בס״ד
שנה שעברה בסיום העונה היינו ההגנה השישית בטיבה בליגה וזה כשאג׳ידה ביכולת חלשה ותפס בעיקר אוויר.
ההגנה שלנו היא לא הבעיה, אם אג׳ידה ימשיך את היכולת מהפליאוף ובעצם יציג את היכולת האמיתית שלו, וסביר להניח שפאיוביץ׳ שחקן טוב מגביש אז השדרוג הזה, גם אם הוא לא נראה משמעותי, מספק.
אם יש בלם שבאמת שווה להביא ויש אפשרות כזאת אז הוא יתקבל בברכה, אם לא גם טוב.
שינינו שחקן אחד מתוך החמישה בהגנה, תיאום ותקשורת טובה עולה לא פעם על איכות, דבר שחשוב לזכור.
מרקוביץ בלם ליגה נחמד פלוס שמתאים לקבוצות אמצע ומטה. קבוצה עם שאיפות לצמרת צריכה לדעתי לשאוף למשהו
יותר רציני.
ההגנה החזיקה מעמד, ושיחקת בפלייאוף התחתון. בסיבוב הראשון ההגנה הייתה מאוד יציבה מול כל הליגה, היה רק משחק באותו סיבוב שאפשר להגיד ש"התפרקנו" וזה היה ב- 4:1 מול הפועל ת"א- שגם שם איזה שלושה שערים היו לא מחויבי המציאות (ותודה לאג'ידה).
yossi כתב:בס״ד
שנה שעברה בסיום העונה היינו ההגנה השישית בטיבה בליגה וזה כשאג׳ידה ביכולת חלשה ותפס בעיקר אוויר.
ההגנה שלנו היא לא הבעיה, אם אג׳ידה ימשיך את היכולת מהפליאוף ובעצם יציג את היכולת האמיתית שלו, וסביר להניח שפאיוביץ׳ שחקן טוב מגביש אז השדרוג הזה, גם אם הוא לא נראה משמעותי, מספק.
אם יש בלם שבאמת שווה להביא ויש אפשרות כזאת אז הוא יתקבל בברכה, אם לא גם טוב.
שינינו שחקן אחד מתוך החמישה בהגנה, תיאום ותקשורת טובה עולה לא פעם על איכות, דבר שחשוב לזכור.
לדעתי בסיבוב הראשון עם אג'ידה ביכולת מגוכחת ההגנה שלנו הייתה מאור ענקי, אין לי מושג מה קרה למרקוביץ' בסיבוב השני אבל אם הוא ישמור על יציבות וישחק כמו בסיבוב הראשון הוא שחקן הגנה לגיטימי יחד עם פאיוביץ' ועוד בלם.
אבל אם לאלונה יש מספיק כסף ורצון אז לא יזיק להביא בלם שאולי יהיה יותר טוב ומהיר ממרקוביץ'.
משהו לא מסתדר לי בעניין מרקוביץ' - עד כמה שאני זוכר, בחצי הראשונה של העונה הוא היה העוגן בהגנה שלנו. יציב, בטוח, מנוסה. כולם דיברו עליו
כבול פגיעה של אלישע ומי שמייצב את כל החלק האחורי.
פתאום באמצע העונה הגיעה איזושהי תפנית הזויה והוא פשוט הפסיק לקבל את חולצת ההרכב הראשון.
מה העניין?
messiah כתב:משהו לא מסתדר לי בעניין מרקוביץ' - עד כמה שאני זוכר, בחצי הראשונה של העונה הוא היה העוגן בהגנה שלנו. יציב, בטוח, מנוסה. כולם דיברו עליו
כבול פגיעה של אלישע ומי שמייצב את כל החלק האחורי.
פתאום באמצע העונה הגיעה איזושהי תפנית הזויה והוא פשוט הפסיק לקבל את חולצת ההרכב הראשון.
מה העניין?
בשלב מסוים לקראת סיום העונה, אלישע החליט להוריד את מרקוביץ לספסל כי הוא ידע שמחכים לנו משחקים נגד
קבוצות נחותות מאיתנו ולכן רצה לשחק עם קו הגנה גבוה שיגביר את הלחץ על היריב. הסגנון הזה חושף את
ההגנה למתפרצות ואלישע העדיף בלמים קצת יותר מהירים ממרקוביץ כדי להתמודד עם הסיטואציה.
בעונה הבאה תהיה לנו קבוצה יותר דומיננטית, עם כלים התקפיים טובים יותר. אני חושב שעם כל הכבוד למרקוביץ שהוא
שחקן לא רע, צריך למצוא משהו יותר מתאים לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו. לדעתי גם אלישע חושב כמוני והוא לא יישאר פה.
ForeverRed כתב:
בשלב מסוים לקראת סיום העונה, אלישע החליט להוריד את מרקוביץ לספסל כי הוא ידע שמחכים לנו משחקים נגד
קבוצות נחותות מאיתנו ולכן רצה לשחק עם קו הגנה גבוה שיגביר את הלחץ על היריב. הסגנון הזה חושף את
ההגנה למתפרצות ואלישע העדיף בלמים קצת יותר מהירים ממרקוביץ כדי להתמודד עם הסיטואציה.
בעונה הבאה תהיה לנו קבוצה יותר דומיננטית, עם כלים התקפיים טובים יותר. אני חושב שעם כל הכבוד למרקוביץ שהוא
שחקן לא רע, צריך למצוא משהו יותר מתאים לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו. לדעתי גם אלישע חושב כמוני והוא לא יישאר פה.
ForeverRed כתב:
וזה לא שההגנה שלנו נראתה יותר טוב אחר כך. רק בפלייאוף אולי...
ומרקוביץ' ירד לספסל כבר באיזור ינואר לדעתי.