אופיר דודזאדה - סאגת החוזה
Re: אופיר דוידזאדה - היכונו למלחמת עולם !
כל מיני אנשים פה מדברים כמו אנשים פגועים וזה בסדר, אבל אל תלכלכו על השחקן בגלל משבר חוזי...
אופיר שחקן טוב. גם אם הוא לא הטוב בעמדה שלו בארץ הוא ודאי בין 3 הטובים.
זה בתוספת לכך שהוא שחקן בית בהחלט מהווה סיבה להחזיק אותו.
ואביאל ממך ציפיתי לתגובה אחרת, מה זאת אומרת שתתן לו הצעה ואם הוא לא חותם שיישב בספסל?
מה כל הצעה גם כזאת שמעליבה הוא חייב לקבל? המשא ומתן ימשך אך ורק כשייתנו לו הצעה שניתן יהיה לגשר על הפערים דרכה.
אני שוב אומר, אופיר רוצה מאוד להישאר במועדון, ואני אומר את זה מידיעה.
הוא רק רוצה שיכבדו אותו כמו שמכבדים שחקני רכש וכמו שהוא מכבד את המועדון.
אופיר שחקן טוב. גם אם הוא לא הטוב בעמדה שלו בארץ הוא ודאי בין 3 הטובים.
זה בתוספת לכך שהוא שחקן בית בהחלט מהווה סיבה להחזיק אותו.
ואביאל ממך ציפיתי לתגובה אחרת, מה זאת אומרת שתתן לו הצעה ואם הוא לא חותם שיישב בספסל?
מה כל הצעה גם כזאת שמעליבה הוא חייב לקבל? המשא ומתן ימשך אך ורק כשייתנו לו הצעה שניתן יהיה לגשר על הפערים דרכה.
אני שוב אומר, אופיר רוצה מאוד להישאר במועדון, ואני אומר את זה מידיעה.
הוא רק רוצה שיכבדו אותו כמו שמכבדים שחקני רכש וכמו שהוא מכבד את המועדון.
רק אהבה תנצח...
אפילו דיא סבע קיבל יותר ממנו.
אם אלי זינו היה הבעלים אתם כולכם הייתם מצדיקים את אופיר.
אם אלי זינו היה הבעלים אתם כולכם הייתם מצדיקים את אופיר.
מישל, אופיר ככול הנראה קיבל החלטה והיא לעזוב את הקבוצה.
שאף אחד לא יחיה באשליות - אין שחקן שמוותר בכזו קלות על העלאת שכר ועובר לסדר היום כאילו כלום לא קרה וממשיך לשחק בשכר של שחקן בליגה לאומית....
קאט דבולשיט !! - תבינו, אם לא יקרה משהו חריג אופיר לא יהיה כאן יותר. למה ? כי הוא לא רוצה.
וזה כבר לא שאלה של כסף.
שאף אחד לא יחיה באשליות - אין שחקן שמוותר בכזו קלות על העלאת שכר ועובר לסדר היום כאילו כלום לא קרה וממשיך לשחק בשכר של שחקן בליגה לאומית....
קאט דבולשיט !! - תבינו, אם לא יקרה משהו חריג אופיר לא יהיה כאן יותר. למה ? כי הוא לא רוצה.
וזה כבר לא שאלה של כסף.
סליחה גיל אבל אתה מדבר שטויות.
אופיר רוצה להישאר בב"ש בוודאות אני אומר לך את זה. אבל אם לא יקבל העלאה משמעותית בשכר כמו שמגיע לו אז הוא יעזוב. ובצדק!
אופיר רוצה להישאר בב"ש בוודאות אני אומר לך את זה. אבל אם לא יקבל העלאה משמעותית בשכר כמו שמגיע לו אז הוא יעזוב. ובצדק!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הרצון להצדיק את ההנהלה כבר חצה את כל הגבולות.
להציג ילד שמרוויח שכר של 3,500 ₪ כבר מספר שנים למרות היותו שחקן הרכב כסחטן או רודף בצע זה דמגוגיה.
לזרוק שמות של מגינים אחרים (טוואטחה נפצע כל שני וחמישי ובנוסף הוא חור הגנתי) זה הכי קל, לשכוח את העובדה שאם מסכמים את היכולת של אופיר בשנים האחרונות אז הוא מהשחקנים הטובים בקבוצה ובאנקר בהרכב, את זה קשה לזכור.
להציע לגל אראל ורפי דהן סכומי עתק, את זה אנחנו יכולים לעשות, להציע לאופיר דוידזאדה חוזה משודרג, את זה קשה לנו לעשות.
כמו תמיד, אנחנו נגיד שאנחנו רוצים שחקני בית אבל כשכבר צומחים לנו כאלה אנחנו לוקחים אותם כמובן מאליו.
להציג ילד שמרוויח שכר של 3,500 ₪ כבר מספר שנים למרות היותו שחקן הרכב כסחטן או רודף בצע זה דמגוגיה.
לזרוק שמות של מגינים אחרים (טוואטחה נפצע כל שני וחמישי ובנוסף הוא חור הגנתי) זה הכי קל, לשכוח את העובדה שאם מסכמים את היכולת של אופיר בשנים האחרונות אז הוא מהשחקנים הטובים בקבוצה ובאנקר בהרכב, את זה קשה לזכור.
להציע לגל אראל ורפי דהן סכומי עתק, את זה אנחנו יכולים לעשות, להציע לאופיר דוידזאדה חוזה משודרג, את זה קשה לנו לעשות.
כמו תמיד, אנחנו נגיד שאנחנו רוצים שחקני בית אבל כשכבר צומחים לנו כאלה אנחנו לוקחים אותם כמובן מאליו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הצחקתני.שמעון א כתב:סליחה גיל אבל אתה מדבר שטויות.
מי שרוצה העלאת שכר אבל באמת מתכוון לזה, לא עוזב את הנושא אחרי שקיבל הצעה שלא נראת לו ונציגו מודיע שאין יותר משא ומתן וכי אופיר ממשיך בחוזה הקיים וכאילו כלום לא קרה.....
לא ידידי, אולי עליך הצליחו לעבוד אבל לא עלי.
מי שהזמין את אופיר למשא ומתן הכולל העלאת שכר והארכת החוזה - זו הקבוצה !!
אופיר מבחינתו להמשיך עד סוף החוזה (עוד שנתיים) ואז לעזוב תמורת דמי השבחה כמו גל אראל.
אופיר מכוון למכבי תל אבי מכבי חיפה או הפועל תל אביב....מבחינתי זה יותר משקוף ואני מקווה שבהנהלת הקבוצה מבינים זאת.
אני כמעט בטוח שבקבוצה מחכים לאופיר בפינה, כלומר מחכים לקיץ הבא.... לא יאריך את החוזה ? עיין ערך סיראז' נאסר.
לא סחטנות ולא נעללים.Sir Alex Ferguson כתב:הרצון להצדיק את ההנהלה כבר חצה את כל הגבולות.
שיגיד את האמת בפנים להנהלה ולאוהדים !!
זו לא בושה.
שיעמוד כמו גבר אחרי החלטות או שאיפות שלו ולא יסתתר מאחור כמו ילד שמפחד מביקורת.אתה רוצה לעבור עוד שנתיים לקבוצה אחרת ? תגיד את זה ותתמודד עם ההשלכות.
וכן, אני דואג קודם כל לקבוצה שלי כל עוד ההנהלה לא מפרה הסכמים ולא נוהגת באופן פסול מול שחקנים...אני רוצה את ההכי טוב לקבוצה שלי ותמיד אעמוד מאחורי אינטרס הקבוצה.
הודיע שאין יותר מו"מ כי הציעו לו חוזה עלוב בפעם המיליון!!! עזוב לא יעזור...
אם יש משהו שיגרום לאןפיר לרצות לעזוב בלי קשר לכסף זה שהאוהדים שלו יקראו לו סחטן.
אם יש משהו שיגרום לאןפיר לרצות לעזוב בלי קשר לכסף זה שהאוהדים שלו יקראו לו סחטן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
טוב, נראה לי שהדיון מוצה.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. Mark Twain
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. Mark Twain
שמעון, כמה משאים ומתנים בין שחקנים למועדונים יצאו לתקשורת ? עשרות אם לא מאות.שמעון א כתב:הודיע שאין יותר מו"מ כי הציעו לו חוזה עלוב בפעם המיליון!!! עזוב לא יעזור...
כמה כאלה הסתיימו תוך יום או יומיים ללא המשך ? כמעט לא אחד.
מתי זה קורה שמשא ומתן מסתיים עוד טרם החל ? כאשר אחד הצדדים לא באמת מעוניין בעסקה.
עכשיו רק צריך לזכור מי זימן את המשא ומתן (הקבוצה) ולהבין מי לא מעוניין בעסקה.
פשוט וקל.
מצטער אחי. אני באמת אוהב אותך. אבל אתה לא יודע את הפרטים המדוייקים.גיל שגיב כתב:
שמעון, כמה משאים ומתניםבין שחקנים למועדונים יצאו לתקשורת ? עשרות אם לא מאות.
כמה כאלה הסתיימו תוך יום או יומיים ללא המשך ? כמעט לא אחד.
מתי זה קורה שמשא ומתן מסתיים עוד טרם החל ? כאשר אחד הצדדים לא באמת מעוניין בעסקה.
עכשיו רק צריך לזכור מי זימן את המשא ומתן (הקבוצה) ולהבין מי לא מעוניין בעסקה.
פשוט וקל.
זה שמעון א. אני פשוט מתכתב מהעבודה דרך משתמש של חבר
ואתה כן?גיא ל כתב: מצטער אחי. אני באמת אוהב אותך. אבל אתה לא יודע את הפרטים המדוייקים.
כולכם מתבססים על הנחות ושיעורים
אבל אף אחד לא צועק עובדות- קבלו אחת בכיף
אופיר הוא המגן השמאלי TOP 3 בארץ, ומגן 3 אצל גוטמן(אחרי גרשון ושיש, אבל אני בטוח שיעשה גם את הדרך להרכב)
מגיע לו הצעה מכובדת, אם אלונה הציעה לבוזגלו ולברדה ולאראל(ולעוד המון רבים) סכומי עתק, לו מגיע לפחות חצי(הכוונה ל130-150 אלף דולר) אם הוא לא ירצה, ספסל ויאללה בן תורגמן אבל הסוגיה הזאת (למרות שלא נגמרה ואפילו לא קרובה להיגמר) תיגמר ממש לפני תחילת העונה, כמו סוגיית נאסר כשהחלטה אם יחתום או יסופסל תלקח
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
כן. אני כן.
שמעון, רק תזכר במשא ומתן העונה עם מגן אחר בקבוצה......האם הוא לא שונה מהותית מהמשא ומתן המוזר שהיה עם אופיר ?גיא ל כתב: מצטער אחי. אני באמת אוהב אותך. אבל אתה לא יודע את הפרטים המדוייקים.
האם הוא הסתיים תוך 48 שעות כמו זה של אופיר ?
חומר למחשבה....
ממש לא אותו מקרה. אפילו לא דומה