רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מליקסון במו"מ מתקדם!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי במקרה של מליקסון אם יצליחו להביא אותו אף אחד לא יתמרמר על מחירי הכרטיסים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מוכן להתערב שיהיה .
יש לנו קהל מפונק שידע לדרוש ולא יודע לתת

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

במידה ומליקסון יגיע אני מאמין שזה יתנקם בנו בנוגע למכירת המנויים.
אל תשכחו שהייתה פגישה בין ההנהלה לארגון האוהדים
שבה נקבע כי יהיו מנויים מוזלים לשער 3 (;

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני מוכן אחריי הרבה זמן לקנות מנוי גם אם זה בוסרמיל אם מליקסון מגיע, כי זה באמת יאמר דרשני, כי חוץ מסוארס אלונה לא באמת קנתה שחקנים, היא רק הביאה שחקנים חופשיים...
אם היא תקנה את מליקסון זה גם יאמר דרשני על זה שהיא מחויבת להפוך את הקבוצה לקבוצת צמרת.
אני לא מבקש ממנה שתקנה מאה שחקנים, אלא רק שחקן אחד, שאר השחקנים שרוצים גם ככה חופשיים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

זריהן ושירלי בן דיין מדברים כרגע במגרש פתוח ומדברים על כך שהכל שקט וזה כך בכוונה מתנהל,
קבוצות רוצות שחקנים גדולים, ושחקנים גדולים רוצים לבדוק קודם אופציה בחו"ל ואם לאחר זמן מסוים אין להם קבוצה, הם יגיעו לקבוצות הגדולות בארץ .

ככה מתנהלת מכבי תל אביב וככה מתנהלת קריית שמונה, וכן, גם הפועל ב"ש .
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

1. לא יודע כמה זמן נמשך המו"מ ומה היה בו ולכן אני לא מאשים אף אחד.
2. העונה מתחילה עוד קצת יותר מחודש. בדיוק. זה מספיק זמן להתארגן. עד מחנה האימון אני מאמין שאלונה תסגור עם ארבייטמן, בלם שלישי ואולי גם קשר זר.
אין סיבה שנעשה פדיחות. שמרנו על כל שחקני הסגל המובילים ואנחנו מסוגלים(אם אכן אנחנו מדורגים) לעבור שלב גם בסגל הנוכחי. אני מזכיר לך, שהקבוצה הזו, סיימה במקום השני והייתה בעלת ההגנה הטובה בליגה אחרי מכבי ת"א למרות שהמגן השמאלי של נבחרת ישראל היה פצוע רוב העונה וחצי ממנה שיחקנו בלי אחד מהבלמים המובילים(פאיוביץ' ואח"כ סוארז).
3. יש הרבה דברים לשפר, כמו בכל מועדון. אבל יש גבול. תיכנס לדפים של "וסרמיליה" ו"אדום מהדרום" בפייסבוק ותראה איזה תגובות יש שם בעקבות הפרסום על סיכום של שפונגין במכבי ת"א. מתבייש שאנשים כאלה קוראים לעצמם אוהדים.
להגיד שצריך להשקיע יותר כספים זאת קצת חוצפה. מי ציפה שאלונה תעמיד תקציב של כ35-40 מיליון?תמיד דיברו על תקציב שפוי וטוב של 25 מיליון שקל. אז תפסיקו להיות חזירים כפויי טובה ולשם שינוי, קיץ אחד, תנו להם לעבוד ואת הפאניקה תשמרו לסביבות אמצע יולי-סוף אוגוסט.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 11 יוני 2014, 14:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

CRAZY RED

מסכים עם הכל למעט הפסקה האחרונה.
אנחנו לא נסתדר חביבי , העונה הזאת לא תחזור אם לא יבואו חיזוקים , מספיק - למדו אותנו.
אלישע לא כזה טקטיקן גדול שעם אותו סגל פלוס מינוס הוא יכול להוציא מקום 2 שוב , אין דרך , אין שיטה אין כלום.
אנחנו רק מאבדים שחקנים בקצב שיא , תשחררו את סויסה ותשחררו את דג'אני ופלצ'וק ויאללה גם שני הבנים רוצים ללכת אז שילכו , כולם פה מדברים כאילו יש לנו סגל של ברצלונה עם קבוצת בת שאפשר לקחת ממנה מה שיהיה חסר.

צאו מהסרט הזה כבר שאלונה יודעת מה היא עושה ויש עוד מלא זמן.
אז נכון , אני לא אחראי על הכספים שלה , ובטח שאני לא אגיד מה זה 30 אלף פה או 100 אלף שם , אבל אם היא לא תתחיל להתעורר (וזה לווא דווקא כלכלית , גם יותר בקטע של ללחוץ על שחקנים שיחתמו בזמן הקרוב אז שנמצא מחליף הולם לפתוח איתו במשא ומתן - הרכבת לא מחכה לא לשפונגין ולא לארביטמן , לא זכור לי שהם בדרג ה4-5 של אירופה אפילו שהם מושכים את זה ומתנפחים כאילו הם יוסי בניון הבא) אז ב"ש תחזור להיות קבוצת תחתית.

אני כבר רואה איך ארביטמן לא יסגור פה וכל הקשקושים הם שקולאוטי הוא המועמד השני , אפשר לחשוב שהוא מחכה להצעה מב"ש , ממש איך שהוא יקבל אותה הוא רץ לחתום פשוט.

שיהיה לנו בהצלחה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

doctorslayer כתב:CRAZY RED

מסכים עם הכל למעט הפסקה האחרונה.
אנחנו לא נסתדר חביבי , העונה הזאת לא תחזור אם לא יבואו חיזוקים , מספיק - למדו אותנו.
אלישע לא כזה טקטיקן גדול שעם אותו סגל פלוס מינוס הוא יכול להוציא מקום 2 שוב , אין דרך , אין שיטה אין כלום.
אנחנו רק מאבדים שחקנים בקצב שיא , תשחררו את סויסה ותשחררו את דג'אני ופלצ'וק ויאללה גם שני הבנים רוצים ללכת אז שילכו , כולם פה מדברים כאילו יש לנו סגל של ברצלונה עם קבוצת בת שאפשר לקחת ממנה מה שיהיה חסר.

צאו מהסרט הזה כבר שאלונה יודעת מה היא עושה ויש עוד מלא זמן.
אז נכון , אני לא אחראי על הכספים שלה , ובטח שאני לא אגיד מה זה 30 אלף פה או 100 אלף שם , אבל אם היא לא תתחיל להתעורר (וזה לווא דווקא כלכלית , גם יותר בקטע של ללחוץ על שחקנים שיחתמו בזמן הקרוב אז שנמצא מחליף הולם לפתוח איתו במשא ומתן - הרכבת לא מחכה לא לשפונגין ולא לארביטמן , לא זכור לי שהם בדרג ה4-5 של אירופה אפילו שהם מושכים את זה ומתנפחים כאילו הם יוסי בניון הבא) אז ב"ש תחזור להיות קבוצת תחתית.

אני כבר רואה איך ארביטמן לא יסגור פה וכל הקשקושים הם שקולאוטי הוא המועמד השני , אפשר לחשוב שהוא מחכה להצעה מב"ש , ממש איך שהוא יקבל אותה הוא רץ לחתום פשוט.

שיהיה לנו בהצלחה.
התכוונתי שנתסדר בסיבוב הראשון באירופה. לא לעונה שלמה. בוודאי שאנחנו צריכים חיזוק.
ושוב, לא יודע כמה זמן נמשך המו"מ, לא יודע מה היה בו ולכן אני לא רץ להאשים את ההנהלה. ואני דווקא חושב שאלונה יודעת מה היא עושה, היא כבר לא אותה פראיירית שנותנת סכומים מוגזמים לשחקנים בינוניים. היא מכוונת לשחקנים הטובים ביותר שאפשר להביא. וכשמכוונים לשחקנים הטובים ביותר, לפעמים מגיע מועדון גדול יותר עם הצעה ולוקח לך את השחקן מהידיים. אין מה לעשות.
בקיץ שעבר היה הרבה יותר פאניקה(כמו תמיד) בנוגע לרכש שלא מגיע ובסופו של דבר הגיע רכש שאף אחד לא חלם עליו אפילו. אז חכו בסבלנות.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

מישהו יודע מה התאריך המדויק של הליגה האירופית ?
ככה אני ידע כמה זמן יש לי להכנס ל ONE וספורט 5 כל יום :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

maor20094 כתב:מישהו יודע מה התאריך המדויק של הליגה האירופית ?
ככה אני ידע כמה זמן יש לי להכנס ל ONE וספורט 5 כל יום :)
23/6 הגרלה, 17.7 ו24.7 המשחקים

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אמר לאדום מהדרום שככול הנראה לא יחזור השנה...
מקווה שבקבוצה ממשיכים האלה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

לא יגיע ב100%, הלאה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הגשנו הצעה על סך 200 אלף יורו, ולנסיין דורשת 600 אלף.
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/2756120" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

200 זה נמוך מאוד,אבל לפחות רואים את הרצינות של המועדון
לדעתי זה המכשול היחידי כרגע.
כל עוד יש אמת בכתבה זה מראה שאין לקבוצה בעיה לשלם את המיסים(השלימו עם זה) והשכר למאור לא בעייתי(צויין בכתבה).נקווה שוולנסיין יתגמשו

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

זה רק מוכיח לכם שרועי זריהן צדק. מאור אכן סיכם בב"ש. אבל הקבוצה לא סגרה עדיין עם ולנסיין. אם זה יסתדר בין הקבוצות - הגאון חוזר!!! :-)

שלח תגובה