מתנהגים כאילו עונה הבאה אנחנו יורדים ליגה...dor69 כתב:חחחחחחח אתם הורגים אותי!! מה חשבתם שמעכשיו מכבי תל אביב קבלנית גביעים? מה הפחד מהגדולות?? אנחנו בליגה שלהם אתם עוד לא תופסים?!?
לפעמים יש אוהדים שפשוט שכחו איפה היינו בשנים האחרונות.
מתנהגים כאילו עונה הבאה אנחנו יורדים ליגה...dor69 כתב:חחחחחחח אתם הורגים אותי!! מה חשבתם שמעכשיו מכבי תל אביב קבלנית גביעים? מה הפחד מהגדולות?? אנחנו בליגה שלהם אתם עוד לא תופסים?!?
למה אתה ככה אחי?? שתי פוסטים כבר אני רואה אותך מגיב בשליליות!!! שחרר את הדיכאון והייאוש. וסתם שתדע ככה בונים קבוצה מביאים שחקנים כמו ברדה ובוזגלו ובונים סביבם שלד שיתפתח בהמשך.dardasmiley כתב:מצטער להרוס לך אבל אנחנו קבןצה בינונית מינוס. גם בכדורגל וגם מחוצה לו. בכדורגל על הדשא, אנחנו בלי שיטה מעט יכולת ןבנויים בעיקר על מזל. מחוץ לדשא יש לנו מנכל ודוברות ביזיוניים שכל כך מפחדים מהצל של עצמם שהם לא מעיזים להגיד מילה על שופט, ומה שקורה ששופטים לא סופרים אותך במשחקים גדולים וכל שריקה נגדך. כדי להיות קבוצה גדולה צריך גם להתנהג ככה.
אנחנו לא שם, ולא קרובים לשם. לא הכל זה להביא שחקן שבהברקה הופך את המשחק. תוציא מהקבוצה של השנה את בוזגלו וברדה ואנחנו נלחמים נגד הירידה.
קרית שמונה טובה בהרבה ממכבי חיפה והפועל תל אביב אז מספיק לדבר שטויות. ללא ספק קבוצה ששווה לנו ברמה שלה ונמצאת לצערנו במומנטום טוב יותר.שלומי12 כתב:
כל הקטע אבל זה היה שהגענו לחצי גמר גביע כשאנחנו הקבוצה המובילה משאר הקבוצות.
לא יודע אם יצא לנו אם בכלל להגיע למצב שכזה בשנים הבאות , לחצי גמר בגביע בלי מכבי תל אבי בלי מכבי חיפה ובלי הפועל תל אביב
אננ מאוכזב מזה שהיה לנו הזדמנות מעולה להכניס את הגביע השני לארון - ולא עשינו את זה
ואם נגיד את האמת אז גם מקום השני הוא בחסד ולא בזכות, רק בגלל שמכבי חיפה והפועל תל אביב - לא פתחו טוב את העונה ..
כמה חבל כמה!! חצי גמר והודחנו בטורניר שכל הקבוצות הגדולות בחוץ!!
כיף לקרוא תגובות שפויות כאלה, ביום קשה שכזה, הכי חשוב זה לשמור על המשכיות, להמשיך בתהליך שהתחלנו השנה להביא מספר שחקנים לא גדול אבל מאוד איכותי, לשדרג את המערך הניהולי בקבוצה, מאמין שהעונה הזו היית הצעד הראשון בהפיכתנו למועדון גדול שזוכה בתארים.dor69 כתב:נשבר הלב, התמוטטות עצבים, השופט בן **** ובא לי לשרוף את האיגוד(לא אעשה את זה) הכל נכון וגם אני עובר את אותו דבר בדיוק, אבל לדעת שנשחק באירופה בשנה הבאה, שאתה כל כך קרוב לסגנות, שלמרות עונה אדירה היינו קרובים להכל ולא לקחנו כלום, לראות 16 אלף איש מדגימים מה הפוטנציאל הטמון במועדון האדיר הזה ולחשוב על האיצטדיון החדש. אני לא יודע מה איתכם אבל זה נותן לי תקווה, זה נותן לי רעב מטורף לעוד, זה נותן לי להמשיך וללכת בעוד יותר מוטיבציה ועם רצח בעיניים ובעונה הבאה להסתער על כולם ולנצח!!!!! גלגל מסתובב ואחרי 40 שנה יבשות אנחנו פה בשביל לשבור את כולם ולהראות שאנחנו הכי טובים!!! תרימו ראש!!! תהיו גאים בקבוצה שלכם!!! לא הפסדנו להפועל רמת גן, הגענו למשחק מול יריבה במומנטום יותר טוב מאיתנו ועם הרכב חסר ועדיין רק השופט ניצח!!! מה חשבתם שרק תנצחו?!? תדעו להפסיד ולבוא בשנה שאחרי יותר מורעלים פי 100!!!
אני אמנם חופר לכם אבל מה שאני מנסה להעביר לכם זה שאנחנו צריכים לשמור את עצמנו בחיים!! לכו תקנו מנוי בעונה הבאה ותגררו את כל העולם איתכם, חוזרים לאירופה והפעם בשביל לטרוף!! חג שמח
אחי לא מדובר פה באכזבה מהמשחק, ברור שזה משפיע, אבל זה לא הבסיס לדברים. את מה שאמרתי כאן אני זועק לחברים שלי כבר חצי שנה. מועדון גדול לא נמדד במקום שבו הוא מסיים עונה סדירה, זה אולי 20% מהגדולה. מועדון גדול נמדד ביראה שרוכשים לו מאמנים ושחקנים אחרים. מועדון גדול נמדד בכבוד שהוא מקבל משופטים. ביחס שהוא מקבל מהתקשורת (לטוב ולרע). בהבנה מצד כולם שהוא לא אפיזודה חולפת. מועדון גדול נמדד בדרך שהמועדון עצמו מתייחס ודואג לאוהדים שלו.talb55 כתב:
למה אתה ככה אחי?? שתי פוסטים כבר אני רואה אותך מגיב בשליליות!!! שחרר את הדיכאון והייאוש. וסתם שתדע ככה בונים קבוצה מביאים שחקנים כמו ברדה ובוזגלו ובונים סביבם שלד שיתפתח בהמשך.
מסכימה.סניור כתב:
קרית שמונה טובה בהרבה ממכבי חיפה והפועל תל אביב אז מספיק לדבר שטויות. ללא ספק קבוצה ששווה לנו ברמה שלה ונמצאת לצערנו במומנטום טוב יותר.
הגיע הזמן שתפסיקו לפמפם את השטות הזאת שלא מספיק מוחים על השיפוט. זה קשקוש. אסי יכולdardasmiley כתב:מצטער להרוס לך אבל אנחנו קבןצה בינונית מינוס. גם בכדורגל וגם מחוצה לו. בכדורגל על הדשא, אנחנו בלי שיטה מעט יכולת ןבנויים בעיקר על מזל. מחוץ לדשא יש לנו מנכל ודוברות ביזיוניים שכל כך מפחדים מהצל של עצמם שהם לא מעיזים להגיד מילה על שופט, ומה שקורה ששופטים לא סופרים אותך במשחקים גדולים וכל שריקה נגדך. כדי להיות קבוצה גדולה צריך גם להתנהג ככה.
אנחנו לא שם, ולא קרובים לשם. לא הכל זה להביא שחקן שבהברקה הופך את המשחק. תוציא מהקבוצה של השנה את בוזגלו וברדה ואנחנו נלחמים נגד הירידה.
שפיות הכוונה היא לא לנטוש, בכל השאר צריכים להיות הכי פנאטיים והכי מטורפים שיש. הקהלים של הגדולות חיים על הצלחות בשנים האחרונות ועל תארים, לנו לא היה כלום ועדיין כמות הקהל שלנו עצומה!! הגיע הזמן שנרים את הקבוצה שלנו להיות הכי טובהסניור כתב:+1
לשמור על השפיות ולהדביק בה את כולם!