לדעתי השינוי בהתקפה מגיע גם ממנו,שחקן מהיר מאוד,שחקן עם טכניקה מעולה,עם בעיטות מעולות... הבעיה המרכזית שלו היא הפיזיות, אבל חוץ מזה מדובר בשחקן גדול שעשה התקדמות ענקית,ורואים שהוא עבד קשה בקיץ האחרון,
הוא מעורב לפחות 80% מהגולים שהקבוצה הפיקה,זה אומר הכל.. לטעמי זו תהיה עונת הפריצה הגדולה שלו,וההנהלה תעשה בשכל אם תחתים
נ.ב- תודה לגיא עזורי שפגע בשחקן (לפחות משהו טוב ואיכותי יצא מהמאמן ההוא).
חייב להתוודות, מאז הגעתו של נאסר לא ממש התלהבתי ממנו וזה גם בלשון ההמעטה. עד העונה וגם בה לפרקים אני פשוט חושב שהוא לא מספיק דומיננטי ומשפיע במשחק. אבל יש לו העונה תכונה מדהימה שבה הוא יכול לא להיות מורגש 89 דקות ופתאום בדקה האחרונה יתפור לך גול ברמה טכנית של הליגה הספרדית.
בעייני יש לו עוד המון לאן להשתפר בדומיננטיות שלו כי הוא מאוד טכני ומהיר אבל שימשיך ככה כי בתאכלס אין דבר שיותר חשוב משערים.
תמיד החזקתי ממנו, ואני שמח שהעונה הוא סוף סוף מתחיל לממש את עצמו.
בולט שהוא התייעל בעונה הנוכחית לעומת שנים עברו, גם אם הוא לא הכי מעורב הנגיעות הקטנות שלו הם לא פעם אלו שעושות את ההבדל.
קחו את המשחק בחיפה שבו הוא לא היה הכי מורגש, עליו נעשה הפאול שהוביל לשער הראשון, הכניס את כדור העומק לברדה שהוביל לאדום הראשון והוסיף שער יפה מאוד עם המון טכניקה.
יש לו טכניקה, יש לו דריבל, הוא שחקן שעובד לא מעט ומהווה סכנה לשער היריבה באזור רחב מאוד (ימין, שמאל, ממרחקים גדולים ולא מעט שערים עם הראש).
הוא הרבה זמן איתנו אז לפעמים שוכחים, אך רק לפני 3 חודשים מלאו לו 23.
הוא עוד ישתפר וימשיך להתקדם.
שוב פעם, השינוי מהרכזי אצלו חייב להגיע מהראש.
אבל הא מסוג השחקנים שלא יעשה את זה לבד, וחייב מאמן שיידע לנווט אותו לשיא.
עם אלישע זה לא יקרה, כי כרגע ראינו 6 הבלחות של נאסר. באמת, כל גול שלו הגיע נטו מיכולת אישית, זהוא לא מנווט אותה לקבוצתית.
לדוגמא, אפשר להזכר את ההתקדמות האדירה של מליקסון אצל גיא לוי. הוא חייב למאמן הזה את החיים שלו.
zivmay כתב:שוב פעם, השינוי מהרכזי אצלו חייב להגיע מהראש.
עם אלישע זה לא יקרה, כי כרגע ראינו 6 הבלחות של נאסר. באמת, כל גול שלו הגיע נטו מיכולת אישית, זהוא לא מנווט אותה לקבוצתית.
לדוגמא, אפשר להזכר את ההתקדמות האדירה של מליקסון אצל גיא לוי. הוא חייב למאמן הזה את החיים שלו.
zivmay כתב:שוב פעם, השינוי מהרכזי אצלו חייב להגיע מהראש.
ולראיה, ההבדל הכל כך משמעותי בין מיקומו בטבלת המבקיעים לעומת המבשלים.
מחשבה איטית, מסירות בינוניות ולוקה במשחק קבוצתי
יש לו טכניקה יחסית טובה ובעיטה מרשימה, אבל יכולות אלה קרובות לשיא וקבוצה שבאמת רוצה להיות חזקה לא יכולה ששחקן כזה ישחק בהרכב.
השנה יש עליו הייפ טוב ואפשר לנצל את זה כדי למכור אותו במחיר גבוה
A Chosen One כתב:אני הייתי מוכר אותו בסוף השנה לאירופה.
מחשבה איטית, מסירות בינוניות ולוקה במשחק קבוצתי
יש לו טכניקה יחסית טובה ובעיטה מרשימה, אבל יכולות אלה קרובות לשיא וקבוצה שבאמת רוצה להיות חזקה לא יכולה ששחקן כזה ישחק בהרכב.
השנה יש עליו הייפ טוב ואפשר לנצל את זה כדי למכור אותו במחיר גבוה
אתה מדבר על נאסר? אני מקווה שאתה צוחק
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!