שלומי12 כתב:
לא רצוי מה שאתה עושה עכשיו. למעה בעקיפין פנית למישהי שקרובה עליו , הוצאת ממנה מידע למרות שאין לה מושג מה מו מי, ופירסינג את זה כאן
רק שתדע שזה יכול להוביל לפיצוץ המשא ומתן, שאגב מליקסון פנה לתקשורת וביקש שלא לפרסם את הידיעה כי הוא רוצה הגיע ארץ, ולנסיין מרימה עליו קשים והוא חושש שזה יסבך אותו איתה ולכן רועי זריהן הוריד אז את הידיעה
לא נראה לי שראשי וולנסיין גולשים בקרייזירד ויש להם משתמש כדאי להכנס לפורום מלפפונים...
יש הבדל גדול בין פרסום באתר ספורט הגדול בישראל(ובסוף הוא לא הוריד את הכתבה זריהן אלא רק שינה) לבין פרסום בפורום אוהדים
בוא נגיד שאם אילו פני הדברים, הוא באמת קרוב.
לצורך העניין שווה בהחלט סכום של 350 אלף יורו שבחישוב מהיר סר גודל של עוד 2000 מנויים יכסו את ההעברה.
ו2000 מנויים נוספים זה ריאלי לחלוטין.
המשוגע האדום כתב:
לא נראה לי שראשי וולנסיין גולשים בקרייזירד ויש להם משתמש כדאי להכנס לפורום מלפפונים...
יש הבדל גדול בין פרסום באתר ספורט הגדול בישראל(ובסוף הוא לא הוריד את הכתבה זריהן אלא רק שינה) לבין פרסום בפורום אוהדים
תגדיל ראש, יש פה אנשים שגולשים, אחרי זה מציפים את הרשת ואת מאור בהודעות פרטיות שיבוא.. לאט לאט זה יזרום לתקשורת
יש סיבה מספיק מוצדקת למה מליקסון דרש שלא יפורסם שום דבר בנושא, צריך לכבד אותו.
באתר הזה,שאגב פעם ראשונה שאני שומע עליו,רשום שאלונה העלתה את ההצעה לשחרור של מאור ל350 אלף יורו
קודם כל האתר הזה אמין? נשמע לי בדיחה להביא את טועמה אבל כל עוד רשום מידע על מאור ועוד מעודד אני ילך איתו חחחח
דבר שני במידה וזה נכון רואים שאלונה באמת רצינית.אם היא העלתה את ההצעה שלה ל350 סימן שהיא רצינית עד הסוף.רק לי מוזר שלא שומעים מוולנסיין שהם לא זזים מה600 אלף שלהם?
באתר הזה,שאגב פעם ראשונה שאני שומע עליו,רשום שאלונה העלתה את ההצעה לשחרור של מאור ל350 אלף יורו
קודם כל האתר הזה אמין? נשמע לי בדיחה להביא את טועמה אבל כל עוד רשום מידע על מאור ועוד מעודד אני ילך איתו חחחח
דבר שני במידה וזה נכון רואים שאלונה באמת רצינית.אם היא העלתה את ההצעה שלה ל350 סימן שהיא רצינית עד הסוף.רק לי מוזר שלא שומעים מוולנסיין שהם לא זזים מה600 אלף שלהם?
נוהגים לזלזל באתר הזה
אבל הוא תמיד מביא לפני כולם ידיעות..
גם על ארבייטמן פורסם שם לראשונה
האתר הכי אמין וגם זה שמביא ידיעות כמעט בכל יום,להבדיל מוואן וספורט 5(זריהן מתחיל לפחד לפרסם על מאור חחח)
יש מקום לאופטימיות כל עוד רואים את הרצינות של אלונה.
חוץ מזה שבוע שעבר היה דיבור שעד סוף השבוע מאור יסגור בוורשה וזה לא קרה.גם משהו טוב
המשוגע האדום כתב:האתר הכי אמין וגם זה שמביא ידיעות כמעט בכל יום,להבדיל מוואן וספורט 5(זריהן מתחיל לפחד לפרסם על מאור חחח)
יש מקום לאופטימיות כל עוד רואים את הרצינות של אלונה.
חוץ מזה שבוע שעבר היה דיבור שעד סוף השבוע מאור יסגור בוורשה וזה לא קרה.גם משהו טוב
לא רוצה לנחס וכל זה אבל סוף השבוע האירופאי נגמר בשני בבוקר ולא בראשון בבוקר כמו אצלנו. נקווה שהאירופאים הלכו לישון שיכורים אתמול וקמו היום עם הנגאובר שלא מאפשר להחתים שחקן...
בוואלה מפרסמים עכשיו שמכבי חזק על מליקסון. מוכנים להציע לוולנסיין כפול מאיתנו.
ממש מקווה שמדובר על תרגיל סוכנים ולא על משהו עם בשר. אסור, בשום פנים ואופן שמאוק ילך אליהם. מקווה שבהנהלה שלנו מבינים את זה.
אחד מהשלבים בלהפוך לקבוצה גדולה הוא לא לאפשר לאף קבוצה בארץ לגנוב לנו שחקנים. בטח לא אחד כמו מליקסון שמזוהה איתנו ויש לנו אופציה להשוות כל הצעה שיקבל.
מעבר לאיכות השחקנים, צריך להיות פה גם אקט הצהרתי למכבי, הם לא ברוני הליגה ואי אפשר שיקחו את כל מי שהם רוצים. אני קורא מפה להנהלה להגביר הילוך בנושא הזה ולא לאפשר שום מצב שאנחנו מפסידים את הקרב הזה למכבי.
שטויות, מנסים לעשות לה את טריק סוארס בחסות כתבי וואלה ש90% מהם אוהדי מכבי.
אם יש סעיף שאומר שמאור חוזר רק אלינו או שיש לנו זכות להשוות את השכר אז אין בכלל מה לדאוג, מכבי יכולה לעשות חמוצים עם ההצעה לוולנסיין כי היא לא רלוונטית.