ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
אחרי שראיתי את הגול השני של סכנין אני לא בטוח שגוטליב זה השחקן הנכון בשבילנו...
מבלי לראות, להוציא את טיבי ואולי צדק, כל שאר הבלמים הישראלים הם ברמה נמוכה עד נמוכה מאוד.yedidel כתב:אחרי שראיתי את הגול השני של סכנין אני לא בטוח שגוטליב זה השחקן הנכון בשבילנו...
לכן טענתי שאם גביש מגיע בהעברה חופשית אני לוקח במקום את גוטליב במחיר של למעלה ממיליון ש"ח. ואני רחוק מלחשוב שהוא משהו טוב.
הבדלי הרמות גם אם קיימים פשוט לא שווים את הכסף.
חבל לי על סבע.
במקום להישאר אצלנו, ללמוד יסודות של הגנה ולהשתפר כשחקן הוא העדיף לברוח לקבוצות תחתית שתקבל אותו גם מבלי שיצטרך להשתפר באספקט כלשהו של המשחק.
מאפיין לא מעט צעירים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בגלל זה אני לא מבין למה לא לתת הזדמנות לאסקלינג...yedidel כתב:אחרי שראיתי את הגול השני של סכנין אני לא בטוח שגוטליב זה השחקן הנכון בשבילנו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
שמתי לב לזה אחי, זה עדיין מצחיק מאוד.דר אדום בנשמה כתב: אתה מביך ראית באיזה שעה כתבתי את זה?
שחיפה עןד הובילו...
ביתר עדיין מביכים, את תתנו לשלישיה הזו לבלבל אתכם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חברים אפשר לסכם את זה בליגת 4-14 מאוד מביכה זה הכל! אם הפער בין השלישית לרביעית אחרי המחזור ה15 הוא 11 נקודות לפני שהשלישית שיחקה זה מעיד על ליגה ביזיונית!
אשכרה בין המקום הרביעי לקו האדום יש 5 נקודות
אשכרה בין המקום הרביעי לקו האדום יש 5 נקודות
אז שחר קיבל שכל והעיף את סטויאנוביץ׳ היצור
לא בטוח כמה זה טוב לנו. מאמן חדש יביא שינוי גדול
- OMERREMO33
אחי 12 הפרש... אם נאבד אתה זה ולקבוצה יחסית חלשה פגיעה שלא בנויה נכון אז אנחנו פחי אשפהTotti כתב:לא בטוח כמה זה טוב לנו. מאמן חדש יביא שינוי גדול
- ForeverRed
*** מוקדש לכל הסוגדים למאמנים זרים ***
לעצם הנושא, חבל מאוד, עכשיו הם ישתפרו בצורה משמעותית.
לעצם הנושא, חבל מאוד, עכשיו הם ישתפרו בצורה משמעותית.
גם חיפה של בנאדו בקדנציה הראשונה נראתה כך ועשתה ריצה משוגעת.
מסכים עם פוראוובר, לא כל מי שמדבר אנגלית מבין כדורגל יותר מאיתנו
מסכים עם פוראוובר, לא כל מי שמדבר אנגלית מבין כדורגל יותר מאיתנו
לא צריך לסגוד למאמנים זרים, אך אין ספק שמאמנים במערב אירופה הם בעלי ידע העולה פי כמה על מקביליהם הישראלים.
כל העבודה של המועדונים פה עקומה. רק במכבי מאמן באמת יכול לעבוד כמו שצריך, וגם אם הוא הולך זה לא ממש נורא כי מדובר על פירמידה שלמה ולא על אדם אחד שהכל נופל עליו.
אימון קבוצה, ניתוח ביצועים גופניים והתאמת תוכנית אימון לכל שחקן באופן פרטני, למידת יריבה, ניתוח מעמיק של מהלכים הן של שחקן בודד והן של הקבוצה כולה על מנת לדעת איפה להשתפר, מעקב אחרי רכש וכו'.
בארץ כל זה נופל על שלוש וחצי אנשים. פלא שיוצא עקום ולא מקצועי?
סאלה היה מאמן לא מתאים בעליל.
אולי הוא יודע כדורגל, אך לוקה מאוד בהעברה לשחקנים. משחק הגנה שכונתי, פאניקן כרוני שמלחיץ את כל המערכת ומגריל כל שבוע הרכב חדש. כל כך שונה מהצוות במכבי.
חבל, אני יתגעגע. מאחל לחיפה עוד שנים של אכזבות.
לא חושב שהעונה יהיה שם שינוי. לפחות שיעלו עם אש בעיניים מול מכבי ויסחטו אותם כמה שרק אפשר.
לא נתנגד גם למשחק סופר אגרסיבי.
כל העבודה של המועדונים פה עקומה. רק במכבי מאמן באמת יכול לעבוד כמו שצריך, וגם אם הוא הולך זה לא ממש נורא כי מדובר על פירמידה שלמה ולא על אדם אחד שהכל נופל עליו.
אימון קבוצה, ניתוח ביצועים גופניים והתאמת תוכנית אימון לכל שחקן באופן פרטני, למידת יריבה, ניתוח מעמיק של מהלכים הן של שחקן בודד והן של הקבוצה כולה על מנת לדעת איפה להשתפר, מעקב אחרי רכש וכו'.
בארץ כל זה נופל על שלוש וחצי אנשים. פלא שיוצא עקום ולא מקצועי?
סאלה היה מאמן לא מתאים בעליל.
אולי הוא יודע כדורגל, אך לוקה מאוד בהעברה לשחקנים. משחק הגנה שכונתי, פאניקן כרוני שמלחיץ את כל המערכת ומגריל כל שבוע הרכב חדש. כל כך שונה מהצוות במכבי.
חבל, אני יתגעגע. מאחל לחיפה עוד שנים של אכזבות.
לא חושב שהעונה יהיה שם שינוי. לפחות שיעלו עם אש בעיניים מול מכבי ויסחטו אותם כמה שרק אפשר.
לא נתנגד גם למשחק סופר אגרסיבי.
אני רואה את חיפה לוקחת נקודות ממכבי,אחרי המהלך הזה.
אבל עכשיו ברצינות,הדבר הזה הוא לקח בשביל כולנו,להבין שאין ערובה לכלום.אדום זקן כתב:אני רואה את חיפה לוקחת נקודות ממכבי,אחרי המהלך הזה.
גם אם אתה אינטליגנט,זר שיודע להתראיין וזוכה עם פרטיזן בלגרד ב15 אליפויות לא נותן לך שום ערובה להצלחה.
החיבור למקום והמערכת סביבך חשובים יותר.
בכדורגל הישראלי,החיבור לשחקנים,למקום ודרך העברת המסרים חשובים יותר מכל טקטיקן כזה או אחר.
כי זו המנטליות של השחקנים והמערכת בישראל,ולראייה אנשים שהם מבינים גדולים בכדורגל כמו גיא לוי,אייל לחמן,רב"ש,רוני לוי פשוט לא מצליחים להתרומם.
ולעומתם מאמנים קצת פחות טקטיקנים אבל עם יותר יחס אישי ורגליים על הקרקע מצליחים הרבה יותר.
שבועיים לאחר מכן אנחנו שם...אדום זקן כתב:אני רואה את חיפה לוקחת נקודות ממכבי,אחרי המהלך הזה.