לא דרך בוסרמיל עדיין...yedidel כתב:
מנהל מקצועי
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: מנהל מקצועי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בואו נראה, אליפות עם קריית שמונה - קבוצה בלי קהל, בלי מסורת, קבוצה שקשה למשוך אליה שחקנים, קבוצה שמה שבלט אצלה זה שהתלכיד היה יותר טוב מהאינדיבידואלים, קבוצה עם תקציב של 20 מיליון שקל, לעומת אליפות עם מכבי חיפה - קבוצה עם קהל גדול, עם מסורת, עם כוח משיכה לשחקנים, עם התקציב הכי גדול בארץ באותה תקופה, עם קבוצת הנוער הכי טובה בארץ באותם שנים, קבוצה עם התשיות הכי טובות בארץ, מעניין איפה יותר קשה לקחת אליפות...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- red ultras
אגב כל הדיבורים והפינטוזים כאן על פיגורה
בכירה שתתווה דרך למועדון מלמעלה מתמוססים
לנוכח הידיעות על כך שאלישע צפוי להמשיך גם בעונה הבאה.
מנהל מקצועי לא סותר את זה שאלישע ימשיך עוד עונה.red ultras כתב:אגב כל הדיבורים והפינטוזים כאן על פיגורה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תזכירו לי את שלמה שרף, מאמן לא מאמן, אימן פה משחק אחד והקבוצה נראתה יותר גרוע מאני לא יודע מה, ומשחק לאחר מכן הגיע לופא קדוש שהעלה את הקבוצה באותה עונה ליגה...
מי שצריך לבוא לפה הוא אחד שעשה דבר או שניים בכדורגל ומבין את הכדורגל המודרני של היום ככה ששלמה שרף, גיורא שפיגל וכו' מחוץ לגדר...
אבל אייל ברקוביץ' ראוי, רוני לוי גם כן, רן בן שמעון יותר מראוי וכו'.
מי שצריך לבוא לפה הוא אחד שעשה דבר או שניים בכדורגל ומבין את הכדורגל המודרני של היום ככה ששלמה שרף, גיורא שפיגל וכו' מחוץ לגדר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- red ultras
בסדר.bs war כתב:
מנהל מקצועי לא סותר את זה שאלישע ימשיך עוד עונה.
אלישע יסכים לכך שיביאו סמכות מקצועית מעליו?
קשה לי מאוד להאמין. זה כמעט כמו שעשו לשלומי
דורה עם ניצן שירזי בהפועל חיפה.
- red ultras
אייל ברקוביץ לא ראוי , הוא בנאדם של קפריזותדר אדום בנשמה כתב:אל תזכירו לי את שלמה שרף, מאמן לא מאמן, אימן פה משחק אחד והקבוצה נראתה יותר גרוע מאני לא יודע מה, ומשחק לאחר מכן הגיע לופא קדוש שהעלה את הקבוצה באותה עונה ליגה...
ומעבר להיותו שכונתי בעליל ועסקן לא קטן,
יחסי אנוש זו לא התכונה הכי טובה שלו.
רוני לוי הוא המאמן הישראלי הכי מצליח כיום והוא
לא יגיע לכאן - אין סיכוי.
רן בן שמעון, נראה בדרך הבטוחה להפועל ת״א
אבל כן, הלוואי שיגיע.
משה העלה נקודה יפה לגבי עומרי אפק שבאמת
מראה שלוקח את התפקיד שלו במלוא הרצינות,
אבל הוא עדיין חסר ניסיון. מה שכן, בתור חלק
מהצוות הוא יכול להיות מעולה.
יפה שאתה מוחק לאלישע את כל שאר הקריירה לפני מכבי חיפה...red ultras כתב:
מהנקודה הבאה :
רן בן שמעון לקח אליפות עם קריית שמונה.
קבוצה שהישג השיא שלה היה לעלות לליגת העל.
אלישע לוי לקח אליפויות במכבי חיפה על הדטאבייס שהשאיר לו רוני לוי.
רק כדי לא לבלבל את קוראינו, אלישע לוי המאמן היחיד בעשור האחרון שלקח אליפויות במכבי חיפה בזמן שלא היה לה את התקציב הכי גבוה בליגה (בית"ר בעונות הראשונות ואחר כך מכבי והפועל ת"א).משה אוחיון כתב: עם התקציב הכי גדול בארץ באותה תקופה,
הקבוצה של רוני לוי קרסה ברגע שהגיע גאידמק.
- Sir Alex Ferguson
נו באמת ידידאל, אז לאלישע לא היה את התקציב הגדול ביותר, היה לו את התקציב השני בגודלו בליגה (אלישע אימן בחיפה לאחר תקופת גאידמק), איך אפשר לערוך השוואה בין 40 או 50 מיליון של מכבי חיפה ל20 מיליון של קריית שמונה? וזה בלי כל התנאים הנלווים שיש במכבי חיפה.yedidel כתב:
רק כדי לא לבלבל את קוראינו, אלישע לוי המאמן היחיד בעשור האחרון שלקח אליפויות במכבי חיפה בזמן שלא היה לה את התקציב הכי גבוה בליגה (בית"ר בעונות הראשונות ואחר כך מכבי והפועל ת"א).
הקבוצה של רוני לוי קרסה ברגע שהגיע גאידמק.
כשמכבי ת"א (עם התקציב הכי גבוה בליגה באותם שנים) בונה למרות הכסף הגדול קבוצות חלשות שלא שוות אליפות מבחינת הסגל אז די ברור שהמירוץ יהיה בין קבוצות כמו הפועל ת"א ומכבי חיפה שמבחינת התקציב היו אחריהם (וככה גם היה באותם שנים)...
- Sir Alex Ferguson
בהמשך לדברים שלי על ברקוביץ':
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 26,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"בישראל איל ברקוביץ', שחקן לשעבר, הוא הפרשן המוביל בכדורגל. למה? כי "יש לו פה גדול" ו"הוא מעניין" ו"לא דופק חשבון". אבל האם הוא יכול לנתח משהו? האם הוא מביא זווית יחודית? מספרים שמנסים להסביר? תובנות כלשהן? האם הוא מפרה את תרבות הספורט? האם הוא מפתח אותה?
לא. ההפך. הוא בעיקר מתעסק בלזרוק "אמיתות" לא מבוססות שהוא הגיע אליהן מתוקף תפקידו כשחקן לשעבר. לפעמים זה אפילו מביך.
אתמול, למשל, אמר שז'וזה מוריניו לא מאמן.
"מוריניו זה אברם משופר", ירה ברקוביץ'. "הוא אף פעם לא היה שחקן כדורגל, הוא דיפלומט טוב. כל הקבוצות שלו משחקות כדורגל מגעיל. הוא הביא הישגים כי יש לו שחקנים טובים. מתי הוא בנה קבוצה? הוא לא בנה שום דבר בצ'לסי"...
כל פרשן אחר בעולם הזה היה נזרק מהאולפן אם היה אומר מה שברקוביץ' אמר על מוריניו. לא בגלל שמוריניו דיפלומט גדול עם קשרים ענפים בתקשורת (כמו גרנט) אלא בגלל שזה מופרך, טיפשי וחסר הבנה בסיסית. וזו לא הפעם הראשונה שברקוביץ' חושב משהו בראש שלו ומקיא אותו החוצה על אוזניי הצופים.
זה "הפרשן המוביל" של הכדורגל הישראלי. הוא מקבל את הבמות הכי גדולות ופשוט פולט משפטים שאינם מבוססים. לא על מספרים, לא על מחשבה, לא על תובנה. אבל ההבדל בינו לבין ג'ון הולינג'ר זה שבישראל ברקוביץ' יקבל עוד תפקיד מוביל בכדורגל הישראלי בעוד שעל אנשים כמו ג'ון הולינג'ר ימשיכו להתייחס בבוז."
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 26,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"בישראל איל ברקוביץ', שחקן לשעבר, הוא הפרשן המוביל בכדורגל. למה? כי "יש לו פה גדול" ו"הוא מעניין" ו"לא דופק חשבון". אבל האם הוא יכול לנתח משהו? האם הוא מביא זווית יחודית? מספרים שמנסים להסביר? תובנות כלשהן? האם הוא מפרה את תרבות הספורט? האם הוא מפתח אותה?
לא. ההפך. הוא בעיקר מתעסק בלזרוק "אמיתות" לא מבוססות שהוא הגיע אליהן מתוקף תפקידו כשחקן לשעבר. לפעמים זה אפילו מביך.
אתמול, למשל, אמר שז'וזה מוריניו לא מאמן.
"מוריניו זה אברם משופר", ירה ברקוביץ'. "הוא אף פעם לא היה שחקן כדורגל, הוא דיפלומט טוב. כל הקבוצות שלו משחקות כדורגל מגעיל. הוא הביא הישגים כי יש לו שחקנים טובים. מתי הוא בנה קבוצה? הוא לא בנה שום דבר בצ'לסי"...
כל פרשן אחר בעולם הזה היה נזרק מהאולפן אם היה אומר מה שברקוביץ' אמר על מוריניו. לא בגלל שמוריניו דיפלומט גדול עם קשרים ענפים בתקשורת (כמו גרנט) אלא בגלל שזה מופרך, טיפשי וחסר הבנה בסיסית. וזו לא הפעם הראשונה שברקוביץ' חושב משהו בראש שלו ומקיא אותו החוצה על אוזניי הצופים.
זה "הפרשן המוביל" של הכדורגל הישראלי. הוא מקבל את הבמות הכי גדולות ופשוט פולט משפטים שאינם מבוססים. לא על מספרים, לא על מחשבה, לא על תובנה. אבל ההבדל בינו לבין ג'ון הולינג'ר זה שבישראל ברקוביץ' יקבל עוד תפקיד מוביל בכדורגל הישראלי בעוד שעל אנשים כמו ג'ון הולינג'ר ימשיכו להתייחס בבוז."
- red ultras
סרט מלחמה עם בית שאן (עם כל הכבוד למוריס אוזן ומאיר כהן) ומקום רביעי עם סכנין, לא הייתי מתעופף על זה.yedidel כתב:
יפה שאתה מוחק לאלישע את כל שאר הקריירה לפני מכבי חיפה...
לא משהו שמעמיד אותו מעל מאמנים אחרים כמו יוסי מזרחי, ניר קלינגר, ניר לוין, ראובן עטר ועוד
ויותר נכון, לא משהו שמציב אותו בשורה אחת עם
דרור קשטן, יצחק שום, רוני לוי, אברהם גרנט
ואפילו לא רן בן שמעון.
יוסי מזרחי מחזיק באליפות עם בית"ר נוצצת שלא הוא בנה (בטח אליפות פחות קשה מאלה של אלישע), ורוב שאר שנותיו דישדש עם אשדודred ultras כתב:
סרט מלחמה עם בית שאן (עם כל הכבוד למוריס אוזן ומאיר כהן) ומקום רביעי עם סכנין, לא הייתי מתעופף על זה.
לא משהו שמעמיד אותו מעל מאמנים אחרים כמו יוסי מזרחי, ניר קלינגר, ניר לוין, ראובן עטר ועוד
ויותר נכון, לא משהו שמציב אותו בשורה אחת עם
דרור קשטן, יצחק שום, רוני לוי, אברהם גרנט
ואפילו לא רן בן שמעון.
קלינגר לקח אליפות קשה מאוד עם מכבי ת"א, ושם זה בערך נגמר. אני מאוד שמחתי שהוא חתם אצלנו אבל מסתבר שהצלחה בקבוצה אחת, כמה שגדולה, לא מראה על הכלל. אותו דבר לגבי בן-שמעון.
ראובן עטר? למה להוביל את נתניה לצמרת זה יותר נחשב מלהוביל את סכנין, אשדוד וראשון לציון לעונות שיא? שלא לדבר על חוסר יכולת להתמודד במכבי חיפה...
יש עוד מאמנים טובים (בסטנדרט ישראלי) אבל אי אפשר להוציא את אלישע מצמרת המאמנים בארץ, הוא בטופ 5 לא משנה איך מסתכלים את זה.
אני אמשיך לטעון שלחשוב שהמאמן זה הבעיה של הפועל באר שבע זה כמו לחשוב שהמאמן זה הבעיה של נבחרת ישראל.
- red ultras
שים לב, אני לא אמרתי שאלישע הוא מאמן פחות טוב מיוסי מזרחי, קלינגר, עטר ואחרים.yedidel כתב:
יוסי מזרחי מחזיק באליפות עם בית"ר נוצצת שלא הוא בנה (בטח אליפות פחות קשה מאלה של אלישע), ורוב שאר שנותיו דישדש עם אשדוד
קלינגר לקח אליפות קשה מאוד עם מכבי ת"א, ושם זה בערך נגמר. אני מאוד שמחתי שהוא חתם אצלנו אבל מסתבר שהצלחה בקבוצה אחת, כמה שגדולה, לא מראה על הכלל. אותו דבר לגבי בן-שמעון.
ראובן עטר? למה להוביל את נתניה לצמרת זה יותר נחשב מלהוביל את סכנין, אשדוד וראשון לציון לעונות שיא? שלא לדבר על חוסר יכולת להתמודד במכבי חיפה...
יש עוד מאמנים טובים (בסטנדרט ישראלי) אבל אי אפשר להוציא את אלישע מצמרת המאמנים בארץ, הוא בטופ 5 לא משנה איך מסתכלים את זה.
אני אמשיך לטעון שלחשוב שהמאמן זה הבעיה של הפועל באר שבע זה כמו לחשוב שהמאמן זה הבעיה של נבחרת ישראל.
אמרתי שהוא לא יותר טוב מהם...
רן בן שמעון זה מאמן צעיר ומוכשר שמה שהוא עשה בכדורגל זה יוצא דופן, לקח אליפות ובסטייל עם קריית שמונה ולא בפוקס, אלא עם סגנון מיוחד שמתבסס על הטוטל פוטבול של קרוייף בבארסה,
את אותם הדברים הוא מנחיל כרגע בהצלחה בקפריסין. אני חושב שאם לא כל הסיפור הבזוי עם הפיטורים של ראובן עטר וכן מגיע לא מגיע הוא יכל להתמודד ברצינות על האליפות שם עם קבוצה שבדרך כלל בתחתית אמצע טבלה בקפריסין. הייתי רוצה לראות אותו כאן, הוא פרוייקטור שאין לו בעיה לבנות את השם שלו מלמטה. אלישע לעומתו אוברייטד
הייתי מביא לפה את אבי נמני כג'נרל מנג'ר.
מבין כדורגל, ביחסים טובים עם אלונה ובעקבות כך יודע מה חסר לב"ש, יוכל להזרים לפה שחקנים מהשורה הראשונה.
מבין כדורגל, ביחסים טובים עם אלונה ובעקבות כך יודע מה חסר לב"ש, יוכל להזרים לפה שחקנים מהשורה הראשונה.