אופיר דודזאדה - סאגת החוזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: אופיר דוידזאדה - היכונו למלחמת עולם !

שליחה על ידי shovalb9 »

שמעון א כתב:כן. אני כן.
יש בפורום המון "שמועות" ו"מקורות" מצד הרבה אנשים, אני לא טוען בכלל שמקורותיך שגויים או...
אני פיתחתי חסינות לכל הדברים הללו, ואם אני לא אראה התייחסות מצד אופיר,או סוכנו, או הקבוצה, אני עדיין לא אראה דבר שונה מאתמול, ומצידי המו"מ עדיין פתוח ומתנהל..
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעון א כתב:ממש לא אותו מקרה. אפילו לא דומה
אני התכוונתי למהות.

ברור שכל משא ומתן הוא שונה, רק שבמקרה אחד היה משא ומתן מתוך כוונה ורצון של שני הצדדים להגיע להסכם, ובמקרה האחר צד אחד בלבד יוזם ופונה....יחי ההבדל הקטן.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

טוואטחה מרוויח בחיפה 100 אלף דולר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

העמקנו בזה מספיק לדעתי, אף אחדלא ישנה את דעתו, רק הזמן יגיד....
אני באמת אוהב את אופיר אבל החוכמה לנתק את הרגש מהראש
ולהסתכל על התמונה הכוללת...
כל מה שכתבתי כאן ובטופיק הקודם זה לא כדי להגיד ״אמרתי לכם״ הלוואי שישאר עוד הרבה זמן
הלוואי שיתן עונה טובה ויצדיק את הבקשות שלו
אבל יש נתון בסיסי, במומ אפשר לקום וללכת כי לא מרוצים אבל רק כאמצעי להגדלת הסכום לא למען שבירת כלים ולא מעניין אותי מה יגידו ולא רוצה לשמוע יותר.. זה התנשאות, איום וניצול של אהדת הקהל... שב כמו גבר תגיד זה הבקשה שלי תנסה למצוא פתרונות (מענקים,תנאים,בית,רכב).
אם היה רוצה להשאר לטווח הארוך הרי שהוא מפסיד הרבה כסף בגלל העונה הזאת שעשה שרירים. ומי שלא רוצה להשאר זה פשוט לא מעניין אותו.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 29 יולי 2013, 09:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אלדר כתב:העמקנו בזה מספיק לדעתי, אף אחדלא ישנה את דעתו, רק הזמן יגיד....
אני באמת אוהב את אופיר אבל החוכמה לנתק את הרגש מהראש
ולהסתכל על התמונה הכוללת...
כל מה שכתבתי כאן ובטופיק הקודם זה לא כדי להגיד ״אמרתי לכם״ הלוואי שישאר עוד הרבה זמן
הלוואי שיתן עונה טובה ויצדיק את הבקשות שלו
אבל יש נתון בסיסי, במומ אפשר לקום וללכת כי לא מרוצים אבל רק כאמצעי להגדלת הסכום לא למען שבירת כלים ולא מעניין אותי מה יגידו ולא רוצה לשמוע יותר.. זה התנשאות ואיום וניצול של אהדת הקהל... שב כמו גבר תגיד זה הבקשה שלי תנסה למצוא פתרונות (מענקים,תנאים,בית,רכב).
אם היה רוצה להשאר לטווח הארוך הרי שהוא מפסיד הרבה כסף בגלל העונה הזאת שעשה שרירים. ומי שלא רוצה להשאר זה פשוט לא מעניין אותו.
ולרגע חשבתי שרק אני קלטתי את הראש של אופיר. :מלך:

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

nitsande כתב:כל מיני אנשים פה מדברים כמו אנשים פגועים וזה בסדר, אבל אל תלכלכו על השחקן בגלל משבר חוזי...
אופיר שחקן טוב. גם אם הוא לא הטוב בעמדה שלו בארץ הוא ודאי בין 3 הטובים.
זה בתוספת לכך שהוא שחקן בית בהחלט מהווה סיבה להחזיק אותו.
ואביאל ממך ציפיתי לתגובה אחרת, מה זאת אומרת שתתן לו הצעה ואם הוא לא חותם שיישב בספסל?
מה כל הצעה גם כזאת שמעליבה הוא חייב לקבל? המשא ומתן ימשך אך ורק כשייתנו לו הצעה שניתן יהיה לגשר על הפערים דרכה.
אני שוב אומר, אופיר רוצה מאוד להישאר במועדון, ואני אומר את זה מידיעה.
הוא רק רוצה שיכבדו אותו כמו שמכבדים שחקני רכש וכמו שהוא מכבד את המועדון.
אל תתבאס ממני :)
1. אני מאוד אוהב את אופיר.
2. היכולת של אופיר היא לא העניין כאן.
3. אני חושב באופן עקרוני שטובת המועדון גוברת על כל אהבה/יכולת/חיבור/זיקה(שחקן בית) - הסיבה היא פשוטה:
מועדון כדורגל זה עסק. עסק עם רגשות אבל עדיין עסק.
אם שחקן/ספק לא מעוניין לשתף פעולה מכל סיבה שהיא, מוצדקת או לא, יש צורך לעבוד ולבנות את היום שאחרי מחר.
לאופיר כיום יש חוזה והוא מעוניין שהקבוצה תשדרג לו את החוזה לפני תום החוזה.
הקבוצה הסכמה לשדרוג והציעה שדרוג.
אם אופיר לא מעוניין לקבל את הצעת המועדון והמשא ומתן הגיע לידי מיצוי, אני חושב שהגיע הזמן להסתכל על היום שאחרי מחר.
גם אם זה אומר לייבש את אופיר או כל שחקן/ספק אחר.
אני מבין שיש ביניכם קרבה כזאת או אחרת ואני יכול להגיד לך שאם זה מה שיקרה אני אהיה מאוד עצוב אבל בשביל שמפח הנפש לא יהיה גם מקצועי וישאר רק רגשי, צריך לעשות מעשה.

יחד עם זאת אני מאמין שאם יש רצון להגיע לידי הסכמה(ראה ערך אליניב ברדה), אפשר להתגמש ולהגיע לידי חתימה.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Sir Alex Ferguson כתב: הרצון להצדיק את ההנהלה כבר חצה את כל הגבולות.
להציג ילד שמרוויח שכר של 3,500 ₪ כבר מספר שנים למרות היותו שחקן הרכב כסחטן או רודף בצע זה דמגוגיה.
לזרוק שמות של מגינים אחרים (טוואטחה נפצע כל שני וחמישי ובנוסף הוא חור הגנתי) זה הכי קל, לשכוח את העובדה שאם מסכמים את היכולת של אופיר בשנים האחרונות אז הוא מהשחקנים הטובים בקבוצה ובאנקר בהרכב, את זה קשה לזכור.

להציע לגל אראל ורפי דהן סכומי עתק, את זה אנחנו יכולים לעשות, להציע לאופיר דוידזאדה חוזה משודרג, את זה קשה לנו לעשות.

כמו תמיד, אנחנו נגיד שאנחנו רוצים שחקני בית אבל כשכבר צומחים לנו כאלה אנחנו לוקחים אותם כמובן מאליו.

טוב, נראה לי שהדיון מוצה.

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. Mark Twain
1. הפוסל במומו פוסל.
2. אם לא הובן, אתה דמגוג.
3. אם עדיין לא הובן, אז אל תתנשא, תגיב לגופם של דברים, גם אם לא תואמים את דעתך העילאית. אם לא מתאים לך, פשוט אל תגיב, זו לא חובה.
4. אין שום קשר ליכולת מקצועית והשוואות לשחקנים אחרים בטלים במקרה זה.
5. אין שום קשר לשכרם של אחרים ראה סעיף 4.
6. יש קבוצה בפייסבוק שנקראת "אנשים עילאיים ומתנשאים"(https://www.facebook.com/SuperiorPeople" onclick="window.open(this.href);return false;).
תן ביקור - הם עוד לא מבינים את זה, אבל אתה חסר להם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביאל כתב: 1. הפוסל במומו פוסל.
2. אם לא הובן, אתה דמגוג.
3. אם עדיין לא הובן, אז אל תתנשא, תגיב לגופם של דברים, גם אם לא תואמים את דעתך העילאית. אם לא מתאים לך, פשוט אל תגיב, זו לא חובה.
4. אין שום קשר ליכולת מקצועית והשוואות לשחקנים אחרים בטלים במקרה זה.
6. יש קבוצה בפייסבוק שנקראת "אנשים עילאיים ומתנשאים"(https://www.facebook.com/SuperiorPeople" onclick="window.open(this.href);return false;).
תן ביקור - הם עוד לא מבינים את זה, אבל אתה חסר להם.
התגובה שלי לא כוונה לדברים שלך (וגם לא לאליק ולאלה שמציגים את הדעה שלהם בלי לעוות את המציאות), אלא לאלה שמנסים להציג שחקן קבוע בהרכב של קבוצה בליגת העל שמרוויח 3,500 שקל לחודש כסחטן. אלה שמשנים את דעתם בכל רגע נתון בהתאם לרצון שלהם שהמועדון "יצא בסדר". אלה שמוציאים כאן שם רע לילד וטוענים שהוא החליט שהוא עוזב על דעת עצמם. זה דמגוגיה, זה לוקח את הדיון למקומות נמוכים, ואין לי כוונה להיכנס שוב לאותם מקומות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביאל כתב: 4. אין שום קשר ליכולת מקצועית והשוואות לשחקנים אחרים בטלים במקרה זה.
אין קשר לשכרם של אחרים? אתה אמרת שמדובר בעסק לכל דבר או שאני טועה?
אם אתה מתחיל לעבוד במפעל (קבוצת הנוער של המועדון ומתאמן עם הבוגרים במקרה של אופיר) ובתחילת הדרך אתה מרוויח משכורת מינימום (3,500 ₪ במקרה של אופיר), אחרי כמה שנים אתה צובר ותק במפעל (מקבל דקות בבוגרת), עובר מתפקיד של עובד זוטר לעובד בכיר (שחקן הרכב קבוע בבוגרת), עם כל המשתמע מכך, האם תסכים להמשיך ולעבוד באותו השכר?

ונניח ואתה יודע שהשכר של עובד עם הותק שלך והאיכות שלך במפעל הוא 20 אלף לחודש, אתה תסכים לקבל מינימום? אתה לא תתאכזב לקבל הצעה של 7,000 ₪ לחודש? אתה לא תתאכזב לראות עובדים מבחוץ, שאין להם את הותק שלך, מקבלים הצעות של 20 ו30 אלף שקל לחודש? אתה תסכים להצעה של 8,000 שקל לחודש בכפוף לכך שזה יהיה השכר שלך בשנים הקרובות שבהם אולי תתפתח יותר?

עכשיו קח את הסיטואציה הזאת ותוסיף לה את האמוציות והתשוקות שיש בכדורגל. את העובדה שלא מדובר במפעל שאתה מגיע אליו בגיל 25-30 ויכול לעבוד בו במשך 40 שנה, אלא שמדובר במקום שאתה נמצא בו מאז שאתה בן 6, במקצוע שיש לך בו 10 שנים פלוס מינוס שאתה מרוויח בהם טוב ואז זה נגמר.

האם אפשר להבין את הסירוב שלך למשכורת של 8,000 ₪ במצב כזה? האם אפשר להגיד עליך שאתה סחטן? האם לא במקום לשאול למה אתה שגדלת וצמחת במפעל ועשית עבודה טובה צריך לקבל פחות כסף מאלה שמגיעים מבחוץ ועשו בקרירה שלהם אפילו פחות ממך?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב:
התגובה שלי לא כוונה לדברים שלך (וגם לא לאליק ולאלה שמציגים את הדעה שלהם בלי לעוות את המציאות), אלא לאלה שמנסים להציג שחקן קבוע בהרכב של קבוצה בליגת העל שמרוויח 3,500 שקל לחודש כסחטן. אלה שמשנים את דעתם בכל רגע נתון בהתאם לרצון שלהם שהמועדון "יצא בסדר". אלה שמוציאים כאן שם רע לילד וטוענים שהוא החליט שהוא עוזב על דעת עצמם. זה דמגוגיה, זה לוקח את הדיון למקומות נמוכים, ואין לי כוונה להיכנס שוב לאותם מקומות.
נו משה....ראית מה עשית ?

שוב קילקלת ואתה מנסה לתקן.....לא פשוט יותר לכתוב לגופו של נושא מאשר לגופו של אדם ולכנות אנשים "טיפשים" ?

הרי לשיטתך, אתה מוציא שם רע לקבוצה בזה שאתה מחליט בשם עצמך ועל דעת עצמך מה רוצה ולמה מתכוונת הקבוצה בהתנהלותה....
אתה יושב בהנהלה ? אתה חלק מהצוות המקצועי ??

בוודאי שלא.

אתה בדיוק כמו כולנו, שומע,קורא,מתרשם....וחובה את דעתך על סמך הבנתך ונסיונך.
אף אחד מאיתנו לא בטוח במאת האחוזים בדבריו, כולנו מעריכים ורק לבסוף נדע את האמת וגם זה לא הכי בטוח....

אבל להפוך אנשים לטיפשים רק בגלל שהם חושבים וכותבים אחרת ממך ?

לא מכובד.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Sir Alex Ferguson כתב:
אין קשר לשכרם של אחרים? אתה אמרת שמדובר בעסק לכל דבר או שאני טועה?
אם אתה מתחיל לעבוד במפעל (קבוצת הנוער של המועדון ומתאמן עם הבוגרים במקרה של אופיר) ובתחילת הדרך אתה מרוויח משכורת מינימום (3,500 ₪ במקרה של אופיר), אחרי כמה שנים אתה צובר ותק במפעל (מקבל דקות בבוגרת), עובר מתפקיד של עובד זוטר לעובד בכיר (שחקן הרכב קבוע בבוגרת), עם כל המשתמע מכך, האם תסכים להמשיך ולעבוד באותו השכר?

ונניח ואתה יודע שהשכר של עובד עם הותק שלך והאיכות שלך במפעל הוא 20 אלף לחודש, אתה תסכים לקבל מינימום? אתה לא תתאכזב לקבל הצעה של 7,000 ₪ לחודש? אתה לא תתאכזב לראות עובדים מבחוץ, שאין להם את הותק שלך, מקבלים הצעות של 20 ו30 אלף שקל לחודש? אתה תסכים להצעה של 8,000 שקל לחודש בכפוף לכך שזה יהיה השכר שלך בשנים הקרובות שבהם אולי תתפתח יותר?

עכשיו קח את הסיטואציה הזאת ותוסיף לה את האמוציות והתשוקות שיש בכדורגל. את העובדה שלא מדובר במפעל שאתה מגיע אליו בגיל 25-30 ויכול לעבוד בו במשך 40 שנה, אלא שמדובר במקום שאתה נמצא בו מאז שאתה בן 6, במקצוע שיש לך בו 10 שנים פלוס מינוס שאתה מרוויח בהם טוב ואז זה נגמר.

האם אפשר להבין את הסירוב שלך למשכורת של 8,000 ₪ במצב כזה? האם אפשר להגיד עליך שאתה סחטן? האם לא במקום לשאול למה אתה שגדלת וצמחת במפעל ועשית עבודה טובה צריך לקבל פחות כסף מאלה שמגיעים מבחוץ ועשו בקרירה שלהם אפילו פחות ממך?
סחטן ? ממש לא.

אבל אם העובד עושה אחורה פנה וממשיך לעבוד בשכר מינימום למרות שכל העולם ואישתו כולל הנהלת המפעל רוצים,יודעים, מוכנים להעלות את שכרו....
גם עובד הניקיון במפעל יגיד לך שהעובד הנ"ל שולח קורות חיים למפעלים אחרים....פשוט וקל, אל תסבך את הנושא ידידי.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
גיל, גם אתה יודע שגם משכורת של 10 אש״ח היא העלאה משמעותית משכר של חייל מבחינת אחוזים, אך בפועל זו הצעה מעליבה.
אני לא יודע על כמה עומדת ההצעה של המועדון ולכן אני נזהר לקחת צד מסויים.
אופיר ראוי לשכר של אזור ה-100 אלף דולר (את הסכום הזה לשחקן הרכב קבעה אלונה בעצמה בחוזים שהעניקה, אופיר לא שונה מהם), עם הארכת הסכם לעוד 4-5 שנים (מהיום).
שני הצדדים צריכים לזכור שמי שלא מתפשר בהתחלה בדר״כ יתפשר הרבה בסוף.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אין אתם לא שפויים, בדוק!
אני כל כך עייף מהדיון המאוס והבלתי נגמר הזה - אבל בכל זאת כמה נקודות:
1. אופיר דוידזאדה לא המגן השמאלי הטוב בארץ, גם לא הרביעי. שחקן בינוני עם פוטנציאל להיות טוב. זה הכל.
2. אופיר דוידזאדה, בדיוק כמו 99% מיתר שכבת בני גילו שכוללת כישרונות גדולים ממנו בהרבה, לא שווה
100 אלף דולר לעונה וגם לא יקבל. כולם פה זורקים סכומים, נראה אותכם מקשקשים כשהכסף ייצא מכיסכם.
3. אין קשר למה שמרוויחים שחקנים אחרים בקבוצה. כל מקרה לגופו, כל שחקן ומשכורתו.
4. אין קשר ליכולת המקצועית, מדובר נטו בעניין של עיקרון. כמובן שאם היה עילוי מבחינה מקצועית אז היה קל
יותר לבוא לקראתו, אבל זה ממש לא המצב כרגע.
5. באמא שלכם תרדו מהויכוח הזה, אנשים פה מדברים מהבטן ולא מהראש, אז בואו נסכים לא להסכים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: לזרוק שמות של מגינים אחרים (טוואטחה נפצע כל שני וחמישי ובנוסף הוא חור הגנתי) זה הכי קל,
לא הייתי ממהר לזלזל בשחקן שהבקיע בעונה שעברה 2 שערים ובישל עוד 6, כל זה ב-21 משחקים בלבד.
לשם השוואה, אופיר ב-31 משחקים בישל שער 1 והבקיע 1. כשיגיע לחצי מהמספרים של טוואטחה נדבר.
עוד משהו, טאלב טוואטחה האריך חוזה במכבי חיפה בתמורה ל-100 אלף דולר לעונה. במכבי חיפה יש הרבה שחקנים שיושבים על
חוזים מאוד גבוהים, ככה שהשכר הממוצע שם הוא גבוה פי כמה מהשכר הממוצע בהפועל באר שבע. התקציב הוא כפול (!!).
הרבה גולשים כאן טוענים שלאופיר מגיע שכר של 120 אלף דולר בהשוואה לשכר של שחקנים אחרים בקבוצה. לפי ההשוואה הזאת
טוואטחה היה צריך לקבל מינימום 200 אלף דולר במכבי חיפה. מעניין שהוא הסתפק בחצי, בלי להחרים אימונים ובלי לפוצץ מו"מ עוד
לפני שהחל. סתם נקודה למחשבה..

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ForeverRed כתב:
לא הייתי ממהר לזלזל בשחקן שהבקיע בעונה שעברה 2 שערים ובישל עוד 6, כל זה ב-21 משחקים בלבד.
לשם השוואה, אופיר ב-31 משחקים בישל שער 1 והבקיע 1. כשיגיע לחצי מהמספרים של טוואטחה נדבר.
עוד משהו, טאלב טוואטחה האריך חוזה במכבי חיפה בתמורה ל-100 אלף דולר לעונה. במכבי חיפה יש הרבה שחקנים שיושבים על
חוזים מאוד גבוהים, ככה שהשכר הממוצע שם הוא גבוה פי כמה מהשכר הממוצע בהפועל באר שבע. התקציב הוא כפול (!!).
הרבה גולשים כאן טוענים שלאופיר מגיע שכר של 120 אלף דולר בהשוואה לשכר של שחקנים אחרים בקבוצה. לפי ההשוואה הזאת
טוואטחה היה צריך לקבל מינימום 200 אלף דולר במכבי חיפה. מעניין שהוא הסתפק בחצי, בלי להחרים אימונים ובלי לפוצץ מו"מ עוד
לפני שהחל. סתם נקודה למחשבה..
אופיר משחר בקבוצה של עגלות
טווטחה משחק במכבי חיפה

תחליף בינהם ותראה את טוואטחה עולה עם אטמי אזניים אחרי 2 משחקים כדי לא לשמוע את הקללות

שלח תגובה