רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
מליקסון לא יכול להצטרף לאימונים עד שאין אישור מהמפרק?
כנראה שכן כי בעל הקבוצה לא קובע יותר וזה אכן בעיה שנקווה שתיפתר מהר
"ובעוד שחקן בית עוזב לליגה באירופה הולכת ומקדמת הפועל באר-שבע החזרת ליגיונר. הבוקר עבר מאור מליקסון בדיקה רפואית בבית החולים סורוקה ונראה כי חתימתו והצטרפותו למחנה האימונים בפולין היא עניין של זמן."
https://eyoya.co.il/Articles/34191.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://eyoya.co.il/Articles/34191.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- המשוגע האדום
אני יודע אגב שגם מויאל וגם מליקסון חתמו
מאור כבר עבר בדיקות היום
מאור כבר עבר בדיקות היום
איזה סיבה יש להחתים אותם ולא לפרסם? למה לא לשלוח אותם למחנה אימונים בפולין? מילא מליקסון אתה יכול להגיד שמחכים לצרפתים אבל מויאל מה הקשר? לא חתמו ולא כלום..מליקסון ככל הנראה סיכם את תנאיו והחתימה תגיע אחרי השיחרור אם לא יקרה משהו בלתי צפוי ומויאל לא חתם עדייןהמשוגע האדום כתב:אני יודע אגב שגם מויאל וגם מליקסון חתמו
מאור כבר עבר בדיקות היום
- The red one
כי הוא לא חתם.maor20094 כתב:בפולין חופרים שמליקסון חתם, איך עדיין לא מפרסמים כזה דבר בארץ ?
בארץ גם חפרו שטל בן חיים חתם בצ'רלטון והפרסום הזה עוד לא הופיע בשום מקום אחר בעולם ...
חבר'ה בלי לטחון מים , מאור יחתום רשמית על החוזה לשלוש שנים ברגע שהוא יקבל את השחרור הרשמי מולנסיין.
מאור כבר עבר בדיקות רפואיות , ומאור החל לחפש דירה בעומר.
מאור כבר עבר בדיקות רפואיות , ומאור החל לחפש דירה בעומר.
לפי אתר ספורט צרפתי, נאמר נכון להערב שהערפל הכבד בעתיד המועדון והמעבר לכונס נכסים מוקפא כל ההליך להעברת שחקנים או קנייתם. אפילו צויין את שמו של מליקסון ביחד עם עוד חלוץ שלהם כמי שיסבול מהמצב. כנראה שזה ייקח לא מעט זמן
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת אי אפשר להחזיק שחקן בכוח זה נוגד את החוקים של פיפ"א ואופ"א!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- המשוגע האדום
אמרו לי שחתמוForeverRed כתב: חתמו או סיכמו? קיים הבדל מהותי בין הדברים.
מאור יכול לחתום רק לאחר שיתקבל האישור מולנסיאן.
וכמו כן כמו שגיא ציין מחפש להשכיר דירה בעומר
אם מויאל חתם אז למה הוא לא בדרך למחנה אימון?
- המשוגע האדום
אל תתפוס אותי במילה אבל אני חושב שרוצים להציג את מאור וקובי מויאל ביחד,ויכול להיות שרק השחרור מוולנסיין מעכב את זהשמעון א כתב:אם מויאל חתם אז למה הוא לא בדרך למחנה אימון?
הפרסומים בתקשורת מוזרים לגבי מויאל אבל לגבי מאור אני יכול להגיד שאפילו לא 99 אלא 100 אחוז שישחק בעונה הקרובה בקבוצה
אגב האתר הזה שהוא הכי אמין בעולם אפשר להגיד מציין שמאור שחקן של הפועל באר שבע
https://www.transfermarkt.co.uk/maor-me ... eler/44625" onclick="window.open(this.href);return false;
אני יודע שמאור ישחק בב"ש אחי.
דיברתי על מויאל. הקבוצה צריכה להצחבר עוד שבועיים משחק וחשוב ונראה לי קצת מוזר שבגלל שמאור עדיין לא קיבל שחרור אז החתימה עם מויאל מתעכבת.. אם מויאל חתם הוא חייב לטוב לפולין בהקדם האפשרי.
דיברתי על מויאל. הקבוצה צריכה להצחבר עוד שבועיים משחק וחשוב ונראה לי קצת מוזר שבגלל שמאור עדיין לא קיבל שחרור אז החתימה עם מויאל מתעכבת.. אם מויאל חתם הוא חייב לטוב לפולין בהקדם האפשרי.