הדרום מתחמם? (ולטובה)
הדרום מתחמם? (ולטובה)
https://www.nrg.co.il/online/16/ART2/08 ... r_maavaron" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הדרום מתחמם? (ולטובה)
זה ממש לא סוד שהדרום מתפתח בצורה דרסטית בשנים האחרונות והעיר ב"ש בפרט.
פרוייקטי ענק שכבר יוצאים לדרך (וכן,יש מימון) שיגדילו את היצע העבודה באיזור,עיר הבה"דים,מרכזים מסחריים
ענקיים ממותגים שנפתחים באיזור, נסיקה מטורפת של מחירי הדירות כמעט בכל איזור בדרום.
אני מצטט מהאתר כלכליסט אשה שדיברה על המעבר שלה מת"א לדרום : "גם אם יציעו לי דירה של אקירוב בחינם,אני לא חוזרת
לפקקים,לחות,זיהום והלחץ של ת"א"
פרוייקטי ענק שכבר יוצאים לדרך (וכן,יש מימון) שיגדילו את היצע העבודה באיזור,עיר הבה"דים,מרכזים מסחריים
ענקיים ממותגים שנפתחים באיזור, נסיקה מטורפת של מחירי הדירות כמעט בכל איזור בדרום.
אני מצטט מהאתר כלכליסט אשה שדיברה על המעבר שלה מת"א לדרום : "גם אם יציעו לי דירה של אקירוב בחינם,אני לא חוזרת
לפקקים,לחות,זיהום והלחץ של ת"א"
- אורי אדום בנשמה
קצת נסחפת בשנים האחרונות, עד לפני שנה וקצת מחיר הדיור באיזור ידע שפל חסר תקדים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כנראה שאתה ממש לא בעיניינים, המחירים רק בעלייה בארבע שנים האחרונות.אורי אדום בנשמה כתב:קצת נסחפת בשנים האחרונות, עד לפני שנה וקצת מחיר הדיור באיזור ידע שפל חסר תקדים..
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
אז מסתבר שדווקא אתה לא ממש בעניינים..
ובכלל, לו יהי כדבריך, איפה כל השכונות החדשות לספק את הביקוש?..
ובכלל, לו יהי כדבריך, איפה כל השכונות החדשות לספק את הביקוש?..
אורי,זאת בדיוק הנקודה - המחירים עלו בין השאר בגלל שאין כמעט היצע ביחס לביקוש,כלומר אין בנייה.
למה אין בנייה? כי גם לקנות שטח ולקבל היתרים מהעירייה לבניה נהיו יקרים מאוד וכרגע חברות הבניה
לא מוצאות לנכון לבנות ברף מחירים הזה.
למה אין בנייה? כי גם לקנות שטח ולקבל היתרים מהעירייה לבניה נהיו יקרים מאוד וכרגע חברות הבניה
לא מוצאות לנכון לבנות ברף מחירים הזה.
- אורי אדום בנשמה
אם מחירי הדיור בקו עלייה מזה ארבע שנים היה משתלם לכל קבלן לבנות כמה שיותר. לוגיקה בסיסית של החיים. הרווח היה עולה עשרות מונים מזה של צמצום ההיצע בשביל הפקעת המחירים.
וההוכחה הכי טובה היא תנופת הבנייה שבפתח..
וההוכחה הכי טובה היא תנופת הבנייה שבפתח..
כאחד שקנה בית ומכר דירה לא מזמן, אני רק יכול לומר שאורי צודק בהחלט.
בית צמוד קרקע בשכונה שנחשבת יוקרתית שהיה שווה לא יותר מ750 אלף ש"ח לפני שנה וחצי נמכר כיום בסביבות 1.6 מיליון ש"ח!!!
גם מחירי הדירות בבניינים האמירו ונמכרו בהפרשים של סביבות 150-300 אלף שקל ממה שנרכשו.
בית צמוד קרקע בשכונה שנחשבת יוקרתית שהיה שווה לא יותר מ750 אלף ש"ח לפני שנה וחצי נמכר כיום בסביבות 1.6 מיליון ש"ח!!!
גם מחירי הדירות בבניינים האמירו ונמכרו בהפרשים של סביבות 150-300 אלף שקל ממה שנרכשו.
הפועל אני כבר משתגע
מה אורי אמר שאנחנו לא אמרנו?
כולם פה הסכימו על זה שהמחירי דירות בב"ש עלו וממשיכים לעלות כבר קרוב לשנתיים-שלוש בקצב מסחרר.
כולם פה הסכימו על זה שהמחירי דירות בב"ש עלו וממשיכים לעלות כבר קרוב לשנתיים-שלוש בקצב מסחרר.
אתה טועה.
הבום הגדול הגיע רק לפני כשנה וחצי כפי שאורי אמר.
לפני כן היה פה שפל במחירי הדירות והיית יכול להשיג דירה חדשה 4 חדרים במיקום נחמד מאוד במשהו כמו 420 אלף שקל!!
הבום הגדול הגיע רק לפני כשנה וחצי כפי שאורי אמר.
לפני כן היה פה שפל במחירי הדירות והיית יכול להשיג דירה חדשה 4 חדרים במיקום נחמד מאוד במשהו כמו 420 אלף שקל!!
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
שכן שלי, שעבר דירה לפני כשנתיים וחצי העדיף להיקרע בהלוואות ולחתוך בבשר החי ולא למכור את דירתו הקודמת למרות שאף שוכר לא מצא...רק לפני מס' חודשים תלה במרפסת שלט למכירה..
- אורי אדום בנשמה
https://www.realestatetoday.co.il/%d7%9 ... %99-28382/" onclick="window.open(this.href);return false;
הרבה מים זרמו מאז בנהר... תנופת הבניה נמשכת במלוא הקצב, אולם לצערנו בד בבד גם עליית המחירים. המחירים של תקופת פתיחת הפוסט הזה עליהם התלוננו, נראים היום כמו חלום רחוק...
הרבה מים זרמו מאז בנהר... תנופת הבניה נמשכת במלוא הקצב, אולם לצערנו בד בבד גם עליית המחירים. המחירים של תקופת פתיחת הפוסט הזה עליהם התלוננו, נראים היום כמו חלום רחוק...
- red and white
- Title: Almog
https://m.ynet.co.il/Articles/4751954" onclick="window.open(this.href);return false;
אם זה יקרה זה יהיה מדהים
אם זה יקרה זה יהיה מדהים
אדיר!
השדרות הרחבות של העיר מעולות לתשתית שתי וערב של מסילות.
השדרות הרחבות של העיר מעולות לתשתית שתי וערב של מסילות.