טוב... פחות אחד ברשימה של מאמנים "טובים" מאלישע...בכר נראה מאמן טוב אבל נדע לתהות על קנקנו רק כשייצא מה"חממה", לא תמיד זה עובד עם לחץ,תקשורת,ציפיות,קהל גדול שצועק ודורש...שישאל את בן שמעון.
OMERREMO33 כתב:טוב... פחות אחד ברשימה של מאמנים "טובים" מאלישע...בכר נראה מאמן טוב אבל נדע לתהות על קנקנו רק כשייצא מה"חממה", לא תמיד זה עובד עם לחץ,תקשורת,ציפיות,קהל גדול שצועק ודורש...שישאל את בן שמעון.
דר אדום בנשמה כתב:העונה של בית"ר מזכירה לי את העונה הראשונה שלנו עם אלישע שהיינו בהתחלה קבוצה שקשה לנצח ואז התחלנו להפסיד והדרדרנו לתחתית....
זה שוב מוכיח דבר אחד.
שיש לך את המאמן הכי מנוסה בארץ.
קורצקי,בן שמעון ועד שלא נראה אחרת גם בכר מתאימים לקבוצות קטנות,ללא קהל,ללא לחץ שם הם יכולים להביא לידי ביטוי את היכולות אימון שלהם (שהם מצויינות אגב),אבל לאמן קבוצה גדולה מנטלית זה עדיין גדול עליהם.
כמו שאתם אוהבים להגיד, חיפה עד עכשיו לא מראה משחק קבוצתי והכל הברקות אישיות פה ושם. בכל זאת, עם החיזוק שהם הולכים לעשות בינואר, אני מעדיף שהם לא יצברו נקודות. תיקו 0-0 משמים עם ק"ש יהיה אידאלי.
הפועלעולה כתב:כמו שאתם אוהבים להגיד, חיפה עד עכשיו לא מראה משחק קבוצתי והכל הברקות אישיות פה ושם. בכל זאת, עם החיזוק שהם הולכים לעשות בינואר, אני מעדיף שהם לא יצברו נקודות. תיקו 0-0 משמים עם ק"ש יהיה אידאלי.
חיפה קבוצה בשקל תשעים. אבל הם מועדון ענק עם קהל ענק ואיצטדיון אדיר, מעדיף אותם כמה שיותר רחוקים