גיל שגיב כתב:
נו משה....ראית מה עשית ?
שוב קילקלת ואתה מנסה לתקן.....לא פשוט יותר לכתוב לגופו של נושא מאשר לגופו של אדם ולכנות אנשים "טיפשים" ?
הרי לשיטתך, אתה מוציא שם רע לקבוצה בזה שאתה מחליט בשם עצמך ועל דעת עצמך מה רוצה ולמה מתכוונת הקבוצה בהתנהלותה....
אתה יושב בהנהלה ? אתה חלק מהצוות המקצועי ??
בוודאי שלא.
אתה בדיוק כמו כולנו, שומע,קורא,מתרשם....וחובה את דעתך על סמך הבנתך ונסיונך.
אף אחד מאיתנו לא בטוח במאת האחוזים בדבריו, כולנו מעריכים ורק לבסוף נדע את האמת וגם זה לא הכי בטוח....
אבל להפוך אנשים לטיפשים רק בגלל שהם חושבים וכותבים אחרת ממך ?
לא מכובד.
לא מכובד זה לקרוא לשחקן שגדל במועדון ונתן הכל בכל דקה על המגרש סחטן, בטח לאור המשכורת שהוא מרוויח היום.
לא מכובד זה להציע לאופיר 9,000 ₪ בחודש ואז לצאת לתקשורת ולהגיד שהצענו לאופיר העלאה של יותר מ100% בשכר והוא סירב.
מי שלקח את הדיונים למקומות האלה זה לא אני.
לא יודע אם אופיר דוידזאדה הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ. גם אם כן עדין מדובר בשחקן שלא מבשל מספיק, שלא יציב מספיק הגנתית, שלא תורם לנו כמו שהוא יכול וצריך לתרום.
הזימון שלו לנבחרת ישראל הבוגרת בשנה שעברה לימד בעיקר על המצב של שוק המגינים בישראל, שהוא החלש ביותר שזכור לי כבר הרבה מאוד שנים. בתקופות אחרות אופיר בכלל לא מועמד לנבחרת הבוגרת כי הוא לא טוב מספיק.
העובדה שלמרות חוסר היציבות שלו והמחסור במספרים הוא מהשחקנים הטובים שלנו בשנים האחרונות מעידה בעיקר על העובדה שבשנים האחרונות אנחנו מעמידים קבוצות חלשות ולא על כך שאופיר מנצל את הפוטנציאל שלו עד תום.
ועם כל זאת, מעדיף בכל יום את אופיר על טוואטחה שהוא חור באגף. מגן מבחינתי צריך קודם כל להגן.
ועם כל זאת, אני זוכר שאנחנו נמצאים בקבוצה שבה העלות של גל אראל למערכת היא כמעט 200 אלף דולר לעונה, בקבוצה שבה דובב גבאי ונאסר מקבלים קרוב ל100 אלף דולר לעונה. אי אפשר להביא את גל אראל במחירים שהביאו ואז מצד שני לחפש לחסוך על שחקן הבית היחיד שפרץ להרכב בקבוצה הבוגרת בעשר השנים האחרונות.
ועם כל זאת, אופיר דוידזאדה, גם היום, הוא באנקר בהרכב שלנו ושחקן משמעותי בקבוצה. זה לבדו שווה משכורת של 150 אלף דולר וצפונה במציאות של היום.