רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: מליקסון..

שליחה על ידי אביאל »

גם טיסה יום אחרי זה בסדר ;-)

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

חחח שיחתום כבר ואני לוקח אותו על הגב עד פולין.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גם בפעם הקודמת שחתם זה היה אחרי מו"מ לילי והודעה על הבוקר
נקווה לדז'ה-וו :)
הכתבה מאז
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1314584" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

איזה כיף להיזכר בזה.. קדוסי מליקסון אוקוגו כבדה באמת היה קיץ מרשים במושגים של ליגה לאומית

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

שמעון א כתב:איזה כיף להיזכר בזה.. קדוסי מליקסון אוקוגו כבדה באמת היה קיץ מרשים במושגים של ליגה לאומית
מליקסון , ארבייטמן , מויאל .. קיץ מרשים במושגים של ליגת העל ;) , נקווה שלא נתאכזב.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מה שנכון נכון.

חלום שלי להגיע לבתים של הליגה האירופית ולייצג את העיר בכבוד שנרמס בשנים עברו.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אני אומר עכשיו משהו שיבאס הרבה, אני לא יחפור ויגיד מקורות שמקורות,
אני רק יגיד, שמי שגרם למליקסון לא לחתום עד עכשיו, היא מכבי תל אביב והסוכן שלו שילך לאלף עזעזל,
אלונה ניסתה לשחד את הסוכן על ידי כך שהחתימה את השוער השני, אבל זה לא עזר.

מכבי תל אביב מציע לסוכן שלו יותר כסף, למרות שמליקסון סיכם ורוצה מאוד לחזור להפועל ב"ש,
מכבי תל אביב רוצה את מליקסון ומוכנה ללכת משפטית כדי לבדוק אם הסעיף בחוזה הוא תקין.

אחרי שיתבררו כל הפרטים ( מקווה אחרי שהוא יחתום סוף סוף ) אתם תראו איפה קראתם את זה קודם :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

maor20094 כתב:אני אומר עכשיו משהו שיבאס הרבה, אני לא יחפור ויגיד מקורות שמקורות,
אני רק יגיד, שמי שגרם למליקסון לא לחתום עד עכשיו, היא מכבי תל אביב והסוכן שלו שילך לאלף עזעזל,

מכבי תל אביב מציע לסוכן שלו יותר כסף, למרות שמליקסון סיכם ורוצה מאוד לחזור להפועל ב"ש,
מכבי תל אביב רוצה את מליקסון ומוכנה ללכת משפטית כדי לבדוק אם הסעיף בחוזה הוא תקין.

אחרי שיתבררו כל הפרטים ( מקווה אחרי שהוא יחתום סוף סוף ) אתם תראו איפה קראתם את זה קודם :)
בבקשה, רק הזבל הזה בסוף יורפד את זה, זה היה ברור, אני מאוד מקווה שמאור יבחר עפי החלטתו

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

maor20094 כתב:אני אומר עכשיו משהו שיבאס הרבה, אני לא יחפור ויגיד מקורות שמקורות,

הסוכן שלו יכול לשכנע אותו לחתום בקבוצה בחו״ל ע״י מניפולציות..לחתום בקבוצה אחרת בארץ לא מאמין שאפשר לשכנע אותו..מליקסון אמר לא פעם ולא פעמיים אם בישראל רק ב״ש ואני בטוח שיש לו מילה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

א. אני בספק אם תהיה חתימה היום, הבנאדם רק נחת, אלונה לא הבנאדם הראשון שהוא רוצה לפגוש. יש משפחה וחברים.
ב. אסור לנו לוותר למכבי, גם אם זה אומר לקחת אותם לבימ"ש, או להתלונן בהתאחדות או לבצע לינץ' אינטרנטי באנשי גולדהאר.
הגיע הזמן שישימו סוף להתנהגות הבריונית שלהם.

עכשיו זה הזמן להגביר את הלחץ של האוהדיפ עליו, פייסבוק, מסנג'ר, טוויטר, אינסטגרם, איי סי קיו, mirc, סמסים, ווטסאפ, הכל בא בחשבון.

נ.ב.
הלוואי שהנחש ישכח איך חותמים ולא יוכל לחתום על חוזה אחד נוסף בחייו. איזה איש שפל!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מן הסתם שדודו דהאן צריך לקבל עמלת סוכן. אבל כמו שאמרתי, ההחלטה בסופו של דבר היא של מליקסון נטו.
יש לי הרגשה שאחרי כל מאות אלפי היורו שאלונה שופכת, עמלת הסוכן לדודו דהאן לא תפיל אותה.
אז אם מאור חותם במכבי, האכזבה אמורה להיות כלפיו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: יש לי הרגשה שאחרי כל מאות אלפי היורו שאלונה שופכת, עמלת הסוכן לדודו דהאן לא תפיל אותה.
אז אם מאור חותם במכבי, האכזבה אמורה להיות כלפיו.
מה שלא יהיה ובאמת נשפך כבר כל כך הרבה מלל, מגיע הרבה כבוד לבעלת הבית שלנו שגורמת לנו הרבה כבוד וגאווה, יא אללה מי היה מאמין שבקיץ אנחנו נהיה ראש בראש על הרכש יחד עם מכבי, פשוט קשה לי להיזכר מתי זה היה, או בעצם לא היה!
אנחנו צריכים לתת לה הרבה כוח לאישה הנפלאה הזאת, שלא משנה מה יהיה עם מאור פשוט מגשימה לנו חלומות ( בעצם...משאר עוד משהו קטן...... )

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: מה שלא יהיה ובאמת נשפך כבר כל כך הרבה מלל, מגיע הרבה כבוד לבעלת הבית שלנו שגורמת לנו הרבה כבוד וגאווה, יא אללה מי היה מאמין שבקיץ אנחנו נהיה ראש בראש על הרכש יחד עם מכבי, פשוט קשה לי להיזכר מתי זה היה, או בעצם לא היה!
אנחנו צריכים לתת לה הרבה כוח לאישה הנפלאה הזאת, שלא משנה מה יהיה עם מאור פשוט מגשימה לנו חלומות ( בעצם...משאר עוד משהו קטן...... )
בזה אני מסכים ב100%. הבעלים מס' 1 בארץ.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: מה שלא יהיה ובאמת נשפך כבר כל כך הרבה מלל, מגיע הרבה כבוד לבעלת הבית שלנו שגורמת לנו הרבה כבוד וגאווה, יא אללה מי היה מאמין שבקיץ אנחנו נהיה ראש בראש על הרכש יחד עם מכבי, פשוט קשה לי להיזכר מתי זה היה, או בעצם לא היה!
יום יום אני נותן לעצמי 2 סטירות כשאני מתעורר כדיי לדעת שזה לא חולם, בשום חלום שהיה לי לא האמנתי שהפועל ב"ש תהפוך לקבוצה שהשחקנים הבכירים בארץ מעוניינים לשחק בה והכל אך ורק בזכות מלאך אחת.

מלכת המדבר אין מילים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

זה מה שאני חושב תמיד
מרגש אותי כמה האישה הזאת עושה הכל שרק נהיה שמחים ומרוצים.. לא מובן מאליו

שלח תגובה