רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
אני מקווה שהפעם נעבור את שיא המנויים
אחלה מהלך כאות תודה לאלונה.
אחלה מהלך כאות תודה לאלונה.
זה לקח זמן, זה הוציא לנו את המיץ אבל זה הגיע.dor69 כתב: גם בתקופתה השתינו עליה הרבה, המחמאות על השינוי בתפיסה מגיעות בעיקר לאליניב (ולאלונה על ההשקעה)
הבטיחה שנחזור למפעלים האירופיים ועשתה את זה ומאותו רגע משתדלת להכות בברזל כל עוד הוא חם ולהביא לפה את השמות הבכירים ביותר שישאירו אותך במעמד הזה.
אנשים משום מה אוהבים להאמין שגם בלי אלונה היינו קיימים אז ייתכן ואתם צודקים רק השאלה באיזה ליגה ובאיזה מתכונת קיימים.
לראות ילדים קטנים כל היום שרים שירים של ב"ש כשבמשך שנים הם עברו לאהוד קבוצות אחרות, לראות צעיפים שחוזרים להיפרס על הדשבורד של מכוניות זה היא ורק היא הלוואי שלא תעזוב אף פעם היא החזירה את הגאווה לקבוצה ולעיר הזו.
אף אחד לא זלזל בה חלילה וברור שהתהליל רשום רק על שמה. בסך הכל אמרתי שתקרת הזכוכית נופצה בגלל אליניבRedHell כתב:
זה לקח זמן, זה הוציא לנו את המיץ אבל זה הגיע.
הבטיחה שנחזור למפעלים האירופיים ועשתה את זה ומאותו רגע משתדלת להכות בברזל כל עוד הוא חם ולהביא לפה את השמות הבכירים ביותר שישאירו אותך במעמד הזה.
אנשים משום מה אוהבים להאמין שגם בלי אלונה היינו קיימים אז ייתכן ואתם צודקים רק השאלה באיזה ליגה ובאיזה מתכונת קיימים.
לראות ילדים קטנים כל היום שרים שירים של ב"ש כשבמשך שנים הם עברו לאהוד קבוצות אחרות, לראות צעיפים שחוזרים להיפרס על הדשבורד של מכוניות זה היא ורק היא הלוואי שלא תעזוב אף פעם היא החזירה את הגאווה לקבוצה ולעיר הזו.
dor69 כתב: אף אחד לא זלזל בה חלילה וברור שהתהליל רשום רק על שמה. בסך הכל אמרתי שתקרת הזכוכית נופצה בגלל אליניב
תקרת הזכוכית נופצה כי היא הייתה מוכנה לשלם לאליה סכומים שאנחנו כאן בב"ש לא שמענו אף פעם.
נכון אבל הוא וויתר על המון המון כסף שהציעו לו במקומות אחרים. סך הכל יש לנו הרבה על מה להודות לה, נקווה שבסוף העונה נודה לה על זה שהביאה אליפותRedHell כתב:
תקרת הזכוכית נופצה כי היא הייתה מוכנה לשלם לאליה סכומים שאנחנו כאן בב"ש לא שמענו אף פעם.
מליקסון היה השחקן שהכי הערכתי ואהבתי לראות בכל 19 שנים שאני הולך אחרי הקבוצה ,אבל במידה והוא יעדיף את מכבי או כל קבוצה אחרת בארץ הוא מחוק אצלי ,זה שי !

מצחיק כי בפורום של מכבי אומרים שהוא חתם אצלנו
יש בעיה רציניצ השחקן גרגע לא יוכל לעבור לאף קבוצה עד שההליך הפירוק יסתיים וזה יקח זמן חבל מאוד מי יודע מה יהיה עכשיו איתו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאיפה אתה מקריץ את המידע הזה?noam1976 כתב:יש בעיה רציניצ השחקן גרגע לא יוכל לעבור לאף קבוצה עד שההליך הפירוק יסתיים וזה יקח זמן חבל מאוד מי יודע מה יהיה עכשיו איתו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחי אני לא מקריץ שום מידע אחי
מה שפורסם וזה ודאי שיש סיכום עם השחק לגבי שכר והכול רק עם הקבוצה חסר
- dardasmiley
אז שיסכמו עם הקבוצה שלו. הרי לה יש אינטרס למכור כי אחרת יש סיכוי שהוא הולך בחינם.
ואצלנו זה לא מפתיע אף אחד שצריך לסגור עם הקבוצה שלו. אז העניין פה זה רק לסכם על הסכום ומי ימצמץ ראשון.
ואצלנו זה לא מפתיע אף אחד שצריך לסגור עם הקבוצה שלו. אז העניין פה זה רק לסכם על הסכום ומי ימצמץ ראשון.
נראה לי עדיף היה שאולי לא יהיה פירוק כי הפירוק הזה רק מושך זמן ועד שההליך לא הסתיים זה לא יבוצע כלל
קשקוש, שחקנים הם לא בני ערובה.
קרו מקרים בעבר שקבוצות התפרקו וזה לא מנע משחקנים לצאת מאותה קבוצה.
ולנסיין מנסה לסחוט את הלימון, ואני בכלל גם לא בטוח שזה קשור אליהם ולא לסוכן שלו.
ההיפך הוא הנכון, ברגע שימנו להם מפרק הם יראו גרושים מהמכירה, ואולי דווקא ב"ש היא זו שמחכה על מנת להוריד עלויות.
קרו מקרים בעבר שקבוצות התפרקו וזה לא מנע משחקנים לצאת מאותה קבוצה.
ולנסיין מנסה לסחוט את הלימון, ואני בכלל גם לא בטוח שזה קשור אליהם ולא לסוכן שלו.
ההיפך הוא הנכון, ברגע שימנו להם מפרק הם יראו גרושים מהמכירה, ואולי דווקא ב"ש היא זו שמחכה על מנת להוריד עלויות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה בולשיט למנות מפרק זה עניין של ימים לא של חודשים ולא של שנים, זה לא איזה הליך ארוך, בסך הכל נכנס כונס נכסים שישמש כמפרק של הקבוצה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!