איזה מקום הם צריכים לסיים כדי לנשור לקונפרנס?Melikson24 כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 16:03אומנם פוגשים יותר קבוצות וכך הסיכוי למפגשים אטרקטיביים אבל ממש לא אוהב את השיטה החדשה באירופה.
קצת עקום.
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
כמו בכדורסל וג׳ודו גם פה הגופים המארגנים מנסים לסבך ולהמציא חוקים חדשים, זו שיטה שאמנם מבטיחה יותר משחקים אטרקטיביים
אבל היא מרגישה מאוד מסורבלת.
יש צורך בקדמה כמו ה-VAR והמצלמות המיוחדות שנכנסו אבל מרגיש שמנסים לקחת את הכדורגל יותר מדי קדימה עם שינויים בשיטות, הכנסת כדורים עם חיישנים, הגרלות שהמחשב ייעשה וכך למעשה תעלם קונספירציית הכדורים החמים (ותיווצר פשוט אחרת)...
אחד הדברים הכל כך יפים בענף הזה, זה האותנטיות והעממיות,
יש גבול לכמה צריך להתערב בזה.
אבל היא מרגישה מאוד מסורבלת.
יש צורך בקדמה כמו ה-VAR והמצלמות המיוחדות שנכנסו אבל מרגיש שמנסים לקחת את הכדורגל יותר מדי קדימה עם שינויים בשיטות, הכנסת כדורים עם חיישנים, הגרלות שהמחשב ייעשה וכך למעשה תעלם קונספירציית הכדורים החמים (ותיווצר פשוט אחרת)...
אחד הדברים הכל כך יפים בענף הזה, זה האותנטיות והעממיות,
יש גבול לכמה צריך להתערב בזה.
- ForeverRed
תקנו אותי אם אני טועה ומשהו השתנה אבל יותר משחקים = יותר ניקוד. זה אומר שכל עונה שאנחנו לא בבתים היא מכה עוד יותר גדולה לדירוג שלנו, קבוצות שמשתתפות כרגע יפתחו פער.
תלוי בכמות הניצחונות וזה לא מחייב, תלוי באיזה קבוצות יגיעו לאן. קונפרנס למשל נשאר שישה משחקיםForeverRed כתב: ↑30 אוגוסט 2024, 17:10תקנו אותי אם אני טועה ומשהו השתנה אבל יותר משחקים = יותר ניקוד. זה אומר שכל עונה שאנחנו לא בבתים היא מכה עוד יותר גדולה לדירוג שלנו, קבוצות שמשתתפות כרגע יפתחו פער.
חיפה לא נראית טוב.
משחק ברדק, אין הנעת כדור או מרכז שדה מתפקד, פשוט מעיפים למרכז רחבה ומקווים שיצא מזה משהו, על דוד ופיירו.
בהגנה כדור ארוך, סירוטה לא מסתדר ושבירו מקבל לא מעט הזדמנויות, פשוט לא יוצר מזה כלום.
רק סק נראה טוב, הכדורדל הגבוה של בכר חזר להחמיא לו, בעמידה של דגו הוא היה נראה פחות טוב.
דוגמא קלאסית לאיך אותו שחקן נראה שונה בשני סגנונות משחק.
אם הייתי אוהד חיפה הייתי מודאג, לאורך זמן זה לא יחזיק.
משחק ברדק, אין הנעת כדור או מרכז שדה מתפקד, פשוט מעיפים למרכז רחבה ומקווים שיצא מזה משהו, על דוד ופיירו.
בהגנה כדור ארוך, סירוטה לא מסתדר ושבירו מקבל לא מעט הזדמנויות, פשוט לא יוצר מזה כלום.
רק סק נראה טוב, הכדורדל הגבוה של בכר חזר להחמיא לו, בעמידה של דגו הוא היה נראה פחות טוב.
דוגמא קלאסית לאיך אותו שחקן נראה שונה בשני סגנונות משחק.
אם הייתי אוהד חיפה הייתי מודאג, לאורך זמן זה לא יחזיק.
המזל שלהם זה שליריבה שלהם לתואר יש שמונה משחקי חוץ באירופה עד ינואר.
- ForeverRed
חיפה עוד תשתפר.
כרגע זה נראה הגנתית כאילו קוזוך הוא המאמן.
ולמי שיש ספק לגבי ההשפעה של איכות שחקנים, נתניה עושה הכל נכון ומגיעה פעם אחר פעם להזדמנויות והשחקנים שלה פשוט מחרבים כל מהלך בפעולה האחרונה.
קצת מזכיר לי משהו.
ולמי שיש ספק לגבי ההשפעה של איכות שחקנים, נתניה עושה הכל נכון ומגיעה פעם אחר פעם להזדמנויות והשחקנים שלה פשוט מחרבים כל מהלך בפעולה האחרונה.
קצת מזכיר לי משהו.
בכר גם באליפות האחרונה הציג משחק הגנה כזה.ForeverRed כתב: ↑31 אוגוסט 2024, 20:43חיפה עוד תשתפר.
קצת מזכיר לי משהו.
הוא הרבה יותר טוב ב4-3-3 כנאמן והסגל הזה לא מאפשר לו.
לא זוכר שלאורך זמן הוא הצליח במערך הזה להזחיק כדורגל טוב עם הגנה מתפקדת.
הם בבעיה, הסגל שלהם רק נחלש כבר איזה שנה וחצי.
בזפזופים לביתר והסתכלות לפני שהתחיל חיפה, יונה השחקן הכי איכותי שם בפער. תענוג לראות.
טוומאסי שחקן עם קבלת החלטות כזו רעה. לא מתחבר לשחקן הזה, אני לא רואה אותו מסוגל לתפקד כשחקן התקפה משמעותי ויציב לאורך זמן.
וזה מה שקבוצת צמרת צריכה. זה ההבדל בין שחקן, לבין אחד שפעם בחודש אתה רואה אותו מבריק לך בתקציר ומתקבע לך בתודעה כאחד טוב.
חביבאללה היחיד שמתפקד בהתקפה של טבריה, אפשר להבין למה התעניינו בו. אם בילינקי לא היה אלרגי לשער הוא גם היה כובש ממהלך שהתחיל מסיבוב נהדר שלו.
עריכה:
רק אני מדבר על בילנקי, איזה פה
נו, נגמר הפסטיבל של בית"ר?
כל פעם מחדש אני מופתע מהכוח של התקשורת ואיך הקהל הרחב נופל בפח הזה.
לבית"ר יש קבוצה טובה, אטרקטיבית, מלאה בכוונות טובות. מי שחושב *שכרגע* יש שם חומר מעבר ל4-6 ממש לא בכיוון.
מנגד ריינה שבכל פעם מתמלאים בחלחלה כששחקן שלהם עולה כמועמד עם 6/6 וכדורגל מצוין.
תקשורת, כבר אמרתי?
כל פעם מחדש אני מופתע מהכוח של התקשורת ואיך הקהל הרחב נופל בפח הזה.
לבית"ר יש קבוצה טובה, אטרקטיבית, מלאה בכוונות טובות. מי שחושב *שכרגע* יש שם חומר מעבר ל4-6 ממש לא בכיוון.
מנגד ריינה שבכל פעם מתמלאים בחלחלה כששחקן שלהם עולה כמועמד עם 6/6 וכדורגל מצוין.
תקשורת, כבר אמרתי?
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 31 אוגוסט 2024, 20:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אלופת התשקורת בהפסד בדקה ה90. כיף לסיים את השבת ככה
- ForeverRed
מימר עושה עבודה טובה בריינה.
הם נראים מצוין.
ביתר מהדקות שראיתי כן הגיעה להמון מצבים.
לא נכנס. זה קורה.
ובעד מי אנחנו אמורים להיות במשחק המרכזי?
נתניה הרבה יותר יריבה שלנו כרגע מחיפה.
עשה בשכל בכר שלא הסכים לוותר על סבע בקיץ כזה.
שחקן שחקן.
הם נראים מצוין.
ביתר מהדקות שראיתי כן הגיעה להמון מצבים.
לא נכנס. זה קורה.
ובעד מי אנחנו אמורים להיות במשחק המרכזי?
נתניה הרבה יותר יריבה שלנו כרגע מחיפה.
עשה בשכל בכר שלא הסכים לוותר על סבע בקיץ כזה.
שחקן שחקן.
כל שנה אותו זיון שכל על מכבי נתניה וכל שנה הם מוכיחים שאפילו פלייאוף עליון לא מגיע להם,עאלק מועמדים לאליפות..