Roi כתב:
בכל יציע, בכניסה שבין המסדרון הגדול ליציע עצמו (איפה שהמדרגות שנכנסים ליציע) הציבו שער חשמלי שנסגר ונפתח בהתאם לכמות האוהדים והכניסות הדרושות לשימוש.
Roi כתב:אני רואה שצריך להרגיע פה חלק מהאנשים ולהסביר מה הולך...
אז ככה, אני קרוב לארבעה חודשים כבר הולך פעם בשבועיים ונכנס לאתר בנייה של האיצטדיון וחלק מהתמונות שמתפרסמות בצבא האדום זה מתמונות שאני נותן לחברים והם שולחים להם
אז ככה, קודם כל אין שום רשת בין היציעים לדשא, מה שאותו בן אדם התכוון זו גדר קטנה בגובה של בערך השוק ברגל.
בצד הצפוני של האיצטדיון מבחוץ ניתן לראות את חתיכות הפסיפס שמדביקים מחוץ לחומות בצדדים שלהם, עבודה זו נמשכת בשאר הקירות וניתן כבר לראות את פסי המתכת עליהן יורכב הפסיפס בגוון האפור.
בנוסף, ברוב חלקי האיצטדיון כבר הוצבו קרמיקות ומשקופים למיניהן בין אם בחדרי הלבשה, מזנונים, מלתחות, חדרי ישיבות, לובי של היציעים, שירותים (כולל שיש בקירות של השירותים) אך מלבד כמה תאים קטנים שבהם עדיין יש חצץ ולא קרמיקות, בקרוב מאוד יורידו את עמודי התמיכה של הגג ביציעים הדרומי והצפוני ויבדקו את גודל הסטייה של הגג למען ביצוע תיקונים אם יהיה נחוץ, הגג שביציע המערבי (הצד של העמדת שידור, תא כבוד וחדרי אירוח) יורכב לאחר סיום העבודה על הקומה האחרונה של אותו יציע, התחילו גם להציב את המדרגות שביציע הכבוד שמפריד בין מפלס עליון לתחתון (מתוך היציע עצמו, לא איפה שהכיסאות).
בכל יציע, בכניסה שבין המסדרון הגדול ליציע עצמו (איפה שהמדרגות שנכנסים ליציע) הציבו שער חשמלי שנסגר ונפתח בהתאם לכמות האוהדים והכניסות הדרושות לשימוש.
דרך אגב, מי ששאל את עצמו מהי הכניסה המוזרה הזו לדשא שממוקמת ביציע המערבי בסמוך לשער הדרומי אז זוהי הכניסה שדרכה שחקני היריבה ייכנסו להתחמם לפני העלייה למשחק (יצאו לחימום בקריאות בוז צורמות של ארגון האולטרה סאוט ישירות בגלל הקרבה לשער הדרומי), בנוסף לכל העבודה שמתבצעת באיצטדיון מתבצעות גם עבודות תחזוקה ושיפור מסביב לאיצטדיון, בין אם הרחבת כבישים, שדרוג מדרכות, רחבות חניה והוספת שבילי אופניים והולכי רגל.
זו פעם ראשונה שאני מגיב פה על התקדמות הבנייה באיצטדיון ומקווה שעזרתי לכם להבין איפה אנחנו עומדים פחות או יותר...
תודה רבה!! אבל האמת העיקר הדאגות שלנו הוא לגבי הכיסאות כי זה די ברור שהבנייה היא בקצב
והערב במשחק הקונכיה קיבלנו "טעימה" של מה שהולך לקרות... משחק עם 1,500 איש יצר פקק עצום ביציאה על הכביש העוקף.
לא רוצה לחשוב מה יהיה במשחק של 15,000 באצטדיון החדש.
yedidel כתב:והערב במשחק הקונכיה קיבלנו "טעימה" של מה שהולך לקרות... משחק עם 1,500 איש יצר פקק עצום ביציאה על הכביש העוקף.
לא רוצה לחשוב מה יהיה במשחק של 15,000 באצטדיון החדש.
!!!
גם אני שמתי לב. למזלי אני גר 10 דקות הליכה מהאיצטדיון. מי שיגיע עם רכב הולך לסבול מאוד.
א. הפקק לא היה נורא
ב. הי מגרש חניה אחד והכול מוקף באתר בניה.
בטוח שכשיפתח האצטדיון יהיו עוד מגרשי חניה, לא יהיו ערימות עפר ודרכים חסומות ואולי גם עוד דרכי גישה לכיוונים נוספים.
היום ביקרנו באתר בניה, אין טעם להסיק מסקנות.
באיצטדיונים החדשים באירופה (משנת 2000 והילך) מקובל שיציעים מאחורי השערים פורסים רשת גבוהה מאוד לאורך כל היציע כנגד כדורים שעפים מבעיטות לשער וכנגד ארגוני אולטראס שעלולים לזרוק חפצים לדשא.
בניקוסיה באיצטדיון החדש שלהם יש גם מסביב לכל הדשא תעלה עמוקה מאוד (הערכה שלי, עומק 3 מטר) שאם ובמידה וזורקים משהו כמו רימון עשן או אבוקה זה יפול לתעלה.
מניסיון שלי הרשת לא הפריעה לי לראות את המשחק במיוחד לאור העובדה שהרשת היא בצבע לבן - שקוף
ורוב המשחקים כיום משוחקים לאור זרקורים כך שלא באמת מרגישים שהרשת קיימת.