אני מתלבט בין העבודה בין ישראל ביתנו בין יש עתיד ובין התנועה במידה והם לא ירוצו ברשימה משותפת עם העבודה, העיקר שביבי המושחת יירד מהשלטון, הוא דיקטטור מודרני מבחינתי שרוצה להיות בכסא ותו לא...
דר אדום בנשמה כתב:אני מתלבט בין העבודה בין ישראל ביתנו בין יש עתיד ובין התנועה במידה והם לא ירוצו ברשימה משותפת עם העבודה, העיקר שביבי המושחת יירד מהשלטון, הוא דיקטטור מודרני מבחינתי שרוצה להיות בכסא ותו לא...
המוטו המרכזי- "רק לא ביבי".
כשפורטים את זה, אני מקווה שהאווירה הציבורית לא תגרור אותנו לקיצוניות, והלוואי שגוש השמאל המתון (חברתית ופוליטית) יתאחד תחת הנהגה אחת ולא יפצל את עצמו כרגיל למיליון מפלגות, רק ככה יש סיכוי לאיזשהו שינוי.
סניור כתב:המוטו המרכזי- "רק לא ביבי".
כשפורטים את זה, אני מקווה שהאווירה הציבורית לא תגרור אותנו לקיצוניות, והלוואי שגוש השמאל המתון (חברתית ופוליטית) יתאחד תחת הנהגה אחת ולא יפצל את עצמו כרגיל למיליון מפלגות, רק ככה יש סיכוי לאיזשהו שינוי.
רק ככה נגמור את המדינה סופית.
הרצוג ראש ממשלה, לבני שרת החוץ ולפיד שר האוצר. רק המחשבה מעוררת בי חלחלה.
ממשלה שתמסור שטחים(כולל חלק מירושלים) בעד שלום מזויף ומדינה פלסטינית, תעצים את הבעיות בכלכלה ותפגע בתקציב הביטחון ובביטחון.
CrazyRed7 כתב:
רק ככה נגמור את המדינה סופית.
הרצוג ראש ממשלה, לבני שרת החוץ ולפיד שר האוצר. רק המחשבה מעוררת בי חלחלה.
ממשלה שתמסור שטחים(כולל חלק מירושלים) בעד שלום מזויף ומדינה פלסטינית, תעצים את הבעיות בכלכלה ותפגע בתקציב הביטחון ובביטחון.
לא אוהב ויכוחים פוליטיים. אבל נראה לי שבעשרים שנה האחרונות, כבר ראינו שהימין לא מוביל אותנו לשום מקום. כך או כך, הגיע הזמן לשינוי. דרך חדשה שאולי תוביל אותנו לעתיד טוב יותר.
ומסירת שטחים, איך שלא נהפוך את זה, עדיפה על פני מדינת הסטאטוס קוו המדומה או מדינה שיש בה רוב מוסלמי, או במילים אחרות- סוף החלום הציוני.
קודם כל מילא היית רושם בנט הייתי מבין, מאז שביבי עלה לשלטון ב96 הכלכלה במצב גרוע יש מלחמות ועוד, ובממשלה הבאה הוא יישב אם בנט והחרדים ובמקום להפרד מהפלסטינים במהלך מדיני ובמקום להיות מדינה יהודית ודמוקרטית אנחנו נהפוך לאט אבל בטוח למדינה דו לאומית שבסופו של דבר תהיה עם רוב של ערבים... אז אם אתה רוצה להמשיך לכיוון הזה סבבה תצביע לבנט ולביבי, אבל אם אתה מצביע אל תצביע לחובב הכסא אלא לבנט שלפחות מנסה לעשות בניגוד לנתניהו שמבחינתו ההישרדות הפוליטית היא הכי חשובה.