אולימפיאדת טוקיו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: אולימפיאדת טוקיו

שליחה על ידי Noam98 »

CrazyRed7 כתב:
07 אוגוסט 2021, 12:39
רק כדי להבין את גודל ההישג:
מדובר בראשונה בהיסטוריה שמנצחת את רוסיה/ברית המועצות וזוכה בזהב.
לפני כן אף אחת לא זכתה בזהב מלבד קנדה ב1984, כשברית המועצות לא השתתפה באולימפיאדה באותה שנה(אחרת הייתה זוכה).
הישג מטורף. היא ספורטאית על, אין מילים.

כמה הערות על הנתון הזה, הענף קיים באולימפיאדה מאותה אולימפיאדה ב84 שבריהמ לא השתתפה בה(חרם של הגוש הסוציאליסטי על האולימפיאדה שהתקיימה בארה"ב, לאחר החרם של הקפיטליסטים על מוסקבה 1980).
ב96 זכתה אוקראינית בזהב, זה אחרי פירוק הגוש(רוסייה זכתה בכסף).

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

בוכה ואומרת בראיון אני עשיתי 4 תרגילים נקיים והבחורה הפילה את המכשיר וזכתה חחחחחחחחח
ככל שיותר כואב ככה יותר מתוק

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

מדהים מה שהמשלחת הישראלית עושה בפריז, נשבר השיא בזכיות ועוד לא סיימנו את האולימפיאדה.
מרשים שדווקא בתחומים שלא זוכים ליותר מדי הכרה והשקעה בארץ אנחנו מביאים מדליות, כפיים לזוכים שמביאים לנו המון כבוד.
ואם אפשר פחות מדליות כסף, רוצים זהב :)

וחובה לציין כאן את אורן סמדג׳ה- איזה בן אדם נדיר, לקום ולהצדיע למי שמסמל כל כך את ישראל היפה 🇮🇱

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Itay כתב:
03 אוגוסט 2024, 16:30
מדהים מה שהמשלחת הישראלית עושה בפריז, נשבר השיא בזכיות ועוד לא סיימנו את האולימפיאדה.
מרשים שדווקא בתחומים שלא זוכים ליותר מדי הכרה והשקעה בארץ אנחנו מביאים מדליות, כפיים לזוכים שמביאים לנו המון כבוד.

וחובה לציין כאן את אורן סמדג׳ה- איזה בן אדם נדיר, לקום ולהצדיע למי שמסמל כל כך את ישראל היפה 🇮🇱
זכינו בתחומים שאנחנו הכי טובים בהם, ג'ודו וגלשני רוח והתעמלות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

במילים אחרות
מכות וים
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

nitsande כתב:
03 אוגוסט 2024, 16:52
במילים אחרות
מכות וים
צריך להכניס גם מטקות למשחקים.....

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אפשר גם קרב כיסאות פלסטיק

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

אני לא חובב טניס גדול אבל גמר הטניס אתמול היה פשוט מרתק! ג'וקוביץ ניצח בשיניים את אלקארס ונתן את משחק חייו. הבנתי אתמול לראשונה למה אלקארס נחשב לדבר הבא.
חוץ מזה, גמר ה 100 בפער של חמש אלפיות בפוטו פיניש. את השיא של בולט קשה לי לראות נשבר בדורנו. מזכיר את הקפיצה לרוחק של בוב בימון.
אם כבר ביטלו לי את הטיסה, אז לפחות שלא תיגמר האולימפיאדה לעולם...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Itay כתב:
03 אוגוסט 2024, 16:30

הקפצה מיותרת חבר, מתבקש יותר טופיק חדש
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

מדליה שביעית בפריז.
הישג היסטורי. אולימפיאדה היסטורית.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

חברי וחברותי, אוהדי הפועל באר שבע, רציתי לשתף אתכם/ן בהרהורים העולים בי בזמן הצפייה בטקס הסיום של האולימפיאדה:
1. עומדים אלפי ספורטאים מעשרות לאומים, עמים ודתות, מנופפים בדגלים, מחייכים האחד לשני, מתחבקים, שרים את "הו שאנז אליזה" ואת Queen והעולם פתאום נראה כפר קטן ומשפחה אחת גדולה.לי התנגן בראש דוקא imagine של ג'ון לנון...
2. אני יודע שזה נאיבי, אבל תמיד אמרתי שצריך להעביר את כל המלחמות לתחום הספורט.
ביוון העתיקה, שם התקיימו האולימפיאדות בקפידה במשך מאות שנים, עצרו מלחמות אחת לארבע שנים לטובת העניין( ואחר כך חזרו להרוג האחד את השני).
באירופה כיום זה דוקא עובד להם לא רע. פעם הצרפתים והאנגלים היו שוחטים האחד את השני ( מלחמת מאה השנים נמשכה 116...) שלא לדבר על יוון ובולגריה או הולנד וספרד( מלחמת 80 השנה) ובטח גרמניה וכל השאר... היום הם נלחמים ביורו, במונדיאל או באולימפיאדה ומרגישים שהרגש הלאומי שלהם מסופק. יש עדיין יותר מדי כוחות רשע בעולם בכלל ובאזורנו בפרט שמלבים שנאה ומלחמות . הלואי שיום אחד נוכל לספק את הרגשות הפטריוטיים הבריאים שלנו במגרשי הספורט!
יאללה באר שבע!!!
3. לא יודע איך ייראו חיי בלי שידורי האולימפיאדה. נחזור לראות חדשות ולחכות לאיראנים?
4. שמתי לב לכמה אלמנטים מטקס הסיום של המכביה שנגנבו על ידי הצרפתים בטקס הסיום של האולימפיאדה. חשבתי שאולי נהיה לארג'ים ולא נתבע אותם, כי האולימפיאדה היתה באמת מוצלחת ומאורגנת לעילא ולעילא וגם בגלל שאני עוד צריך לחזור לפריז מדי פעם!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

סימיוני כתב:
12 אוגוסט 2024, 09:38
וגם בגלל שאני עוד צריך לחזור לפריז מדי פעם!
זה היה יכול להיות נחמד והכל רק שיש בעיה קטנה.
יש דת אחת, *שרוב* הדתיים באותה דת לוקחים אותה למקום קיצוני, אלים, מרתיע ומשתלט. לצערי, מדיניות הסובלנות והPC גורמת למפלצת לגדול, להתפתח ולהתפוצץ (תרתי משמע).

אם העולם הנאור לא יתעורר על החיים שלו (וכבר היום זה גבולי) אתה לא תוכל לחזור לפריז מדי פעם וגם לא להרבה מקומות אחרים. הביטול לדוגמא של טיילור סוויפט בוינה יהיה הסטנדרט ולא החריג.

סליחה על הרס Imagine האלמותי ועל הודעה בגוון פוליטי בפוסט על אולימפיאדה 🤷🏻‍♂️

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

RedRock כתב:
13 אוגוסט 2024, 14:06
זה היה יכול להיות נחמד והכל רק שיש בעיה קטנה.
יש דת אחת, *שרוב* הדתיים באותה דת לוקחים אותה למקום קיצוני, אלים, מרתיע ומשתלט. לצערי, מדיניות הסובלנות והPC גורמת למפלצת לגדול, להתפתח ולהתפוצץ (תרתי משמע).

אם העולם הנאור לא יתעורר על החיים שלו (וכבר היום זה גבולי) אתה לא תוכל לחזור לפריז מדי פעם וגם לא להרבה מקומות אחרים. הביטול לדוגמא של טיילור סוויפט בוינה יהיה הסטנדרט ולא החריג.

סליחה על הרס Imagine האלמותי ועל הודעה בגוון פוליטי בפוסט על אולימפיאדה 🤷🏻‍♂️
אתה כמובן צודק, אין לי שום ויכוח איתך.אבל מותר לשאוף למציאות שפוייה כשאתה רואה אירוע כמו האוליפיאדה, לא?

שלח תגובה