משחק גביע טוטו ראשון מול הפועל פת דיון רשמי
Re: משחק גביע טוטו ראשון מול הפועל פת דיון רשמי
חייב להאיר נקודה מסויימת, אומנם לא ראיתי את המשחק כי אני לא בארץ אבל ממה שאני שומע וקורא גם ממכם עולה נקודה מדאיגה מאוד.
החיזוק של מליקסון הוא נהדר ואכן קפיצת מדרגה אך את החיזוק שהכי היינו צריכים לא עשינו.
בשנה שעברה היה ברור האמצע שלנו פשוט לא ברמה של קבוצה ששואפת למעלה ועל כן זה היה אמור להיות החיזוק שעליו עובדים יותר מכל, גם אם זה אומר לשים קצת יותר.
עמדת המגן הימני? נו באמת מה יש עוד לומר שלא נאמר? כבר כ"כ הרבה שנים שאנחנו כל שנה בטוחים שזהו השנה אנחנו נתחזק בעמדה הזו וכל שנה מתבדים מחדש.
זה מאכזב אך לא פחות מזה מכעיס שלא עשינו שום התקדמות בעמדות האלה.
החיזוק של מליקסון הוא נהדר ואכן קפיצת מדרגה אך את החיזוק שהכי היינו צריכים לא עשינו.
בשנה שעברה היה ברור האמצע שלנו פשוט לא ברמה של קבוצה ששואפת למעלה ועל כן זה היה אמור להיות החיזוק שעליו עובדים יותר מכל, גם אם זה אומר לשים קצת יותר.
עמדת המגן הימני? נו באמת מה יש עוד לומר שלא נאמר? כבר כ"כ הרבה שנים שאנחנו כל שנה בטוחים שזהו השנה אנחנו נתחזק בעמדה הזו וכל שנה מתבדים מחדש.
זה מאכזב אך לא פחות מזה מכעיס שלא עשינו שום התקדמות בעמדות האלה.
תגידו שמתם לב לטוקורה של פתח תקווה?הוא בא מהכוח רמת גן
איזה גלדאיטור באמצע הוא,שחקן לא רע בכלל
הוא היה נחמד גם בגיל 18 בהכח ונצרת, יש לו נוכחות וטכניקה טובה, אבל הוא איטי ומגושם בצורה מחרידה.RoICah כתב:תגידו שמתם לב לטוקורה של פתח תקווה?הוא בא מהכוח רמת גן
אם הוא לא היה כזה, הוא לא היה בהפועל פתח תקווה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הייתה למלול שום נוכחות מבחינה הגנתית, בטח לא מבחינה פיזית. סתם דוגמא שזכורה לי מאתמול, אלטנמן עבר אותו בהתקפה האחרונה כאילו הוא לא קיים.Totti כתב:דור מלול היה בסדר גמור.
הרבה יותר טוב מאילוז, גם בצד ההגנתי שציינת אצלו כחולשה.
הוא מדוייק יותר במסירה, מהיר פי כמה ומשתתף בצורה לא רעה בהנעת הכדור.
אני הייתי עולה איתו ב-11, כמו שאילוז וביטון נראים, אני מעדיף את המהירות והטכניקה הגבוה שלו על "ההגנה" של שניהם.
מצטער לקלקל את החגיגה, אור חביביאן הוא לא הבשורה ממחלקת הנוער.
הוא לא היה רע, אבל אמרתי באשכול אחר משהו שהוא לא קונצנזוס.
אני לא עושה הנחות לשחקני בית כי הם צעירים ולא מנוסים, ההפך.
שחקן שעלה עכשיו מהנוער חייב לקחת כל הזדמנות, גם של 3 דקות, בשתי ידיים.
אני מצפה ממנו לאכול את הדשא, לפרק רגליים, להשתולל על כל כדור כמו מטורף.
אלמוג כהן, שחקן נטול כישרון, נתן שיעור טוב להרבה ילדים איך עושים את זה נכון.
אין ניסיון? יש בולדוג. בשביל לנשוך שחקנים ולשחרר מרפקים לא צריך להיות בן 40, ההפך, זה קל יותר כשאתה צעיר.
ולא ראיתי את זה ממנו. הוא עשה הכל כדי לא לטעות, מסר על חצי מטר למליקסון וגורדנה וסגר אלכסונית כמו שבועז מאור לימד בילדים, 2 גליצים, אף כדור גובה ושום פעולה יוצאת דופן.
פרווה זה אנדרסטייטמנט...
שיחקתי בנוער, התאמנתי עם הבוגרים ומעולם לא קיבלתי דקות במשחק כלשהו...אם הייתי מקבל, הייתי משאיר את הקלאסה בבית ובא למלחמה, מי שרוצה ללבוש את החולצה של המועדון שהוא אוהב, צריך להרוויח אותה גם במחיר של 4 פתח תקווים מסיימים את הלילה בבלינסון
אחרי אתמול אני מאוד מודאג לגבי עמדת המגן הימני.
חביביאן פרווה, משחק על בטוח, למרות שמידי פעם היו ניצוצות של כדורגל, הוא לא הראה שום דבר שיגרום לנו לזכור אותו או לחשוב שמגיע לו דקות העונה (בדיוק להפך, כמו שאמרתי בטופיק אחר, אני הייתי מביא אפילו שני קשרים לאמצע עד סוף מועד ההעברות).
בוזגלו התכוון שהשנה יש את מליקסון, שאוהב את הכדור ואוהב לחתוך לאמצע מה שהופך את המשחק שלנו למגוון יותר כשחלק מההתקפות באות גם מהאמצע בזכות מליקסון (בשנה שעברה רק אליניב עשה את זה).ForeverRed כתב:אגב, נראה ששיטת המשחק של הקבוצה השתנה. בוזגלו דיבר לפני מספר ימים בראיון על כך שהעונה האימונים מתמקדים יותר בהחזקת
והנעת כדור. אתמול ראינו ניסיונות לבצע את זה, בעיקר בעזרת מליקסון שנכנס כל הזמן לאמצע ומתחיל את ההתקפות. בדקות מסוימות
שיחקנו ממש עם שלישיית קשרים במרכז המגרש. אלישע יצטרך למצוא את האיזון ולאפשר את הכניסות של מליקסון לאמצע מבלי לפגוע
במשחק האגפים. יש עוד הרבה עבודה, בעיקר על התיאום, אבל אני בטוח שזה רק ילך וישתפר בהמשך.
לפחות אתמול, לא ראיתי ששיטת המשחק השתנתה בגלל הוראה של אלישע, שכן אם זה היה המצב, עוד שחקנים חוץ ממליקסון (וברדה, שעשה את זה גם בשנה שעברה) היו מחפשים להחזיק ולהניע כדור מהאמצע.
מליקסון ישחק? נראה יותר התקפות מהאמצע. מליקסון לא ישחק (וזה גם מה שקרה כשמליקסון יצא אתמול) נחזור להתקפות שנבנות אך ורק מהאגפים.
אני פחות מודאג לגבי מלול. כשהוא יכנס לרוטינה של משחקים וכושר משחק הוא היה טוב, יש לו את כל הנתונים להצליחSir Alex Ferguson כתב:
לא הייתה למלול שום נוכחות מבחינה הגנתית, בטח לא מבחינה פיזית. סתם דוגמא שזכורה לי מאתמול, אלטנמן עבר אותו בהתקפה האחרונה כאילו הוא לא קיים.
אחרי אתמול אני מאוד מודאג לגבי עמדת המגן הימני.
חביביאן פרווה, משחק על בטוח, למרות שמידי פעם היו ניצוצות של כדורגל, הוא לא הראה שום דבר שיגרום לנו לזכור אותו או לחשוב שמגיע לו דקות העונה (בדיוק להפך, כמו שאמרתי בטופיק אחר, אני הייתי מביא אפילו שני קשרים לאמצע עד סוף מועד ההעברות).
בוזגלו התכוון שהשנה יש את מליקסון, שאוהב את הכדור ואוהב לחתוך לאמצע מה שהופך את המשחק שלנו למגוון יותר כשחלק מההתקפות באות גם מהאמצע בזכות מליקסון (בשנה שעברה רק אליניב עשה את זה).
לפחות אתמול, לא ראיתי ששיטת המשחק השתנתה בגלל הוראה של אלישע, שכן אם זה היה המצב, עוד שחקנים חוץ ממליקסון (וברדה, שעשה את זה גם בשנה שעברה) היו מחפשים להחזיק ולהניע כדור מהאמצע.
מליקסון ישחק? נראה יותר התקפות מהאמצע. מליקסון לא ישחק (וזה גם מה שקרה כשמליקסון יצא אתמול) נחזור להתקפות שנבנות אך ורק מהאגפים.
שימו לב לתגובה מאוד מאוד שגרתית מהפייסבוק של וסרמיליה. אל תטעו לחשוב שמדובר בעשב שוטה אחד, אלא תופעה שלמה.
הבחור הזה, גאון הדור, העביר ביקורת על חצי קבוצה בעשר שורות
דודו מזוז:
נעשה קצת סדר במשחקים שבאר שבע שיחקו עד היום -מאמן חסר עמוד שדרה לא שיטה ולא הבנת משחק. ארבייטמן חבל על הכסף. נאסר סתם שחקן . אראל לא קשור לתחום ממליץ להחליף מקצוע. אבו לאבן אולי בארגז חול לתת לו לשחק .ברדה בחור נשמה אבל רחוק מאוד מהסכומים ששילמו לו שחקן בינוני .גורדנה שחקן בינוני מינוס. חבביין הצעיר לא מתאים לרמות האלו. מגן ימני אין בכלל. פאיוביץ הבן שלי בן שלוש יותר מהיר ממנו. לסיכום : אומנם הדברים נאמרו בבדיחות מסוימת אבל מי שמבין כדורגל יסכים איתי. בבאר שבע יש 5/6 שחקנים באמת טובים אבל על מנת לשדרג את הקבוצה לאליפות הרכש היה צריך להיראות אחרת. חייבים להחתים קשר בונה משחק וחלוץ ברמה אחרת תצפו לעונה בינונית!!!
דודו מזוז:
נעשה קצת סדר במשחקים שבאר שבע שיחקו עד היום -מאמן חסר עמוד שדרה לא שיטה ולא הבנת משחק. ארבייטמן חבל על הכסף. נאסר סתם שחקן . אראל לא קשור לתחום ממליץ להחליף מקצוע. אבו לאבן אולי בארגז חול לתת לו לשחק .ברדה בחור נשמה אבל רחוק מאוד מהסכומים ששילמו לו שחקן בינוני .גורדנה שחקן בינוני מינוס. חבביין הצעיר לא מתאים לרמות האלו. מגן ימני אין בכלל. פאיוביץ הבן שלי בן שלוש יותר מהיר ממנו. לסיכום : אומנם הדברים נאמרו בבדיחות מסוימת אבל מי שמבין כדורגל יסכים איתי. בבאר שבע יש 5/6 שחקנים באמת טובים אבל על מנת לשדרג את הקבוצה לאליפות הרכש היה צריך להיראות אחרת. חייבים להחתים קשר בונה משחק וחלוץ ברמה אחרת תצפו לעונה בינונית!!!
זה לא טיפשות זה נקרא חוסר הבנה בכדורגל. עד היום אני לא יודע מי המציא שהקהל הבאר שבעי מבין כדורגל כי בינתיים אני רואה שהרוב המוחלט לאTotti כתב:שימו לב לתגובה מאוד מאוד שגרתית מהפייסבוק של וסרמיליה. אל תטעו לחשוב שמדובר בעשב שוטה אחד, אלא תופעה שלמה.
דודו מזוז:
יש לנו בפורום, המקום ש-"הנאורים" כותבים בו, לא מעט כאלה שנשמעים בדיוק אותו הדבר...dor69 כתב: זה לא טיפשות זה נקרא חוסר הבנה בכדורגל. עד היום אני לא יודע מי המציא שהקהל הבאר שבעי מבין כדורגל כי בינתיים אני רואה שהרוב המוחלט לא
זה רק מחזק מה שאמרתיTotti כתב: יש לנו בפורום, המקום ש-"הנאורים" כותבים בו, לא מעט כאלה שנשמעים בדיוק אותו הדבר...
- ForeverRed
במשחק אתמול היו דקות (בעיקר בפתיחה) בהן שיחקנו בהרכב שונה מה 4-4-2 המסורתי. בהמשך חזרנו לשיטה המקורית.Sir Alex Ferguson כתב:
בוזגלו התכוון שהשנה יש את מליקסון, שאוהב את הכדור ואוהב לחתוך לאמצע מה שהופך את המשחק שלנו למגוון יותר כשחלק מההתקפות באות גם מהאמצע בזכות מליקסון (בשנה שעברה רק אליניב עשה את זה).
עצם העובדה ששחקנים מדברים לאחר משחק על הנעת הכדור מראה שזה משהו ששמים עליו דגש באימונים. אני לא מבין את ההפרדה בין הפועל ב"ש עם מליקסון
ובלעדיו. הוא הרי שחקן הקבוצה ואמור לשחק בכל המשחקים השנה ולכן אין טעם להתייחס אליו בנפרד אלא להפועל ב"ש כקבוצה, שגם מליקסון נכלל בתוכה. באותה
מידה יכולת להגיד שללא מאור בוזגלו נשחק פחות על מצבים נייחים והכנסות כדורים מהצדדים, אבל בוזגלו הוא חלק מהפועל ב"ש ומשדרג אותה מהבחינה הזאת. אי
אפשר להתעלם מהעובדה שצורת המשחק שלנו השתנתה, לא משנה מה הסיבה. בראיון שדיברתי עליו, בוזגלו היה מאוד חד משמעי ולא התכוון לשחקן ספציפי אלא
לכך שהקבוצה מעוניינת לעשות קפיצת מדרגה בכל הקשור להנעת הכדור והשליטה במרכז השדה. הדרך לשם עדיין רחוקה, אבל הכוונה נכונה ואני בטוח שזה ישתפר בהמשך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב ששינוי שיטת המשחק/סגנון המשחק נובע פשוט בגלל אופי המשחק של מליקסון ולא מהוראה של אלישע או דגש מיוחד שעבדו עליו באימונים. זה הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש דגש באימונים (השחקנים אמרו את זה) אבל זה כן תוצאה של הבאת מליקסוןSir Alex Ferguson כתב:אני חושב ששינוי שיטת המשחק/סגנון המשחק נובע פשוט בגלל אופי המשחק של מליקסון ולא מהוראה של אלישע או דגש מיוחד שעבדו עליו באימונים. זה הכל.
אפשר היה לראות שנאסר שנכנס במקום מליקסון גם שיחק בסגנון הזה ונכנס הרבה לאמצע ( ואני לא מדבר על אחרי האדום שהוא נהיה קשר)
משחק מצויין של נאסר .
עוד משהו מעניין זה עניין החילופים. השנה לאלישע לא יהיה את האופציה לחילוף הקבוע במקום גבאי .
השנה קשה יותר לעשות חילופים . את מי להוציא ? את ברדה ? מליקסון ? בוזגלו?
משחק מצויין של נאסר .
עוד משהו מעניין זה עניין החילופים. השנה לאלישע לא יהיה את האופציה לחילוף הקבוע במקום גבאי .
השנה קשה יותר לעשות חילופים . את מי להוציא ? את ברדה ? מליקסון ? בוזגלו?
אני לא רואה שום שינוי ושום צורה.
הדבר היחידי שאני רואה, זה את מליקסון מטייל לו באמצע עם הכדור, בזמן שאופיר בצד שמאל תקוע על החצי, ושאר שחקני ההגנה עומדים כל אחד באיזה קו שהוא רוצה.
יש לנו פאקינג את מליקסון ומאור בוזגלו כקיצוניים!! בכל קבוצה אחרת, היינו רואים בידודים שלהם באחד על אחד בצדדים, עם הצטרפות של המגנים, מהלכים כאלו שעושים אותם בתיאום, זה נוקאאוט.
מילא שההגנה הייתה מסודרת, אבל אפילו לחץ בחצי המגרש שלנו לא קיים, איך זה הגיוני? מול פתח תקווה זה נגמר רק ב1-1, וכמעט בהפסד אבל מול קבוצות יותר טובות החוסר האינטסיביות תעלה לנו ביוקר.
יש לנו סגל, שצריך להאבק על האליפות, אבל כרגע אנחנו לא נראים אפילו לפלייאוף עליון.
הדבר היחידי שאני רואה, זה את מליקסון מטייל לו באמצע עם הכדור, בזמן שאופיר בצד שמאל תקוע על החצי, ושאר שחקני ההגנה עומדים כל אחד באיזה קו שהוא רוצה.
יש לנו פאקינג את מליקסון ומאור בוזגלו כקיצוניים!! בכל קבוצה אחרת, היינו רואים בידודים שלהם באחד על אחד בצדדים, עם הצטרפות של המגנים, מהלכים כאלו שעושים אותם בתיאום, זה נוקאאוט.
מילא שההגנה הייתה מסודרת, אבל אפילו לחץ בחצי המגרש שלנו לא קיים, איך זה הגיוני? מול פתח תקווה זה נגמר רק ב1-1, וכמעט בהפסד אבל מול קבוצות יותר טובות החוסר האינטסיביות תעלה לנו ביוקר.
יש לנו סגל, שצריך להאבק על האליפות, אבל כרגע אנחנו לא נראים אפילו לפלייאוף עליון.
מי כן נראית בשלב הזה של העונה כמו פליאוף עליון?zivmay כתב:אני לא רואה שום שינוי ושום צורה.
מכבי שהודחה נגד מאריבור ניצחה בשיניים את רעננה, אחרי תיקו מול נתניה.
חיפה נראית נחמד, כהרגלה בטרום עונה.