האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
ידוע לכם האם יהיה מסך?
- The red one
ולוח תוצאות?azb852 כתב:ידוע לכם האם יהיה מסך?
תצחקו תצחקו אני כבר רואה איך מקצצים בו בטענה של "הסתדרו כל כך הרבה זמן בלעדיו, יסתדרו בלעדיו גם עכשיו".

תאמין לי שאני צוחק. זאת השאלה הכי אידיוטית ששמעתי מאז ״ראיתם שארבייטמן חזר עם כרס?״אדום בלב בנשמהההה כתב: ולוח תוצאות?
תצחקו תצחקו אני כבר רואה איך מקצצים בו בטענה של "הסתדרו כל כך הרבה זמן בלעדיו, יסתדרו בלעדיו גם עכשיו".
יהיה מסך LCD ענקיazb852 כתב:ידוע לכם האם יהיה מסך?

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
יהיו 2 מסכים בשני פינות מנוגדות באצטדיון
- The red one
חח זה היה אתמול אז לפחות הפורום הזה גורם לך צחוק שטוב מאוד לבריאותdor69 כתב: תאמין לי שאני צוחק. זאת השאלה הכי אידיוטית ששמעתי מאז ״ראיתם שארבייטמן חזר עם כרס?״

כמובן שזה היה בצחוק, אבל באמת מעניין אותי לשמוע על לוח התוצאות במגרש החדש, הרי הוא יהיה סגור ב4 פינות משמע יצטרכו לפחות 2. אם זה יהיה משהו גרנדיוזי או מינמילי? לא שמעתי על התכנון הזה כלום.
דרך אגב , השטח של וסרמיל נמכר ב380 מיליון שקל , כך שבסופו של דבר הרוויחו מהאצטדיון
https://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4572022" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4572022" onclick="window.open(this.href);return false;
מה עם תמונות חדשות ??
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תהרגו אותי אבל איך מוכרים את השטח של וסרמיל ב380 מיליון ואת האצטדיון בונים ב200 מיליון?
יכלו בקלות לבנות אצטדיון ב300 ולהגדיל ל20,000 מקומות ישיבה...
יכלו בקלות לבנות אצטדיון ב300 ולהגדיל ל20,000 מקומות ישיבה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתם עוד תראו שהאיצטדיון הזה יהיה אחד הביתיים בארץ אם ה..dor69 כתב: דברים כאלה עושים את האיצטדיון למאוד מאוד מיוחד וביתי
האקוסטיקה שלו תהיה מפחידה, היום למשל קשה מאוד לשמוע את העידוד בוסרמיל בגלל איך שהוא בנוי, אלה שיושבים בשער 6 למשל, לא שומעים כמעט את 5.
אתה יודע מה יקרה בחדש שהיציע של השרופים ( והוא יגדל באחריות ) יתחיל פתאום איזה שיר, כל הקהל יהיה באקסטזה והאיצטדיון ירעד.
מה שצריך זה שיר טוב לכניסה של השחקנים ואז בכלל, כל קבוצה שתעלה למגרש תקבל זבנג לפרצוף.
רק מלחשוב על זה יש לי צמרמורת.
בפורום של אוהדי מכבי,מציינים שם שהאיצטדיון שלנו הולך להיות אחד המצברים - ובצדק . =)

- The red one
האצטדיון שלנו, שיהיה מלא ביותר מ10000 אדומים בהחלט יהיה ביתי מאוד אבל ממש לא כמו סמי עופר חצי מלא (כי ראיתי כבר אוהדים שחיים בסרט הזה) וגם קשה לי לראות הרבה משחקים עם יותר מ10,000 אדומים ביציע.
המבחן הכי גדול של הקהל שלנו יהיה באצטדיון הזה. כי כרגע יש לנו את אחד מקהלי ההצלחות היותר גדולים במדינה, שמגיעים ותומכים רק בזמן שהקבוצה בצמרת ומספיק משברון קטן ובום כולם נעלמים (ע"ע גביע המדינה ונתניה 4 ימים הפרש ובערך 10,000 איש הפרש).
השאלה אם זה באמת בגלל וסרמיל כמו שהרבה טוענים (כמו שהרבה טענו שברגע שיהיו הצלחות יגיע הקהל - מה שהתברר כטעות) או שפשוט אין לנו את זה מבחינת הקהל ..
הפתרונות, כך אומרים, בעונה הבאה. אמן.
אגב שי - מה זה אומר "אחד המצברים"? ביטוי סלנג שפספסתי?
המבחן הכי גדול של הקהל שלנו יהיה באצטדיון הזה. כי כרגע יש לנו את אחד מקהלי ההצלחות היותר גדולים במדינה, שמגיעים ותומכים רק בזמן שהקבוצה בצמרת ומספיק משברון קטן ובום כולם נעלמים (ע"ע גביע המדינה ונתניה 4 ימים הפרש ובערך 10,000 איש הפרש).
השאלה אם זה באמת בגלל וסרמיל כמו שהרבה טוענים (כמו שהרבה טענו שברגע שיהיו הצלחות יגיע הקהל - מה שהתברר כטעות) או שפשוט אין לנו את זה מבחינת הקהל ..
הפתרונות, כך אומרים, בעונה הבאה. אמן.
אגב שי - מה זה אומר "אחד המצברים"? ביטוי סלנג שפספסתי?
נראה לי שהכוונה היא ל"אחד המבצרים"
טוב אחריי שהצלחתם לגרום לי לשנוא עוד יותר את ווסרמיל אני שוקל לא להיכנס לנושא הזה עד הפתיחה של החדש...
כל פעם מחדש אני מרגיש עינויי וחוסר חשק מהאיצטדיון המסריח שלנו.
אני יכול להעיד על עצמי שאני באמת מהאנשים שמעודדים גם כשכבר לא נשאר לי קול ולראשונה בחיי במשחק נגד בית"ר פשוט כבר לא היה לי חשק ולאו דווקא בגלל המשחק עצמו אלא בגלל החוסר אווירה שהאיצטדיון הזה נותן...
אני יכול להעיד על עצמי שאני באמת מהאנשים שמעודדים גם כשכבר לא נשאר לי קול ולראשונה בחיי במשחק נגד בית"ר פשוט כבר לא היה לי חשק ולאו דווקא בגלל המשחק עצמו אלא בגלל החוסר אווירה שהאיצטדיון הזה נותן...
היום ראיתי תוכנית על בתי כלא לשעבר ברוסיה, נשבע היה בית כלא קופי של וסרמיל חחח. אני עובר שמה כל יום בערך הרצון לעבור משמה גובר יותר ויותרRedHell כתב:טוב אחריי שהצלחתם לגרום לי לשנוא עוד יותר את ווסרמיל אני שוקל לא להיכנס לנושא הזה עד הפתיחה של החדש...