עכו - הפועל ב"ש. שבת. 19:30
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: עכו - הפועל ב"ש. שבת. 19:30
אל תשכחו שיש לנו גם את דור מלול ונסאר על הספסל שבכל מצב יכולים לשחק בכמה עמדות פשוט מדהים כמה עומק ואיכות, זה לא שדור מלול ונסאר הם שחקנים גרועים, נסאר הוא שחקן טוב ומלול יכול בקלות לשחק באגף בשעת הצורך ולעשות את זה מעולה.
ובכלל תסתכלו על ההרכב השני שלנו, זה הרכב שיכול להצליח לא מעט בליגה הזאת:
רובי לבקוביץ'; דודי טוויטו, דניאל אסקלינג, אבירם אוחנה, אביתר אילוז;נסאר, גל אראל, אור חביביאן, דור מלול; אבולאבן וגבאי
הרכב של קבוצת תחתית-אמצע טבלה.
רובי לבקוביץ'; דודי טוויטו, דניאל אסקלינג, אבירם אוחנה, אביתר אילוז;נסאר, גל אראל, אור חביביאן, דור מלול; אבולאבן וגבאי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חח אתה ממשיך להיות הזוי.דר אדום בנשמה כתב:אל תשכחו שיש לנו גם את דור מלול ונסאר על הספסל שבכל מצב יכולים לשחק בכמה עמדות פשוט מדהים כמה עומק ואיכות, זה לא שדור מלול ונסאר הם שחקנים גרועים, נסאר הוא שחקן טוב ומלול יכול בקלות לשחק באגף בשעת הצורך ולעשות את זה מעולה.
זה הרכב שיורד ליגה עם 8 נקודות בקופה, 85 שערי חובה ו-22 שערי זכות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
הו הנה ממשיך לזלזל וואלה בכיף שיהיה לך אתה באמת בנאדם טוב (לא...).Totti כתב:
חח אתה ממשיך להיות הזוי.
זה הרכב שיורד ליגה עם 8 נקודות בקופה, 85 שערי חובה ו-22 שערי זכות
א. שכחת שחקןדר אדום בנשמה כתב:אל תשכחו שיש לנו גם את דור מלול ונסאר על הספסל שבכל מצב יכולים לשחק בכמה עמדות פשוט מדהים כמה עומק ואיכות, זה לא שדור מלול ונסאר הם שחקנים גרועים, נסאר הוא שחקן טוב ומלול יכול בקלות לשחק באגף בשעת הצורך ולעשות את זה מעולה.
ב. אתה גם לא בטוח עןלה עם ההרכב הזה מהלאומית
- The red one
40/80meshaly כתב:כמה עולה כרטיס למשחק?
דובב לא אגואיסט? אהבתי את הבדיחה..אלדר כתב:
לפחות תתן עובדות ואל תטעה עם דעתך האישית.
דובב לא אגואיסט בכלל ביחס לחלוץ
אני מנסה להתייחס אלייך ברצינות, אבל לא אפשרי.דר אדום בנשמה כתב:הו הנה ממשיך לזלזל וואלה בכיף שיהיה לך אתה באמת בנאדם טוב (לא...).
ההרכב שלך מפסיד למכבי בבלומפילד בסביבות 12:0 כשהיא לא לוחצת על הגז.
אביתר מול בן חיים
טויטו עם מיכה
אבירם אוחנה צמוד על זהבי
ואסקלינג מקצץ את פריצה
אויי כמה ששי סידי יחפור לנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה קורה עם הפצועים ? האם כולם כשירים למשחק?
- דר אדום בנשמה
בוא תגזים, למה איזה שחקנים יש בקבוצות אחרות שאתה מזלזל ככה בשחקנים בסגל של הקבוצה, אמרתי שהקבוצה יכולה להיות באמצע טבלה-תחתית..Totti כתב: אני מנסה להתייחס אלייך ברצינות, אבל לא אפשרי.
ההרכב שלך מפסיד למכבי בבלומפילד בסביבות 12:0 כשהיא לא לוחצת על הגז.
אביתר מול בן חיים
טויטו עם מיכה
אבירם אוחנה צמוד על זהבי
ואסקלינג מקצץ את פריצה
אויי כמה ששי סידי יחפור לנו
תראה את מכבי נתניה ואיזה שחקנים יש לה, תראה הפועל פתח תקווה ואת כל הקבוצות באזור הזה.
הקבוצה משחקת יותר טוב כשדובב לא משחק,המאמן בד״כ כופה אותו על ההרכב וזה מזיק לו וגם ליתר השחקנים ,לראיה במשחק האחרון ובו לראשונה שיחקנו כדורגל גדול, כי כל שחקן היה בעמדה המתאימה לו והחילופים היו יותר עניינים.
שדובב יתחרה עם ארביטמן ואבו לבן על עמדת החלוץ (ושתהיה תחרות הוגנת) וכך כולנו נרוויח.
שדובב יתחרה עם ארביטמן ואבו לבן על עמדת החלוץ (ושתהיה תחרות הוגנת) וכך כולנו נרוויח.
- The red one
בעיתון 'ידיעות' לא אמרו כלום לעינו. מניח שבקרוב ONE וספורט 5 יעלו כתבות אחרי האימון המסכם ונהיה יותר חכמים.שמעון א כתב:מה קורה עם הפצועים ? האם כולם כשירים למשחק?
אגב איך מערכת הניקוז באצטדיון בעכו ? צפויים גשמים גם היום וגם מחר, ואיפשהוא עמוק בזכרון שלי אני זוכר שלפני 2-3 שנים דחו משחק במגרש הזה בגלל שהוא הוצף. או שזה היה בק"ש? או שזה היה באצטדיון אחר? משהו זכור לי בנוגע למשחק שעכו אירחה והמשחק נדחה בגלל הצפה ..
- דר אדום בנשמה
בעיקר מדובר על אצטדיונים של קריית שמונה ודוחא בעכו לא זכור לי שהיה דבר דומה כי מדובר באצטדיון יותר חדש ולא נראה לי שיפשלו בדבר כזה כי בכל זאת דוחא נבנה לפניי 10 שנים וקריית שמונה לפניי מיליון שנה ולא חשבו אז על ניקוד ובעכו להערכתי יש מערכת ניקוז טובה.אדום בלב בנשמהההה כתב: בעיתון 'ידיעות' לא אמרו כלום לעינו. מניח שבקרוב ONE וספורט 5 יעלו כתבות אחרי האימון המסכם ונהיה יותר חכמים.
אגב איך מערכת הניקוז באצטדיון בעכו ? צפויים גשמים גם היום וגם מחר, ואיפשהוא עמוק בזכרון שלי אני זוכר שלפני 2-3 שנים דחו משחק במגרש הזה בגלל שהוא הוצף. או שזה היה בק"ש? או שזה היה באצטדיון אחר? משהו זכור לי בנוגע למשחק שעכו אירחה והמשחק נדחה בגלל הצפה ..
זה היה בקרית שמונה.דר אדום בנשמה כתב:בעיקר מדובר על אצטדיונים של קריית שמונה ודוחא בעכו לא זכור לי שהיה דבר דומה כי מדובר באצטדיון יותר חדש ולא נראה לי שיפשלו בדבר כזה כי בכל זאת דוחא נבנה לפניי 10 שנים וקריית שמונה לפניי מיליון שנה ולא חשבו אז על ניקוד ובעכו להערכתי יש מערכת ניקוז טובה.
כמו כן אני חובב מזג אוויר. צפוי גשם אבל לא משהו חריג. דווקא בשבת פחות אבל כמו שאומר החזאי הוותיק אורי בץ "תמיד יש כמה עננים שלא שמעו את התחזית"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
סומכים עלייך גדיגדי כתב:
זה היה בקרית שמונה.
כמו כן אני חובב מזג אוויר. צפוי גשם אבל לא משהו חריג. דווקא בשבת פחות אבל כמו שאומר החזאי הוותיק אורי בץ "תמיד יש כמה עננים שלא שמעו את התחזית"

- The red one
עדכון של רועי זריהן ממש מעכשיו:
גבאי ייעדר. סוארז מליקסון וארבטיימן *צפויים* להיות כשירים .
גבאי ייעדר. סוארז מליקסון וארבטיימן *צפויים* להיות כשירים .