האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי גדי »

nir767676 כתב:באיזה זכות יש לטוטו לקבוע איזה צבע יהיו הכיסאות? הטוטו עם כל הכבוד שם 50 מיליון ותושבי באר שבע באמצעות העירייה שמו סביבות ה120 מיליון, אז באמת שלא מובן לי באיזה זכות הטוטו מתערב בהחלטה.

ובכל מקרה, כל צבע כיסאות שיהיה באיצטדיון שהוא לא אדום, יהווה בדיחה ומושא ללעג וקלס להרבה שנים.
50 שנה מתכננים איצטדיון ובחודשים האחרונים עוד מתלבטים על כסאות. חלם.

האדריכל של האיצטדיון צריך לראות תמונה של אנפילד או אולד טראפורד ולדמיין את הכסאות בצבע כחול.
תושבי באר-שבע לא שמו שקל - המימון הוא של הטוטו ומכירת מתחם וסרמיל.
בכל מקרה מבלי לפגוע אני חושב ששמים קצת יותר מידי משקל לצבע הכיסאות. הדרך האפקטיבית ביותר להפוך את האיצטדיון ל"מאיים" היא למלא אותו וכך לא יראו את צבע הכיסאות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

גדי כתב:
בכל מקרה מבלי לפגוע אני חושב ששמים קצת יותר מידי משקל לצבע הכיסאות. הדרך האפקטיבית ביותר להפוך את האיצטדיון ל"מאיים" היא למלא אותו וכך לא יראו את צבע הכיסאות.
גדי אחי, זה לא משנה איך העייריה מימנה 120 מיליון, ברגע שהעירייה שמה 120 מיליון זה כאילו התושבים של העיר שמו 120 מיליון ואם זה באמצעות ארנונה או באמצעות מכירת שטח בב"ש זה ממש לא משנה וההחלטה מה יהיה באיצטדיון שמורה לעיריית ב"ש שהאינטרסים שלנו כתושבים אמורים להוביל אותה.
אם ההחלטה לשים כחול זה בגלל הטוטו זה מאוד מעצבן בהתחשב בעובדה שאנחנו כעיר שילמנו על האיצטדיון והטוטו שם סכום זניח.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

גדי כתב:
חלק גדול מהאפקט של האצטדיון ילך במידה וילכו על מושבים כחולים..
אתה חושב שהנפילד ואולד טראפורד היו אותו דבר אם הכסאות שם היו כחולים ?
איפה היחודיות שלנו?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yakar כתב:
חלק גדול מהאפקט של האצטדיון ילך במידה וילכו על מושבים כחולים..
אתה חושב שהנפילד ואולד טראפורד היו אותו דבר אם הכסאות שם היו כחולים ?
איפה היחודיות שלנו?
שוב מבלי להמעיט אני עדיין חושב שהקהל הוא זה שיעשה את ההבדל ולא הכיסאות. האיצטדיון נראה בתמונות מדהים ומתאים בול למידות של העיר והקבוצה.
מקווה מאוד בשביל אלו שזה משנה להם שאכן יהיו כסאות אדומים - אנסה לבדוק עם ניסים מנכ"ל כיוונים אבל אני עדיין לא חושב שאם זה לא יהיה אדום אז זה יהיה מחדל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

כמובן שהקהל הוא עושה ההבדל העיקרי.
אך ישנה חשיבות מאוד גדולה גם לשאר הדברים באצטדיון , חלק מתחושת הביתיות זה שאתה מגיע לאצטדיון ורואה הכל באדום. אנחנו הפועל באר שבע - ולא הפועל פתח תקווה . ואנחנו רוצים שיהיה לנו מגרש מאוד ביתי ויחודי . בארץ כמעט כל האצטדיונים הם כחולים .

לפני כחצי שנה שעשינו מחאה קטנה כיוונים הגיבו שהכיוון שלהם הוא לצבע אדום ארגמן , לפי מה שזה נראה כרגע - זו הייתה סתם תגובה כדי להשקיט אותנו, ובשקט בשקט עוד כמה שבועות נראה מכליות עם מושבים כחולים מגיעים למגרש החדש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לגביי הטוטו זה טמטום להגיד שבגלל הטוטו הכיסאות בצבע כחול כי הטוטו כבר קיבלו את מבוקשם בדמות השם של האצטדיון או חלק מהשם קרי: אצטדיון טוטו על שם יעקב טרנר, מה בדיוק הם עוד רוצים?
וכמובן שהם יקבלו פרסום באצטדיון עצמו ואין לי בעיה עם זה, אבל כיסאות וצבע של כיסאות זה בסך הכל צבע ולמרות שלי ספציפית אין בעיה שיהיו כיסאות כחולים עדיף לעשות אותם אדומים או אפילו לשלב בין אדום ולבן כמו באצטדיון בחיפה ולעשות פסיפס יפה אבל רק כחול זה פשוט נוראי ואם המחשבה שלהם על הצבע בגלל שהצבע דוהה זה בכלל חוצפה אפשר לחשוב כחול לא דוהה, אשכרה המושבים במושבה נראים תכלת ולא כחול כמו שהם היו בהתחלה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

[quote="ran"]אפשר תוך דקות להרים מחאה שתתפוס כותרות בכל הרשתות החברתיות ואחריה זה יופיע בוודאות באתרים כמו ספורט 5 וואן .
הבעיה שאדום מהדרום ווסרמיליה עושים טובה שהם מקשיבים , הם שכחו שהדפים שלהם נועדו בעיקר בשביל הצרכים של הקהל ולהראות את כוחו ולא רק לפלאיירים לפני משחקים .
אהלן רן,אני אחד ממנהלי אדום מהדרום.
קודם כל תמיד אנחנו קשובים ועונים לכל אחד,במחאה הקודמת אתה פנית אלינו והרמנו את הכפפה ..
אותו פוסט שהעלנו אז גרר הרבה תגובות גם ממנהל הפרוייקט של האצטדיון וגם מניסים סספורטס,הם טענו שעדיין לא התקבלה החלטה והכיוון הוא בכלל לא להזמין צבע כחול .
ניסיתי היום לפנות לשניהם כרגע לא קיבלתי תשובה,לא כל דבר חייב לפרסם ולעדכן.
ברגע שיהיה מידע מגורם רשמי לגביי צבע הכיסאות שהוזמנו אז יהיה אפשר לדעת איך לפעול .
שיהיה שבוע טוב :)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גדי כתב:
אני אגלה לך סוד- גם הטוטו חי מכספי ציבור

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:
אני אגלה לך סוד- גם הטוטו חי מכספי ציבור
זה לא אותו דבר כי את הכסף הזה הציבור לא חייב לשלם והטוטו לא מייצג את תושבי באר שבע בשום צורה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

מקור מוסמך - טרם הוחלט הצבע. על שולחנו של ראש העיר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב: זה לא אותו דבר כי את הכסף הזה הציבור לא חייב לשלם והטוטו לא מייצג את תושבי באר שבע בשום צורה
הטוטו מקבל סכומים נכבדים ממשרד הספורט ובנוסף מקבל מונופול מעוגן בחוק על הימורי הספורט בארץ וכל זאת על מנת שישקיע בפיתוח הספורט בישראל. אז יש שם המון כסף ציבורי.

בקיצור לא מדובר באיזה מאמא תרזה שתורמת מטוב ליבה, אלא בארגון שממלא את חלקו באיזשהו חוזה לא כתוב (אולי כן) מול המדינה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:
הטוטו מקבל סכומים נכבדים ממשרד הספורט ובנוסף מקבל מונופול מעוגן בחוק על הימורי הספורט בארץ וכל זאת על מנת שישקיע בפיתוח הספורט בישראל. אז יש שם המון כסף ציבורי.

בקיצור לא מדובר באיזה מאמא תרזה שתורמת מטוב ליבה, אלא בארגון שממלא את חלקו באיזשהו חוזה לא כתוב (אולי כן) מול המדינה.
אין קשר בין הדברים, אתה רק מחזק מה שאני אומר. הטוטו לא תרם מטוב לב אלא מתוך אינטרס מסויים.
אם כבר אז האינטרס של העירייה, ששמה את רוב הכסף (השטחים שנמכרים בוסרמיל הם של העירייה והיא מכרה אותם), צריך להיות בסופו של דבר לרצות את התושבים בשביל שאלה יחזירו בתורם לעומדים בראשה בבחירות הבאות.
הקטע של כחול או אדום מאוד נכון ומאוד קריטי כי שחקן שהולך לנתניה רואה כחול, הולך למושבה רואה כחול, הולך לטדי רואה כחול, הולך לחיפה רואה כחול עם קצת שחור. ברגע שיבוא לבאר שבע ויראה אדום בעיניים גם כשלא מלא זה כבר שינוי אווירה ומשרה אווירה ביתית יותר.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

ע"פ מה שעידן כהן איש הגדר מהאולטראסאוט אמר:

"ניסינו לעבוד ולטפל בזה אבל לצערנו הכסאות יהיו כחולים.

הגוון האדום של הכסאות האלה מתכלה ודוהה בשמש, ועם הזמן נוצרים סדקים ובלאי בכסאות בצבע האדום באצטדיונים ומקומות פתוחים אחרים וזאת הסיבה לכחול.

מה גם שהאצטדיון הוא עירוני ולא בבעלות הפועל ב״ש ככה שההחלטה היא לא שלנו אלא של הטוטו.

באותה הזדמנות חשוב שכולם ידעו-
יציע העידוד באצטדיון טרנר יהיה היציע שמאחורי השער. היציע שמקביל וקרוב לכביש ולמכיוון מכללת קיי.
היציע מכיל 3200 מקומות וכנראה שהוא יתמלא במנויים אז כל מי שתקוע השנה בלי מנוי לשער חמש,שיתעורר מוקדם בשנה הבאה וישריין את המקום שלו איתנו...
זה יהיה יציע העידוד הכי חזק בארץ,באצטדיון הכי ביתי בארץ!!!"

מה שאמרתי לכם לפניי כמה ימים, חבל..

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

איזה אפסים המתכננים של האצטדיון. שיצאו כבר בהודעה רשמית לגבי צבע הכיסאות .
הם מנסים להגניב את זה בשקט , ואז שישימו לב יהיה מאוחר מידיי .

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מעניין שבאולד-טראפורד ובאנפילד הצבע של הכיסאות לא "מתכלה"... מה זה הקשקוש הזה?

שלח תגובה