הבוקר התפרסם כי במשך קרוב לשנה פעל איש משטרה סמוי בקרב ארגון לה פמיליה.
הפעילות הובילה למעצר של כ 50 מחברי הארגון הלילה ולהחרמה של כמות גדולה מאוד של אמצעי לחימה- רימונים מסוגים שונים (כלל מאולתרים ונפיצים), אבוקות וסוגי אגרופנים, אלות וכאלה.
לפי מה שאני מבין רב המעצרים בכלל לא קשורים לדברים שקרו במגרשי כדורגל אלא לאירועי אלימות כאלה ואחרים, ואמרו שמבחינתם מדובר בארגון פשיעה לכל דבר.
מניח שעוד נשמע על זה הרבה בזמן הקרוב ואני מאוד מקווה שזה לא יוביל ל"גל טרור נקמני" בבטן הרכה של מגרשי הכדורגל.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 21028.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/2982518" onclick="window.open(this.href);return false;
מדינת ישראל נגד לה פמיליה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מדינת ישראל נגד לה פמיליה
מבחינתי הלה פאמיליה הם ארגון סמי טרור.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מניח שגם אם יחדירו סמוי לus ימצאו עשרות אמלח.
השאלה היא אם אבוקות או רימונים (לא רימוני עשן)?yakar כתב:מניח שגם אם יחדירו סמוי לus ימצאו עשרות אמלח.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אוהדי בית"ר היו מאז ומתמיד כר פורה לחוליגנים, אז הקימו ארגון גג שיאגד את כולם וישכלל את החוליגניזם לדרגת אומנות. רק מי שנתקל איתם חזיתית קיבל מושג לגבי רמת מסוכנותם. כנופיות של ילדים מחורעים בראש ושוחרי טרף חמושים באגרופנים ואלות. והכי מקומם שחבורת האנסים והזiנות הזו תופסים מעצמם "בחורים טובים" עם עקרונות, ציונים עם עאלק כבוד למורשת. מורשת פטריק הוליגן אולי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+1אורי אדום בנשמה כתב:אוהדי בית"ר היו מאז ומתמיד כר פורה לחוליגנים, אז הקימו ארגון גג שיאגד את כולם וישכלל את החוליגניזם לדרגת אומנות. רק מי שנתקל איתם חזיתית קיבל מושג לגבי רמת מסוכנותם. כנופיות של ילדים מחורעים בראש ושוחרי טרף חמושים באגרופנים ואלות. והכי מקומם שחבורת האנסים והזiנות הזו תופסים מעצמם "בחורים טובים" עם עקרונות, ציונים עם עאלק כבוד למורשת. מורשת פטריק הוליגן אולי...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אורי אדום בנשמה כתב:רק מי שנתקל איתם חזיתית קיבל מושג לגבי רמת מסוכנותם. כנופיות של ילדים מחורעים בראש ושוחרי טרף חמושים באגרופנים ואלות.
עונת 03/04, מחזור 15. מנצחים 0-1 בטדי, כשהאווירון משווה את שיאו של קיש רומנו כסגנו של עודד מכנס. ביציאה מהמגרש בדרך לאוטו, נתקלנו באחת הכנופיות הנ"ל... מבלי להלאות בפרטים, אומר רק שאלמלא היינו חבורה של 5-6 "קרנפים" ולא פרייארים שהחזירו מלחמה השערה בחירוף נפש (ותנו לדימיון שלכם להשתולל..) - היינו חוזרים הביתה בארון מתים. שירתתי ביחידה קרבית בצבא, הייתי אפילו בפרוץ מהומות האינתיפאדה השנייה, אבל מעולם לא חששתי ככה לשלמות גופי כמו באותן 30 שניות מהגהנום. 30 ילדים חולי נפש עם אגרופנים ואלות!!!
ויש גם תיעוד בדברי הימים - https://bit.ly/2aznqXe" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
פרטי התיק נחשפים בתקשורת בימים האחרונים.
תחילה תמלולים, ועכשיו במהדורות יש גם סרטונים, קטעי ווידאו ואודיו.
אשכרה ארגון פשע. לא שזה לא כזה מפתיע, כן? אבל עדיין, מזעזע לראות ולשמוע את האנשים שמאחוריי זה..
תחילה תמלולים, ועכשיו במהדורות יש גם סרטונים, קטעי ווידאו ואודיו.
אשכרה ארגון פשע. לא שזה לא כזה מפתיע, כן? אבל עדיין, מזעזע לראות ולשמוע את האנשים שמאחוריי זה..