3,000,000 מליון ש"ח !!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

3,000,000 מליון ש"ח !!!

שליחה על ידי גיל שגיב »

3,000,000 ש"ח.

זה הסכום שלעניות דעתי אלונה אמורה להקציב כשכר שנתי לשלשה זרים איכותיים.

אני בדיעה שמכיוון שישראלים איכותיים לא יגיעו לכאן וממילא אם היו מגיעים אז זה השכר שהם היו מקבלים (זה השכר של ראדי לדוגמא במכבי ת"א).

אני לא מדבר על מחיר ההשאלה או הרכישה אלא על השכר בלבד.

לעניות דעתי אם מזמנים את הסוכנים הישראלים, ובאים אליהם בדרישה :

1. אנו מעוניינים בשלשה זרים - קשר 50/50 , קשר עושה משחק וחלוץ מרכזי.

2. אנו מציעים שכר של 1,000,000 ש"ח לשחקן.

3. על השחקנים להיות בעלי נסיון מוכח שכולל : משחקים בנבחרות הצעירות בארצם ושחקני סגל הנבחרת הבוגרת (לא חייב שחקני הרכב) שחקנים ממדינות בהן הליגה הראשונה נחשבת לרצינית (לא מקדוניה וכאלה) שחקנים שהגיעו להישגים עם קבוצותיהם,שחקנים עם עבר התנהגותי תקין, שחקנים שלא עברו פציעות קשות,שחקנים שיש גם אופציית רכישה מיידית או עתידית עליהם,אם ניתן שחקנים מאותה מדינה זה יהווה יתרון.

השלב הבא - מנחים את דודו עזריה לרכז את רשימות השחקנים שיומלצו על ידי הסוכנים, דודו או אפילו צוות שימונה הכולל מלבד דודו את אסי רחמים ניסו אביטן ושמעון ביטון יבצעו תצפיות על המועמדים שיכללו צפייה במשחקים מלאים מהעבר ומההווה (משחקים עד סוף עונה זו) בעוד כשלשה חודשים כל חבר בצוות המקצועי שציינתי ירשום את התרשמותו המקצועית לגבי כל שחקן ויעביר אותה לאלישע לוי.....השלב הבא יהיה בחירה של אלישע וכניסה למשאים ומתנים.

דעתכם ? :מעשן:

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: 3,000,000 מליון ש"ח !!!

שליחה על ידי גיא חניה »

וואלה רעיון מצויין ,וזה באמת הכי חכם לעשות.
אבל בסכומים האלה אסור ליפול (כמו שמכבי נפלה עם האריס מודניאן) , אני סומך על העבודת סקואט של דודו עזריה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

פחחחח לא יהיה.

שנה הבאה שוב נקבל שחקן כמו גזל, ז'אן, שן או יוסי אופיר בטענה שהם שחקנים בכירים בליגת העל.

ושוב נקווה שהפעם שוב נסיים במקום שלא יוביל אותנו לליגת השנייה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

צריכים להשקיע 5 מיליון שקל עם הקבוצה נשארת:
להביא 3-4 זרים איכותיים ועוד 3-4 שחקנים ישראליים ברמה סבירה-גבוהה כמו פלצ'וק וסוויסה.

להביא קשר עושה משחק שיכול לשחק באגף סטייל ליאו מסי (אהמ אהמ) להביא קשר 50-50 בנוסף לאוסיאקו שיננוט את המשחק התקפית ויעזור לו מבחינה התקפית.
להביא שוער אם זה אפשרי (זר או ישראלי) במקום אג'ידה), להביא חלוץ בסדר גודל של 30 הבקעות לפחות בעונה או 20 (יכול להיות גם ישראלי ולא חייב להיות זר), להביא קשר אגף נורמלי (ולא צעיר אלא אחד בעל ניסיון ויכולת) נוסף על מה שיש לנו, בלם או שניים ומגן ימני.
סך הכל יוצא 7-8 שחקנים, ושוב מדובר במהפכה...
אבל אם אתה מביא את כל מה שרשמתי אתה יכול בשקט לבנות קבוצה איכותית וטובה...
וזה בתכל'ס מה שהיה חסר לקבוצה עונה שעברה והעונה הזאת מסתבר (חוץ מעמדת הבלם שהיא לא כל כך גרועה וגם עמדת השוער סבירה- אבל אסור לטעות בעמדות כאלו וצריך להשתדרג על מנת להיות בצמרת).

במידה והקבוצה תרד ליגה הייתי משאיר את אוסיאקו ואת אג'ידה (שכמה כבר פח הוא יכול להיות בליגה הלאומית...) ואת מרקוביץ' וגם את אקסבפח ואת דובב גבאי, מביא רק שני קשרים נורמלים על מה שיש ומחזור את שחקני הבית כמו ירדן אבוחצירא ושמעון לוגסי, בנוסף הייתי משאיל את דוידזאדה לקבוצה גדולה וחותם איתו על חוזה ארוך טווח ומנסה לחזור תוך עונה לליגת העל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

רק לשם הבהרה - הכסף עליו אני מדבר כבר מושקע ממילא....אני רק טוען שרצוי להשקיע אחרת.

שחררו את - ברוכיאן,אוסיאקו,סוארס,גבאי,אקסברד,סבן,רועי קהת. והינה לכם 3 מליון.

ייתר הסגל יורכב מאלו שנותרו + שחקנים מקומיים שהושאלו כמו דהן ועוד.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דר אדום בנשמה כתב:במידה והקבוצה תרד ליגה הייתי משאיר את אוסיאקו ואת אג'ידה (שכמה כבר פח הוא יכול להיות בליגה הלאומית...) ואת מרקוביץ' וגם את אקסבפח ואת דובב גבאי, מביא רק שני קשרים נורמלים על מה שיש ומחזור את שחקני הבית כמו ירדן אבוחצירא ושמעון לוגסי, בנוסף הייתי משאיל את דוידזאדה לקבוצה גדולה וחותם איתו על חוזה ארוך טווח ומנסה לחזור תוך עונה לליגת העל...
חחחחחחחחחחחחחחחחח.....משפט שכזה כנראה יכול לכתוב רק אוהד של הפועל באר שבע.

5 נקודות פער....7 משחקים לסיום......מארחים 4 מתוכם......וחושבים על ירידת ליגה. :בוכה:

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

גיל שגיב כתב:

5 נקודות פער....7 משחקים לסיום......מארחים 4 מתוכם......וחושבים על ירידת ליגה. :בוכה:
אנחנו אוהדי הפועל ב"ש פסימיים מטיבנו , זה לא שהקבוצה נותנת לנו סיבה אחת להיות אופטימים.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

גיא חניה כתב: אנחנו אוהדי הפועל ב"ש פסימיים מטיבנו , זה לא שהקבוצה נותנת לנו סיבה אחת להיות אופטימים.
הבנתי גיא.... אבל ראבק, מילא במצב של העונה שעברה עוד הייתי מבין אבל גם במצב הנוכחי ???

פסימיות במיטבה. :|

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:

כי אני ריאלי לא פסימי-ריאלי, הקבוצות שמולך באות במומנטום חיובי, בקושי ניצחת את רובן ואתה עוד חולם לנצח את רובן ולהשאר, אם היכולת של הסיבוב השני לבאר שבע אין סיכוי תיאורטי אפילו להשאר ולא מגיע לה גם...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דר אדום בנשמה כתב:כי אני ריאלי לא פסימי-ריאלי, הקבוצות שמולך באות במומנטום חיובי, בקושי ניצחת את רובן ואתה עוד חולם לנצח את רובן ולהשאר, אם היכולת של הסיבוב השני לבאר שבע אין סיכוי תיאורטי אפילו להשאר ולא מגיע לה גם...
מומנטום חיובי אתה אומר ?

מי בדיוק ????

עכו ? נתניה ? בית"ר ? או אולי סכנין ???

עזוב שטויות, אם באר שבע משחקת את המשחק הרגיל שלה היא נשארת בלי שום מאמץ מיוחד.
אתה סתם נלחץ ללא סיבה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:
מומנטום חיובי אתה אומר ?

מי בדיוק ????

עכו ? נתניה ? בית"ר ? או אולי סכנין ???

עזוב שטויות, אם באר שבע משחקת את המשחק הרגיל שלה היא נשארת בלי שום מאמץ מיוחד.
אתה סתם נלחץ ללא סיבה.
עכו באה במומנטום חיובי, נתניה במומנטום סביר- שתי הקבוצות היחידות שנראו לקראת סיום הסיבוב השני כמו קבוצות גרועות בנוסף אל באר שבע זאת בית"ר ירושלים ובני סכנין, אבל באר שבע נראיתה הכי גרוע...

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
גיל, כדאי שתתעורר.
סתם כדי לסבר את האוזן, אם ניקח את הטבלה של הסיבוב השני בלבד תגלה שאנחנו נמצאים במקום ה-12 עם נקודה אחת מעל אשדוד ועכו שנמצאות אחרונות. ולזה תוסיף את ההפרש שערים הכי גרוע בליגה.
ראיתי לאן הביאה אותנו היכולת ה״רגילה״ שלנו.
כדאי מאוד שכולם יתחילו להתעורר, אי ניצחון מול סכנין ואנחנו עמוק עמוק בתוך הבוץ.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yossi כתב:בס״ד
גיל, כדאי שתתעורר.
סתם כדי לסבר את האוזן, אם ניקח את הטבלה של הסיבוב השני בלבד תגלה שאנחנו נמצאים במקום ה-12 עם נקודה אחת מעל אשדוד ועכו שנמצאות אחרונות. ולזה תוסיף את ההפרש שערים הכי גרוע בליגה.
ראיתי לאן הביאה אותנו היכולת ה״רגילה״ שלנו.
כדאי מאוד שכולם יתחילו להתעורר, אי ניצחון מול סכנין ואנחנו עמוק עמוק בתוך הבוץ.
אני לא אומר שהמצב טוב ואני גם לא נכנס לשאננות, אבל....

תקופות רעות גם מסתיימות, ואנחנו בתקופה גרועה כבר מעל חודש....אני מאמין שהסוף קרוב מאוד.
מעבר לזה, אנחנו מארחים משחק אחד יותר ויש לנו פער ששווה שני משחקים לפחות, אני מאמין ומעריך שזה אמור להספיק.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אם כבר אופטימיות אז קבלו חיזוק :

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 75&Lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ועוד דבר.....שימו לב לבית"ר.

אם המומנטום השלילי שרק מתפתח ימשך, (הקהל נוטש והמחאה מתרחבת....) מדובר במשבר חסר תקדים בעל משמעות קריטית לקבוצה שרוב ההצלחות שלה היו בעיקר כתוצאה מהתלהבות ודחיפה של הקהל שעכשיו יוצר פעולה הפוכה שאת המשמעות שלה רואים כולם.

הימור שלי - שתי היורדות יקבעו מבין ארבע הקבוצות הבאות :

עכו, רמת גן, חיפה ו....בית"ר !

נ.ב

הסדר לא סתמי אלא לפי הסיכויים הגבוהים ביותר לירידה והלאה....

שלח תגובה