רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
אם בבוקר הייתה לי תחושת בטן טובה, אפשר להגיד שהבטן התהפכה ויש לי הרגשה שיש פה סיבון ענק מהצד של דודו דהאן שהוא הסוכן של מליקסון. באתר של לגיה ורשה רשום שהסוכן שלו אמר שאין הרבה סיכויים שהוא יחזור לארץ מולדתו.
אני גם חושב כמוך לא נראה שמליקסון יגיע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת מישהו פולני אמר שדודו דהאן אמר? זה נשמע קצת מפגר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
לא הבנת נכון.talb55 כתב:אם בבוקר הייתה לי תחושת בטן טובה, אפשר להגיד שהבטן התהפכה ויש לי הרגשה שיש פה סיבון ענק מהצד של דודו דהאן שהוא הסוכן של מליקסון. באתר של לגיה ורשה רשום שהסוכן שלו אמר שאין הרבה סיכויים שהוא יחזור לארץ מולדתו.
רשום שם שעל פי כלי התקשורת בישראל, מאור מליקסון אמור לחתום בשורות לגיה ורשה ביומיים הקרובים מאחר והוא לא מעוניין לשוב לישראל. בכדי לאמת
את הדיווח פנו שם לסוכנו של מליקסון, דודו דהאן, שמסר בקצרה שמאור לא יגיע ללגיה ורשה, מאחר ולקבוצה אין אפשרות לעמוד כספית בעסקה.
זה לפחות מה שאני הבנתי.
https://www.legia.net/wiadomosci,56562- ... h_dni.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מה שנשאר זה או אנחנו או מכבי.ForeverRed כתב: לא הבנת נכון.
רשום שם שעל פי כלי התקשורת בישראל, מאור מליקסון אמור לחתום בשורות לגיה ורשה ביומיים הקרובים מאחר והוא לא מעוניין לשוב לישראל. בכדי לאמת
את הדיווח פנו שם לסוכנו של מליקסון, דודו דהאן, שמסר בקצרה שמאור לא יגיע ללגיה ורשה, מאחר ולקבוצה אין אפשרות לעמוד כספית בעסקה.
זה לפחות מה שאני הבנתי.
https://www.legia.net/wiadomosci,56562- ... h_dni.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
אגב בכתבה הפולנית רשום "על פי התקשורת הישראלית" כלומר זה על פי ספורט 1 שפרסמו שהוא יחתום ב36 השעות (היום הוא אמור לחתום על פי ספורט 1) בלגיה ורשה.
בקיצור אלא אם תבוא איזו הצעה מפתה מקבוצה אחרת באירופה זה או אנחנו, או מקקי (סיכוי הכי נמוך) או לגיה ורשה.
בקיצור אלא אם תבוא איזו הצעה מפתה מקבוצה אחרת באירופה זה או אנחנו, או מקקי (סיכוי הכי נמוך) או לגיה ורשה.
לגיה נחשבת ליריבה גדולה של ויסלה... מעניין אם למאור יש סנטימנטים גם לויסלה ואיך יגיבו שם במקרה ויחתום בלגיה.
- The red one
צדקת. הדבר היחיד שיש לתקן זה שזה לא האתר הרישמי של לגיה אלא אתר אוהדים ואני בכלל מטיל בזה ספק שדודו דהאן אמר להם את זה.ForeverRed כתב: לא הבנת נכון.
זה לפחות מה שאני הבנתי.
- The red one
תצרף בבקשה לינק מקור לידיעות כאלה.maor20094 כתב:כלי תקשורת בפולין אומרים כי לגיה מתרחקת ממליקסון, אך עדיין מצפה להתפתחויות בנושא.
דווקא בכתבה מלפני שעתיים כתוב שהוא הגיע לסיכום עם לגיה
https://translate.googleusercontent.com ... HoABBitIRg" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי מה שרשום שם וקראתי באנגלית שהוא ממש כמעט סגור שם רק דודו דהן מחכה ליותר כסף עליו אבל הם כבר הגיעו לסיכום עם ואלנססין
- דר אדום בנשמה
אגב זה יהיה אירוני אם הוא יגיע ללגיה ורשה עד שבוע הבא ונשחק מולו! כי יש לנו משחק הכנה מולם במחנה האימונים! גדול חחחח
- דר אדום בנשמה
גם רשום שם שהם לא סיכמו עם ואלנסיין שדורשת 600 אלף אירו והם מקווים שהם יןרידו את המחיר... כלומר הם ואנחנו באותו מצב!noam1976 כתב:לפי מה שרשום שם וקראתי באנגלית שהוא ממש כמעט סגור שם רק דודו דהן מחכה ליותר כסף עליו אבל הם כבר הגיעו לסיכום עם ואלנססין
דודו דאהן זה אחד הסוכנים המלוכלכים בישראל, הוא אינטרסנט שחושב רק על עצמו ולא על השחקן שהוא מייצג, הוא מת לדחוף את מליקסון לפולין כדי לחזור למכור שחקנים לליגה הפולנית בדרך של להגיד לכל קבוצה פולנית אני מביא לכם שחקן ברמה של מליקסון ולכל שחקן יגיד אם מליקסון הלך לשם פעם שנייה תהיו בטוחים שזה בגלל שזה ליגה טובה ותשחקו שם(כמובן שמבחינתו ישבו על הספסל הוא את הקופון שלו יגזור) דאהן לפני כמה שנים הציע לאלונה שתתן לו תפקיד במןעדון ובתמורה הוא יביא לה שחקנים(התחייב לגדיר בזמנו ועוד כמה) מהרגע שאלונה לא הסכימה ועוד התחילה לעבוד עם נמני לדעתי דאהן סימן את המועדון כאחד שלא צריך לתת לשם שחקנים כי לא מוכן להתחייב לעבוד איתו ולכן בדרכים מניפולטיביות(ויש לציין שכנראה הוא תותח בהם אחרת לא היה מצליח למכור בלופים לבלגיה פולין וכו׳) לשכנע את מליקסון לעבור לפולין ולא לב״ש ופה הבעיה שלנו
- דר אדום בנשמה
אויש נו באמת הריי ברור לך שהוא לא יכול לעשות עם מאור מה שבאלו... גם למאור יש צד בעניין...red guy כתב:דודו דאהן זה אחד הסוכנים המלוכלכים בישראל, הוא אינטרסנט שחושב רק על עצמו ולא על השחקן שהוא מייצג, הוא מת לדחוף את מליקסון לפולין כדי לחזור למכור שחקנים לליגה הפולנית בדרך של להגיד לכל קבוצה פולנית אני מביא לכם שחקן ברמה של מליקסון ולכל שחקן יגיד אם מליקסון הלך לשם פעם שנייה תהיו בטוחים שזה בגלל שזה ליגה טובה ותשחקו שם(כמובן שמבחינתו ישבו על הספסל הוא את הקופון שלו יגזור) דאהן לפני כמה שנים הציע לאלונה שתתן לו תפקיד במןעדון ובתמורה הוא יביא לה שחקנים(התחייב לגדיר בזמנו ועוד כמה) מהרגע שאלונה לא הסכימה ועוד התחילה לעבוד עם נמני לדעתי דאהן סימן את המועדון כאחד שלא צריך לתת לשם שחקנים כי לא מוכן להתחייב לעבוד איתו ולכן בדרכים מניפולטיביות(ויש לציין שכנראה הוא תותח בהם אחרת לא היה מצליח למכור בלופים לבלגיה פולין וכו׳) לשכנע את מליקסון לעבור לפולין ולא לב״ש ופה הבעיה שלנו