ברצלונה-ריעל מחריד 2-6.
פשוט מדהים, הקבוצה הכי גדולה שהייתה בכל העולם.
איזה משחק, איזה קצב, לא הפסיקו לרוץ שם התעייפתי רק מלראות אותם רצים.
ריעל מחריד אחרי רצף ענקי של ניצחונות נעצרת ובגדול.
היום זה ניסגר האליפות של ברסה, הלוואי תיקח טריבל פשוט מגיע להם.
ב-ר-ס-ה
ואני הייתי בטוח שאתם מדברים על ה2-0 של אינטר נגד לאציו....
איזה שחקן האיברה הזה, אין דברים כאלה.
אגב, לא שאני רוצה לקלקל חלילה וזה באמת נחמד לראות והכל
אבל אם מישהו יכול למסור לספרדים שיש חוליה כזאת שהתפקיד שלה לשמור על השער שלהם, זה יכול להיות נחמד
אני אוהד ריאל המון שנים אבל השנה ממש לא מגיע לנו ...
כמה שההינו טובים השנה ברצלונה היו ברמה אחת מעל כל הליגה הספרדית
הקישור שלהם הוא פשוט בלתי ניתן לעצירה על מטר הם עושים דבאל פס
ומסי זה השחקן הכי גדול שראיתי בחיים שלי ...!
זה שי !
באמת מדהים.
אבל... הכדורגל הספרדי שונה לגמרי מהכדורגל האנגלי. אני לא בטוח שהיא תצליח לפרק גם קבוצות אנגליות שמשחקות משחק מסודר טקטית, כמו מנצ'סטר, צ'לסי, ליברפול...
לא מסכים , ואני בספק אם זה ימדד אי פעם.
כי פשוט האנגליות פוגשות את ברצלונה במשחקי נוק-אאוט שזה שונה לחלוטין ממשחק ליגה , במשחק של נוק-אאוט על כל טעות כמעט משלמים בהדחה ובגלל זה צ'לסי באה לסגור עם 9 שחקנים בקאמפ נואו כדי להמנע מטעויות , ובגלל זה גם יונייטד באה להתגונן ולהתבנקר שנה שעברה כדי להנצל מהפסד ולגנוב גול ושוב לשחק הגנתי.
רק במפגש בשלב הבתים בצ'מפיונס ששם זה יהיה יותר משוחרר אולי יהיה אפשר למדוד את המפגשים בין ברצלונה לאנגליות.
בארסה תיהיה הקבוצה הגדולה ביותר בכל הזמנים - רק אם היא תדע להתמודד מול 2 האנגליות שמצפות לה בדרך אל הגביע הקדוש.
כידוע לכל האנגלים לא פראיירים ולא אומרים נואש גם כשהמשחק מגיע אל השנייה האחרונה שלו. בארסה גם לא "זכתה" לעמוד בפני קבוצה איטלקית (לא שהקבוצות האיטלקיות היו ראויות לשמן השנה) - אז עדיין מבחינתי יש לשים כוכבית עם וכאשר הם יצליחו לקטוף את תואר אלופת אירופה.