שמינית גמר ליגת האלופות!!

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שמינית גמר ליגת האלופות!!

שליחה על ידי אימפריה באדום »

הערב זה מתחיל שימינית גמר ליגת האלופות!!
המשחקים של היום(24.02):
ארסנל רומא
משני עברי ההתמודדות הזו נמצאות קבוצות שמאכזבות מאוד ביחס לציפיות שהיו מהן ערב העונה. רומא פתחה עם שישה הפסדים בתשעה המשחקים הראשונים בסרייה A ולמרות חזרה למסלול הניצחונות עדיין מדורגת בחלק התחתון של הטבלה האיטלקית. ארסנל, לעומתה, אמנם מדורגת במקום החמישי באנגליה, אבל חוסר היציבות שלה, שנובע מהתבססות יתר על צעירים, גרם לכך שלצד חמישה הפסדים בפרמיירליג היא הספיקה לרשום גם ניצחונות על צ'לסי ומנצ'סטר יונייטד. שתי הקבוצות העפילו פעם אחת לגמר גביע אירופה. ושתיהן הפסידו בו.
מנצ'סטר יונייטד אינטר
בקרב בין שתי אלופות אלכס פרגוסון פוגש את ז'וזה מוריניו באותו השלב בו הפורטוגלי העיף את הסקוטי ב-2004, בדרך לתואר ההיסטורי עם פורטו. יחד, לשתי הקבוצות 5 זכיות בגביע אירופה. אבל בעוד השדים האדומים הם האלופים המכהנים, הנראזורי הניפו את שני הגביעים שלהם ב-1964 ו-1965.
אתלטיקו מדריד פורטו
לספרדים סגל עמוק, יקר ומוכשר יותר על הנייר. לפורטו ניסיון עשיר בהרבה במפעל, בו זכו פעמיים, לאחרונה ב-2004.
ליון ברצלונה
דו קרב בין שתי קבוצות שנמצאות במומנטום שונה. בזמן שליון חווה עונה בינונית מאוד בליגה הצרפתית אחרי שנים של שלטון בלתי מעורער, ברצלונה התאוששה העונה משנתיים חלשות ומשחקת את הכדורגל הטוב, הפורה והמלהיב ביבשת ומוליכה את טבלת הליגה הספרדית בפער מבטיח. אלופת אירופה ב-2006, ברצלונה צפויה לעבור את הצרפתים, בשורותיהם מככב כרים בנזמה, מי ששמו נקשר לא פעם במעבר אפשרי לבירה הקטלונית.

המשחק שמושך את רוב תשומת הלב הוא המשחק בין מנצסט'ר יונייטד לבין אינטר.
בהצלחה לכל הקבוצות!
ושיהיה ערב מלא שערים! :כפיים:
נערך לאחרונה על ידי אימפריה באדום ב 24 פברואר 2009, 00:34, נערך 3 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

Re: שמיניות באוויר!!

שליחה על ידי הסניגורון... »

אתה אמרת שליברפול תנצח את ריאל?!?!?!?!?!

תרשה לי לגחך

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני מת שליברפול ינצחו את ריאל, פשוט מת שזה יקרה ! ושעל הדרך יעברו את יונייטד בטבלה ויקחו אליפות, בשביל לסגור עונה חלומית !

כמובן שכל מה שאמרתי כנראה לא יקרה, אבל אני אופטימי... :)

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

הסניגורון... כתב:אתה אמרת שליברפול תנצח את ריאל?!?!?!?!?!

תרשה לי לגחך
תאמת אחי אני אוהד ריאל כבר 7 שנים ואני כתבתי מה שאני מהמר אבל אם ריאל תנצח אני יהיה הכי מאושר שבעולם!! :רעשן:

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. אינטר.
2. באיירן מינכן.
3. ברצלונה.
4. ליברפול.
5. צ'לסי.
6. רומא.
7. אתלטיקו מדריד.
8. ויאריאל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

תחלום, אליק..ואן דר סר כישף את ת'שער.. :)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

Re: היום זה מתחיל שמינית גמר ליגת האלופות!!

המשחקים של היום(24.02):
ארסנל רומא
משני עברי ההתמודדות הזו נמצאות קבוצות שמאכזבות מאוד ביחס לציפיות שהיו מהן ערב העונה. רומא פתחה עם שישה הפסדים בתשעה המשחקים הראשונים בסרייה A ולמרות חזרה למסלול הניצחונות עדיין מדורגת בחלק התחתון של הטבלה האיטלקית. ארסנל, לעומתה, אמנם מדורגת במקום החמישי באנגליה, אבל חוסר היציבות שלה, שנובע מהתבססות יתר על צעירים, גרם לכך שלצד חמישה הפסדים בפרמיירליג היא הספיקה לרשום גם ניצחונות על צ'לסי ומנצ'סטר יונייטד. שתי הקבוצות העפילו פעם אחת לגמר גביע אירופה. ושתיהן הפסידו בו.
מנצ'סטר יונייטד אינטר
בקרב בין שתי אלופות אלכס פרגוסון פוגש את ז'וזה מוריניו באותו השלב בו הפורטוגלי העיף את הסקוטי ב-2004, בדרך לתואר ההיסטורי עם פורטו. יחד, לשתי הקבוצות 5 זכיות בגביע אירופה. אבל בעוד השדים האדומים הם האלופים המכהנים, הנראזורי הניפו את שני הגביעים שלהם ב-1964 ו-1965.
אתלטיקו מדריד פורטו
לספרדים סגל עמוק, יקר ומוכשר יותר על הנייר. לפורטו ניסיון עשיר בהרבה במפעל, בו זכו פעמיים, לאחרונה ב-2004.
ליון ברצלונה
דו קרב בין שתי קבוצות שנמצאות במומנטום שונה. בזמן שליון חווה עונה בינונית מאוד בליגה הצרפתית אחרי שנים של שלטון בלתי מעורער, ברצלונה התאוששה העונה משנתיים חלשות ומשחקת את הכדורגל הטוב, הפורה והמלהיב ביבשת ומוליכה את טבלת הליגה הספרדית בפער מבטיח. אלופת אירופה ב-2006, ברצלונה צפויה לעבור את הצרפתים, בשורותיהם מככב כרים בנזמה, מי ששמו נקשר לא פעם במעבר אפשרי לבירה הקטלונית.

בהצלחה לכל הקבוצות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Re: היום זה מתחיל שמינית גמר ליגת האלופות!!

שני ערבי כדורגל לוהטים בפתחנו..

נקווה לכמה שיותר גולים, דרמות, מהפכים, אקשן..בקיצור: שתהיה הנאה צרופה!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

שמינית גמר הצ'מפיונס ליג!

כססנו ציפורניים, המתנו בסבלנות, אז הערב ליגת האלופות חוזרת, עם מפגשים סופר לוהטים, כבר בשלב שמינית הגמר :תופים:

גולת הכותרת של משחקי הערב ושלב שמינית הגמר בכלל, תהיה כמובן מפגש הענקיות בסאן-סירו בין אינטר למנצ'סטר יונייטד, מפגש לוהט, בו עשוייה בנוסף להיות היסטוריה במידה ו-ואן דר סר, שוער מנצ'סטר, ישמור על רשת נקייה 89 דקות, שיהפכו אותו לשיאן אירופה באי ספיגה, וישברו את שיאו של השיאן הקודם, דני וורלנידן מפ.צ ברוז' (עונת 90/91), שעומד כעת על 1,390 דקות. מעמד שכזה, יהיה מעין גראנד פינאלה לשבירת השיא אם וכאשר, ודרגת הקושי הגבוהה, אולי הכי שיכולה להיות, תהפוך העניין למרשים הרבה יותר...
שידור חי ישיר של המשחק בספורט 5.

שאר משחקי הערב:

ארסנל - רומא (שידור חי וישיר בספורט 2)

ליון - ברצלונה (שידור חי וישיר בספורט 5+)

אתלטיקו מדריד - פורטו (שידור חי וישיר בספורט 1)

ומחר, יושלמו משחקי הסיבוב הראשון בשמינית הגמר, עם שני מפגשים לוהטים במוקד: ריאל הלוהטת תחכה בסנטיאגו בירנבאו לליברפול (שידור חי וישיר בספורט 5), וצ'לסי, עם מאמנה החדש, חוס הידניק, תארח באולד-טראפורד את הגברת הזקנה, יובה (שידור חי וישיר בספורט 5+).

שאר משחקי מחר:

ויאריאל - פנאתניאקוס (שידור חי וישיר בספורט 1)

ספורטינג ליסבון - באיירן מינכן (שידור חי וישיר בספורט 2)

כל המשחקים, הערב ומחר, יערכו בשעה אחידה: 21:45.

כל העדכונים, הדיווחים והדיונים ממשחקי הערב ומחר - פה!
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 25 פברואר 2009, 11:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
morad
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: שמינית גמר הצ'מפיונס ליג!

שליחה על ידי morad »

חחח גבר נראה לי שאתה לא צריך לעדכן פה
פשוט קח שלט כורסא מזגן והרבה פיצוחיםם
כי לא נראה לי שמישהוו יבוא לראות פה עידכונים במקום לראות בטלוייזיה:)
תמונה

:צעיף:אוווווו בשבילך אהובתיי!! :צעיף:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

טוב, לא ממש עדכונים, כי אם יותר דיונים בנושא :) :מעשן:

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

אני כבר סופר דקות!!
אורי ניהיה שנינו פה נעביר חוויות חחח

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

המשחקים של היום(24.02):
ארסנל – רומא
מנצ'סטר יונייטד – אינטר
אתלטיקו מדריד – פורטו
ליון – ברצלונה

בהצלחה לכל הקבוצות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

למה בטופיק נפרד מזה?
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... f=6&t=1391" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

באיזה ערוץ המשחק שאני רוצה לראות?
אז ככה שלא תחפשו יותר מידי זמן:
ספורט 5 :
אניטר-מנצסט'ר
ספורט 5+:
ליון-ברצלונה
ספורט 1: