ran כתב:
לא ברגע שיתקינו , ברגע שיזמינו עשרות אלפי כיסאות כבר אכלנו אותה !
אני מאמין שהכסאות כבר בתהליכי ייצור , לכן צריך מעכשיו להפעיל לחצים .
תראו איזה עוצמתי זה יכול להיות :
WOW!!! אירופה!$)&$%^#^
ran כתב:
ran כתב:
אני לא חושב שהטענה היא שהאצטדיון עירוניRedHell כתב:
הרגת אחי.. הרגת..
סתם משהו שלי אישית מפריע כבר היום רשום בוסרמיל ע"י הכיסאות הפועל ב"ש אז מה פתאום טוחנים לנו את המוח שזה אצטדיון עירוני של שלל הקבוצות?
חלאס למי מנסים לזרוע מלח בעיניים פה?
בב"ש קיימת רק קבוצה אחת, הפועל ב"ש.
היא אחת מהן, בוודאות...dor69 כתב: אני לא חושב שהטענה היא שהאצטדיון עירוני
לפחות לא המרכזית שבהן. לפי מה שהבנתי מהפעם הקודמת שהסוגייה הזו עלתה זו דרישה של הטוטו לפי איזה תקן מסויים שלהם, תקנו אותי אם אני טועה.RedHell כתב:
היא אחת מהן, בוודאות...
זאת טענה נכונה אבל גם ממכבי ב"ש וגם ממ.ס ב"ש המעודון קיבל הודעות שממש לא אכפת להם הקטע של הכיסאות ככה שמהבחינה הזו זה לא מפריע.RedHell כתב:
היא אחת מהן, בוודאות...
לא רק שלא אכפת להם הם גם לא יבזבזו כסף על שכירות במגרש כשלא מגיע קהל. האיצטדיון הזה הוא בלעדי לנו נקודהאדום בלב בנשמהההה כתב: זאת טענה נכונה אבל גם ממכבי ב"ש וגם ממ.ס ב"ש המעודון קיבל הודעות שממש לא אכפת להם הקטע של הכיסאות ככה שמהבחינה הזו זה לא מפריע.
כל עוד מכבי יישארו בליגה א' (מה שלא נראה סביר כרגע) יהיו משחקים שהיא תהיה חייבת לארח באצטדיון החדש .. ובכל מקרה זה לא משנה מבחינת הכיסאות.dor69 כתב: לא רק שלא אכפת להם הם גם לא יבזבזו כסף על שכירות במגרש כשלא מגיע קהל. האיצטדיון הזה הוא בלעדי לנו נקודה
הבעיה היא שהמועדון לא משתף פעולה עם האוהדים בנוגע למידע הזה, וגם לא החברה שבונה את האצטדיון. צריך להשיג מ"חבר של חבר" את המידע על הכיסאות.CrazyRed7 כתב:אם בסופו של דבר יהיו כיסאות כחולים..הולך להיות שמח
בתכלס, בלי כיסאות אדומים, האיצטדיון הזה מאבד לא מעט מהיחודיות שלו. עדיף להתחיל שוב בלחץ בכלי התקשורת וברשתות החברתיות מאשר לשבת ולחכות עד שהכיסאות יגיעו. אחר כך אי אפשר יהיה להשפיע.
פיספסת.RedHell כתב:חד משמעית זה אולד טראפורד של הפועל ב"ש ושייסלחו לי שאר "הקבוצות" בעיר, את מי הן מעניינות?!
לא הייתי ממהר להוריד את מכבי פתח תקווה ליגה וכרגע נראה שדווקא הפועל פתח תקווה תרד לפניהם אבל כן יש בזה משהו צריך לחפש שתי קבוצות מאותה עיר שאמורות לרדת באיזשהו ליגה והן ייצגו את העיר פתח תקווה חחחshovalb9 כתב:
פיספסת.
הפועל תא מתחקים למנ' יוניטד
מכבי תא מתחקים לבוקה גוניורס
מכבי חיפה מתחקים לסלטיק
הפועל ב"ש מתחקה לליברפול(לעולם לא תצעדי לבד-YNWA, ליברפול באנגליה בש בישראל)
ומכבי פת מתחקה לקבוצה עם קהל שלא תרד ליגה השנה
חחחח אל תדאג לא פספסתי, ידוע ש"ליברפול באנגליה ב"ש בישראל היידה הפועל" חחחחshovalb9 כתב:
פיספסת.
הפועל תא מתחקים למנ' יוניטד
מכבי תא מתחקים לבוקה גוניורס
מכבי חיפה מתחקים לסלטיק
הפועל ב"ש מתחקה לליברפול(לעולם לא תצעדי לבד-YNWA, ליברפול באנגליה בש בישראל)
ומכבי פת מתחקה לקבוצה עם קהל שלא תרד ליגה השנה