אני יודע ששייך לפורום מלפפונים אבל כבר אין שם נפש חיה.
טיבי מסיים חוזה בקיץ הקרוב אם אני לא טועה ,שווה לפנות אליו ולהציע לו שיגיע אלינו?
מה דעתכם?
איתן טיבי
Re: איתן טיבי
הוא רוצה להישאר במכבי, ובכל מקרה לא צריך. יבוא עם אגו נפוח וחוזה שמן. העונה, טאהא יותר טוב ממנו בהרבה.
לדעתי בלם מצויין. שווה לנסות.
- simply-red
רוצה להישאר במכבי? הכל עניין של כסף.הפועלעולה כתב:הוא רוצה להישאר במכבי, ובכל מקרה לא צריך. יבוא עם אגו נפוח וחוזה שמן. העונה, טאהא יותר טוב ממנו בהרבה.
שלישיית בלמים של צדק טאהא וטיבי - חלום. גם אם לא יבוא, עצם פנייה אליו בשלב כזה תגרום "לקצת" רעש במחנה הצהוב שממילא לחוץ.
הייתי פונה אליו עכשיו רק בשביל לעשות קצת בלאגן שם.
מבחינה מקצועית אין לנו צורך בו והוא גם לא ירצה להגיע(כלכלית בעיקר).
מבחינה מקצועית אין לנו צורך בו והוא גם לא ירצה להגיע(כלכלית בעיקר).
הסיכויי שהוא יגיע זה כמו הסיכויי שאגידה יחזור לקאמבק מרגש בבש לפני שהוא פורש .
ישאר במכבי או יצא לאיזה קבוצת שקר כלשהי בבלגיה
ישאר במכבי או יצא לאיזה קבוצת שקר כלשהי בבלגיה
אתם רציניים שאתם רוצים שנפנה אליו עכשיו בשביל לערער תמערכת שם? מה נהייתם לי מכבי, זאת לא הדרך.
אם ניקח א***** אני רוצה שניקח את זה בדרך הכי כשרה ונקייה שיש.
[quote="Noam98"]אתם רציניים שאתם רוצים שנפנה אליו עכשיו בשביל לערער תמערכת שם? מה נהייתם לי מכבי, זאת לא הדרך.
אם ניקח א***** אני רוצה שניקח את זה בדרך הכי כשרה ונקייה שיש.[/quote]
מצידי לקחת אליפות בכל דרך זה לא מעניין ,זה שי !
אם ניקח א***** אני רוצה שניקח את זה בדרך הכי כשרה ונקייה שיש.[/quote]
מצידי לקחת אליפות בכל דרך זה לא מעניין ,זה שי !

מה לא כשר ונקי בזה? הוא מסיים חוזה.Noam98 כתב:אתם רציניים שאתם רוצים שנפנה אליו עכשיו בשביל לערער תמערכת שם? מה נהייתם לי מכבי, זאת לא הדרך.
ובכל מקרה אם כבר זה יזעזע משהו זה את המערכת שלנו כי סוארס יבין שמראים לו את הדרך החוצה ואני בטוח שגם טאהא לא יאהב את זה.
אמרתי שזה בעיה לפנות לטיבי במיוחד כדי לזעזע, אם באמת רוצים אותו לעונה הבאה אין שום בעיה.הפועלעולה כתב: מה לא כשר ונקי בזה? הוא מסיים חוזה.
ובכל מקרה אם כבר זה יזעזע משהו זה את המערכת שלנו כי סוארס יבין שמראים לו את הדרך החוצה ואני בטוח שגם טאהא לא יאהב את זה.
וצודק, כשר, אך מסריח.
+1הפועלעולה כתב: ובכל מקרה אם כבר זה יזעזע משהו זה את המערכת שלנו כי סוארס יבין שמראים לו את הדרך החוצה ואני בטוח שגם טאהא לא יאהב את זה.
לאנשים יש זיכרון קצר...