט שלפעמים אני לא מבין איך אנשים כאלו בכלל התקבלו לאוניברסיטה. לא פעם ולא פעמיים אנשים פשוט צחקו על באר שבעים לידי (כמובן שלא ידעו שאני באר שבעי בהתחלה) ואחרי שהבינו שאני באר שבעי התחילו לגמגם ולא האמינו. אם אתה סטודנט וחי את העיר אז אתה יודע שלא סתם הייתה לפני שנה וחצי מחאת הפאבים כי זה הגיע למצב שלא מכניסים באר שבעיים לברים בעיר כדי שחס וחלילה הסטודנטים בעיר לא יפגשו את ה natives ויתערבבו איתם. אתה יכול להפוך את זה איך שאתה רוצה אבל מסתכלים עלינו שונה, וסיטגמה יש מפה ועד ת"א וחזרה, לגבי הנושא, לא אכפת לי אם אוהד מסוים מצטלם בלי שיניים ושלט מלא עם שגיאות כתיב כי הוא אוהד שלנו ומוסיף צבע ליציע כמו כל אוהד אחר, אבל זה לא העיניין, העיניין הוא שכתב כזה או אחר מחפש אותו כל משחק ומצלם אותו ומדגיש את הסטיגמה שקיימת, תצלם אותו פעם, פעמיים כשיש איזה שלט מצחיק או משהו בסגנון, אבל אוהדי באר שבע זה לא רק איציק שלטים, ברגע שהכתב יבוא ויצלם את העוצמה שהקהל הזה מביא כל שבוע ולא יחפש רק את התמונה שמייצגת את הסיפור שהוא רוצה להראות אז זה יהיה בסדר מבחינתי, "איציק שלטים" יש בכל קהל, גם בזה של חיפה וגם בזה של ת"א, אבל לא תראה את התצלומים שלהם כל שבוע.