כדורגל חופים 2019
- The red one
כדורגל חופים 2019
הפועל "אווזי הזהב" באר שבע פתחה עונה עם ניצחון מרשים 3:4 על אלופת המדינה בשנתיים האחרונות, מכבי נתניה. מברוק.
Re: כדורגל חופים 2019
ובלי אחד הזרים שחולה.
צוות השידור(זהבי ושייע) קורע ומטומטם כהרגלם. רק בגללם שווה לראות.
צוות השידור(זהבי ושייע) קורע ומטומטם כהרגלם. רק בגללם שווה לראות.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
תמיד היה לי מוזר שיש זרים בכדורגל חופים.
מי משלם להם משכורת? יש סקאוטים שמחפשים אותם? יש בכלל מחנות אימונים כמו בכדורגל רגיל? הישראלים נחשבים מקצועניים, משכורת או שעובדים בעוד מקום?
מי משלם להם משכורת? יש סקאוטים שמחפשים אותם? יש בכלל מחנות אימונים כמו בכדורגל רגיל? הישראלים נחשבים מקצועניים, משכורת או שעובדים בעוד מקום?
רוב הישראלים הם שחקני ליגות א ב, יש גם מהלאומית, ויטלי גנון מחדרה למשל, היה בשנים אחרונות כוכב בחופים.clark kent כתב:תמיד היה לי מוזר שיש זרים בכדורגל חופים.
זה כמו קבוצת כדורגל לכל דבר, יש תקציב, יש משכורות.. פשוט קבוצה שפעילה רק בחודשי הקיץ. הזרים שמגיעים לפה הם (לפחות חלקם) ברמה גבוה מאוד(נבחרת פורטוגל, נבחרת יפן..) כנראה שהכסף שמקבלים מהשידור ועל מיקום משתלם ולכן שווה לקבוצות להשקיע בזרים תותחים
- clark kent
- יצירת קשר:
מעניין, חבל רק שמרכזים הכל בעיר אחת ולא עושים כל פעם מחזור בעיר אחרת.. אפשר גם אצלנו ובירושלים, הרי יש מגרש אימונים, רק תביאו יציעים מתקפלים כמו של קרקס שבונים ומפרקים בשעהniv1 כתב: רוב הישראלים הם שחקני ליגות א ב, יש גם מהלאומית, ויטלי גנון מחדרה למשל, היה בשנים אחרונות כוכב בחופים.
זה כמו קבוצת כדורגל לכל דבר, יש תקציב, יש משכורות.. פשוט קבוצה שפעילה רק בחודשי הקיץ. הזרים שמגיעים לפה הם (לפחות חלקם) ברמה גבוה מאוד(נבחרת פורטוגל, נבחרת יפן..) כנראה שהכסף שמקבלים מהשידור ועל מיקום משתלם ולכן שווה לקבוצות להשקיע בזרים תותחים
מה פה ובירושלים? כדורגל *חופים* אחי. אבל מסכים שצריך להזיז פעם אשדוד, פעם פולג וכו׳clark kent כתב: מעניין, חבל רק שמרכזים הכל בעיר אחת ולא עושים כל פעם מחזור בעיר אחרת.. אפשר גם אצלנו ובירושלים, הרי יש מגרש אימונים, רק תביאו יציעים מתקפלים כמו של קרקס שבונים ומפרקים בשעה
לא בעיה לארגן ארגז חול ולשחקdor69 כתב: מה פה ובירושלים? כדורגל *חופים* אחי. אבל מסכים שצריך להזיז פעם אשדוד, פעם פולג וכו׳
יש את וסרמיל עדייןשיש כתב: לא בעיה לארגן ארגז חול ולשחק
- clark kent
- יצירת קשר:
איפה אתם חושבים שהם מתאמנים?
תשובה: במגרש תקני לחלוטין בעיר באר שבע, כן כן, רק שימו יציעים
תשובה: במגרש תקני לחלוטין בעיר באר שבע, כן כן, רק שימו יציעים
הסקאוטר של קבוצת הכדורגל חופים צריך לעבוד בקבוצת הכדורגל של הדשא.
איזה זרים נפלאים הוא הביא.
ובכלל הקבוצה היחידה שנראית מאומנת זאת כפר קאסם, כל שנה היא באה ואתה רואה שהם מבינים את המשחק והכדור רק באוויר לעומת שאר הקבוצות שכמו חמורים מהסים לשחק על החול כאילו זה דשא
איזה זרים נפלאים הוא הביא.
ובכלל הקבוצה היחידה שנראית מאומנת זאת כפר קאסם, כל שנה היא באה ואתה רואה שהם מבינים את המשחק והכדור רק באוויר לעומת שאר הקבוצות שכמו חמורים מהסים לשחק על החול כאילו זה דשא
שיחקו עם תלבושת של kelme... לא משהו
מקווה שלנו יהיה סט יפה יותר
מקווה שלנו יהיה סט יפה יותר
- simply-red
יש אחלה ארגז חול בגן ציפישיש כתב: לא בעיה לארגן ארגז חול ולשחק
- clark kent
- יצירת קשר:
כמה נגמר היום?