קרב אימתנים על העלייה מליגה א' דרום
קרב אימתנים על העלייה מליגה א' דרום
למי שמתעניין בקבוצות האזור מתנהלת לה בליגה א' דרום מלחמת עולם על הכרטיס לליגה הלאומית.
קרב השועלים בין מכבי ב"ש של דורון ממן לבין עירוני נתיבות המוכשרת של אהוד כחילה יגיע לשיאו
בשבת הבאה כששתי הקבוצות יפגשו ראש בראש בוסרמיל למשחק העונה במסגרת המחזור ה-22, 5 מחזורים
בלבד לסיום העונה. המצב כרגע בטבלה הוא שיוויון בנקודות כשנתיבות מוליכה עם הפרש עודף של
ארבעה שערים. מכבי ב"ש הצליחה בשבועות האחרונים לחזור לתמונת העלייה ולצמצם לחלוטין את הפער
בצמרת וכפי שנראה כרגע היא הפייבוריטית לעלייה. מנגד יש הטוענים כי מכבי ב"ש עשתה את הקאמבק
בעזרת כמה מהלכים שאינם כשרים אך כמובן שאין לכך עדיין הוכחות בשטח. נטיית ליבי היא לנתיבות הקטנה
ואני מקווה שהיא תקטוף את הכרטיס לליגה הלאומית. בכל אופן אני ממליץ לכולם להגיע במוצ"ש הבא (כנראה)
לצפות בקרב המעניין ולראות במדי נתיבות כמה שחקנים מוכרים (דודו פלס, אייל עבד, עטאף אבו בילאל ועוד...).
קרב השועלים בין מכבי ב"ש של דורון ממן לבין עירוני נתיבות המוכשרת של אהוד כחילה יגיע לשיאו
בשבת הבאה כששתי הקבוצות יפגשו ראש בראש בוסרמיל למשחק העונה במסגרת המחזור ה-22, 5 מחזורים
בלבד לסיום העונה. המצב כרגע בטבלה הוא שיוויון בנקודות כשנתיבות מוליכה עם הפרש עודף של
ארבעה שערים. מכבי ב"ש הצליחה בשבועות האחרונים לחזור לתמונת העלייה ולצמצם לחלוטין את הפער
בצמרת וכפי שנראה כרגע היא הפייבוריטית לעלייה. מנגד יש הטוענים כי מכבי ב"ש עשתה את הקאמבק
בעזרת כמה מהלכים שאינם כשרים אך כמובן שאין לכך עדיין הוכחות בשטח. נטיית ליבי היא לנתיבות הקטנה
ואני מקווה שהיא תקטוף את הכרטיס לליגה הלאומית. בכל אופן אני ממליץ לכולם להגיע במוצ"ש הבא (כנראה)
לצפות בקרב המעניין ולראות במדי נתיבות כמה שחקנים מוכרים (דודו פלס, אייל עבד, עטאף אבו בילאל ועוד...).
Re: קרב אימתנים על העלייה מליגה א' דרום
שכחת גם את מכבי יבנה שהם רק 4 נקודות ממקום ראשון והיום ניצחו 2-0 את ערד(הייתי במשחק).
קרגולה תותח!
קרגולה תותח!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מלחמת עולם תחתון אתה מתכוון אולי. יותר מדי טיפוסים מפוקפקים בשני הצדדים.אריק כתב:למי שמתעניין בקבוצות האזור מתנהלת לה בליגה א' דרום מלחמת עולם על הכרטיס לליגה הלאומית.
.
יאללה יבנה!!!
דווקא נתיבות מנוהלת בצורה מסודרת ביותר, לגבי מכבי הפקפוק זה הסמל.אליק כתב: מלחמת עולם תחתון אתה מתכוון אולי. יותר מדי טיפוסים מפוקפקים בשני הצדדים.
יאללה יבנה!!!
שיהיה בהצלחה למכבי ב"ש.
אני לא מרגיש שום יריבות עירונית (כול עוד אנחנו לא באותה ליגה), אז אני מאחל להם בהצלחה.
ולא יפריע בכלל עם תהיה נציגה באר שבעית אחת גם בלאומית.
אני לא מרגיש שום יריבות עירונית (כול עוד אנחנו לא באותה ליגה), אז אני מאחל להם בהצלחה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
ממן מאמן אותם??
אם כך שנתיבות שיעלו!!
אם כך שנתיבות שיעלו!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נאור סייס כתב:שיהיה בהצלחה למכבי ב"ש.
!!!!!!!!!!!!!
אה וחבר'ה, אותם אנשים אליהם אתם מתכוונים כבר לא במכבי (כך לפחות אני ואביאל הבנו מאחד משחקני הקבוצה)......אין סיבה שלא נחזיק לקבוצה מהעיר שלנו אצבעות. קבוצת בת בלאומית שתהווה אכסניה לשחקן בית שמקום בסגל הקבוצה גדול ממידותיו, או לסתם שחקן צעיר שצריך איזו עונת חישול, יכול להיות מצויין, במקום לשלוח אותם לנדוד ברחבי הארץ..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי, לא שנתיבות זה ביבשת אחרת....
אבל אני בעד ב"ש. למרות דורון (ח)ממן.
אבל אני בעד ב"ש. למרות דורון (ח)ממן.
הפועל אני כבר משתגע
אני לגמריי עם מכבי באר שבע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
עדכון לגבי מועד המשחק: עקב החלטת ההתאחדות להחיל שעה אחידה על כל המשחקים הרגישים, ככל הנראה שהמשחק יתקיים ביום שישי, שעה 14:30.
מכבי באר שבע-נתיבות
המשחק, למעוניינים, יתקיים ביום שישי הקרוב, 3.4 בשעה 14:30. דרך טובה לבלות את יום שישי בצהריים (לרוב זמן שרוף) והמשחק הזה הרבה יותר מעניין מהמשחק שישודר בספורט 5 (רעננה-עכו).
נראלי אני אהיה שם עם חבר. מקווה לנצחון באר שבעי!
תבואו היה כיף דגלים תופים זה מישחק על המקום הראשון מי בא שיגיד
נראלי אני אהיה שם עם חבר. מקווה לנצחון באר שבעי!
תבואו היה כיף דגלים תופים זה מישחק על המקום הראשון מי בא שיגיד

- אורי אדום בנשמה
ד"א - ראשי הקבוצה לא ויתרו על ההזדמנות לדפוק קופה, והחליטו למכור כרטיסי כניסה למשחק בסך 25 ש"ח.
מכבי ב"ש ניצחה 0-2.
מכבי יבנה ניצחו את כפר יונה בחוץ 1-0 משער של הגדול מכולם אורי קרגולה.
הייתי שם היה מצחיק,הסעות חינם ואיצטדיון מגעיל.
הם רק 4 נקודות ממכבי באר שבע ועוד שבועיים(בגלל שיש פגרה)מכבי באר שבע תשחק ביבנה במשחק של עלייה לליגה הלאומית.
יאללה יבנה!!!

הייתי שם היה מצחיק,הסעות חינם ואיצטדיון מגעיל.
הם רק 4 נקודות ממכבי באר שבע ועוד שבועיים(בגלל שיש פגרה)מכבי באר שבע תשחק ביבנה במשחק של עלייה לליגה הלאומית.
יאללה יבנה!!!

- אורי אדום בנשמה
ובשבוע הבא משחק עונה נוסף - בחוץ מול מכבי יבנה...