רשמית - טוני וואקמה סיכם ל-4 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: באר שבע בדרך לצרף את נווקאמה

שליחה על ידי Totti »

azb852 כתב:כמו הפרסום שנוואקמה רוצה הצעה ממכבי תל אביב או מחול.
נוואקמה שמח שהעיסקה לא התבצעה אחרת אגידה היה צריך לעזוב בגללו.
אתה מסיק את מאיפה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

גם נוואקמה אמר למקורביו, שהוא שמח להישאר בהפועל רעננה, והוא מאמין שבעתיד יקבל הצעה טובה ממכבי ת"א או מקבוצה בחו"ל. נוואקמה התאכזב מאוד כששמע עם הגיעו לבאר שבע , שהצטרפותו תביא לשיחרורו של השוער הניגרי אוסטין אג'ידה, וביטול העיסקה שימחה אותו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

חברים לא קרה כלום
בהנחה שמרציאנו יחתום פה , צריך את פלט לא את נוואקמה.
לא שאני מזלזל שניה בטוני - שחקן ענק.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אני מניח שכמו שהוא ואוגו חברים טובים, אז גם אוגו וטוני חברים טובים של אג'ידה והוא לא רצה לדפוק אותו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:חברים לא קרה כלום
בהנחה שמרציאנו יחתום פה , צריך את פלט לא את נוואקמה.
לא שאני מזלזל שניה בטוני - שחקן ענק.
חלאס עם פלט. פשוט חלאס.

נאווקמה חייב להיות כאן בעונה הבאה ובעיקר בפן ההצהרתי. יהיה מאוד קשה להנחית בקיץ לגיונרים בכירים, רובם חזרו בינואר הנה, בגזרת הזרים, הוא הטוב ביותר מחוץ לגבולות.
נאווקמה חייב להיות שחקן הפועל באר שבע והוא לא חלוץ, יהיה מקום לזר נוסף בהנחה שמרציאנו יהיה השוער
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב: חלאס עם פלט. פשוט חלאס.

נאווקמה חייב להיות כאן בעונה הבאה ובעיקר בפן ההצהרתי. יהיה מאוד קשה להנחית בקיץ לגיונרים בכירים, רובם חזרו בינואר הנה, בגזרת הזרים, הוא הטוב ביותר מחוץ לגבולות.
נאווקמה חייב להיות שחקן הפועל באר שבע והוא לא חלוץ, יהיה מקום לזר נוסף בהנחה שמרציאנו יהיה השוער
חסר סיכוי. הם הולכים לחפור בכל ינואר ובכל קיץ על פלט עד הפרישה שלו. אולי גם אחרי הפרישה יעלו את השם שלו.

אם אלונה באמת רוצה לתת איזושהי הצהרה מטורפת לליגה ובעיקר למכבי ת"א ומכבי חיפה, זה עם שחקנים כמו נוואקמה, מרציאנו והשיא זה שיר צדק.
אם ננחית כאן איכשהו, עם הצעה מטורפת מצד אלונה, את שיר צדק, זה יפנה מקום לעוד זר ביחד עם סוארז, הובאן, אוגו(אם ימשיך) ונוואקמה.
לא רק שזה שדרוג עצום לסגל, זה גם יבטיח כמעט בוודאות 14 אלף מנויים בטרנר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: חסר סיכוי. הם הולכים לחפור בכל ינואר ובכל קיץ על פלט עד הפרישה שלו. אולי גם אחרי הפרישה יעלו את השם שלו.

אם אלונה באמת רוצה לתת איזושהי הצהרה מטורפת לליגה ובעיקר למכבי ת"א ומכבי חיפה, זה עם שחקנים כמו נוואקמה, מרציאנו והשיא זה שיר צדק.
אם ננחית כאן איכשהו, עם הצעה מטורפת מצד אלונה, את שיר צדק, זה יפנה מקום לעוד זר ביחד עם סוארז, הובאן, אוגו(אם ימשיך) ונוואקמה.
ושכחת את הדבר הכי חשוב לשמור על הסגל הקיים לחדש את החוזה דל נסאר ולוודא שבוזגלו לא בורח למכבי תא או לחיפלה...
שיר צדק סוארז ולואיי טהא יחד עם מרציאנו ווואקמה יהיה בהחלט אמירה רצינית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

CrazyRed7 כתב: חסר סיכוי. הם הולכים לחפור בכל ינואר ובכל קיץ על פלט עד הפרישה שלו. אולי גם אחרי הפרישה יעלו את השם שלו.

14 אלף מנויים בטרנר אתה תראה רק אם מסי ורונאלדו יחתמו פה ביחד, וגם אז אני בספק.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

די כבר עם פלט. הוא אחלה שחקן אבל גם מחמיצן לא קטן שעושה התקפי לב.
להערכתי נוואקמה סגור בבאר שבע והוא יצטרף אלינו בשנה הבאה כפי שמרציאנו סגור. אני ממש מקווה שזה כך כי נוואקמה שחקן גדול.

crazyred7:
אם אלונה תחתים את שיר צדק זה יהיה פשוט מצוין!! אנחנו חייבים כמה שיותר שחקנים ישראלים תותחים, רק כך נוכל להתחרות עם מכבי, כי מכבי לא יכולה להחתים את כולם, יש גבול כמה שחקנים מכבי יכולה להחתים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ns75 כתב:

אמרתי, זה תלוי בחיזוק וצוות המקצועי שיהיה כאן.
לדעתי זה אפשרי.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

ns75 כתב:

טוב שלא הגזמת.
בכל אופן זה משגע אותי שאתם מזלזלים בקהל שלנו. אני אמרתי את זה בעבר ואומר את זה שוב: מה שמבריח את הקהל זה וסרמיל. נקודה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

zahipan כתב: טוב שלא הגזמת.
בכל אופן זה משגע אותי שאתם מזלזלים בקהל שלנו. אני אמרתי את זה בעבר ואומר את זה שוב: מה שמבריח את הקהל זה וסרמיל. נקודה.
כן ומה שאמרו שהיינו בלאומית זה: מה שמבריח את הקהל זה חוסר-הצלחות והניהול הכושל של אלי ז'ינו. נקודה.

עזוב, נו, אני יודע בדיוק איך זה יהיה -
תהיה הלהבות מהעונה הראשונה שתגיע גם בלי רכש אבל עם רכש והצהרת כוונות בכלל יהיה כיף חיים פה.
נצליח? ההתלהבות תעלה ממשחק למשחק.
לא נצליח? ירידה של כמה מאות צופים מדי משחק.

קחו את חיפה כמשל..משחק אחרון בסמי עופר..20 אלף צופים..כל משחק נעלמים להם כ400 אוהדים בגלל חוסר הצלחות, ככה בדיוק יהיה אצלנו.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כן ומה שאמרו שהיינו בלאומית זה: מה שמבריח את הקהל זה חוסר-הצלחות והניהול הכושל של אלי ז'ינו. נקודה.

עזוב, נו, אני יודע בדיוק איך זה יהיה -
תהיה הלהבות מהעונה הראשונה שתגיע גם בלי רכש אבל עם רכש והצהרת כוונות בכלל יהיה כיף חיים פה.
נצליח? ההתלהבות תעלה ממשחק למשחק.
לא נצליח? ירידה של כמה מאות צופים מדי משחק.

קחו את חיפה כמשל..משחק אחרון בסמי עופר..20 אלף צופים..כל משחק נעלמים להם כ400 אוהדים בגלל חוסר הצלחות, ככה בדיוק יהיה אצלנו.
אתה נביא/מגדת עתידות?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

zahipan כתב: אתה נביא/מגדת עתידות?
כרגע בדרך לתואר ראשון בהיגוד עתידות :)

אבל ברצינות, אני בטוח שאתה גם מכיר את הלך הרוחות הבאר שבעי והישראלי בכללי. כל מה שנותנים פה לא טוב. עובדה, תראה איפה אנחנו 2 עונות ועדיין שער 3 מלא רק בזכות הגרנד קניון שמחלק שם בשישי כרטיסים חינם לאנשים שקונים מעל XXX שקלים..שבמשחקים בלאומית, עם אותו וסרמיל, אנשים היו קונים לשם כרטיסים מרצון...

זה כמו חייל קרבי שאוכל חרא שנה וחצי, ואז מגיע לתפקיד יותר טוב ופתאום יש לו זמן פנוי, ובלי טרטורים. ואז הוא הופך למםלצת - תבקש ממנו לקום לפני 8 בבוקר עושה לך סצינות כאילו הוא ג'ובניק בקירייה.
ככה גם הקהל הישראלי, תיתן לו את הכי טוב שהוא חלם עליו כל השנים (אצטדיון אירופאי והצלחות) ופתאום הפסד אחרי 10 משחקים או תיקו והופ...לא מגיעים, לא רוצים, בלה בלה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לגבי נוואקמה ופלט, לא הייתי פוסל אפשרות להביא גם את שניהם ביחד. הם משחקים בתפקידים שונים לחלוטין,
ובמידה ואג'ידה ופאיו לא ממשיכים זה תסריט אפשרי.

שיר צדק זה לא מציאותי חברים. תתחילו לנחות. מכבי מחכה לו - והוא מחכה לה לא פחות, כשגם חיפה אורבת מעבר לפינה.

אין מה לעשות, אנחנו עדיין נחשבים סוג ב'. החודש האחרון מוכיח את זה לצערי.

שלח תגובה