אופיר דודזאדה - סאגת החוזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:ועוד משהו, בפעם האלף, יש הבדל בין רכישת שחקן חדש בעל ביקוש בשוק, שיש צריך לפתות אותו
בסכומים יחסית גבוהים, לבין שחקן שכבר חתום על חוזה מחייב בקבוצה ודורש שדרוג כלכלי, גם אם בצדק.
ובואו לא נתעלם מהעובדה שאופיר הוא בסך הכל ילד, כל הקריירה לפניו, אין מה להשוות בין שכר של פישר
שלא קרע שרוך של נעל לבין שכר של רוב שחקני ההרכב שלנו שגדולים ממנו לפחות בכמה שנים.

וזהו, אני מיציתי את הדיון הזה, אנשים פה לא אובייקטיביים בעליל. תמשיכו להתווכח, שיהיה לכם בהצלחה.
בפעם האלף, אם אופיר דוידזאדה היה שחקן רכש העלות שלו (רכישה כרטיס השחקן + חוזה) הייתה 200 אלף דולר וצפונה. בגלל שמדובר בשחקן בית אנחנו מדברים על סכומים של 100 אלף דולר, שגם אותם הקבוצה לא מוכנה לשלם...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דיי כבר לחפור על הנושא, נתראה בקיץ הבא ומי שאשם או לא אשם יישא בתוצאות אז...
חאלס לחפור כבר על זה...
עד אז שיהיה לכולנו קיץ נעים ובתקווה שגם עונה נעימה ;)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

חשוב לציין, אם אני לא טועה, החוזה של אופיר נגמר בינואר 2015, כלומר בקיץ הבא הוא יהיה חצי שנה לפני סוף חוזה...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:חשוב לציין, אם אני לא טועה, החוזה של אופיר נגמר בינואר 2015, כלומר בקיץ הבא הוא יהיה חצי שנה לפני סוף חוזה...
הוא חתם על חוזה ל5 שנים ביוני אז אני מניח שזה עד יוני 2015, בכל מקרה בינואר 2015 הוא יוכל לחתום בקבוצה כלשהי ולעבור אלייה בקיץ...
ככה שעד ינואר של 2015 אפשר לנסות להשאיר אותו, אחריי זה יהיה כבר מאוחר מדיי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: בפעם האלף, אם אופיר דוידזאדה היה שחקן רכש העלות שלו (רכישה כרטיס השחקן + חוזה) הייתה 200 אלף דולר וצפונה. בגלל שמדובר בשחקן בית אנחנו מדברים על סכומים של 100 אלף דולר, שגם אותם הקבוצה לא מוכנה לשלם...
בחיים לא, תמשיך לשקר לעצמך.
אבל בוא נשחק במשחק שלך - רק בצורה הפוכה... אתה אוהב לתת את הדוגמה הזאת ולשאול מה היה קורה אם אופיר היה
מובא כשחקן רכש, אז עכשיו אני רוצה לשאול אותך:
מה היה קורה אם אופיר באמת היה שחקן רכש? האם גם אז הקהל היה דורש את שדרוג החוזה שלו? האם גם אז הסבלנות כלפי מעשיו
הייתה בלתי נגמרת? האם הקהל היה מקבל את הבינוניות שלו? האם הקהל היה מקבל את חוסר התרומה ההתקפית שלו? את החורים
בהגנה? את השביתות באמצע העונה? כנראה שלא. אתה יודע מה? בטוח שלא! אז אל תבלבלו לי את המוח עם כל מיני שאלות
היפותטיות. תזכרו שיש שני צדדים למטבע...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
בחיים לא, תמשיך לשקר לעצמך.
אבל בוא נשחק במשחק שלך - רק בצורה הפוכה... אתה אוהב לתת את הדוגמה הזאת ולשאול מה היה קורה אם אופיר היה
מובא כשחקן רכש, אז עכשיו אני רוצה לשאול אותך:
מה היה קורה אם אופיר באמת היה שחקן רכש? האם גם אז הקהל היה דורש את שדרוג החוזה שלו? האם גם אז הסבלנות כלפי מעשיו
הייתה בלתי נגמרת? האם הקהל היה מקבל את הבינוניות שלו? האם הקהל היה מקבל את חוסר התרומה ההתקפית שלו? את החורים
בהגנה? את השביתות באמצע העונה? כנראה שלא. אתה יודע מה? בטוח שלא! אז אל תבלבלו לי את המוח עם כל מיני שאלות
היפותטיות. תזכרו שיש שני צדדים למטבע...
אתה רציני? רכישה של מגן ישראלי, בן 22, עם ותק של שלוש שנים כשחקן הרכב בליגת העל, עם הופעות בנבחרת האולימפית וזימון לנבחרת הבוגרת, פלוס משכורת, ולא הייתה מגיע ל200 אלף דולר עלות?

אם אופיר היה שחקן רכש? הקהל יודע להעריך שחקנים שנותנים הכל על המגרש, שחקנים שלאורך תקופה ארוכה בולטים מעל החולשה הכללית של הקבוצה שלנו.
בדיוק כמו שהקהל היה ביקורתי מאוד כלפי שחקני בית כשהם לא סיפקו את הסחורה (מי אמר אילוז?).

אופיר משחק בעמדה בעייתית ומציג יכולת טובה לאור שאר המגינים בארץ ולכן במילא נקודת המוצא שלו טובה מאחרים.
אם תסתכל כמה הודעות אחורה אתה תראה מה דעתי המקצועית עליו, עם זאת, אנחנו לא מנתחים שחקן מהליגה האנגלית אלא שחקן מהליגה הישראלית, ולאור הרמה בליגה שלנו בשנים האחרונות אז מדובר במגן מהטובים בליגה שלנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה רציני? רכישה של מגן ישראלי, בן 22, עם ותק של שלוש שנים כשחקן הרכב בליגת העל, עם הופעות בנבחרת האולימפית וזימון לנבחרת הבוגרת, פלוס משכורת, ולא הייתה מגיע ל200 אלף דולר עלות?

אם אופיר היה שחקן רכש? הקהל יודע להעריך שחקנים שנותנים הכל על המגרש, שחקנים שלאורך תקופה ארוכה בולטים מעל החולשה הכללית של הקבוצה שלנו.
בדיוק כמו שהקהל היה ביקורתי מאוד כלפי שחקני בית כשהם לא סיפקו את הסחורה (מי אמר אילוז?).

אופיר משחק בעמדה בעייתית ומציג יכולת טובה לאור שאר המגינים בארץ ולכן במילא נקודת המוצא שלו טובה מאחרים.
אם תסתכל כמה הודעות אחורה אתה תראה מה דעתי המקצועית עליו, עם זאת, אנחנו לא מנתחים שחקן מהליגה האנגלית אלא שחקן מהליגה הישראלית, ולאור הרמה בליגה שלנו בשנים האחרונות אז מדובר במגן מהטובים בליגה שלנו.
ראיתי את ההודעה שאתה מדבר עליה וגם מאוד הסכמתי עם התוכן. בדיוק מהסיבה הזאת אני חוזר ואומר
שאם בוחנים את המצב מעיניים אובייקטיביות, אז האמת נמצאת רחוק ממה שאתם מציגים.
אני חושב שצריך פשוט להפנים שזה המצב וזה לא עומד להשתנות בקרוב, כרגע אין הסכמה בין הצדדים וגם
לא מתנהל מו"מ ככה שלא צפויות התפתחויות ולכן אין מה לדוש בזה.
נחכה כמה חודשים ואז זה כבר יהיה יותר רלוונטי, מבחינת כל הצדדים.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה, אני מת לראות אותך ברגע שיתברר לך שאופיר חותר לכיוון קבוצה אחרת, בכירה יותר בליגת העל....מעניין גם איך תתרץ זאת בפורום.....מצטער, אבל באינטואיציה שלי אופיר הולך לאכזב אותך בקרוב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיל שגיב כתב:משה, אני מת לראות אותך ברגע שיתברר לך שאופיר חותר לכיוון קבוצה אחרת, בכירה יותר בליגת העל....מעניין גם איך תתרץ זאת בפורום.....מצטער, אבל באינטואיציה שלי אופיר הולך לאכזב אותך בקרוב.
כמובן שיאשים את המועדון ש"גרם לו לעזוב" עם הצעה מעליבה ויחס מעליב ובלה בלה בלה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

CrazyRed7 כתב: כמובן שיאשים את המועדון ש"גרם לו לעזוב" עם הצעה מעליבה ויחס מעליב ובלה בלה בלה.
:מתגלגל מצחוק: יש מצב.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני באמת חושב שכל הצדדים שטחו את טיעוניהם :) לא נראה שמתחדש בדיון הזה משהו. נשוב אחרי כמה משחקים?

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

לגמרי סגור כבר את הנושא הזה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

רק דבר אחרון
אנשים פה משווים בין השכר של ברדה לאופיר ומחשבים לי ממוצעים והסתברויות (שאין ביניהם קשר למציאות) של שכר.
לפנייייי שאתה מזכיר את ברדה ואופיר באותה נשימה
שעל נעליך מעל רגליך
זה מקומם ומעליב
לא יצא לאופיר עדיין יבלת ברגל וכבר אתה משווה בין השכר שלהם
ברדה סבל בקור האירופאי התרחק ממשפחתו התייבש בספסל והוא מכיר כל הגדרה בסקייפ שלא נדבר על חגים ללא משפחה וארועים חיי לילה ככדורגלן ישראלי חדר כושר בלי הפסקה תז.ונה נכונה (וחא תמיד טעימה) ועוד הרבה כדי להגיע לאן שהגיע!!

אני אוהב את אופיר מקווה שיצליח ויפרוץ כבר ויתן לכולנו לאכול את הכובע אבל מספיק יש גבול עם החוסר אובייקטיביות הזאת!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Sir Alex Ferguson כתב: בפעם האלף, אם אופיר דוידזאדה היה שחקן רכש העלות שלו (רכישה כרטיס השחקן + חוזה) הייתה 200 אלף דולר וצפונה. בגלל שמדובר בשחקן בית אנחנו מדברים על סכומים של 100 אלף דולר, שגם אותם הקבוצה לא מוכנה לשלם...
בינינו? אם אופיר היה שחקן רכש היית אומר שזאת בושה שמריצים אותו על חשבון שי לוק כי גם ככה הוא עושה פוזות ולא רוצה להאריך את החוזה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:משה, אני מת לראות אותך ברגע שיתברר לך שאופיר חותר לכיוון קבוצה אחרת, בכירה יותר בליגת העל....מעניין גם איך תתרץ זאת בפורום.....מצטער, אבל באינטואיציה שלי אופיר הולך לאכזב אותך בקרוב.

בערך כמו שתירץ את החרמת האימונים שלו אשתקד (ועוד אחרי שטען בלהט ששחקן בית מסוגו בחיים לא ינהג כך)

כזה הוא - את היקום ואת טרליוני גלקסיותיו יכפיף למען אג'נדתו :דופק את הראש בקיר:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה