תמה הסאגה : ברדה חתם ל3 שנים
- dardasmiley
Re: החלום : אליניב ברדה
בינתיים נשמע כמו עוד ספין של "מומחי התקשורת" שלנו. אלונה לא תציע כזה סכום, בטח לא דרך התקשורת. מישהו הפריח בלון ניסוי ומחכה לראות את תגובת הצד השני. השורה החשובה בכתבה היא זו שמדברת על כך שעוד לא הציעו לו אלא מתכוונים
היה צפוי ברדה לא מוכן לסכום של אלונה מצד אחד לא מובן מצד שני הוא יכול לקבל הרבה יותר אני לא יודע איך לאכול את זה חבל מאוד רציתי אותו פה השנה הזאת .
חבל מאוד מאוד וגם ברדה צריך להתגמש מצד אחד
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/2645925" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/2645925" onclick="window.open(this.href);return false;
מה עם איזה מפגן אוהדים אצלו בבית בבאר שבע? 

- red ultras
חבל מאוד. מקווה שיתפשר ויחתום..
זה לא ש-350 אלף דולר למשך 3 שנים זה משכורת רעב.
זה לא ש-350 אלף דולר למשך 3 שנים זה משכורת רעב.
350 אלף דולר זה שכר מאוד מכובד , כנראה שברדה לא באמת רוצה לחזור הביתה כמו שהקבוצה אמרהnoam1976 כתב:היה צפוי ברדה לא מוכן לסכום של אלונה מצד אחד לא מובן מצד שני הוא יכול לקבל הרבה יותר אני לא יודע איך לאכול את זה חבל מאוד רציתי אותו פה השנה הזאת .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אליניב ברדה מוכיח שסמלים לא קיימים בכדורגל...
במקום שיגיד כן הוא מחליט להיות חזיר, 350 אלף דולר זה שכר הוגן ביותר...
במקום שיגיד כן הוא מחליט להיות חזיר, 350 אלף דולר זה שכר הוגן ביותר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מוזר שהוא הרוויח 800 אלף יורו בעונה. לפני חודש פורסם שהוא ידרוש מאלונה מיליון יורו לשלוש שנים. היא הציעה מיליון דולר. חבל דווקא הייתה לי הרגשה טובה שהוא יגיע העונה.
- דר אדום בנשמה
יש הבדל של 300 אלף שקל בשכר בין אירו לדולר אולי הוא לא כזה חזיר?
לא יודע כבר אין לי מושג מה שבטוח שאם הוא לא יגיע בגלל שכר זאת לא תהיה אשמת הקבוצה שמציעה לו שכר גבוה במיוחד לשנה (1,400,000)....
וזה יוצא ב3 שנים משהו בסביבות 4 מיליון....
לא יודע כבר אין לי מושג מה שבטוח שאם הוא לא יגיע בגלל שכר זאת לא תהיה אשמת הקבוצה שמציעה לו שכר גבוה במיוחד לשנה (1,400,000)....
וזה יוצא ב3 שנים משהו בסביבות 4 מיליון....
4 מליון נטו=6-7 מליון ברוטו
- dardasmiley
קודם כל זה מבוסס רק על וואללה שמתחילת חלון ההעברות מפריח בלוני ניסויי כאלה ואחרים לאוויר ..
דבר שני, לא הייתי ממהר לקנות את הסכומים שנזרקו לאוויר נשמע מופרח, אלו הסכומים שכולם בתקשורת אמרו שיביאו אותו לפה, פתאום זה לא מספיק? מוזר
דבר שלישי, המו"מ בתחילתו אין מה לקפוץ משמחה ואין מה להכריז יום אבל, בואו נמתין עוד קצת.
אגב אם אלו המספרים האמיתיים אז באמת שהמועדון עשה ככל יכולתו ואין מה לבוא בטענות..
דבר שני, לא הייתי ממהר לקנות את הסכומים שנזרקו לאוויר נשמע מופרח, אלו הסכומים שכולם בתקשורת אמרו שיביאו אותו לפה, פתאום זה לא מספיק? מוזר
דבר שלישי, המו"מ בתחילתו אין מה לקפוץ משמחה ואין מה להכריז יום אבל, בואו נמתין עוד קצת.
אגב אם אלו המספרים האמיתיים אז באמת שהמועדון עשה ככל יכולתו ואין מה לבוא בטענות..
עכשיו דיברתי עם חבר והוא אמר שאתמול הוא דיבר עם ינון ברדה.. וינון אמר לו שהכל שטויות. אף אחד לא דיבר עם אליניב. אני כבר לא יודע למי להאמין.......
לצערי אני לא רואה סיכוי נכון לעכשיו שברדה ישחק כאן
הוא יעדיף לקבל סכום כפול במקום אחר -ולשבת שם על הספסל. אם הוא יסכים להתפשר זו תהיה רק בגלל המשפחה
הוא יעדיף לקבל סכום כפול במקום אחר -ולשבת שם על הספסל. אם הוא יסכים להתפשר זו תהיה רק בגלל המשפחה
קודם כל לגבי אמינות..תדעו שוואלה מאוד אמינים - הכי אמינים מבין כל האתרים, בוודאות.
אליניב יכול לקבל בחו"ל חוזה ל 3 שנים עם שכר כפול..מה שיחזיר אותו לכאן זה המשפחה בלבד.
לטעמי, למרות המאמצים האדירים של אלונה ומגיע לה שאפו על כך..צריך לעלות לו בעוד קצת וכמובן להבטיח לו תפקיד אחרי הפרישה.
אולי להציע לו חוזה ל 4 שנים.... צריך לחשוב על משהו יצירתי שיגרום לו לחתום כאן.
אליניב יכול לקבל בחו"ל חוזה ל 3 שנים עם שכר כפול..מה שיחזיר אותו לכאן זה המשפחה בלבד.
לטעמי, למרות המאמצים האדירים של אלונה ומגיע לה שאפו על כך..צריך לעלות לו בעוד קצת וכמובן להבטיח לו תפקיד אחרי הפרישה.
אולי להציע לו חוזה ל 4 שנים.... צריך לחשוב על משהו יצירתי שיגרום לו לחתום כאן.
ולפי ספורט 5: "בין באר שבע לברדה קיימים פערים כספיים, אך כאלה שניתנים לגישור'"
אין לנו שום סיכוי להתחרות כלכלית עם ההצעות שיש לו מאירופה. חייב להציע לו משהו מעבר.
אין לנו שום סיכוי להתחרות כלכלית עם ההצעות שיש לו מאירופה. חייב להציע לו משהו מעבר.
- דר אדום בנשמה
אולי נציע לו שאחריי 3 שנים של משחק יאמן את הקבוצה או משהו כזה?