רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: מליקסון..
גם טיסה יום אחרי זה בסדר 

חחח שיחתום כבר ואני לוקח אותו על הגב עד פולין.
גם בפעם הקודמת שחתם זה היה אחרי מו"מ לילי והודעה על הבוקר
נקווה לדז'ה-וו
הכתבה מאז
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1314584" onclick="window.open(this.href);return false;
נקווה לדז'ה-וו

הכתבה מאז
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1314584" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה כיף להיזכר בזה.. קדוסי מליקסון אוקוגו כבדה באמת היה קיץ מרשים במושגים של ליגה לאומית
מליקסון , ארבייטמן , מויאל .. קיץ מרשים במושגים של ליגת העלשמעון א כתב:איזה כיף להיזכר בזה.. קדוסי מליקסון אוקוגו כבדה באמת היה קיץ מרשים במושגים של ליגה לאומית

מה שנכון נכון.
חלום שלי להגיע לבתים של הליגה האירופית ולייצג את העיר בכבוד שנרמס בשנים עברו.
חלום שלי להגיע לבתים של הליגה האירופית ולייצג את העיר בכבוד שנרמס בשנים עברו.
אני אומר עכשיו משהו שיבאס הרבה, אני לא יחפור ויגיד מקורות שמקורות,
אני רק יגיד, שמי שגרם למליקסון לא לחתום עד עכשיו, היא מכבי תל אביב והסוכן שלו שילך לאלף עזעזל,
אלונה ניסתה לשחד את הסוכן על ידי כך שהחתימה את השוער השני, אבל זה לא עזר.
מכבי תל אביב מציע לסוכן שלו יותר כסף, למרות שמליקסון סיכם ורוצה מאוד לחזור להפועל ב"ש,
מכבי תל אביב רוצה את מליקסון ומוכנה ללכת משפטית כדי לבדוק אם הסעיף בחוזה הוא תקין.
אחרי שיתבררו כל הפרטים ( מקווה אחרי שהוא יחתום סוף סוף ) אתם תראו איפה קראתם את זה קודם
אני רק יגיד, שמי שגרם למליקסון לא לחתום עד עכשיו, היא מכבי תל אביב והסוכן שלו שילך לאלף עזעזל,
מכבי תל אביב מציע לסוכן שלו יותר כסף, למרות שמליקסון סיכם ורוצה מאוד לחזור להפועל ב"ש,
מכבי תל אביב רוצה את מליקסון ומוכנה ללכת משפטית כדי לבדוק אם הסעיף בחוזה הוא תקין.
אחרי שיתבררו כל הפרטים ( מקווה אחרי שהוא יחתום סוף סוף ) אתם תראו איפה קראתם את זה קודם

בבקשה, רק הזבל הזה בסוף יורפד את זה, זה היה ברור, אני מאוד מקווה שמאור יבחר עפי החלטתוmaor20094 כתב:אני אומר עכשיו משהו שיבאס הרבה, אני לא יחפור ויגיד מקורות שמקורות,
הסוכן שלו יכול לשכנע אותו לחתום בקבוצה בחו״ל ע״י מניפולציות..לחתום בקבוצה אחרת בארץ לא מאמין שאפשר לשכנע אותו..מליקסון אמר לא פעם ולא פעמיים אם בישראל רק ב״ש ואני בטוח שיש לו מילהmaor20094 כתב:אני אומר עכשיו משהו שיבאס הרבה, אני לא יחפור ויגיד מקורות שמקורות,
- dardasmiley
א. אני בספק אם תהיה חתימה היום, הבנאדם רק נחת, אלונה לא הבנאדם הראשון שהוא רוצה לפגוש. יש משפחה וחברים.
ב. אסור לנו לוותר למכבי, גם אם זה אומר לקחת אותם לבימ"ש, או להתלונן בהתאחדות או לבצע לינץ' אינטרנטי באנשי גולדהאר.
הגיע הזמן שישימו סוף להתנהגות הבריונית שלהם.
עכשיו זה הזמן להגביר את הלחץ של האוהדיפ עליו, פייסבוק, מסנג'ר, טוויטר, אינסטגרם, איי סי קיו, mirc, סמסים, ווטסאפ, הכל בא בחשבון.
נ.ב.
הלוואי שהנחש ישכח איך חותמים ולא יוכל לחתום על חוזה אחד נוסף בחייו. איזה איש שפל!
ב. אסור לנו לוותר למכבי, גם אם זה אומר לקחת אותם לבימ"ש, או להתלונן בהתאחדות או לבצע לינץ' אינטרנטי באנשי גולדהאר.
הגיע הזמן שישימו סוף להתנהגות הבריונית שלהם.
עכשיו זה הזמן להגביר את הלחץ של האוהדיפ עליו, פייסבוק, מסנג'ר, טוויטר, אינסטגרם, איי סי קיו, mirc, סמסים, ווטסאפ, הכל בא בחשבון.
נ.ב.
הלוואי שהנחש ישכח איך חותמים ולא יוכל לחתום על חוזה אחד נוסף בחייו. איזה איש שפל!
מן הסתם שדודו דהאן צריך לקבל עמלת סוכן. אבל כמו שאמרתי, ההחלטה בסופו של דבר היא של מליקסון נטו.
יש לי הרגשה שאחרי כל מאות אלפי היורו שאלונה שופכת, עמלת הסוכן לדודו דהאן לא תפיל אותה.
אז אם מאור חותם במכבי, האכזבה אמורה להיות כלפיו.
יש לי הרגשה שאחרי כל מאות אלפי היורו שאלונה שופכת, עמלת הסוכן לדודו דהאן לא תפיל אותה.
מה שלא יהיה ובאמת נשפך כבר כל כך הרבה מלל, מגיע הרבה כבוד לבעלת הבית שלנו שגורמת לנו הרבה כבוד וגאווה, יא אללה מי היה מאמין שבקיץ אנחנו נהיה ראש בראש על הרכש יחד עם מכבי, פשוט קשה לי להיזכר מתי זה היה, או בעצם לא היה!CrazyRed7 כתב: יש לי הרגשה שאחרי כל מאות אלפי היורו שאלונה שופכת, עמלת הסוכן לדודו דהאן לא תפיל אותה.
אנחנו צריכים לתת לה הרבה כוח לאישה הנפלאה הזאת, שלא משנה מה יהיה עם מאור פשוט מגשימה לנו חלומות ( בעצם...משאר עוד משהו קטן...... )
בזה אני מסכים ב100%. הבעלים מס' 1 בארץ.אדום זקן כתב: מה שלא יהיה ובאמת נשפך כבר כל כך הרבה מלל, מגיע הרבה כבוד לבעלת הבית שלנו שגורמת לנו הרבה כבוד וגאווה, יא אללה מי היה מאמין שבקיץ אנחנו נהיה ראש בראש על הרכש יחד עם מכבי, פשוט קשה לי להיזכר מתי זה היה, או בעצם לא היה!
אנחנו צריכים לתת לה הרבה כוח לאישה הנפלאה הזאת, שלא משנה מה יהיה עם מאור פשוט מגשימה לנו חלומות ( בעצם...משאר עוד משהו קטן...... )
יום יום אני נותן לעצמי 2 סטירות כשאני מתעורר כדיי לדעת שזה לא חולם, בשום חלום שהיה לי לא האמנתי שהפועל ב"ש תהפוך לקבוצה שהשחקנים הבכירים בארץ מעוניינים לשחק בה והכל אך ורק בזכות מלאך אחת.אדום זקן כתב: מה שלא יהיה ובאמת נשפך כבר כל כך הרבה מלל, מגיע הרבה כבוד לבעלת הבית שלנו שגורמת לנו הרבה כבוד וגאווה, יא אללה מי היה מאמין שבקיץ אנחנו נהיה ראש בראש על הרכש יחד עם מכבי, פשוט קשה לי להיזכר מתי זה היה, או בעצם לא היה!
מלכת המדבר אין מילים.
זה מה שאני חושב תמידאדום זקן כתב: מה שלא יהיה ובאמת נשפך כבר כל כך הרבה מלל, מגיע הרבה כבוד לבעלת הבית שלנו שגורמת לנו הרבה כבוד וגאווה, יא אללה מי היה מאמין שבקיץ אנחנו נהיה ראש בראש על הרכש יחד עם מכבי, פשוט קשה לי להיזכר מתי זה היה, או בעצם לא היה!
מרגש אותי כמה האישה הזאת עושה הכל שרק נהיה שמחים ומרוצים.. לא מובן מאליו