ההחתמה הכי איכותית שנוכל לבצע בקיץ פנויה להצעות
ההחתמה הכי איכותית שנוכל לבצע בקיץ פנויה להצעות
חברים אמנם זה לא בדיוק חדשות אבל לא ראיתי שדיברו על זה בכלל, ואני ראיתי את זה רק עכשיו
כידוע עיני החליט שהחוזה של מיכאל ניס לא יחודש והוא יפסיק לתפקד כמנהל של הנבחרות הצעירות, בנוסף הפועל תל אביב מעוניינת בו כרגע,
ואני אומר, עזבו אתכם הכל, לא חשוב מאמן, לא חשוב שחקנים, לא חשוב כושר,
אם אלונה מביאה את הבן אדם הזה לנוער, לא משנה מה יקרה בעתיד אנחנו מסודרים כמועדון גדול לטווח הרחוק מאוד.
בן אדם כמו ניס יספק לנו ברדות ודווידזאדות כל שנה לפי דעתי ואם נוכל להחתים אותו אצלנו במועדון זה יהיה חלום והחתמה הרבה יותר טובה מכל החתמה אחרת שנבצע בקיץ.
דעתכם?
כידוע עיני החליט שהחוזה של מיכאל ניס לא יחודש והוא יפסיק לתפקד כמנהל של הנבחרות הצעירות, בנוסף הפועל תל אביב מעוניינת בו כרגע,
ואני אומר, עזבו אתכם הכל, לא חשוב מאמן, לא חשוב שחקנים, לא חשוב כושר,
אם אלונה מביאה את הבן אדם הזה לנוער, לא משנה מה יקרה בעתיד אנחנו מסודרים כמועדון גדול לטווח הרחוק מאוד.
בן אדם כמו ניס יספק לנו ברדות ודווידזאדות כל שנה לפי דעתי ואם נוכל להחתים אותו אצלנו במועדון זה יהיה חלום והחתמה הרבה יותר טובה מכל החתמה אחרת שנבצע בקיץ.
דעתכם?
Re: ההחתמה הכי איכותית שנוכל לבצע בקיץ פנויה להצעות
יש כאלה שאפילו חושבים שלבוגרים הוא מתאים.. עם איזה צוות גרמני
הייתי מביא אותו לתפקיד המנהל המקצועי בכיף!
גם כמנהל מקצועי לא רק של הנוער הוא יכול להיות מעולה. מראיונות ודיבורים עליו אפשר להבין שהוא מאוד יסודי בעבודה שלו, גרמני אמיתי.
חלום. אם יביא איתו אנשים אז בכלל.
באופן כללי כולי תקווה שיבינו במועדון לקראת הקיץ שלהצליח בכדורגל זה לא רק להביא ישראלים חזרה מבלגיה.
באופן כללי כולי תקווה שיבינו במועדון לקראת הקיץ שלהצליח בכדורגל זה לא רק להביא ישראלים חזרה מבלגיה.
- dardasmiley
שאלה אמיתית, מה עשה בארץ שכולכם התרשמתם?
לא כזה עקבתי אחריו אבל לא זכור לי הישג יוצא דופן, על שמו. אני טועה?
לא כזה עקבתי אחריו אבל לא זכור לי הישג יוצא דופן, על שמו. אני טועה?
מה הרקע שלו? מאיפה הגיע( גרמני אני יודע)?יש לו נסיון בקבוצה בוגרת כלשהי?
https://www.nrg.co.il/online/3/ART2/487/548.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... -1.2165708" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 49,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... -1.2165708" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 49,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
השקעתי כמה דקות בקריאת אחת הכתבות ושם אחד עלה במוחי ישירות,
טון קאנן.
כאלו אנחנו הישראלים, רק תמכרו לנו אירופאים עם לבוש מדוקדק ואנגלית וקלוחת ואני נשבים בקסמיו במהרה.
טון קאנן.
כאלו אנחנו הישראלים, רק תמכרו לנו אירופאים עם לבוש מדוקדק ואנגלית וקלוחת ואני נשבים בקסמיו במהרה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמת טון קאנן הוא דוגמא גרועה לכלום ושום דבר...Totti כתב:השקעתי כמה דקות בקריאת אחת הכתבות ושם אחד עלה במוחי ישירות,
טון קאנן.
אנחנו צריכים להביא מאמן שיודע לקחת תארחם מפורטוגל ושיהיה פורטוגלי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
מה הקטע עם פורטוגל???דר אדום בנשמה כתב: הגזמת טון קאנן הוא דוגמא גרועה לכלום ושום דבר...
אנחנו צריכים להביא מאמן שיודע לקחת תארחם מפורטוגל ושיהיה פורטוגלי.
- דר אדום בנשמה
סוזה ומורניו הגיעו משם ותראה איפה הםdardasmiley כתב:
מה הקטע עם פורטוגל???

- dardasmiley
אוקיי אז פורטוגליות היא ערובה להצלחה. אלונה לא צריכה לבדוק כישורים ויכולית, רק ארץ לידה. בחייך תהיה רציני, אין לזה שום קשר.דר אדום בנשמה כתב:סוזה ומורניו הגיעו משם ותראה איפה הם
- דר אדום בנשמה
אני אמרתי לקחת כל מאמן פורטוגלי? שתקח מאמן פורטוגלי מצליח יחסית מפורטוגל למשל כמו סוזה אני בטוח שיש עוד כאלה שפשוט לא יודעים עליהם.dardasmiley כתב:
אוקיי אז פורטוגליות היא ערובה להצלחה. אלונה לא צריכה לבדוק כישורים ויכולית, רק ארץ לידה. בחייך תהיה רציני, אין לזה שום קשר.
אבל קודם כל לצוא מנהל מקצועי ומיכאל ניס אחלה אופציה.
סוזה לא היה מאמן מוצלח , בסהכ היה מאמן בליגה ההונגרית.דר אדום בנשמה כתב: אני אמרתי לקחת כל מאמן פורטוגלי? שתקח מאמן פורטוגלי מצליח יחסית מפורטוגל למשל כמו סוזה אני בטוח שיש עוד כאלה שפשוט לא יודעים עליהם.
אבל קודם כל לצוא מנהל מקצועי ומיכאל ניס אחלה אופציה.