האם איבדנו משהו בדרך ???

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

האם איבדנו משהו בדרך ???

שליחה על ידי גיל שגיב »

השאלה בכותרת נוגעת לעידוד הקבוצה.

במשחק אתמול מול בית"ר היו לפחות 8,000 אוהדים אדומים מול אולי 2,500 בית"רים.
ברור שקולם של הבית"רים הידהד למרחקים.....

מה עם קולם של הבאר שבעים ?

אני זוכר את עונת העלייה הראשונה (עם לופא) אני זוכר את עוצמות העידוד....
את קריאות האי יו יה !!! בין שער 2 לשער 5 שהיו סוג של רעידת אדמה....
אני זוכר את השירה האדירה.... וגם בעונת העליה השנייה את השיר 'כל היציע עכשיו משתולל'
ועוד שירים רבים וטובים...

ואני שואל, מה קרה לנו בדרך ?

האם השנים האחרונות של הדשדוש בתחתית ליגת העל גרמו לאיבוד האמון ביכולת השחקנים ?
האם מצב הקבוצה בטבלה הוריד ממוטיבציית העידוד ???

מעניין. :?:

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

Re: האם איבדנו משהו בדרך ???

שליחה על ידי AS1 »

אתמול היה עידוד גרוע במיוחד.
לדעתי זה גם נובע מכך שבמשחקים גדולים מגיעים ילדים שלא מגיעים בדר"כ ותופסים את מקום המעודדים ביציע.
בפועל הם באים לראות משחק ולא לעודד.כשאין גוש מרכזי חזק שמעודד העידוד לא נשמע.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

לא חושב.. לצערי, תמיד אמרתי שבבאר-שבע - הקבוצה מעוררת את הקהל.. אתמול הקבוצה היתה רדומה וכך גם הקהל.

העיקר "תנו לערן פסטרמה". (וזה לא נאמר עם חיוך..)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לצערי לפני תחילת המשחק נפרץ שער הביטחון בין שער 5 לשער 3 ומאות אוהדים משער 3 ניצלו את הפריצה כדי לעבור לשער 5 המפוצץ כבר במילא, במיוחד באיזור של הגוש המעודד שעוד לפני היה מפוצץ עם אוהדים שממלאים את המדרגות ואת הרווחים בין השורות.
מה שנוצר זה יציע מפוצץ עד אפס מקום עם לא מעט כאלה שהגיעו משער 3 ולא הייתה להם שום כוונה לעודד. העומס, הצפיפות, וכמות האנשים שלא באמת באה לעודד יצרה עידוד רע מאוד.
ותודה למשטרת ישראל ובעיקר למאבטחים שצפו בשער נפרץ, באוהדים נכנסים, והחליטו לעשות מעשה רק אחרי שמאות אוהדים כבר עברו לשער 5.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

משה אוחיון כתב:לצערי לפני תחילת המשחק נפרץ שער הביטחון בין שער 5 לשער 3 ומאות אוהדים משער 3 ניצלו את הפריצה כדי לעבור לשער 5 המפוצץ כבר במילא, במיוחד באיזור של הגוש המעודד שעוד לפני היה מפוצץ עם אוהדים שממלאים את המדרגות ואת הרווחים בין השורות.
מה שנוצר זה יציע מפוצץ עד אפס מקום עם לא מעט כאלה שהגיעו משער 3 ולא הייתה להם שום כוונה לעודד. העומס, הצפיפות, וכמות האנשים שלא באמת באה לעודד יצרה עידוד רע מאוד.
ותודה למשטרת ישראל ובעיקר למאבטחים שצפו בשער נפרץ, באוהדים נכנסים, והחליטו לעשות מעשה רק אחרי שמאות אוהדים כבר עברו לשער 5.
מחדל לא קטן אבל אין לזה קשר לעידוד הנוראי אתמול..
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
במשחקים כמו אתמול האזור של הגוש מתמלא מוקדם בהמון ילדים שבאים לאותו איזור רק כי זה "מגניב".
כבר ב-19:00 הגעתי לשער 5 וכל האזור היה מלא.
שאנשי הגדר יעשו טובה ויבינו שעדיף לשמור כוחות למשחק ולעודד את הקבוצה שלך, ולא לבזבז את כל ההתלהבות של האנשים עם שירי גנאי לבית"ר שמתחילים שעה לפני המשחק.

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

במקום להתלונן כל הזמן על העידוד תבואו תעודדו בעצמכם!
באמת שאין יותר מ20 איש כרגע בשער חמש שמעודדים 90 דקות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תסמונת ידועה במשחקים גדולים בווסרמיל - מגיעים המון אנשים שמדללים את הגוש המעודד (שגם הוא עם השנים הופך לקטן יותר ויותר).
אפשר לראות תסמונת הפוכה בעיקר במשחקי חוץ או כשבאמת הקבוצה במצב קריטי (ע"ע המשחקים נגד מכבי פ"ת ובית"ר בסוף העונה שעברה).

בוריס, מה שכתבת נכון אבל מצד שני גם לא תמיד אפשר להגיע שעתיים מראש כדי לעמוד למעלה, מה גם שלידך עומדים כל מיני טיפוסים שהקטע שלהם זה לשיר רק כשמקללים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

8red כתב:תסמונת ידועה במשחקים גדולים בווסרמיל - מגיעים המון אנשים שמדללים את הגוש המעודד (שגם הוא עם השנים הופך לקטן יותר ויותר).
אפשר לראות תסמונת הפוכה בעיקר במשחקי חוץ או כשבאמת הקבוצה במצב קריטי (ע"ע המשחקים נגד מכבי פ"ת ובית"ר בסוף העונה שעברה).

בוריס, מה שכתבת נכון אבל מצד שני גם לא תמיד אפשר להגיע שעתיים מראש כדי לעמוד למעלה, מה גם שלידך עומדים כל מיני טיפוסים שהקטע שלהם זה לשיר רק כשמקללים.
בס"ד
גם במשחקי הבית הפחות אטרקטיביים שאליהם מגיעים האוהדים הפחות או יותר קבועים אפשר לראות עידוד טוב (בטח אם משווים למה שהיה מול בית"ר).
נגד אשדוד והפועל ר"ג לדוגמא היה עידוד טוב ברוב שלבי המשחק.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אביאל כתב:לא חושב.. לצערי, תמיד אמרתי שבבאר-שבע - הקבוצה מעוררת את הקהל.. אתמול הקבוצה היתה רדומה וכך גם הקהל.

העיקר "תנו לערן פסטרמה". (וזה לא נאמר עם חיוך..)
זה לא רק בבאר שבע, זה ברוב הליגה... וכן. הצלחות=עידוד טוב יותר.. אין מה לעשות.. גם הצלחות לאורך זמן וגם מומנטום טוב תוך כדי משחק.. במובן מסויין זה לגיטימי.
אני חושב שלפעמים גם הקללות האלו הן טובות... אם זה מעורר קצת את הקהל, אדרבה... כמובן כל עוד זה לא חורג משטויות כמו שרשמת למעלה... גם בית"ר זונה זה לרוב בסדר.. כל עוד זה לא איחולי מחלות או דברים דומים אני לא רואה בזה משהו פסול לגמריי.

כמו שבוריס אמר.. הרבה אוהבים לזיין את השכל ולבכות על העידוד, אבל יושבים למטה באיזור שאין כיסאות או על הגדר או סתם בטריבונה צדדית. רוצים לעודד? תעלו לתוך הגוש.. אפשר גם להידחף מעט.. אפשר לעמוד 2 על כיסא.. זה לא נורא. עושים את זה הרבה.. גם כשאנחנו שומרים מקום ובא אחד יותר תמיד יהיה לו מקום.

חוץ מזה שאפשר לעודד גם מהצדדים וגם מלמטה. ולא רק לדבר ולבקר ולחפור... מי שמרגיש צורך לעודד שפשוט יעודד.. כמה פעמים שמענו את עצמנו שרים לבד?! גם כשיש שקט בכל היציע... כמה שומעים ולאט לאט מצטרפים עוד.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

ניר אני מודע לזה שלאנשים אין אפשרות להגיע שעתיים מראש( גם ל אין ותאמין שיש לי מליון דברים על הראש) אבל גם אם אתה מגיע חצי שעה לפני אפשר להצתופף ולעמוד בגוש המעודד כמו שמשה אוחיון תמיד עושה!
מי שהעידוד באמת חשוב לו ימצא דרך לעמוד בגוש המעודד.
ובאיזה סרט אתם חיים לא היה עידוד טוב בשער חמש כבר עשרים שנה!

שלח תגובה