שנאת ליגה איטלקית על ידי ערוץ הספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
קסאנו

שנאת ליגה איטלקית על ידי ערוץ הספורט

שליחה על ידי קסאנו »

שנאת ליגה איטלקית על ידי ערוץ הספורט מגעיהל אותי מאוד אותי ועוד אלפי חובבי קלאצו איטליאנו בארץ. לא יכול להיות שערוץ הספורט לא משדר משחק מעניין ומותח שגם גמר ככה בסוף בין מילאן לאודינזה. לדעתי ליגה איטלקית לא מוערכת בארץ בגלל נדב יעקבי שעושה מליגה שלו ליגה ספרדית ליגה הכי טובה בעולם הליגה הספרדית היא ליגת פח לא יוכל להיות שקבוצות כמו לבאנטה אלמריה ולקרוניה יקבלו 4 ו-6 . באיטליה קבוצות הקטנות נלחמות מול הגדולות בדרך-כלל לא מתבזות מולם. אז לערוץ הספורט ולנדב יעקבי :כרטיס אדום: :כרטיס אדום:

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: שנאת ליגה איטלקית על ידי ערוץ הספורט

שליחה על ידי niv1 »

מה קשור? כל שבוע יש לפחות משחק אחד של הליגה האיטלקית.. וזה משחק אחד יותר מדי

סמל אישי של משתמש
קסאנו

שליחה על ידי קסאנו »

אני מדבר על משחק בין מילאן לאודינזה משחק כזה הם היו חייבם לשדר וחוץ מיזה למה להגיד משק אחד יותר מדי גם אני כשאני מסתכל על ליגה ספרדית אני נרדם משעמום גי אנ יודע מי ינצח. בליגה האיטלקית קבוצות כמו קייבו ברשיה קטאניה פאלרמו תמיד ייתנו פייט לגדולות ואת זה אני לא רואה בחרטא ליגה הספרדית.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

עזוב קסאנו, אין מה להתווכח עם אוהדי הלה ליגה.
עושה להם טוב לראות את המקום השלישי בהפרש של 300 נקודות מריאל ובארסה.
עושה להם טוב לראות 23949324-0 כל משחק שבו ריאל ובארסה משתתפות.
עושה להם טוב לראות 'נסים' פעם-פעמיים בשנה כשקבוצה כלשהי מצליחה לגנוב תיקו מריאל/בארסה...

פשוט מגוחך. בנוסף להכל - הם גם בטוחים שיש להם את הליגה הטובה בעולם כשבמקסימום יש להם 2 קבוצות מהטובות בעולם.

במקומות אחרים כשיש כדורגל יפה, גולים ומתח - זה מעפן...(אנגליה/איטליה/גרמניה-למרות ששם יש בעיית הגנות קשה)

הבעיה היא שערוץ הספורט, שהוא החינמי היחיד - טוחן במוח רק ליגה ספרדית כי זה הדבר היחיד שנשאר שלו...ואין להם שום כוונה לקדם את הליגות של צ'ארלטון.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אליק כתב:עזוב קסאנו, אין מה להתווכח עם אוהדי הלה ליגה.
עושה להם טוב לראות את המקום השלישי בהפרש של 300 נקודות מריאל ובארסה.
עושה להם טוב לראות 23949324-0 כל משחק שבו ריאל ובארסה משתתפות.
עושה להם טוב לראות 'נסים' פעם-פעמיים בשנה כשקבוצה כלשהי מצליחה לגנוב תיקו מריאל/בארסה...

פשוט מגוחך. בנוסף להכל - הם גם בטוחים שיש להם את הליגה הטובה בעולם כשבמקסימום יש להם 2 קבוצות מהטובות בעולם.

במקומות אחרים כשיש כדורגל יפה, גולים ומתח - זה מעפן...(אנגליה/איטליה/גרמניה-למרות ששם יש בעיית הגנות קשה)

הבעיה היא שערוץ הספורט, שהוא החינמי היחיד - טוחן במוח רק ליגה ספרדית כי זה הדבר היחיד שנשאר שלו...ואין להם שום כוונה לקדם את הליגות של צ'ארלטון.
איך אני אוהב שמכניסים לאנשים מילים לפה...

רוב מי שאוהב כדורגל אוהב גם את ברסה או ריאל... לאומת זאת את הרוב כדורגל איטלקי לדוגמא ממש לא מעניין.. זה הכוונה שאמרתי משחק אחד יותר מדי כי גם ככה אין להם מזה ממש ריטינג(אפשר להגיד מה שרוצים על ה4-4 הזה אבל אם נגיד היה נגמר 1-0 הנושא הזה בכלל לא היה)

סמל אישי של משתמש
קסאנו

שליחה על ידי קסאנו »

לא מעניין זה חרטא ליגה איטלקית מבחינת איכות אחת הטובות כל ילד ברזילאי או ארגנטינאי חולם לשחק באיטליה. חכה שיובה תחזור למה שהייתה פעם ואז סרייה א תחזור לשלוט בעולם.

סמל אישי של משתמש
קסאנו

שליחה על ידי קסאנו »

וגם תיקח קבוצה כמו רומא שכל שנה יש לה בעיות תקציביות קשות מעמידה כל שנה קבוצה טובה שנאבקת על אליפות .

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

דבר ראשון מה הקשר בין מה שאמרתי למה שאתה אמרת?

דבר שני למה נראלך? הליגה האיטלקית אחת הטובות? היא אחת החלשות! כל מה שאתה אומר רק מוסיף לזה.. אז נכון היא מעניינת אבל ממש ממש לא איכותית

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אל תשכח גם שערוץ הספורט רוצה להרוויח כסף... ותאמין שהוא מרוויח הרבה יותר כסף מהליגה הספרדית שמעניינת את רוב הישראלים לאומת האיטלקית שמעניינית אולי 5%...
עובדה תראה לפני הסופר קלאסיקו כמה דיברו לאומת הדרבי המילנזי שבקושי הזכירו אותו..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

niv1 כתב:אל תשכח גם שערוץ הספורט רוצה להרוויח כסף... ותאמין שהוא מרוויח הרבה יותר כסף מהליגה הספרדית שמעניינת את רוב הישראלים לאומת האיטלקית שמעניינית אולי 5%...
עובדה תראה לפני הסופר קלאסיקו כמה דיברו לאומת הדרבי המילנזי שבקושי הזכירו אותו..
הליגה הספרדית לא מעניינת את רוב הישראלים, מי שמעניינת את רוב הישראלים היא ברצלונה. כשיש גם כאלה שאוהדים את ריאל. לכל השאר יש אוהדים בכמויות קטנות מאוד ובניגוד לליגה האנגלית שם אפשר לשדר המון משחקים, בספרד, ב95% מהמקרים, המשחקים יהיו של ברצלונה או ריאל.

הליגה הספרדית הפכה היום לסוג של ליגה סקוטית. 2 קבוצות שמנצחות באחוזים גבוהים כששאר הליגה גם מבחינת תקציב וגם מבחינת יכולת הרחק מאחור. לא מעניין, לא אטרקטיבי, ורק במדינה כמו ישראל שיווק של ליגה כזאת יכול להצליח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב: הליגה הספרדית לא מעניינת את רוב הישראלים, מי שמעניינת את רוב הישראלים היא ברצלונה. כשיש גם כאלה שאוהדים את ריאל. לכל השאר יש אוהדים בכמויות קטנות מאוד ובניגוד לליגה האנגלית שם אפשר לשדר המון משחקים, בספרד, ב95% מהמקרים, המשחקים יהיו של ברצלונה או ריאל.

הליגה הספרדית הפכה היום לסוג של ליגה סקוטית. 2 קבוצות שמנצחות באחוזים גבוהים כששאר הליגה גם מבחינת תקציב וגם מבחינת יכולת הרחק מאחור. לא מעניין, לא אטרקטיבי, ורק במדינה כמו ישראל שיווק של ליגה כזאת יכול להצליח.

אני מבין שבפרמייר ליג ובסרייה A אלו וולבס ובולוניה שמעוררות את העניין..

ריאל וברסה הן כרגע ה"כדורגל הספרדי", זוכות להרבה יותר רייטינג בקרב אוהדי הכדורגל הנייטרלי (כמוני למשל) ברובם המכריע, ולא בכדי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:

אני מבין שבפרמייר ליג ובסרייה A אלו וולבס ובולוניה שמעוררות את העניין..

ריאל וברסה הן כרגע ה"כדורגל הספרדי", זוכות להרבה יותר רייטינג בקרב אוהדי הכדורגל הנייטרלי (כמוני למשל) ברובם המכריע, ולא בכדי.
לא מוריד מהקרדיט המקצועי של ריאל וברצלונה. מדובר ב2 קבוצות איכותיות שמשחקות כדורגל איכותי והם מהקבוצות הטובות באירופה. אבל בגלל ריאל וברצלונה, במיוחד בגלל העובדה שיש להם זכויות שידור נפרדות למשחקים שלהם, מה שיוצר פערים כלכלים אדירים ביניהם ליתר קבוצות הליגה, הליגה הספרדית היא כל כך לא תחרותית ולדעתי לא מעניינת.
להיות אחרי 18 משחקים עם הפסד 1 ותיקו 1, איפה התחרות כאן? איפה הרמה בליגה שהאלופה מסיימת את העונה עם הפסד 1 ו6 תוצאות תיקו מ38 משחקים?

בליגה האנגלית, בניגוד לליגה הספרדית, יש יותר קבוצות אטרקטיביות. מנצ'סטר יוניטד, צ'לסי, מנצ'סטר סיטי, ארסנל, טוטנהאם ואפילו הפתעות נעימות כמו סנדרלנד (עם ניצחון 3-0 בחוץ על צ'לסי) וניוקסאל מציגות כדורגל איכותי ותחרותי שכיף להנות ממנו.
קשה לי להנות מהליגה הספרדית שם הכל ידוע מראש ושם התוצאות חד צדדיות.
תן לי את הליגה האנגלית ששם יוניטד מתוך 20 משחקים ניצחה 12 ועשתה עוד 8 תוצאות תיקו, שהשנייה סיטי עם 6 תיקו ו4 הפסדים, שהכל פתוח, צמוד, שאין משחקים קלים.

לדעתי גם קבוצות מרכז הטבלה באנגליה (ליברפול ואברטון נכון להיום) טובות יותר מקבוצות אמצע הטבלה בספרד. גם קבוצות התחתית באנגליה (אסטון וילה שהייתה בשנים האחרונות בצמרת ואפילו קבוצה כמו ווסטהאם) טובות יותר מסוגרות הטבלה בספרד.

לסיכום, בליגה האנגלית יש הרבה יותר קבוצות איכותית, הפערים הם קטנים יותר, ולכן גם הליגה היא מעניינת יותר, מותחת יותר ואיכותית יותר.
על אותו בסיס אפשר להגיד שהליגה הסקוטית היא מהטובות בעולם. סלטיק ורינג'רס ברוב העונות דורסות את הליגה ומבקיעות שישיות ושביעיות מול היריבות. מה זה אומר על הליגה הסקוטית? כלום. ליגה נמדדת לא רק לפי 2 קבוצות, איכותיות כפי שיהיו, אלא על פי המכלול של הליגה והעניין, המתח והדרמה שיש בליגה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:לא מוריד מהקרדיט המקצועי של ריאל וברצלונה. מדובר ב2 קבוצות איכותיות שמשחקות כדורגל איכותי והם מהקבוצות הטובות באירופה. אבל בגלל ריאל וברצלונה, במיוחד בגלל העובדה שיש להם זכויות שידור נפרדות למשחקים שלהם, מה שיוצר פערים כלכלים אדירים ביניהם ליתר קבוצות הליגה, הליגה הספרדית היא כל כך לא תחרותית ולדעתי לא מעניינת.
להיות אחרי 18 משחקים עם הפסד 1 ותיקו 1, איפה התחרות כאן? איפה הרמה בליגה שהאלופה מסיימת את העונה עם הפסד 1 ו6 תוצאות תיקו מ38 משחקים?

בליגה האנגלית, בניגוד לליגה הספרדית, יש יותר קבוצות אטרקטיביות. מנצ'סטר יוניטד, צ'לסי, מנצ'סטר סיטי, ארסנל, טוטנהאם ואפילו הפתעות נעימות כמו סנדרלנד (עם ניצחון 3-0 בחוץ על צ'לסי) וניוקסאל מציגות כדורגל איכותי ותחרותי שכיף להנות ממנו.
קשה לי להנות מהליגה הספרדית שם הכל ידוע מראש ושם התוצאות חד צדדיות.
תן לי את הליגה האנגלית ששם יוניטד מתוך 20 משחקים ניצחה 12 ועשתה עוד 8 תוצאות תיקו, שהשנייה סיטי עם 6 תיקו ו4 הפסדים, שהכל פתוח, צמוד, שאין משחקים קלים.

לדעתי גם קבוצות מרכז הטבלה באנגליה (ליברפול ואברטון נכון להיום) טובות יותר מקבוצות אמצע הטבלה בספרד. גם קבוצות התחתית באנגליה (אסטון וילה שהייתה בשנים האחרונות בצמרת ואפילו קבוצה כמו ווסטהאם) טובות יותר מסוגרות הטבלה בספרד.

לסיכום, בליגה האנגלית יש הרבה יותר קבוצות איכותית, הפערים הם קטנים יותר, ולכן גם הליגה היא מעניינת יותר, מותחת יותר ואיכותית יותר.
על אותו בסיס אפשר להגיד שהליגה הסקוטית היא מהטובות בעולם. סלטיק ורינג'רס ברוב העונות דורסות את הליגה ומבקיעות שישיות ושביעיות מול היריבות. מה זה אומר על הליגה הסקוטית? כלום. ליגה נמדדת לא רק לפי 2 קבוצות, איכותיות כפי שיהיו, אלא על פי המכלול של הליגה והעניין, המתח והדרמה שיש בליגה.

היתרון היחיד על פני הליגה הספרדית הוא התחרותיות - לא כזה רלוונטי לגבי חובבי הכדורגל הנייטרלי שרוצים לראות כדורגל טוב ותו לא. כמה כבר פריקים של כדורגל עולמי יש?

לגבי פערי האיכות - מאוד זניחים. גם הדוגמאות שבחרת הן מאוד ספציפיות ולא משקפות את הכלל.

בקשר לליגה הסקוטית - לא בר השוואה. שם זה כמו ליגת העל בכדורסל הישראלית עם הגמוניה צהובה-כחולה (ואבסלוטית הרבה יותר מזו של ריאל וברסה) מזה עשרות שנים, מה שבשום אופן לא ניתן לומר על הליגה הספרדית. גם הפערים בין סלטיק וריינג'רס לשאר הליגה הם עצומים לעומת אלו בליגה הספרדית. תוריד את השתיים, ואין כזה הבדל גדול בינה לליגת העל אצלנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ערוץ הספורט עושה צחוק מהעבודה גם בליגת האלופות וממשיך גם שם להראות לנו את ריאל ואת בארסה כאילו הם לא משדרים אותם בכל הזדמנות מול קבוצה זניחה בלה ליגה - במקום להראות לנו משחקים אטרקטיביים כמו אינטר -טוטנהאם למשל.
הם גם נותנים עדיפות ל"קבוצות הבית" שלהם על פני משחקים הרבה יותר מרתקים ופתוחים בסירייה א' בין קבוצות הרבה יותר גדולות מהנמושות ש"אלק" משחקות כל שבת \ ראשון מול בארסה וריאל.
אתם יודעים מה - כשמשחקים בליגה האיטלקית משודרים על ידי האנגלופיל אבי מלר - כדאי אולי באמת שלא ישודרו...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

על מה אתם בוכים , זכויות השידור הם של צ'ארלטון , ורק המשחק המרכזי האיטלקי מחוייב להיות משודר בערוץ פתוח שזהו ספורט 5 .
תמונה

שלח תגובה