רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
- ForeverRed
Re: מליקסון..
סתם הורסים לקבוצה עם הידיעות האלה, פשוט חוסר אחריות.
לא יודע אם יש אמת בפרסומים שלהם, לא פעם ולא פעמיים הם המציאו ידיעות שהקשר בינן לבין המציאות מקרי בהחלט.
עדיף לחכות לפרסום רשמי מהקבוצה, אחרי התקרית עם זריהן אני כבר לא מאמין לאף אחד. לדעתי הסאגה הזאת עוד רחוקה מסיום.
לא יודע אם יש אמת בפרסומים שלהם, לא פעם ולא פעמיים הם המציאו ידיעות שהקשר בינן לבין המציאות מקרי בהחלט.
עדיף לחכות לפרסום רשמי מהקבוצה, אחרי התקרית עם זריהן אני כבר לא מאמין לאף אחד. לדעתי הסאגה הזאת עוד רחוקה מסיום.
וסרמיליה הם ילדים חסרי אחריות.
גם בהנחה שהם צודקים, מה ההגיון בלפרסם שהקבוצה פועלת בניגוד לנהלים/חוקים ומסכמת עם שחקן בלי לערב את הקבוצה שלו?
רוצים לפרסם ״סקופ״ ועל הדרך מחבלים בסיכויים שמליקסון יחתום(בהנחה שהדיווחים שלהם נכונים) שכחו שהם בסך הכל דף בפייסבוק.
גם בהנחה שהם צודקים, מה ההגיון בלפרסם שהקבוצה פועלת בניגוד לנהלים/חוקים ומסכמת עם שחקן בלי לערב את הקבוצה שלו?
רוצים לפרסם ״סקופ״ ועל הדרך מחבלים בסיכויים שמליקסון יחתום(בהנחה שהדיווחים שלהם נכונים) שכחו שהם בסך הכל דף בפייסבוק.
נו באמת.
1. ולנסיין בצרות גדולות מאוד. היא עצמה מנהלת מו"מ עם באר שבע. אין שום סיבה שזה יפריע להם.
2. לא נראה לי שמנהלי ולנסיין גולשים בדף הפייסבוק "וסרמיליה".
הסיבה היחידה שאולי אולי עולה לי לראש, זה לעשות הכל מאחורי הקלעים בלי ידיעה של שאר המועדונים שמעוניינים בו.
1. ולנסיין בצרות גדולות מאוד. היא עצמה מנהלת מו"מ עם באר שבע. אין שום סיבה שזה יפריע להם.
הסיבה היחידה שאולי אולי עולה לי לראש, זה לעשות הכל מאחורי הקלעים בלי ידיעה של שאר המועדונים שמעוניינים בו.
לא הייתי ממהר להכפיש את החברה מוסרמיליה.
מדובר בדף די אמינים שמתוחזק על ידי חברה אמינים.
כנראה שכן הגיעו לסיכום ממשי (!!) עם השחקן וממתינים לסיכום עם הצרפתים.
מדובר בדף די אמינים שמתוחזק על ידי חברה אמינים.
כנראה שכן הגיעו לסיכום ממשי (!!) עם השחקן וממתינים לסיכום עם הצרפתים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- dardasmiley
אני חושב שחוקי פיפא אומרים שאסור לקבוצה לנהל משא ומתן עם שחקן תחת חוזה בלי הסכמה ישירה מהקבוצה שלו. ואם ולנסיין לא מאשרת לנהל איתו מו"מ וניהלנו בכל זאת זה יכול להגיע לבתי הדין של פיפא, ע"י הלשנה או תלונה, ואז זה יגמר רע למועדון.CrazyRed7 כתב:נו באמת.
לא היית רוצה שנקבל השעיה ממפעלים אירופאיים או איסור החתמת שחקנים לזמן כלשהו....
סביר להניח שסיכום איתו יש עוד מהזמן של הכתבה של זריהן. אבל עד שולנסיין לא תיתן אישור, אסור שזה יעלה על הכתב מצד אף גורם שקשור למועדון. רשמי או לא.
עזוב אותך..כל העולם שם פס על החוק הזה..כולם מדברים עם שחקנים בעלי חוזה..אף אחד לא מתלונן כי זה לא יעזור, אי אפשר להוכיח את זה..dardasmiley כתב:
אני חושב שחוקי פיפא אומרים שאסור לקבוצה לנהל משא ומתן עם שחקן תחת חוזה בלי הסכמה ישירה מהקבוצה שלו. ואם ולנסיין לא מאשרת לנהל איתו מו"מ וניהלנו בכל זאת זה יכול להגיע לבתי הדין של פיפא, ע"י הלשנה או תלונה, ואז זה יגמר רע למועדון.
לא היית רוצה שנקבל השעיה ממפעלים אירופאיים או איסור החתמת שחקנים לזמן כלשהו....
סביר להניח שסיכום איתו יש עוד מהזמן של הכתבה של זריהן. אבל עד שולנסיין לא תיתן אישור, אסור שזה יעלה על הכתב מצד אף גורם שקשור למועדון. רשמי או לא.
בכל מקרה הזמן לא משחק לטובתו. ככל שהזמן עובר, עוד קבוצות יכולות להצטרף למירוץ וקבוצות שכבר במירוץ יכולות להגדיל את ההצעה. נראה מחר מה יסגר עם ולנסיין.
אוייייייי שיגיע כבר, השתגענו בחיי....
מה אליניב אחד עשה פה, פתאום אנחנו לגיטימים, נספרים, בשורה אחת עם הגדולות.
אם מליקסון אכן חותם, אנחנו הקבוצה הטובה בליגה ומי שלא יצעק כאן "אליפות" בקול גדול, שיקום וילך.
מה אליניב אחד עשה פה, פתאום אנחנו לגיטימים, נספרים, בשורה אחת עם הגדולות.
אם מליקסון אכן חותם, אנחנו הקבוצה הטובה בליגה ומי שלא יצעק כאן "אליפות" בקול גדול, שיקום וילך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחחחח הכי טובה בליגה? איזה מגזים... תן להם לשחק כמה פעמים ואז תדבר
לא יכול עם זה, שיחזור כבר!!
מליקסון, בוזגלו, ברדה, פלט, ארבייטמן. שחקני תוספת כמו נאסר, גבאי על הנייר ההתקפה הטובה בליגה. רק שיחתום
מליקסון, בוזגלו, ברדה, פלט, ארבייטמן. שחקני תוספת כמו נאסר, גבאי על הנייר ההתקפה הטובה בליגה. רק שיחתום
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מי מתנדב לשלוח מכתב לקבוצה הצרפתית בשם האוהגים אולי הם יתרגשו ויחליטו שהם מוכרים אותו לנו 

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
במידה ומאור יחתום זר טוב באמצע פלוס מגן ימני סביר ואנחנו מועמדים לאליפות אני לא רואה שיהיה משחק שכל השחקנים האלה יהיו ביום לא טוב מליקסון בוזגלו ברדה פלט ארביטמן כל אחד יכול לגמור משחק אני בטוח שאוהדי מכבי משקשקים שהם רואים את מליקסון חוזר אלינו שלא לדבר שזהבי כנראה יעזוב אותם ,זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אנחנו צריכים שני קשרי אמצע 3 לא מספיק קשר כמו ידין וזר איכותי באמצע יחד עם מליקסון ואנחנו גם בלי מגן ימני מועמדים לאליפות מגן ימני צריך להיות בגדר בונוס, קודם חיזוק של הקישור ואז חיזוק של ההגנה שאשתקד הייתה אחת מהטובות בליגה!זה שי ! כתב:במידה ומאור יחתום זר טוב באמצע פלוס מגן ימני סביר ואנחנו מועמדים לאליפות אני לא רואה שיהיה משחק שכל השחקנים האלה יהיו ביום לא טוב מליקסון בוזגלו ברדה פלט ארביטמן כל אחד יכול לגיור נשחק אני בטוח שאוהדי מכבי משקשקים שהם רואים את מליקסון חוזר אלינו שלא לדבר שזהבי כנראה יעזוב אותם ,זה שי !
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מאמין שזהבי יעזוב אותם. ותוסיף להם את יצחקי שחוזר מפציעה... הם עדיין קבוצה אדירה.
אבל כמו שאמרת, חיזוק נכון ואנחנו מועמדים לאליפות.
אבל כמו שאמרת, חיזוק נכון ואנחנו מועמדים לאליפות.