רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: מליקסון..

שליחה על ידי dor69 »

מכבי שינתה כיוון לליאור רפאלוב, מה שאומר שכנראה מליקסון ירד מהפרק שם.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

הייתי מתחיל לחשוב על אופציות אחרות.
איזה קשר ישראלי יש ברמה שלו שיכול להיות חיזוק אופציונלי?
תמונה

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

אלירן עטר
בירם כיאל
אולי ניר ביטון ( בריא?)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אלירן עטר לא קשר והוא חלוץ והוא יחזור למכבי לפניי שהוא יגיע לפה.
ולדעתי האישית מליקסון יגיע אלינו, ואלנסיין יירדו לליגה השישית אם לא יקרה כלום וכרגע רק שתי קבוצות מעוניינות במאור מליקסון, אנחנו ולגיה ורשה, ואם כל הכבוד ללגיה ורשה רוב הסיכוים שהוא יגיע אלינו, יכול להיות שאני טועה אבל אני חושב שבסוף הוא יגיע אלינו.
בכל מקרה אם הוא לא מגיע צריך לחשוב על להביא את חנן ממן ואת אביחי וידין ולהביא זר בעמדה של מליקסון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב:אלירן עטר לא קשר והוא חלוץ והוא יחזור למכבי לפניי שהוא יגיע לפה.
ולדעתי האישית מליקסון יגיע אלינו, ואלנסיין יירדו לליגה השישית אם לא יקרה כלום וכרגע רק שתי קבוצות מעוניינות במאור מליקסון, אנחנו ולגיה ורשה, ואם כל הכבוד ללגיה ורשה רוב הסיכוים שהוא יגיע אלינו, יכול להיות שאני טועה אבל אני חושב שבסוף הוא יגיע אלינו.
בכל מקרה אם הוא לא מגיע צריך לחשוב על להביא את חנן ממן ואת אביחי וידין ולהביא זר בעמדה של מליקסון...
על פניו זה נראה שאתה צודק וכולנו תקווה דכך אכן הם הדברים, שתי סוגיות:
1. האם באמת ולנסיין תרד לליגה השישית בסופו של דבר. אני לא מכיר את מערכת המשפט הצרפתית והאם יש סיכוי לארכות נוספות (כמו שביתר קיבלה אצלנו), או שבסוף כן ימצאו משקיע.
2. דודו דהאן נחש, יש סיכוי שיש עוד הצעה/ות מאירופה שלא שומעים עליהן עד השחרור של מאור ..

בהרגשה שלי, אם נמשיך בלחץ של האוהדים עליו ובמקביל ימשך הלחץ מצד המועדון בערוצים החשאיים, נראה אותו כאן!

E26

שליחה על ידי E26 »

dardasmiley כתב:
על פניו זה נראה שאתה צודק וכולנו תקווה דכך אכן הם הדברים, שתי סוגיות:
1. האם באמת ולנסיין תרד לליגה השישית בסופו של דבר. אני לא מכיר את מערכת המשפט הצרפתית והאם יש סיכוי לארכות נוספות (כמו שביתר קיבלה אצלנו), או שבסוף כן ימצאו משקיע.
2. דודו דהאן נחש, יש סיכוי שיש עוד הצעה/ות מאירופה שלא שומעים עליהן עד השחרור של מאור ..

בהרגשה שלי, אם נמשיך בלחץ של האוהדים עליו ובמקביל ימשך הלחץ מצד המועדון בערוצים החשאיים, נראה אותו כאן!
בול! להמשיך בקמפיין האוהדים התקשורתי. הלחץ מחלחל ועושה את תפקידו.
עם מליקסון אני בטוח שנדבר לצמרת הגבוהה ואולי בשונה משנה שעברה נצליח לקחת תואר כלשהוא.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

וואלה ספורט- במועדון מנסים לסכם את העברת קשר ולנסיין, אם כי ההתעניינות של מכבי תל אביב מעוררת לא מעט קשיים. ככל הידוע, במכבי תל אביב בודקים משפטית את הסעיף לפיו מליקסון יכול לשחק רק בהפועל באר שבע אם ישוב לארץ.

גועל נפש!!!!

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

התפתחות מעניינת !

https://sports.walla.co.il/?w=/3825/2758252" onclick="window.open(this.href);return false;

ברשימה של אלישע לוי נמצאים גם רועי גורדנה וכמובן מאור מליקסון, שבגזרה שלו נרשמה היום התפתחות מעניינת. היום התברר לראשי המועדון כי מחר תיערך פגישה מכרעת בין הנהלת ולנסיין להתאחדות הצרפתית ובה יוכרע עתידו של המועדון, באחד משני דרכים: המועדון יגיש בקשה לפשיטת רגל וההתאחדות תאשר מינוי מפרק, או שההתאחדות תכריח את המועדון למכור שלושה שחקנים בכירים, בניהם מליקסון, שעל המגעים עימו פורסם בוואלה! ספורט.

"הפגישה מחר מקרבת את מאור לבאר שבע, אבל צריך לחכות ולראות מה ההתאחדות תחליט. בכל החלטה שלא תתקבל, הסיכוי לעסקה יגדל", אמר מקורב לעסקה. כזכור, אלונה ברקת החליטה להגיש הצעה משודרגת לולנסיין, וכעת הקשר שמחזיק גם בהצעות מאירופה מחכה להתפתחויות.

יאלללה מחר יום חשוב! נקווה לטוב

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

azb852 כתב:וואלה ספורט- במועדון מנסים לסכם את העברת קשר ולנסיין, אם כי ההתעניינות של מכבי תל אביב מעוררת לא מעט קשיים. ככל הידוע, במכבי תל אביב בודקים משפטית את הסעיף לפיו מליקסון יכול לשחק רק בהפועל באר שבע אם ישוב לארץ.

גועל נפש!!!!
אני במקומם בודק קודם אם השחקן מעוניין להגיע אליהם. לפעמים נדמה שהמועדון הזה, מאז הגעתו של גולדהאר, חיי באיזה פלנטה אחרת ובטוחים שהם המועדון הגדול בעולם.
יש להם יתרון עלינו כשמדובר בשחקנים ללא זיקה למועדון שלנו(כמו ראדי נניח). מאור, לעומת שחקנים אחרים, הוא בחור חכם ועם לב גדול.
מה יש למכבי להציע שלבאר שבע אין? כלכלית - אלונה תשווה כל הצעה. מקצועית?פה הוא יהיה מלך. אירופה?הסיכויים שמכבי תגיע לשלב הבתים נמוכים מאוד מכיוון שלא תהיה מדורגת בשלב הפלייאוף. אין להם שום יתרון.

ואם אלונה באמת רוצה לתת בראש לגולדהאר וג'ורדי, במיוחד תדמיתית - החתמה של מליקסון תעשה רעש גדול. עכשיו כל מה שנותר זה לחכות ולראות מה מאור יחליט לעשות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

כל עוד הוא לא יגיע למכבי תל אביב (המועדון הזה תחת גודלהאר מתחיל להיות שנוא עליי) אני אשמח בשבילו, אם הוא יגיע לפה בכלל זה יהיה משובח!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: אני במקומם בודק קודם אם השחקן מעוניין להגיע אליהם. לפעמים נדמה שהמועדון הזה, מאז הגעתו של גולדהאר, חיי באיזה פלנטה אחרת ובטוחים שהם המועדון הגדול בעולם.
יש להם יתרון עלינו כשמדובר בשחקנים ללא זיקה למועדון שלנו(כמו ראדי נניח). מאור, לעומת שחקנים אחרים, הוא בחור חכם ועם לב גדול.
מה יש למכבי להציע שלבאר שבע אין? כלכלית - אלונה תשווה כל הצעה. מקצועית?פה הוא יהיה מלך. אירופה?הסיכויים שמכבי תגיע לשלב הבתים נמוכים מאוד מכיוון שלא תהיה מדורגת בשלב הפלייאוף. אין להם שום יתרון.

ואם אלונה באמת רוצה לתת בראש לגולדהאר וג'ורדי, במיוחד תדמיתית - החתמה של מליקסון תעשה רעש גדול. עכשיו כל מה שנותר זה לחכות ולראות מה מאור יחליט לעשות.
לא הבנתי מה אתם רוצים ממכבי ת"א.
זכותו של המועדון לרכוש איזה שחקן שבא לו ולנקוט באיזה דרכים שהוא רוצה על מנת שזה יקרה.
המושג הזה נקרא וינרים, שדורסים כל מה שעומד בדרכם.
אל תחיו בללנד כל אחד דואג לאינטרסים דל הקבוצה שלו ואין כאן מתנות.
לכן צריך להילחם כל הזמן, אז תצאו כבר מהסרט הזה, ואם מאור יגיע למכבי זה אומר שהם רצו יותר נקודה!

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

באתר ספורט 1 רשום שמליקסון הולך לחתום ב36 שעות הקרובות בפולין...
כל אתר והאמת שלו
למרות שוואלה לדעתי מאוד אמין

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

לא אדום זקן זה לא עובד ככה, לא כל מה שרוצים מקבלים, אולי מאור לא רוצה לעבור אליהם?
אם הם ירצו עכשיו את ברדה הוא יעבור? אני בטוח במאה אחוז שלא.
רצון צריך להיות הדדי...
הם יכולים לרצות את מסי זה אומר שהוא ירצה לבוא אליהם?

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

taltal כתב:באתר ספורט 1 רשום שמליקסון הולך לחתום ב36 שעות הקרובות בפולין...
כל אתר והאמת שלו
למרות שוואלה לדעתי מאוד אמין
ספורט 1 זה האח הקטן של וואן... הכל שקרים
אגב שמעתי ממישהו במועדון שהפערים בינינו לוולנסין עומדים רק על 100 אלף יורו! זה כלום

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: לא הבנתי מה אתם רוצים ממכבי ת"א.
זכותו של המועדון לרכוש איזה שחקן שבא לו ולנקוט באיזה דרכים שהוא רוצה על מנת שזה יקרה.
המושג הזה נקרא וינרים, שדורסים כל מה שעומד בדרכם.
אל תחיו בללנד כל אחד דואג לאינטרסים דל הקבוצה שלו ואין כאן מתנות.
לכן צריך להילחם כל הזמן, אז תצאו כבר מהסרט הזה, ואם מאור יגיע למכבי זה אומר שהם רצו יותר נקודה!
שירכשו מה שבא להם. לי מפריע ההתנשאות של מועדון הכדורגל.
לזכות באליפות בתקציב גדול פי 3 משאר הקבוצות זה לא ווינריות. ווינריות זה לזכות באליפות אירופה עם תקציב קטן פי 2 מהיריבות, כמו האחות מהכדורסל.
משום מה נגד באזל הווינריות נעלמה..פעמיים

שלח תגובה