עומק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
טרכולסקי

עומק

שליחה על ידי טרכולסקי »

ראשית כל, אני מעודד מ30 הדקות הראשונות של משחק אמש, אך דואג לא פחות מ60 דקות הדעיכה של הקבוצה. המהירות של ההיתרים בחצי השני הביכה לא פעם את ההגנה שלנו, שנראית איטית למחיצות שניות.
העומק בספסל הוא משהו מאוד חשוב בקבוצה עם שאיפות. לא חייב שיהיה ספסל רחב אלא חייב שיהיה ספסל איכותי שלכל אחד יהיה מחליף. נראה באופן בוהק את התלות בברדה, דבר שהוא מדאיג. חלילה וברדה נעדר ממשחק, אנחנו חוזרים בידיוק לאותה התקפה אנמית מהשנה שעברה - פלצוק סוויסה וגבאי... ועוד לא דיברנו בכללל על החוסר המשווע בקשר עושה משחק ועדיפות שיהיה כזה עם רגל שמאן כי אין אףאחד בקבוצה שהוא שמאלי.

יש המון שחקנים בשוק שעוד פנויים ללא קבוצה כמו שלומי אזולאי, עמאשה, סולליך ועוד כאלו שצירוף שלהם יעמיק את הסגל שלא יתן תלות בברדה או בבוזגלו...

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

Re: עומק

שליחה על ידי המשוגע האדום »

הסגל עוד לא סגור.על הפרק בינתיים קשר עושה משחק זר ולא חלוץ.אבל אי אפשר לדעת
צריך לזכור שגבאי פלצ'וק וסויסה שנה שעברה לא כבשו הרבה כי לא היה להם שחקנים שיודעים למסור כמו בוזגלו,אראל ודג'אני...

סמל אישי של משתמש
טרכולסקי

שליחה על ידי טרכולסקי »

לא מסכים איתך.. ההגנה למשל תיבחן מול קבוצה גדולה, כששם נקווה שהמבוכה לא תיהיה גדולה כי רואים שמול מהירות סוארס ופריו בית בבעיה לא קטנה.
חלוץ נוסף בעל שיעור קומה לדעתי יעזור הרבה לברדה מבחינת שטחים פנויים שזה בינתיים מקשה על ברדה מלהגיע למצבים.

לדעתי חסר בלם קשר וחלוץ. סארי פאלח ושלומי אזולאי למשל, יכולים לעשות את ההבדל הגדול לדעתי.

נ.ב
הסיכוי שיגיע שחקן כלשהו עד סיום חלון ההעברות הנוכחי הוא ממש קלוש.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

עד ינואר לא הייתי מצרף אף שחקן אלא אם כן יש אפשרות להביא שחקן בסדר גודל של רובן ראיוס.
אם לא מביאים תותח עדיף שלא יביאו כלום. הסגל הזה אמור להספיק לפלייאוף עליון גם בלי חיזוק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני הייתי מביא בלם וקשר, עמדת החלוצים היא העמדה הפחות קריטית, מה גם שפלצ'וק במקור חלוץ חוד בכלל ככה שאם נביא קשר טוב שיוכל לרווח את המשחק ולשחק בכמה עמדות בקישור ובלם (סוארס כבלם זה פשוט חור ענקי) יהיה חיזוק נהדר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

היה חסר אתמול קשר איכותי שיחבר בין כולם. עדין אין תיאום בהגנה וזה מדאיג. לגבי ברדה מקווה שהוא לא יכנס לפציעות כי כבר אתמול ראו שנכנסים לו ברגליים...וצריך לפתוח עם סויסה הוא הרבה יותר טוב מדובב

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אגב דווקא עומק יש, תראו לי קבוצה אחת שיש לה על הספסל שחקנים לגיטימיים כמו פלצ'וק וסוויסה (חוץ ממכבי תל אביב ומכבי חיפה), אלו לא סתם שחקנים הם שחקני הרכב בכל קבוצה שמכבדת את עצמה כאשר אחד מהם כבש בשתי העונות האחרונות 19 גולים בליגת העל...
בואו נגיד ככה, כמה שאוהבים לזלזל בקבוצה חסר קשר קדמי כלבויניק ובלם, אם בלם אפשר לשרוד עד ינואר אבל קשר צריכים להביא לפניי.
אם יביאו שני שחקנים כאלו כבר עכשיו אירופה לא תהיה מילה גסה...

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אין אחד שלא שם לב שחסר לנו שחקן שיכול לחבר בין ההגנה לקישור להתקפה.. מהיר, טכני..
יש מס' ישראלים בדמות סולליך, אלרואי, פרדה שיכולים לעשות שינוי לטובה.. אני מאמין שנבדקים גם כמה זרים.

מקווה מאד שיביאו אחד כזה שישדרג משמעותית ולא אחד שיהיה בינוני כי אז עדיף לא להביא !

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

gate5 כתב:אין אחד שלא שם לב שחסר לנו שחקן שיכול לחבר בין ההגנה לקישור להתקפה.. מהיר, טכני..
יש מס' ישראלים בדמות סולליך, אלרואי, פרדה שיכולים לעשות שינוי לטובה.. אני מאמין שנבדקים גם כמה זרים.

מקווה מאד שיביאו אחד כזה שישדרג משמעותית ולא אחד שיהיה בינוני כי אז עדיף לא להביא !
חסר לנו שחקן סטייל יורי לאמין מבני יהודה ראיו ממכבי חיפה וראדי ממכבי תל אביב, אם נשיג שחקן כזה ואולי אבל רק אולי בלם אני חותם לך על אירופה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

דר אדום בנשמה כתב:חסר לנו שחקן סטייל יורי לאמין מבני יהודה ראיו ממכבי חיפה וראדי ממכבי תל אביב, אם נשיג שחקן כזה ואולי אבל רק אולי בלם אני חותם לך על אירופה.
יורי לאמין הוא חלוץ בכלל וזה ממש לא חסר.. וראית אותו משחק אחד סהכ כבר קבעת שהוא שחקן ?

ראיוס זאת פנטזיה מיותרת כי לא יבוא אחד ברמה הזאת..
צריך שחקן מהיר וטכני!!!!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אז תביא גם את לואיס סוארז מליברפול שרוצה לעזוב ואני חותם לך על אליפות...
מה?מה?מה?!
איך 2-3 שחקנים אתה רוצה להביא? כשמדברים על אולי שחקן זר אחד
לא פלא שאחר כך תגיד שאין המשכיות
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

למרות הדם הרע שיש לביננו למכבי פתח תקווה ועל אף הערכה שיש לי לפלצ׳וק (לפי איך שזה נראה הוא שרוף אצל המאמן) שווה להציע לפ״ת את פלצ׳וק סוויסה ואקסברד (קומבינציה ) בתמורה לפרדה. ישתלם לכל הצדדים, יחסוך מירמור בסגל ויאפשר לקדם חלוצים כמו אוזן ואבו לבן . אני יודע שזה כמו בדיה ממשחק המנג׳ר המפורסם ,אבל אני לא רואה קבוצה בארץ (למעט הגדולות ) שתסרב לדבר כזה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

משתמש חדש כתב:למרות הדם הרע שיש לביננו למכבי פתח תקווה ועל אף הערכה שיש לי לפלצ׳וק (לפי איך שזה נראה הוא שרוף אצל המאמן) שווה להציע לפ״ת את פלצ׳וק סוויסה ואקסברד (קומבינציה ) בתמורה לפרדה. ישתלם לכל הצדדים, יחסוך מירמור בסגל ויאפשר לקדם חלוצים כמו אוזן ואבו לבן . אני יודע שזה כמו בדיה ממשחק המנג׳ר המפורסם ,אבל אני לא רואה קבוצה בארץ (למעט הגדולות ) שתסרב לדבר כזה.
למה מי זה דני פרדה הפישר הזה , מהו עשה בקריירה ששווה לשים עליו שתי שחקנים יקרים ( אקסברד הייתי נותן גם במתנה עטוף בסרט) ?
הדבר היחידי שחסר זה בלם שלישי לקבוצה ( מרקוביץ' על פי הכתבות האחרונות ככל הנראה בדרך החוצה בינואר) בלם שלישי כמו : בן והבה , סארי פאלח , עשאל בן שבת.
וקשר קדמי עושה משחק , אבל עושה משחק אמיתי לא שבחון או ברוכיאן.
בכל אופן מחצית ראשונה המשחק היה בשליטה שלנו , מחצית שנייה כשאנחנו מובילים הם החליטו להוריד הילוך ולהסתגר יותר ( החלטה לא ברורה מכיון שבית"ר הייתה עם הגנה מבישה).

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

משתמש חדש כתב:למרות הדם הרע שיש לביננו למכבי פתח תקווה ועל אף הערכה שיש לי לפלצ׳וק (לפי איך שזה נראה הוא שרוף אצל המאמן) שווה להציע לפ״ת את פלצ׳וק סוויסה ואקסברד (קומבינציה ) בתמורה לפרדה. ישתלם לכל הצדדים, יחסוך מירמור בסגל ויאפשר לקדם חלוצים כמו אוזן ואבו לבן . אני יודע שזה כמו בדיה ממשחק המנג׳ר המפורסם ,אבל אני לא רואה קבוצה בארץ (למעט הגדולות ) שתסרב לדבר כזה.
סויסה + פלצוק בתמורה לפרדה? השתגעת?!
פרדה עוד מעט בן 27 ועם כל הכבוד לעובדה שהוא טכני אני חושב שהוא אוברייטד כאן..

צריכים קשר זר עושה משחק.. אחד שדגאני ואראל מעבירים חו את הכדור והוא נותן את הפס לגול.
כל השמות שנזרקים כאן - פרדה, סולליך, אלרועי - זה לא הם.. צריך פיגורה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

gate5 כתב:אין אחד שלא שם לב שחסר לנו שחקן שיכול לחבר בין ההגנה לקישור להתקפה.. מהיר, טכני..

לא בשביל זה הביאו את מאור בוזגלו?

שלח תגובה