סיראז' נאסר : תמה הסאגה חתם על חוזה ל- 3 שנים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: סיראז' נאסר - התרגיל והתגובה המתבקשת.
אני אומר למכור אותו במיליון דולר לא פחות ולא יותר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחח התקדמות במשא ומתן עם נאסר לאחר פגישה שנייה היום, כנראה יחתום שבוע הבא וישחק מול חיפה.
איזו טלנובלה מה קרה?.
איזו טלנובלה מה קרה?.

חותם בשבוע הבא.
ולא לא נמאס לי (אם מישהו שואל) אם לאלונה ולאסי לא נמאס אז מי אני ?
ולא לא נמאס לי (אם מישהו שואל) אם לאלונה ולאסי לא נמאס אז מי אני ?

סיראז' נאסר - מבחן תגובת האוהדים.
https://www.one.co.il/Article/12-13/1,1 ... 05442.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כן חברים, אם לא יקרה משהו חריג, נאסר יחתום על חוזה חדש במהלך השבוע הבא וצפוי לשחק (כנראה כמחליף) מול מכבי חיפה.
כאחד שצידד הטיף ביקש שוחח והמליץ בנושא ההתנהלות מול השחקן, אני מוצא לנכון לפנות מעל במה זו לכל אחד מיכם בבקשה לעבור לסדר היום ולא לפתוח חלילה בקללות או העלבות כלפי נאסר אם וכאשר ישולב במשחק הקבוצה.
נכון, לכולנו הפריעה הגישה והדרך של נאסר, לכולנו יש תחושות לא חיוביות כלפיו בכל הנוגע לדרך בה בחר לפעול.
יחד עם זאת, כמי שכותב לא אחת שטובת הקבוצה היא מעל לכל דבר אחר, נכון לעכשיו טובת הקבוצה היא שנאסר ישתלב כמה שיותר מהר בהרכב ויתרום מקצועית לקבוצה. על מנת שזה יקרה חייבים לתת לו את השקט הנפשי והביטחון הנחוצים לכך.
אז תספרו עד 10 ותתאפקו בבקשה.
שבוע דבש.
כן חברים, אם לא יקרה משהו חריג, נאסר יחתום על חוזה חדש במהלך השבוע הבא וצפוי לשחק (כנראה כמחליף) מול מכבי חיפה.
כאחד שצידד הטיף ביקש שוחח והמליץ בנושא ההתנהלות מול השחקן, אני מוצא לנכון לפנות מעל במה זו לכל אחד מיכם בבקשה לעבור לסדר היום ולא לפתוח חלילה בקללות או העלבות כלפי נאסר אם וכאשר ישולב במשחק הקבוצה.
נכון, לכולנו הפריעה הגישה והדרך של נאסר, לכולנו יש תחושות לא חיוביות כלפיו בכל הנוגע לדרך בה בחר לפעול.
יחד עם זאת, כמי שכותב לא אחת שטובת הקבוצה היא מעל לכל דבר אחר, נכון לעכשיו טובת הקבוצה היא שנאסר ישתלב כמה שיותר מהר בהרכב ויתרום מקצועית לקבוצה. על מנת שזה יקרה חייבים לתת לו את השקט הנפשי והביטחון הנחוצים לכך.
אז תספרו עד 10 ותתאפקו בבקשה.
שבוע דבש.

Re: סיראז' נאסר - מבחן תגובת האוהדים.
התחזית: הוא יקבל קללות ושריקות שייכנס, והכל יתהפך עם הגול הראשון.
אבל בוא נחכה לראות אם באמת תהיה חתימה.
יאללה כמה טופיקים אפשר לפתוח על הבחור הזה?
גיל שחרר אותנו ממנו, בחייאת.
שקט נפשי עאלק, כאילו שאכפת לו בכלל. בא לעבודה, נוסע הביתה.
שיקללו, שיעודדו, שיחתום, שלא יחתום.
הוא לא באמת מעניין! ! !
הוא לא באמת מעניין! ! !

חושב בדיוק כמוך.yedidel כתב:התחזית: הוא יקבל קללות ושריקות שייכנס, והכל יתהפך עם הגול הראשון.
בהתחלה בטוח יהיו קללות ועוד כל מיני "מטעמים" משער 2 (בעיקר)
אחר כך?? תלוי בשחקן עצמו
אם תהיה הצלחה אז ידוע שבכדורגל הזיכרון הוא קצר מאוד , מהר מאוד הקללות יתהפכו לשירי אהבה , בטח אם הוא יבקיע במשחק קריטי , ייכשל?? אני לא מקנא בו.
דורון, אל תפיל הכל על שער 2 כי כבר למדנו שיש לא פחות *** בשער 5 ואנשים הרבה יותר אייכותיים גם בשער 2.. ההפרדה הזו בין השערים, החיבור בין שער לאישיות הבן אדם כבר לא רלוונטית ממזמן.
וכמו שידידאל רשם, קהל של חביתות.. זה לא חדש.. אפשר לראות את זה שבוע אחר שבוע.

מצטער אם הובנתי לא נכון.Amit M כתב:דורון, אל תפיל הכל על שער 2 כי כבר למדנו שיש לא פחות *** בשער 5 ואנשים הרבה יותר אייכותיים גם בשער 2.. ההפרדה הזו בין השערים, החיבור בין שער לאישיות הבן אדם כבר לא רלוונטית ממזמן.
רשמתי שהקללות יגיעו בעיקר משער 2 , אבל ברור לי שחלקים מהאוהדים (מיעוט) משער 5 יצטרפו "לחגיגה" בעת הצורך.
כאחד שישב בשנה שעברה חצי עונה בשער 5 וחצי עונה בשער 2 , אני מכיר טוב מאוד את כל הנפשות הפועלות.
מסכים איתך שאין להכליל בין השער לאיכות של הבן אדם , אבל עדיין אני חושב ששער 2 הרבה פחות סבלן.
הלוואי שנאסר אם וכאשר יחתום יצליח , זה גם האינטרס שלנו כאוהדים שהפועל באר שבע תצליח.
אם אם נאסר ייכשל אני לא מקנא בו , אני קורא לא מעט את הדעות של אוהדי שער 2 בפייסבוק לגביו , הם יכולים להוריד לו את הביטחון לקרשים אם הם מסמנים מישהו.
מה שאתה חושב או מה שאני חושב זה לא משנה , רוב האוהדים לקחו את הצד של ההנהלה בסיפור ושמו את נאסר כאיש הרע , ככה לפחות אני מתרשם.
כן דורון, לצערי ככול הנראה מה שכתבת עלול להתרחש באמת וזו הסיבה לפתיחת הנושא.
תראה את האבסורד, הרי המקללים (נקווה שלא יהיו) בעצם רוצים את טובת הקבוצה.
הקללות, יורידו לנאסר את הביטחון וזה כמובן יפגע בקבוצה.
ויותר מיזה, בהפוך על הפוך כולנו צריכים להודות לנאסר !
שהרי הלקח שכול סגל השחקנים למד מהמקרה שלו זה שלא כדאי להתעסק עם הנהלת הקבוצה ולבחור בדרך סוציומטית שכן לקבוצה יש כלים לפעול כנגד מהלך שכזה ובאופן בו השחקן יאלץ להתקפל.
צריך לחפש את הטוב בכל הסיפור, זה הכל.
שהרי הלקח שכול סגל השחקנים למד מהמקרה שלו זה שלא כדאי להתעסק עם הנהלת הקבוצה ולבחור בדרך סוציומטית שכן לקבוצה יש כלים לפעול כנגד מהלך שכזה ובאופן בו השחקן יאלץ להתקפל.
הילה, מספיק להתמקד בנאסר עצמו כאילו הוא ורק הוא הנושא.הילה חדד כתב:יאללה כמה טופיקים אפשר לפתוח על הבחור הזה?
הוא לא באמת מעניין! ! !
אם תסתכלי על הסיפור באופן רחב יותר תביני שמדובר בדרך של קבוצה,בהתנהלות ובקביעת סטנדרטים חדשים ומקצוענות שלא הייתה כאן בעבר.
בתקופת מלך השכונה, ברור לך שהיו פועלים בדרכים שאני לא רוצה אפילו לחשוב עליהם אל מול השחקן...
מטרת הטופיק היא שהאוהדים יפנימו שברגע שנחתם אז נחתם וזהו ועוברים הלאה...
"בא לעבודה ונוסע הביתה" זה נכון לכל השחקנים כמעט תאמיני לי.
אתם הופכים אותו לסיפור פה! טופיק רביעי שמדברים עליו, חלאס.גיל שגיב כתב:
הילה, מספיק להתמקד בנאסר עצמו כאילו הוא ורק הוא הנושא.
אם תסתכלי על הסיפור באופן רחב יותר תביני שמדובר בדרך של קבוצה,בהתנהלות ובקביעת סטנדרטים חדשים ומקצוענות שלא הייתה כאן בעבר.
בתקופת מלך השכונה, ברור לך שהיו פועלים בדרכים שאני לא רוצה אפילו לחשוב עליהם אל מול השחקן...
מטרת הטופיק היא שהאוהדים יפנימו שברגע שנחתם אז נחתם וזהו ועוברים הלאה...
"בא לעבודה ונוסע הביתה" זה נכון לכל השחקנים כמעט תאמיני לי.
בתור שחקן כביכול של הקבוצה (ולמרות שעוד לא נחתם החוזה) למיטב הבנתי השחקן לא הופיע לשום משחק מתחילת העונה ומעדיף לבלות לו בחופי הקשתות בקיסריה. רק מראה כמה אכפת לו מהמועדון, הא.
וזה בכלל לא האישיו, שיעשה מה שבא לו. רק שלי נמאס לפתוח את הפורום ולראות ת'טופיקים שלך על המשא ומתן ועל איך צריך להתנהג איתו.
הוא לא מעניין, נקודה.
אני סיימתי פה, שבוע מבורך.

הילה, נאסר אם תרצי או לא הוא כרגע הסיפור בקבוצה.
תכנסי לאתרי הספורט ותביני לבד.
ואם לא תביני, במשחק מול חיפה בטוח תביני....
תכנסי לאתרי הספורט ותביני לבד.
ואם לא תביני, במשחק מול חיפה בטוח תביני....
האם האבסורד הזה הוא דבר חדש ?גיל שגיב כתב:כן דורון, לצערי ככול הנראה מה שכתבת עלול להתרחש באמת וזו הסיבה לפתיחת הנושא.
האם קללות נגד אילוז תורמות לשחקן ולקבוצה ? האם שריקות בוז אחרי מהלך לא טוב של הקבוצה תורמות לקבוצה ? ידוע שהקהל שלנו לא מתאפיין ביכולת חשיבה ..