אלישע לוי סיכם לעונה נוספת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: אלישע לוי סיכם לעונה נוספת

שליחה על ידי סניור »

מרוצים או לא מרוצים, כשהקיץ כל כך קצר לא מחליפים מאמן, אלא אם באמת אין ברירה אחרת.
ביולי כבר משחקים באירופה, מאמן חדש ( בטח שמאמן זר) צריך זמן כדי ללמוד, להתאקלם, להבין ולבצע את השינויים שלו.
התפקיד שלנו לעמוד מאחורי הקבוצה כמו העונה!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דורון כהן כתב:הימים חולפים שנה עוברת אבל אלונה טיפשה נשארת.....החתמה גרועה מאוד , אני לא רואה סיבה לעשות מנוי עונה הבאה , בשביל מה ?? לראות כדורגל שכולו בנוי על פוקסים ?? כדי שבמאני טיים תהיה קריסת מערכות טוטלית ואז שוב ינפנפו לי עם מקום 3 ??מצטער זה לא בשבילי , מאמן בלוף והנהלה שכונה שנותנת לו עוד עונה למרות הפלייאוף המזעזע.
אוהדים כמוך לא צריך. נכון אלישע נכשל במאני טיים,אבל אלונה החליטה שאלישע המאמן אז אנחנו צריכים לתמוך בו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דורון כהן כתב:הימים חולפים שנה עוברת אבל אלונה טיפשה נשארת.....החתמה גרועה מאוד , אני לא רואה סיבה לעשות מנוי עונה הבאה , בשביל מה ?? לראות כדורגל שכולו בנוי על פוקסים ?? כדי שבמאני טיים תהיה קריסת מערכות טוטלית ואז שוב ינפנפו לי עם מקום 3 ??מצטער זה לא בשבילי , מאמן בלוף והנהלה שכונה שנותנת לו עוד עונה למרות הפלייאוף המזעזע.
אתה בושה. מותר להעביר ביקורת אבל כמו בן אדם.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

sumsum כתב: כפיות טובה
מכבד את דעתך, מקווה שתעמוד מאחורי דבריך ולא לא אראה אותך ביציעים .
בהצלחה בהמשך.
אני שמח שאתה מכבד את דעתי , זה הדדי , גם אני מקווה לא לראות טיפוסים כמוך ביציע.

דרך אגב הבנת הנקרא זה משהו שמעבר ליכולתיך .....אמרתי שאני כנראה לא אעשה מנוי , לא אמרתי שאני לא אבוא בכלל למגרש , גם לקנות כרטיס 7-8 פעמים בעונה זה אופציה שהרבה אנשים משתמשים בה.

אתה וחבורת הילדים עם החלב על השפתיים תמשיכו להשתחוות לאלונה , אחר כך אל תפתחו טופיקים שבו אתם מוחים על היחס המזלזל של ההנהלה , אני חושב שעם כל הכבוד לאלונה , היא לא חסינה מביקורת , לא קיללתי אותה , ההחלטה שלה לגבי זהות המאמן לעונה הבאה היא טיפשות מוחלטת , אני בניגוד לאחרים אומר את דעתי בפנים ולא מתחבא מאחורי מקלדות.

נ.ב: אחרי שנודח מאירופה בבושת פנים ע"י דייגים ממלטה או ע"י סנדלרים מאיסלנד אני אקפיץ את הטופיק הזה , ראיתי את ההישגים של המאמן הזה בליגת האלופות (0 שערים , 0 נקודות) , אנחנו עוד נראה מי הגאון שחוזה את העתיד ומי הטיפש שחוץ מהלשתחוות לאלונה ולהגיד כן על כל החלטה לא מסוגל לעשות שום דבר.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

אלישע הוא המאמן הכי מתאים נקודה
כמו שהצוות המקצועי הזמן הזכיר לנו הקבוצה לא נבנתה השנה לאליפות ןזה לא היה במטרות של העונה ....זה שעשו טעות ולא הלמו בברזל כשהיה עדיין חם והביאו קליבר התקפי לאמצע אני מסכים אבל לשם כך המועדון היה צריך להוציא כפליים כי היה צריך להביא גם שחקן שהוא יותר הגנתי במיוחד לאחר הפציעות הנשנות בהגנה...לסיכום... הייתה טעות אחת בהבאת הרכש (לא סבור שהחתמת הובר הייתה טעות אלא אי החתמת שחקן התקפי) ...כל שאר הרכש היה פגיעה בול והלוואי שכולם ישארו (פלט) והיה גם אלמנט חוסר המזל בנוגע לפציעות של חוליית ההגנה (משמעותי מאוד!!!!) ...אם אלישע יפגע שוב ברכש כמו קיץ שעבר העתיד ורוד !!!!!

ודורון אם אתה חושב שהניצחונות בשני הסיבובים הראשונים הם תולדה של פוקס אתה טועה ויש לך חוסר הבנה בכל הנוגע לכדורגל ...זה רק מראה שאנחנו קבוצה קטלנית שחסר לה הקצת הזה בשביל לקחת סופסוף תואר

ולאלישע תודה מברוק ובהצלחה :)
:דגל:

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

דורון כהן כתב:

דרך אגב הבנת הנקרא זה משהו שמעבר ליכולתיך .....אמרתי שאני כנראה לא אעשה מנוי , לא אמרתי שאני לא אבוא בכלל למגרש , גם לקנות כרטיס 7-8 פעמים בעונה זה אופציה שהרבה אנשים משתמשים בה.
א. לא אמרת ש"כנראה לא תעשה מנוי" אלא ש"אין סיבה לעשות מנוי". אלא שני משפטים שביניהם הבדל של שמים וארץ.
ב. לקרוא למישהו טיפש זו לא ביקורת לגיטימית, גם אם אומרים אותה פנים אל פנים ולא מאחורי המקלדת.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אלכס כתב:
ודורון אם אתה חושב שהניצחונות בשני הסיבובים הראשונים הם תולדה של פוקס אתה טועה ויש לך חוסר הבנה בכל הנוגע לכדורגל ...זה רק מראה שאנחנו קבוצה קטלנית שחסר לה הקצת הזה בשביל לקחת סופסוף תואר

ולאלישע תודה מברוק ובהצלחה :)
:דגל:
מכבד את דעתך , כן אני חושב שלהוציא 3 ניצחונות (הפועל תל אביב ומכבי תל אביב בבית + סכנין בחוץ 4-0) כל שאר הניצחונות הושגו בפוקס , זו לפחות דעתי.

הסתמכות על הגבהות של בוזגלו ודחיקה של מישהו או שער ממצב נייח זה חוקי , עם זה אין בעיה , אבל אי אפשר להסתמך על זה לאורך זמן , בסוף לומדים אותך , אז חייבת שתהיה אלטרנטיבה למקרה שהתוכנית המקורית תיכשל.

אצל אלישע יש הכל חוץ מיצירתיות , גניבת דעת קהל וניפנוף "בהישג" (מקום שלישי אחרי איבוד של 15 נקודות הפרש) זה מה שיש להציע.אצל אנשים מסוימים זה סטנדרט גבוה , אצלי זה לא מספק , אלישע לא האיש שיוביל אותנו למאבק על אליפות ובאירופה (שזה גם עוד "הישג") אנחנו נתבזה בגדול , נחיה ונראה מי צודק , הלוואי ואתבדה.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

אני מסכים שהיו הרבה משחקים שלא הראנו דומיננטיות אבל זה בגלל החולשה היחסית שלנו באמצע ...אתה לא יכול לא יכול שלא להסכים שההגנה היא מעולה (במיוחד אם היא לא חסרה ) ושיש לנו כלים התקפיים שלא נופלים או אפילו עם פוטנציאל להיות הטובים בליגה...

בקיצור חבר גם אני הורגלתי באכזבות בכל השנים הקודמות בניהולה של אלונה ולפני אבל העונה היה סוויץ בכל הנוגע לאסטרטגיה
והוא שינוי חיובי והכרחי ולכן תענוד לשנייה משקפיים ורודות ותאמין ...זה יכול רק לעזור לקבוצה
נערך לאחרונה על ידי אלכס ב 07 מאי 2014, 13:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

סניור כתב:
א. לא אמרת ש"כנראה לא תעשה מנוי" אלא ש"אין סיבה לעשות מנוי". אלא שני משפטים שביניהם הבדל של שמים וארץ.
ב. לקרוא למישהו טיפש זו לא ביקורת לגיטימית, גם אם אומרים אותה פנים אל פנים ולא מאחורי המקלדת.
א. כתבתי את הדברים בשם עצמי , לא קראתי לאף אחד אחר לא לרכוש מנוי , כל אחד יעשה עם כספו \ זמנו מה שהוא רוצה , עם זה אין שום בעיה.
ב. ההחלטה שלה בנוגע לזהות המאמן היא טיפשות , היחס שהקהל מקבל (אתם פותחים טופיקים כל שני וחמישי) זה טיפשות , בסך הכל היא אחלה אישה שתורמת הרבה לקהילה , אבל בנושא שהיא לא מבינה בו (כדורגל) עדיף שתיקח מישהו שיתן לה עצות טובות וגם ישמור על הכסף שלה (סטייל קרויף) , אחרת ההחלטות שלה יראו כמו טיפשות מוחלטת , במבחן התוצאה למעט העונה הזאת (שגם היא בינונית) היא נכשלה 6 שנים ברציפות.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

דורון, אני מסכים עם מה שאתה חושב, אבל יש דרך להגיד את הדברים.
לאלישע היה אסור להמשיך עוד עונה במועדון, אבל בנסיבות שנוצרו אין מאמנים אחרים.
היחידים שיותר טובים ממנו הם ברק בכר ורן בן שמעון, שניהם לא יגיעו לפה כי הם תחת חוזה.
אז אלישע הוא הכי פחות גרוע, וזה מה שיש. נקווה שבעונה הבאה נשתדרג בצוות המקצוע, ויגיעו אנשים חדשים, אולי עוזר מאמן בעל יצירתיות, טכניקות אימון חדשות, ועוד כמה חידושים שבמכבי ( ואגב בקריית שמונה התחילו עם זה העונה גם כן) החלו לעבוד איתם בשנתיים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שיהיה בהצלחה, מקווה שייקח אותנו עוד צעד קדימה ולא צעד אחורה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

אריק כתב:אין ברירה אלא לאחל לו בהצלחה.
יחד עם זאת אני בהחלט מסכים עם חלק מחבריי שמדובר בטעות לדעתי
ומעריך שהוא לא ישרוד כאן יותר מחצי עונה, אלא אם כן ינחית כאן שחקן או שניים
מעל הליגה שיצליחו לטשטש את יכולתו החלשה כמאמן, כפי שעשו סוארז, בוזי ופלט
ב-2 הסיבובים הראשונים.
מי הפך את סוארס לכוכב? (אלישע שהחליף לו את העמדה)
מי היה היחיד שהאמין בפלט בתחילת העונה? (שוב פעם אלישע)
אצל איזה מאמנים בוזגלו נתן את התקופות הטובות בקריירה שלו? (איזה הפתעה, עוד פעם רק אלישע!)

אם על הכבוד העונה הטובה של הקבוצה לא רשומה על 3 כוכבים שסחבו קבוצה שלמה על הגב לומרות המאמן, אלא בדיוק ההפך! ההצלחה של שלושת הכוכבים של הקבוצה שלנו רשומה אך ורק על אלישע!!! תדמיין את הקבוצה בלי היכולת של שלושת השחקנים האלו ותבין איך רק בזכות אלישע אנחנו מקום 2!!!!

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

דורון כהן כתב:
מכבד את דעתך , כן אני חושב שלהוציא 3 ניצחונות (הפועל תל אביב ומכבי תל אביב בבית + סכנין בחוץ 4-0) כל שאר הניצחונות הושגו בפוקס , זו לפחות דעתי.

הסתמכות על הגבהות של בוזגלו ודחיקה של מישהו או שער ממצב נייח זה חוקי , עם זה אין בעיה , אבל אי אפשר להסתמך על זה לאורך זמן , בסוף לומדים אותך , אז חייבת שתהיה אלטרנטיבה למקרה שהתוכנית המקורית תיכשל.

אצל אלישע יש הכל חוץ מיצירתיות , גניבת דעת קהל וניפנוף "בהישג" (מקום שלישי אחרי איבוד של 15 נקודות הפרש) זה מה שיש להציע.אצל אנשים מסוימים זה סטנדרט גבוה , אצלי זה לא מספק , אלישע לא האיש שיוביל אותנו למאבק על אליפות ובאירופה (שזה גם עוד "הישג") אנחנו נתבזה בגדול , נחיה ונראה מי צודק , הלוואי ואתבדה.
ואללה לקרוא ולא להאמין, זה לא סטנדט מספיק גבוהה אצלך, לא להאמין שאתה אוהד הפועל באר שבע יש מצב התבלבלת עם הפורום של מכבי ?!?
אז למרות שהסטנדרט אצלך זה אליפויות, גביעים ולפחות רבע גמר הליגה האירופית כל שנה בכל זאת אני הזכיר לך למקרה ששכחת או התבלבלת בפורום שב-15 שנים האחרונות מחצית מהזמן העברנו בליגה השנייה, כשהיינו כבר בליגה הראשונה הישג השיא שלנו היה מקום 4 בעונת 03/04.
אז חביבי מי שגונב פה את הדעת זה אתה ולא אלישע אחרי 15 שנים שחורות משחור הגעה מקום שני/שלישי והגעה למעמד חצי גמר גביע המדינה זה הישג אדיר למרות שאתה לא מתרשם ממנו. אתה רושם פה שכל הניצחונות שהשגנו היו בפוקס אז תן לי להגיד לך שאתה לא שובר את שיא הנקודות של כל הזמנים !!! ( בשתי הסיבובים הראשונים) בפוקס, אלא תוצאה של עבודה קשה ובניית קבוצה מעולה.
אתה יכול לא לאהוב את אלישע, ולא להחזיק ממנו זה לגיטימי אבל לזלזל בעונה האדירה הזו זאת חוצפה.
והערה אחרונה אם לא אלונה ברקת הטיפשה הזאת המילים אליפות ומאבק על אירופה בכלל לא בלקסיקון שלך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

פליימיקר כתב:
ואללה לקרוא ולא להאמין, זה לא סטנדט מספיק גבוהה אצלך, לא להאמין שאתה אוהד הפועל באר שבע יש מצב התבלבלת עם הפורום של מכבי ?!?
אז למרות שהסטנדרט אצלך זה אליפויות, גביעים ולפחות רבע גמר הליגה האירופית כל שנה בכל זאת אני הזכיר לך למקרה ששכחת או התבלבלת בפורום שב-15 שנים האחרונות מחצית מהזמן העברנו בליגה השנייה, כשהיינו כבר בליגה הראשונה הישג השיא שלנו היה מקום 4 בעונת 03/04.
אז חביבי מי שגונב פה את הדעת זה אתה ולא אלישע אחרי 15 שנים שחורות משחור הגעה מקום שני/שלישי והגעה למעמד חצי גמר גביע המדינה זה הישג אדיר למרות שאתה לא מתרשם ממנו. אתה רושם פה שכל הניצחונות שהשגנו היו בפוקס אז תן לי להגיד לך שאתה לא שובר את שיא הנקודות של כל הזמנים !!! ( בשתי הסיבובים הראשונים) בפוקס, אלא תוצאה של עבודה קשה ובניית קבוצה מעולה.
אתה יכול לא לאהוב את אלישע, ולא להחזיק ממנו זה לגיטימי אבל לזלזל בעונה האדירה הזו זאת חוצפה.
והערה אחרונה אם לא אלונה ברקת הטיפשה הזאת המילים אליפות ומאבק על אירופה בכלל לא בלקסיקון שלך.
אנשים שכחו שהגביע היחידי שלקחנו היה מלפניי עידן ועידנים ועונה לאחר מכן ירדנו ליגה, ושאחריי עונות האליפות הקסומות ההן הקבוצה דשדשה באזור מרכז הטבלה ומטה.
אלישע לא מאמן מושלם וייתכן ואפילו בעונה הבאה נצטרך להפרד ממנו אם נרצה להתקדם בזירה האירופית, אבל נכון לעכשיו אני לא רואה מאמן אחר שיותר מתאים ממנו...
הרבה זמן לא נהנתי מהקבוצה שלנו כמו שנהנתי העונה עד הפלייאוף, הרבה זמן לא צעקתי כל כך הרבה ישים על גולים או חיכיתי שרק יגיע השבוע של המשחק הבא, והנה זה קרה, סוף כל סוף נהנתי העונה ולא סבלתי בגלל שהקבוצה הייתה בתחתית (הכוונה בלסבול זה לא לסבול מהכדורגל אלא מזה שהקבוצה נמצאת בתחתית, כי הקבוצה הזאת היא חלק בלתי נפרד מהלב שלי ושכואב לה כואב גם לי).
אחריי עונות רבות שהיינו באזור התחתית או בליגה הלאומית ובגג סיימנו במקום 4 סוף כל סוף אנחנו חזרנו לצמרת, אז במקום להגיד: "איזה יופי" אנשים באים ומתבכיינים על המאמן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

פליימיקר כתב:
חצי גמר גביע זה הישג אדיר ?? רק תזכיר לי את מי ניצחנו בדרך לשם ??
אה נכון , ניצחנו את מכבי שעריים .... אני לוקח ילדים עם כפכפים מהמתנס של בוסקילה ואני מנצח את שעריים בלי בעיה.
אה נכון ניצחנו מעצמה מהליגה השלישית (כפר סבא) , האורתודוקסים של לוד באותה רמה כמו כפר סבא , ממש הישג גדול....
אחר כך ירקנו דם כדי לנצח קבוצה מתחתית הליגה השנייה (גול בדקה 82) , ממש שטפנו את המגרש.

בפעם היחידה שניצב מוקש רציני בגביע המדינה , המאמן הגרוע הזה לא עמד ונכשל במבחן התוצאה!!
זכותך להתרשם מניצחונות על קבוצות עם תקציב של כדור פלאפל , אותי זה ממש לא מרשים.

שלח תגובה