איכס,פשוט להקיא עליהם.

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

איכס,פשוט להקיא עליהם.

שליחה על ידי messiah »

https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/207/943.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: איכס,פשוט להקיא עליהם.

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
זה גלוי וידוע שלהפועל ת"א יש קבוצת אוהדים מכוערת ומגעילה.
שיר שעשו לרגב פנאן,בנו של מוני פנאן ז"ל
https://www.youtube.com/watch?v=GV40ipDn31s" onclick="window.open(this.href);return false;
וזה רק קמצוץ מרשימת השירים הדוחים שלהם
שיר על שמעון מזרחי
https://www.youtube.com/watch?v=eAtbDyo ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
ומהדוחים ביותר
https://www.youtube.com/watch?v=Nbir0zb ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

יש אשכול מקיף על מעללי ה"קהל הכי טוב בארץ" - viewtopic.php?f=6&t=4141&st=0&sk=t&sd=a ... 7%A8%D7%AA" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

נו אז מה? ועל זה שצעק לרן בן שמעון בזמן דקת הדומייה לזכר הנספים באסון, עליו לא להקיא?

לא מבין בשביל מה הדיון הזה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדום בלב בנשמהההה כתב:נו אז מה? ועל זה שצעק לרן בן שמעון בזמן דקת הדומייה לזכר הנספים באסון, עליו לא להקיא?

לא מבין בשביל מה הדיון הזה.
פה מדובר בבנאדם אחד מפגר שעשה את זה
לא בחילול קברים או בשירי נאצה למכבי שכל הקהל שר
או לשמעון מזרחי או למוני פאנן או לאהובה
קהל הכי מגעיל בארץ נקודה ...!!
דוחה להוריד אותם ליגה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

כן את הדעות שלך כבר שמענו.

אתה יודע כמה אנשים ביצעו -ביחד- את כל הפעולות שאתה כתבת? חילול קברים אלה 3 אנשים מפגרים גג. אז מדובר ב3 מקרים? ואולי בכלל באותם אנשים? וגם אם לא, הגענו ל9 אנשים. ואפילו במקרה של השיר נאצה בקריית אתא הדגישו מדובר ב2 אוהדים ב-ל-ב-ד!! ספירה זריזה, 11 אנשים מקהל של עשרות אלפים והפכת אותו לקהל הדוחה בארץ. אתה בדיחה, פשוט בדיחה.

ולגבי שירי הנאצה - זאת שנאה שאני ואתה לעולם לא נבין. אם הייתה לנו פה יריבה עירונית ברמה, אני בטוח שאתה עם כל הדעות הקדומות שלך היית ועוד איך שר להם שיר ששורה אחת ממנו מזכירה/מדברת/נוגעת בשואה או באיזה תאונת רכבת או משהו בסגנון הזה. הרי אתם, אלה משער 2, לא איחלתם לבן אדם לעשות תאונה לפני בקושי שנה? אז מה בדיוק ההבדל? בגלל שזה השואה וזה "גיא עזורי"? בשורה התחתונה, גם שער 2 שלך (אולי גם אתה, אבל אני לא יודע לכן אני לא מדבר ספציפית אלייך) וגם שער 5 שלהם מאחל מוות ונגדיל ראש ונגיד שאתם עשיתם את זה בצורה ספציפית לבן אדם אחד, ואילו הם הפנו את זה לקהל שלם. אז אתם לא דוחים? דוחים, ועוד איך דוחים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב:כן את הדעות שלך כבר שמענו.

אתה יודע כמה אנשים ביצעו -ביחד- את כל הפעולות שאתה כתבת? חילול קברים אלה 3 אנשים מפגרים גג. אז מדובר ב3 מקרים? ואולי בכלל באותם אנשים? וגם אם לא, הגענו ל9 אנשים. ואפילו במקרה של השיר נאצה בקריית אתא הדגישו מדובר ב2 אוהדים ב-ל-ב-ד!! ספירה זריזה, 11 אנשים מקהל של עשרות אלפים והפכת אותו לקהל הדוחה בארץ. אתה בדיחה, פשוט בדיחה.

ולגבי שירי הנאצה - זאת שנאה שאני ואתה לעולם לא נבין. אם הייתה לנו פה יריבה עירונית ברמה, אני בטוח שאתה עם כל הדעות הקדומות שלך היית ועוד איך שר להם שיר ששורה אחת ממנו מזכירה/מדברת/נוגעת בשואה או באיזה תאונת רכבת או משהו בסגנון הזה. הרי אתם, אלה משער 2, לא איחלתם לבן אדם לעשות תאונה לפני בקושי שנה? אז מה בדיוק ההבדל? בגלל שזה השואה וזה "גיא עזורי"? בשורה התחתונה, גם שער 2 שלך (אולי גם אתה, אבל אני לא יודע לכן אני לא מדבר ספציפית אלייך) וגם שער 5 שלהם מאחל מוות ונגדיל ראש ונגיד שאתם עשיתם את זה בצורה ספציפית לבן אדם אחד, ואילו הם הפנו את זה לקהל שלם. אז אתם לא דוחים? דוחים, ועוד איך דוחים.

או שאתה באמת לא מודע, או שאתה סתם מתמם.
להפועל ת"א יש גוש אוהדים (והרבה יותר רחב ומייצג מכפי שאתה חושב או מנסה להציג) של אשפה אנושית שעשוי מהחומר הכי מגעיל שיש, כזה שלא תמצא באף מקום.

קבל ציטוט מהפורום האוהדים שלהם בנידון:
מרגיש כמו באיראן, חופש הביטוי פשוט נלקח מאיתנו.

ממתי, יש לשוטר, ע"פ חוק, את הזכות לעצור ולהרחיק אוהד ששילם ממיטב כספו לראות את קבוצתו האהודה והאהובה רק בגלל שהוא אמר איזו הערה שלא מצאה חן בעיניו? לא מאמין שההתעסקות פה, באשכול היפה נפש הזהת הוא על תוכן קללות ה"נאצה", ולא על המעשה הבלתי חוקי שנגרר בעקבות קריאות אלה.

כדורגל זה ספורט עם המון תשוקה, לטוב ולרע, ואם מישהו מחליט לקחת את הסיכון ולאהוד קבוצה עם קהל אוהדים נאמן ורחב, ומחליט שהוא רוכש לעצמו מנוי עונתי למשחקיה, שיקח בחשבון שהוא ישמע דברים שהוא לא אוהב במהלך המשחק, כנ"ל גם לגבי מי שהחליט לעבוד בעבודה עם מאפיינים דומים.

אני הולך להגיד משהו שאף אחד פה לא מעז לומר- אני, בקללות "נאצה" , צועק הכי חזק, ומכל הלב. למה? כי זה עושה לי טוב, ואני באמת לא מתבאס שמוני פנאן מת, בכלל לא אפילו. כנ"ל לגבי אבי כהן, ואני אפילו מוצא את הסיפור על בנו של שורה אוברארוב משעשע מאוד, עם שיר קליט שבא בהתאמה. זה מבחינתי חלק בלתי נפרד מהאהבה הבלתי מוסברת שלי להפועל תל אביב, השנאה של היריב שלי, שהיא שנאה טוטאלית, על כל המשתמע מכך.

ואני לא חושב שזה הופך אותי לבנאדם פחות טוב ממכם, ובטח שלא לאוהד פחות טוב ממכם.

אני כבר שנתיים וחצי לוחם ומפקד בצה"ל, טוחן את התחת שלי בשביל המדינה הזאת, עברתי אירועים והרגשות שאני לא מאחל לאף אחד (בעצם, אולי לנימני.), רק בשביל שנוכל לנהל אורך חיים תקין ככל שאפשר במדינה הקשת יום שלנו.
ובגלל שאני שר שירים , במקום היחיד שאני באמת מרגיש חופשי בו בחיים שלי, יש למדינה את הפריווליגה לעצור אותי?! מי שמע על דבר כזה?!

נכון, השירה (שהייתה) על אהובה תומר לא מצאה חן בעייני, לכן לא הצטרפתי לשירה. משטרת ישראל החליטה לקחת את החוק לידיים, ולפוצץ את אותו אוהד שפצח בשירה במכות. סתם כי זה פגע בהם אישית. ממש דוגמא נהדרת לדמוקרטיה.

המשטרה, מראה כרגיל, כמה קל להשוות אותם לכוח של משטרים שהעם היהודי היה מיודע איתם בעבר. (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0" onclick="window.open(this.href);return false;%...A6%D7%99%D7%9D

חבל ועצוב שאתם מתעסקים בטפל, ולא בעיקר- הליגטימציה שאתם נותנים למשטרה, בכך שאתם מגבים את עצירתו של אוהד כזה ואחר בעקבות שיר או משפט שיצא לו מהפה.

איראן כבר אמרתי?
תגובה שהיא דוגמא מאלפת ומשקפת נאמנה את תמצית הגועל של הקהל הזה. השפה הגבוהה, הרהיטות והידע הכללי שמשתקף, מעידים שלא בעוד ילד בגילאי העשרה או עוד שלוכי עסקינן, אלא בבוגר ואינטלגנט. אז אתה ועוד כמה נפעמים מתרבות העידוד שלהם, אבל הגיע הזמן שתפנים שבאותה מידה היכולות הגבוהות שלהם מנותבות לאפיקים הכי שליליים ומגעילים שרק ניתן להעלות על הדעת. מה שנקרא "חכם להרע".

נ.ב
זה נווה או אח שלו?

סמל אישי של משתמש
The red one

זה נווה, ואז מה עם הגוש רחב? הוא עדיין לא מתקרב להיות הרוב. את הפעולות האלה ששי הציג למעלה, מבצעים מספר מועט מאוד של אנשים והרבה יותר אנשים מגנים את הפעילות מאשר מזדהים איתה. אבל אלה 3-4-5-6 אנשים שמה לעשות דפוקים בראש, ושמים ז** על כל אחד, אז אין להם מעצורים.

אתה הזדהת עם ההורדה של עזורי לכביש? לא, אבל מי שהוריד הוא אוהד הפועל באר שבע בדיוק כמוך, ובגלל שני האנשים האלה גם אתה כביכול הורדת את עזורי לכביש, כי אתה אוהד הפועל באר שבע.

מי שכתב את ההודעה הוא כנראה אחד מהחולים בראש כמו סוקולובסקי. האנשים שיש להם בנים בבית ורצים לרסס על קברים ולשיר על לשים את ירושלים בירדן. זה אומר שכל אוהדי הפועל כאלה? זה אומר שילד בכיתה ו' יחזור למשחק ויתחיל לשיר במקלחת לשים את ירושלים בירדן? זה אומר ש1,000 אנשים ביחד כקבוצה הלכו וריססו את הקבר של הורי חולדאי? זה אומר ש10,000 אדומים בבלומפילד שרים ביחד לשים את ירושלים בירדן? לא, זה לא אומר.

אגב, אני קורא את אותו אשכול כרגע, ומוזר שאת התגובה הזו בחרת לפרסם אבל מהתגובה הזו מתחתייה בחרת להתעלם:
"מה שאתה וחלאות אדם כמוך שמנצלים שכול של מישהו אחר שבחיים הם לא פגשו אלא רק שמעו עליו אבל שמחים לנצל את המוות שלו לסיפוקם האישי בתירוץ של שנאה ספורטיבית. מה שאתם לא מבינים זה שמלבד הצער העמוק שאתם גורמים למשפחה של הנפטר אתם גורמים גם נזק עצום לתדמית המועדון ונזק אישי לכל אחד ואחד מאוהדי הפועל השפויים שצריכים לתרץ איך אנחנו וחלאות כמוך אוהדים את אותה קבוצה.

הדברים שאתה כותב כאן מצוטטים ויצוטטו במקומות אחרים כדי להכפיש אותי ואת המועדון ובאמת שאני לא יודע איך להגן על המועדון שאני אוהב כשיזרקו לי בפנים את דברי השטנה שאתה כל כך מתגאה בהם.

אני מאחל רק רע לך ולכל שאר החולרות כמוך."

סמל אישי של משתמש
The red one

והנה עוד מקבץ תגובות:

"גועל נפש ,
כל מי שקשור במעשה צריך להתבייש .
המקום שלכם זה לא במגרשי הספורט אלא בגן חיות
לא משנה כמה חזק אתם שרים או איך שאתם מעודדים ,
אתם בושה לאוהדי הפועל תל אביב . אין לנו שום קשר אליכם"

"גועל נפש !"

" כלכך מגעיל ומיותר
צריך להעניש ובחומרה"

"חבורה של מגעילים...פשוט גועל נפש"

"פשוט גועל נפש של שירים אפשר לחשוב מה היא עשתה רע לאוהדי הפועל.
אני מקווה שמי ששר את השירים האלה קיבל יופי של מכות מהשוטרים."

"המשטרה הרביצה לאוהד ששר?
טוב מאד
בנוסף יש להרחיק אות מהמגרשים ולאשפז להסתכלות
כמה מכות חשמל וזה עובר"

"תפסיקו לישר קו כל הזמן עם הגורמים הכי קיצוניים והכי הזויים כאן
לא צריך לצאת להגנת כל שיכור או מסומם או פסיכי רק בגלל שהוא אוהד את הפועל
האידיוטים האלה מוציאים את דיבתנו רעה מקצה הארץ עד קצה וצריך להתנער מהם מיידית"

"יש לגנות ללא שום "אבלים" את החוליגנים שמקוננים בתוכנו.
חד וחלק.
בלי הסברים. בלי תירוצים"

"אוהד אחד צעק משהו (איכס, וזה חתיכת גועל נפש ובא לי להקיא מזה) ובתקשורת זה ישר הופך ל"אוהדי הפועל שרו", רדיו, כותרות ראשיות, חדשות. מעניין, כשמאות אוהדי מכבי חיפה, הבייבי של התקשורת וההתאחדות, שרו ש"רובי נמצא עכשיו עמוק בגיהנום", זה בקושי זכה לרבע כותרת. "

"אז כמה זה אוהדי הפועל תל אביב? 100? 10000 ? חלאות
מדובר ב-2,למה זה כתוב בכל כך קטן ומוצנע ?"
(בתגובה לכתבה באחת מאתרי החדשות)

"מי זוכר שאוהדי מכבי שרו לנו "כמו אש, אש על הפנים" אחרי מקרה שביטה?"

"3 דברים:
1. מי ששר דברים כאלה חייב ללכת לטיפול פסיכולוגי. חבל שיש אנשים שלא מבינים את הנזק
שהם גורמים לקבוצה שלנו בהתנהגות שלהם, שמכפישים קהל שלם בגלל הדפיקות שלהם ושעכשיו
נותנים לגיטימציה למשטרה בפעולות נגדנו, מאבקים של שנים שווים לתחת בגלל הדברים האלה
גם אם הם לא נוגדים את חופש הביטוי, שהפך אצלנו ל"חופש הקלול", זכות שאני כבר מזמן הפסקתי
להאבק בשבילה.
2. עם כל הגועל נפש מכך אין פה עבירה פלילית ולמשטרה אסור לעצור אותם.
3. המשטרה תפסה פה טרמפ על המקרה- הרי כל הידיעות הגיעו לתקשורת מדובר המשטרה-
כל הכתבות הם עם אותו הניסוח והמשטרה תפסה פה טרמפ בשביל להכפיש את קהל אוהדי הפועל."

נו אז מה תגיד עכשיו? הנה הבאתי לך מ3 עמודים לא מעט אוהדי הפועל תל אביב "שפויים" שמגנים בחריפו את המקרה. גם עלייהם צריך להקיא??

וזה ממשיך כי זה אשכול ענק שמתווכחים שם, דיון מעניין, על למה שבית"ר קורים מוות לערבים או שיש שירי נאצה כלפי אחרים, השוטרים עומדים ומחייכים וזה בנורמה, אבל שאוהד אחד צועק בגנות שוטרת, פתאום מפוצצים אותו מכות. זה לא לדיון הזה שלנו, אבל הדיון שמתפתח שם הוא מעניין. לא מזדהה עם כל הכותבים שם, אבל יש שם כאלה שכן.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

זה באמת משנה אם הוא רוב או לא? מדובר בקולקטיב אנושי לא קטן שכבר שנים מהווה את הפנים שלהם ומהווה מדגם מייצג. אלמלא הלובי האדום בתשקורת, הדעה השלילית לגביהם היתה נחלת הכלל ולא כמה בודדים.

ובקשר למקבץ התגובות - באמת רק לנפנף בדבר הכי טריוויאלי בעולם נשאר למי שמגונן על הקהל הזה. באמת תעודת הצטיינות מגיע להם!

סמל אישי של משתמש
The red one

אתה אומר שאני מנפנף בזה כדי להגן עלייהם, אבל אתה בעצמך עשית את זה כדי לגרום להם להראות רעים. "מהווה את הפנים שלהם", למי בדיוק? שאני מחפש ביו טיוב קהל הפועל תל אביב אני רואה סרטונים של תפאורות, תצוגות, שירים. לא את כל המיץ של הזבל.

אם אתה מציג תמונה - אתה מציג אותה שלמה. אתה לא יכול לבוא ולקחת חלקים מסיפור ולערוך אותו איך שבא לך. זה לא האח הגדול.

האמת היא שאלה היו שני אוהדים בלבד, בפורום 'השדים' אמרו אחד (ואלה אנשים שהיו שם) ורוב הקהל התל אביבי מגנה אותו כמו שאתה יכול להיווכח בעצמך. כמו שהיה בן אדם אחד שחילל את דקה הדומייה לזכר הנספים, תהיה בטוח שאם זה היה קורה במשחק של הפועל תל אביב היו עושים מזה מטעמים אבל שזה קרה בוסרמיל לנו אף אחד לא דיבר על זה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

את 2 רימני ההלם שהושלכו במשחק מול ביתר ירשולים .. זרקו רק 2 אוהדים
את הטיל שפגע באוהד מכבי זרק אוהד אחד
את חילול הקברים של משפחתו של חולדאי אתה אומר 3 אנשים [ כאילו שאתה יודע ]
את הבובה של הבן של שורה אוברוב רק אוהד 1 החזיק
אבל שירים שקוראים להחזיר את ירשולים לפלסטינאים זה בסדר ?
שירי נאצה נגד שמעון מזרחי זה בסדר ...?
שירי נאצה מול מוני פאנן ומשפחתו זה בסדר ?
אהובה עכשיו זה בסדר?
שירי נאצה מול מכבי זה בסדר?
שלא לדבר על זה שכל דרבי משחיתים וכותבים על קירות המחלקות של מכבי .. !
לשיר על אסון ורסי זה בסדר?
ואת השירים האלה שרים 95 אחוז מהקהל של הפועל ת"א אז אל תתיפיף לי עכשיו יש להם תקהל הכי מסריח בארץ ואין על זה ויכוח
המיץ של הזבל ולא יעזור מה שתגיד
יש הבדל בין שנאה ספורטיבית לקבוצה מסויימת לביו ללגלג ולצחוק על מוות של יהודי או לצחוק על אסון שקרה בארץ !
לשיר לאוהדי קרית שמונה ונהריה [ בכדורסל ] שימשייכו ליפול עליכם קטיושות זה בסדר
נוו אתה ילד דפוק
תמשייך להתלהב מ2 אבוקות ודגל פריסה
קהל מסריח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

אני אמרתי שזה בסדר? אני רק אמרתי שזה קומץ וזה לא כל הקהל שלהם.

אבל עזוב ברגע שאתה, בן אדם מבוגר, קורא לי דפוק בגלל שיש לי דעה שונה משלך, אני מבין שאיתך אין על מה לדבר.

הלוואי וכולם היו דפוקים כמוני ולא נורמליים כמוך. בהצלחה מחר בקללות לניר, העם איתך.

שבת שלום.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אני אמרתי שזה בסדר? אני רק אמרתי שזה קומץ וזה לא כל הקהל שלהם.

אבל עזוב ברגע שאתה, בן אדם מבוגר, קורא לי דפוק בגלל שיש לי דעה שונה משלך, אני מבין שאיתך אין על מה לדבר.

הלוואי וכולם היו דפוקים כמוני ולא נורמליים כמוך. בהצלחה מחר בקללות לניר, העם איתך.

שבת שלום.
קומץ של 3 אלף מתוך 10 ? ואני לארג איתך
במה הקהל הזה טוב ?
חוץ מתצוגות עידוד ?
האם הוא תורם במשהו לחברה ?
לא !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתה אומר שאני מנפנף בזה כדי להגן עלייהם, אבל אתה בעצמך עשית את זה כדי לגרום להם להראות רעים. "מהווה את הפנים שלהם", למי בדיוק? שאני מחפש ביו טיוב קהל הפועל תל אביב אני רואה סרטונים של תפאורות, תצוגות, שירים. לא את כל המיץ של ה***.

אם אתה מציג תמונה - אתה מציג אותה שלמה. אתה לא יכול לבוא ולקחת חלקים מסיפור ולערוך אותו איך שבא לך. זה לא האח הגדול.

האמת היא שאלה היו שני אוהדים בלבד, בפורום 'השדים' אמרו אחד (ואלה אנשים שהיו שם) ורוב הקהל התל אביבי מגנה אותו כמו שאתה יכול להיווכח בעצמך. כמו שהיה בן אדם אחד שחילל את דקה הדומייה לזכר הנספים, תהיה בטוח שאם זה היה קורה במשחק של הפועל תל אביב היו עושים מזה מטעמים אבל שזה קרה בוסרמיל לנו אף אחד לא דיבר על זה.

אני אומר שכמו שאין לאזרח מן השורה מה להתפאר כי הוא לא אנס או שודד, אין מה לנפנף בגינויים הללו שהם הדבר הכי טריוויאלי, מה שבשום אופן לא ניתן לומר על מקבץ הזוועות מעשי ידי הקהל הזה (מה ז"א "לגרום להם להיראות רעים"? אלו עובדות!), ככה שההשוואה שלך היא דמגוגיה מתחכמת, כמו גם הטענה בדבר "תמונה שלמה". האם כשמסקרים נניח מעללי עבריין ידוע, מדגישים באותו מידה שהוא גם תרם לנזקקים ואיש משפחה למופת?.. חאלס. ועזוב שאם קראת קודם לכן בין השורות, היית אמור לראות שדווקא נתתי אזכור לתרבות העידוד של הקהל הזה.

שלח תגובה