ניוקאסל ארסנל
דקה 25 היה כבר 4-0 לתותחנים אבל סיום המשחק היה שייך למאמקפייז
איזה חזרה ל4-4 פשוט אחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה לדעתי .. מבחינת חזרה למשחק
זה שי !
איזה משחק ....!!!!!!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: איזה משחק ....!!!!!!!
אתמול צפיתי בו בשידור חוזר, והתענגתי על כל רגע החל מהדקה ה-71' (הרגע ממנו התחיל הקאמבק האדיר!!)
כמה לוזרים יצאו ארסנל. ולחשוב שכמעט וניוקאסל הבקיעו את החמישי לולא הכדור ששרק ליד הקורה..
(אבל לדעתי הקאמבק הגדול והנחשב ביותר בשנים האחרונות היה השלישייה של ליברפול לרשת מילאן בגמר האלופות ב-2005 ולא רק בגלל מסגרת המשחק)
כמה לוזרים יצאו ארסנל. ולחשוב שכמעט וניוקאסל הבקיעו את החמישי לולא הכדור ששרק ליד הקורה..
(אבל לדעתי הקאמבק הגדול והנחשב ביותר בשנים האחרונות היה השלישייה של ליברפול לרשת מילאן בגמר האלופות ב-2005 ולא רק בגלל מסגרת המשחק)
אחשלי עם מסתכלים על משחק עצמו .. הם חזרו מדקה 71 והבקיעו 4 שערים
זאת אומרת ב20 דקות הם חזרו למשחק
לדעתי החזרה שלהם יותר גדולה משל ליברפול ואני אוהד ליברפול ..
עם מדברים על חזרה למשחק במסגרת כלשהי ברור שה3-3 של ליברפול הכי גדול בהיסטוריה של ליגת האלפות
זה שי !
זאת אומרת ב20 דקות הם חזרו למשחק
לדעתי החזרה שלהם יותר גדולה משל ליברפול ואני אוהד ליברפול ..
עם מדברים על חזרה למשחק במסגרת כלשהי ברור שה3-3 של ליברפול הכי גדול בהיסטוריה של ליגת האלפות
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אפרופו מהפכים ועניינים, קצת טריוויה:
06/07, ליגה צרפתית: מארסיי הופכת פיגור 4-0 במחצית מול מונפלייה לניצחון 4-5.
ומשהו עם נגיעה אישית: מחזור הנעילה של עונת 74/75, היא עונת האליפות הראשונה - שומטים יתרון 0-4 במחצית מול הפועל מרמורק ויורדים מנוצחים בסיום 5-4.
06/07, ליגה צרפתית: מארסיי הופכת פיגור 4-0 במחצית מול מונפלייה לניצחון 4-5.
ומשהו עם נגיעה אישית: מחזור הנעילה של עונת 74/75, היא עונת האליפות הראשונה - שומטים יתרון 0-4 במחצית מול הפועל מרמורק ויורדים מנוצחים בסיום 5-4.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר