האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי The red one »

שיש כתב:יכול להיות שהפתיחה תידחה בגלל זה?
אגב, לי מציק שיש רק 16000 מקומות. זה אומר שלא נארח משחק נבחרת או משהו גדול וחבל.
אני יותר מאמין שהפתיחה לא תדחה ויהיה בלאגן עצום במשחקים הראשונים ואז אולי יתחילו להזיז משהו מאשר שהפתיחה תדחה.

לגבי משחקי נבחרת - למה לא? בהחלט ייתכן שנארח משחקי נבחרת מול דרגים נמוכים יותר, קפריסין, אנדורה, מלטה וכד'.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

חבורה של אדיוטים. אין מילה אחרת. דבר ראשון שדואגים לו זה דרכי גישה, איך לא לומדים אצלנו משום דבר ? הולכים להיות פקקי ענק, ממליץ לאוהדים שלנו להגיע ברגל/ לחנות במרחק 5-10 דק הליכה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
jussi

שליחה על ידי jussi »

לא איכפת לי חניות !!
סוף סןף איצטדיון חדש ...שיהיה בלי חניות (מגיע ברגל מרמות :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני יותר מאמין שהפתיחה לא תדחה ויהיה בלאגן עצום במשחקים הראשונים ואז אולי יתחילו להזיז משהו מאשר שהפתיחה תדחה.

לגבי משחקי נבחרת - למה לא? בהחלט ייתכן שנארח משחקי נבחרת מול דרגים נמוכים יותר, קפריסין, אנדורה, מלטה וכד'.
זה מה שמאכזב, למה לא לחשוב בגדול ולארח משחק גדול...אבל שטויות, יש אצטדיון חדש!!! :מאושר מאוד:

סמל אישי של משתמש
The red one

שיש כתב:
זה מה שמאכזב, למה לא לחשוב בגדול ולארח משחק גדול...אבל שטויות, יש אצטדיון חדש!!! :מאושר מאוד:
הדיון הזה עלה כל כך הרבה פעמים באשכול הזה.

לדעתי האישית (ולדעתמקבלי ההחלטות כמובן) אין צורך ביותר מ16 אלף. לצערי הרב, הקהל שלנו לא כזה גדול. אגב, כמו שמכבי חיפה לא צריכה 30 אלף. אם מכבי חיפה מסיימת את העונה כרגע ובלי גביע המדינה, בעונה הבאה (אלא אם כן יהיה רכש מטורף) הם לא עוברים את ה10K מנויים וסמי עופר יתלא אולי במשחקים הגדולים.
כך יהיה גם איתנו בעונות הבאות, בהם לא נהיה בצמרת ואנשים כבר יתרגלו לאצטדיון ולא יתלהבו ממנו.

מצד שני, אתה לא יכול לבנות תמיד לפי המידות ולא לחשוב קדימה אחרת לא נתפתח. לכן החליטו על 16K. אני מקווה שבעתיד הקרוב אני אוכל את הכובע וכולם נתחרט על זה ועל כל משחק יהיה פה טירוף כרטיסים זה רק יכניס יותר אטרף לקהל. ואולי בעוד 30 שנה נקבל אצטדיון של 40K :מוציא לשון:

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב: הדיון הזה עלה כל כך הרבה פעמים באשכול הזה.

לדעתי האישית (ולדעתמקבלי ההחלטות כמובן) אין צורך ביותר מ16 אלף. לצערי הרב, הקהל שלנו לא כזה גדול. אגב, כמו שמכבי חיפה לא צריכה 30 אלף. אם מכבי חיפה מסיימת את העונה כרגע ובלי גביע המדינה, בעונה הבאה (אלא אם כן יהיה רכש מטורף) הם לא עוברים את ה10K מנויים וסמי עופר יתלא אולי במשחקים הגדולים.
כך יהיה גם איתנו בעונות הבאות, בהם לא נהיה בצמרת ואנשים כבר יתרגלו לאצטדיון ולא יתלהבו ממנו.

מצד שני, אתה לא יכול לבנות תמיד לפי המידות ולא לחשוב קדימה אחרת לא נתפתח. לכן החליטו על 16K. אני מקווה שבעתיד הקרוב אני אוכל את הכובע וכולם נתחרט על זה ועל כל משחק יהיה פה טירוף כרטיסים זה רק יכניס יותר אטרף לקהל. ואולי בעוד 30 שנה נקבל אצטדיון של 40K :מוציא לשון:
מסכים לגמרי. תן לי ספסרים בבאר שבע ואני הולך למגדל של האנדרטה עם משקפת ומחפש את החמור עם המשיח.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אדום בלב בנשמהההה כתב: הדיון הזה עלה כל כך הרבה פעמים באשכול הזה.

בגלל זה בונים אצטדיון עם אופציה להרחבה, צריך עוד יציע בונים לא צריך לא בונים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שיש כתב:
בגלל זה בונים אצטדיון עם אופציה להרחבה, צריך עוד יציע בונים לא צריך לא בונים.
צודק, אבל היו שיקולים כאלה וארחים (בעיקר כלכלים) שלא איפשרו לבצע בנייה עם הרחבה.

גם לדעתי הפיתרון הכיי טוב היה אצטדיון עם אופציית הרחבה..אבל אם לא - בין האופציות אצטדיון של 30 לאצטדיון של 16, הייתי מעדיף את האופציה השנייה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

בסופו של דבר 16 אלף זה תפור עלינו , צריך גם להסתכל לעתיד ולהבין שבמידה ונדשדש לא נביא הרבה קהל , בהתחלה כמובן שיהיה מפוצץ בכל משחק והקהל יתלהב מהאיצטדיון .
אני מעדיף שיסגרו את האיצטדיון לכמות מראש כמו שעשו ולא שישאירו אופציה להרחבה כאשר אין יציע מאחורי השער כמו בנתניה או פ"ת , כי בינינו במדינה שלנו אף אחד לא יסגור אותו אח"כ וגם אם כן זה יהיה עוד 100 שנה (טדי כדוגמה).

אולי פשוט היו צריכים להגדיל עוד טיפה לסביבות 18 או 20 אלף , אבל בסה"כ זה בסדר גמור , אולי בכמה משחקים בודדים נצטרך יותר .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ran כתב:בסופו של דבר 16 אלף זה תפור עלינו , צריך גם להסתכל לעתיד ולהבין שבמידה ונדשדש לא נביא הרבה קהל , בהתחלה כמובן שיהיה מפוצץ בכל משחק והקהל יתלהב מהאיצטדיון .
אני מעדיף שיסגרו את האיצטדיון לכמות מראש כמו שעשו ולא שישאירו אופציה להרחבה כאשר אין יציע מאחורי השער כמו בנתניה או פ"ת , כי בינינו במדינה שלנו אף אחד לא יסגור אותו אח"כ וגם אם כן זה יהיה עוד 100 שנה (טדי כדוגמה).

אולי פשוט היו צריכים להגדיל עוד טיפה לסביבות 18 או 20 אלף , אבל בסה"כ זה בסדר גמור , אולי בכמה משחקים בודדים נצטרך יותר .
רן, אם אני לא טועה מספר פעמים ידעת לעדכן את מצב הפרויקט, התקדמות ושלבים הבאים. האם אתה יכול לצייר תמונה עדכנית ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

חברה 20 אלף באצטדיון זה היה תפור עלינו ואל תשכחו שלפחות 2000 היו הולכים ליריבה...
חבל שבנו מראש 16 אלף...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

https://www.one.co.il/Article/14-15/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

גדי כתב:
רן, אם אני לא טועה מספר פעמים ידעת לעדכן את מצב הפרויקט, התקדמות ושלבים הבאים. האם אתה יכול לצייר תמונה עדכנית ?
אתה לא טועה , לא הרבה זז בתקופה האחרונה מאז העדכון האחרון שכתבתי .
חוץ מעוד קצת עבודות פנימיות שאנחנו לא רואים לעין , הנפת הגג במערבי והעבודה על החניה והכבישים מסביב לאיצטדיון אין יותר מידי .
בקרוב יורידו את הברזלים התומכים לגג במערבי וצריכים כבר להתחיל לבנות את עמדת הטלוויזיה מעל התאי וי אי פי .
מבחינת חשמל הכל כמעט מוכן , ריצוף כבר בוצע וביציעים הפנימיים רק פינישים של קצת צבע וכל הפלסטיק של היציעים והכיתוב .

מה שנשאר לעשות פחות או יותר :
- בניית עמדת הטלוויזיה במערבי וסיום של תאי VIP
- הורדת התומכים של הגג במערבי
- להניח את הקירוי מעל הגגות ביציעים דרומי , צפוני ומערבי (במערבי כנראה רק אחרי שיסיימו את הVIP ועמדת הטלוויזיה) . במזרחי כבר שמו והוא כבר מקורה .
- לסיים את עמדת הקופות שמחוץ ליציע הדרומי שקרוב לכביש .
- ציפוי הקירות החיצוניים בפינות של האיצטדיון ולשים את הפס האדום מסביב לכל האיצטדיון כמו בהדמיה .
- כיסאות ודשא
- וכמובן עוד פינישים מחוץ לאיצטדיון וכל האבזור בתוך האיצטדיון (חדרי הלבשה , חדר ראיונות וכו') .

לדעתי חוץ משני השלבים האחרונים שהם רק לקראת אפריל , הם יכולים לסיים תוך 3-4 חודשים .
אנחנו צריכים לקוות שהשלב של הכסאות והדשא יתחיל כבר באפריל אחרת הפתיחה תדחה .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ran כתב:
אתה לא טועה , לא הרבה זז בתקופה האחרונה מאז העדכון האחרון שכתבתי .
חוץ מעוד קצת עבודות פנימיות שאנחנו לא רואים לעין , הנפת הגג במערבי והעבודה על החניה והכבישים מסביב לאיצטדיון אין יותר מידי .
בקרוב יורידו את הברזלים התומכים לגג במערבי וצריכים כבר להתחיל לבנות את עמדת הטלוויזיה מעל התאי וי אי פי .
מבחינת חשמל הכל כמעט מוכן , ריצוף כבר בוצע וביציעים הפנימיים רק פינישים של קצת צבע וכל הפלסטיק של היציעים והכיתוב .

מה שנשאר לעשות פחות או יותר :
- בניית עמדת הטלוויזיה במערבי וסיום של תאי VIP
- הורדת התומכים של הגג במערבי
- להניח את הקירוי מעל הגגות ביציעים דרומי , צפוני ומערבי (במערבי כנראה רק אחרי שיסיימו את הVIP ועמדת הטלוויזיה) . במזרחי כבר שמו והוא כבר מקורה .
- לסיים את עמדת הקופות שמחוץ ליציע הדרומי שקרוב לכביש .
- ציפוי הקירות החיצוניים בפינות של האיצטדיון ולשים את הפס האדום מסביב לכל האיצטדיון כמו בהדמיה .
- כיסאות ודשא
- וכמובן עוד פינישים מחוץ לאיצטדיון וכל האבזור בתוך האיצטדיון (חדרי הלבשה , חדר ראיונות וכו') .

לדעתי חוץ משני השלבים האחרונים שהם רק לקראת אפריל , הם יכולים לסיים תוך 3-4 חודשים .
אנחנו צריכים לקוות שהשלב של הכסאות והדשא יתחיל כבר באפריל אחרת הפתיחה תדחה .
האמת - נשמע לי ממש לא טוב. מה שאתה מתאר זה לא פרויקט שמתכנס לסיום במספר חודשים. רק לקבל אישור הפעלה (לאחר שהכל מסתיים) ולהתחיל את כל הביקורות של הראשויות (מכבי אש, משטרה ועוד) ואחר כך תיקונים זה דבר לא קצר. אני חושב שאירופה בתחילת יולי זה אבוד. הלוואי ולליגה אבל אני אהיה מופתע.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

https://www.one.co.il/Article/14-15/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

שנה הבאה אנחנו נשבור את הקללה וניקח אליפות אמן!

שלח תגובה