ברק בכר
ברק בכר
מודה, לא החזקתי ממנו עד לאחרונה, אבל מה שהמאמן הצעיר הזה עושה בקריית שמונה זה פשוט מדהים.
הקבוצה שלו משחקת כדורגל מאורגן, מסודר, טקטי, יפה. מגיעה לצמרת, פעמיים גמר גביע, זכייה אחת והופעות יפות באירופה.
אם אני אלונה - אני בודק לגביו בעונה הבאה.
הקבוצה שלו משחקת כדורגל מאורגן, מסודר, טקטי, יפה. מגיעה לצמרת, פעמיים גמר גביע, זכייה אחת והופעות יפות באירופה.
אם אני אלונה - אני בודק לגביו בעונה הבאה.
Re: ברק בכר
אני מודה שאני משוחד, אבל מטורף על רן בן שמעון.
למרות שלא ממש הצליח ״בגדולות״ האיש גאון כדורגל
למרות שלא ממש הצליח ״בגדולות״ האיש גאון כדורגל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני חושב שמבחינה מקצועית ברק בכר מוכשר יותר(עד עכשיו, 2 עונות כמאמן ראשי - הצלחה גדולה) אבל בעיקר בדברים מסביב הוא עולה על רן בן שמעון בכל פרמטר. לא גנב דעת בקיצור.
אם יש משהו שאני לא סובל זה מאמנים שעומדים מול מצלמה וגונבים דעת.
המבחן של בכר יהיה כשיצא מהקן של קריית שמונה ושרצקי. למכבי יש מאמן זר, לחיפה יש מאמן זר..אולי כדאי לנו לבדוק מה הכיוון שלו.
אם יש משהו שאני לא סובל זה מאמנים שעומדים מול מצלמה וגונבים דעת.
המבחן של בכר יהיה כשיצא מהקן של קריית שמונה ושרצקי. למכבי יש מאמן זר, לחיפה יש מאמן זר..אולי כדאי לנו לבדוק מה הכיוון שלו.
אני בכלל חושב שאם לא בכר (שלדעתי כדאי ללכת עליו בכל הכוח) אפשר להביא את גוטמן אחרי שיסיים עם הנבחרת... לדעתי מאמן ענק.
להעביר ביקורת על אלישע - אסור !
להתחיל לחפש מאמן לעונה הבאה - זה בסדר ....
להתחיל לחפש מאמן לעונה הבאה - זה בסדר ....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברק בכר לא יעזוב את קריית שמונה ב5 השנים הקרובות והוא הצהיר את זה, מקריית שמונה הוא יילך לאירופה ואז נראה איך הוא באמת, כי להצליח בקריית שמונה עם איזי הגאון זה פחות קשה מלהצליח פה למשל... ד"א הייתי שמח לראות את מנחם קורצקי מאמן פה (מאמן טקטיקן) ואם לא הוא אז מאמן זר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ברק בכר יופי של מאמן, באמת.
אבל בקריית שמונה יש קסם שקוראים לו איזי שירצקי כולם מצליחים בחממה של קריית שמונה, משחקנים כמו: אלעד גבאי, שחקנים כמו עמאשה, אלרואי כהן ,דני עמוס, אבוחצירא,נגובו, ועוד ועוד שהיו נהדרים בקש אבל נכשלו בקבוצות אחרות.
וגם מאמן כמו רן בן שמעון שהצליח בענק בקש אבל נכשל בענק גם במכבי וגם בהפועל.
מעניין לראות את בכר בקבוצה אחרת, במידה ויצליח לא הייתי מתנגד לראות אותו פה בעתיד.
אבל בקריית שמונה יש קסם שקוראים לו איזי שירצקי כולם מצליחים בחממה של קריית שמונה, משחקנים כמו: אלעד גבאי, שחקנים כמו עמאשה, אלרואי כהן ,דני עמוס, אבוחצירא,נגובו, ועוד ועוד שהיו נהדרים בקש אבל נכשלו בקבוצות אחרות.
מעניין לראות את בכר בקבוצה אחרת, במידה ויצליח לא הייתי מתנגד לראות אותו פה בעתיד.
בק״ש אין שום קסם יש שם בעלים שמבין כדורגל וזה חוסך לו תפקיד מקצועי שקיים במועדונים אחרים, הוא בוחר מאמנים שהוא מזהה שהם טקטים, לא כולם מצליחים שם! אחרי שהם עלו לליגת העל פעם ראשונה רב״ש עשה מהם קבוצת צמרת כשהוא עבר למכבי ת״א הם ירדו ליגה(לא זוכר מי אימן אבל קסם בטח שלא היה), רב״ש העלה אותם ליגה-צמרת-אליפות, גילי לנדאו לא כל כך הצליח ושוב איפה הקסם? בקשר לשחקנים אלרואי כהן עבר להפועל וחש סופרסטאר ואיבד שליטה מקצועית על הקריירה לחלוטין, עמאשה ועמוס שומרים על אותה רמה אבל לקבוצה עם שאיפות לאליפות זה לא מספיק, אבוחצירה פרח לפני ועוהדה שיצא לאירופה אחרי עונה מצויינת בהפועל פ״ת המתפוררת ככה שזה לא בגלל קסם בחממה הצפונית, נג׳ובו,חרסיציץ׳ וסולרי נתנו עונה אחת טובה גדולה בק״ש ואחרי שנפצעו בק״ש זיהו שהם לא באותו כושר משחק ומכרו.. רב״ש הצליח גם בקפריסין והפועל חיפה אז די להגיד רק בק״ש.. הם קבוצה קטנה מבחינת אוהדים ומסורת אבל קבוצה גדולה בכדורגל העכשווי(הישראלי) והזילזול בהם מזכיר את הזלזול של אוהדי הפועל/מכבי ת״א ומכבי חיפה בנוגיא חניה כתב:ברק בכר יופי של מאמן, באמת.
נראה לי שלפטור את ההצלחה של ברק בכר ב"אין לחץ" זו גניבת דעת מהגדולות שישנן. אמנם, אותו המאמן עוד לא הצליח במקומות אחרים, אבל מספיק לראות את המשחקים של הקבוצה שלו נגד כול קבוצות הצמרת (וגם נגד קבוצה אחת ששווה כמו כול תקציב הליגה שלנו יחדיו ביום חמישי האחרון) כדי להבין שמדובר בחבורה מאומנת להפליא, קבוצה שיודעת מה היא רוצה ומה המטרות שלה וגם איך לעשות זאת.
התנאים בקרית שמונה תורמים לכך הרבה מכובן, נוכחותו של איזי שמבין את המשחק, האווירה שבהחלט מאפשרת להתנתק ולהתרכז בכדורגל ולא במועדונים והאוויר שטוב לנשמה. כול אלו ביחד יוצרים תנאים טובים להצלחה, אבל בלי מאמן טוב ומוכשר זה לא ילך. ולכן חלקו של ברק בכר בהצלחה הזו הוא מרכזי.
התנאים בקרית שמונה תורמים לכך הרבה מכובן, נוכחותו של איזי שמבין את המשחק, האווירה שבהחלט מאפשרת להתנתק ולהתרכז בכדורגל ולא במועדונים והאוויר שטוב לנשמה. כול אלו ביחד יוצרים תנאים טובים להצלחה, אבל בלי מאמן טוב ומוכשר זה לא ילך. ולכן חלקו של ברק בכר בהצלחה הזו הוא מרכזי.
נערך לאחרונה על ידי סניור ב 02 אוגוסט 2014, 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני האחרון שיזלזל בקריית שמונה, קריית שמונה קבוצה נהדרת. ואם היית קורא טוב היית קורא שהקסם שדיברתי עליו זה איזי שירצקי, המנהל הכי טוב בליגה.red guy כתב: בק״ש אין שום קסם יש שם בעלים שמבין כדורגל וזה חוסך לו תפקיד מקצועי שקיים במועדונים אחרים, הוא בוחר מאמנים שהוא מזהה שהם טקטים, לא כולם מצליחים שם! אחרי שהם עלו לליגת העל פעם ראשונה רב״ש עשה מהם קבוצת צמרת כשהוא עבר למכבי ת״א הם ירדו ליגה(לא זוכר מי אימן אבל קסם בטח שלא היה), רב״ש העלה אותם ליגה-צמרת-אליפות, גילי לנדאו לא כל כך הצליח ושוב איפה הקסם? בקשר לשחקנים אלרואי כהן עבר להפועל וחש סופרסטאר ואיבד שליטה מקצועית על הקריירה לחלוטין, עמאשה ועמוס שומרים על אותה רמה אבל לקבוצה עם שאיפות לאליפות זה לא מספיק, אבוחצירה פרח לפני ועוהדה שיצא לאירופה אחרי עונה מצויינת בהפועל פ״ת המתפוררת ככה שזה לא בגלל קסם בחממה הצפונית, נג׳ובו,חרסיציץ׳ וסולרי נתנו עונה אחת טובה גדולה בק״ש ואחרי שנפצעו בק״ש זיהו שהם לא באותו כושר משחק ומכרו.. רב״ש הצליח גם בקפריסין והפועל חיפה אז די להגיד רק בק״ש.. הם קבוצה קטנה מבחינת אוהדים ומסורת אבל קבוצה גדולה בכדורגל העכשווי(הישראלי) והזילזול בהם מזכיר את הזלזול של אוהדי הפועל/מכבי ת״א ומכבי חיפה בנו
אי אפשר להכחיש שקריית שמונה זאת פשוט חממה , כל שחקן פורח שמה!
רועי קהת בבאר שבע היה שחקן אנמי מאוד ופרווה, בקריית שמונה הפך לשחקן נהדר.
רן בן שמעון לא עשה עונה שמתקרבת לעונה שעשה בקריית שמונה.וברק בכר באמת שעשה שנתיים נהדרות בקריית שמונה עם הישגים יפים מאוד, יהיה מעניין לראות אותו בקבוצה אחרת.
אני חושב שתנאי הסביבה מאפשרים פריחה, במיוחד לשחקנים צעירים ורעבים. כאלה שמוכנים לוותר על חיי הנהנתנות שמאפיינים ספורטאים רבים (בטח ישראלים), להתרחק מהתקשורת, מהעסקנים ומהפיתויים ולהקדיש את עצמם לכדורגל. בסופו של דבר מדובר בילדים, או חבר'ה צעירים מאוד שהשילוב בין הרבה כסף, הרבה זמן פנוי והגיל יוצרים גורמי משיכה שקל ליפול בהם. אין ספק שקהת היה שחקן מוכשר גם כאן, כנראה שבקריית שמונה הוא כמו ב"מחנה כדורגל סגור" כול השנה ולא מוצא את עצמו מתפתה לבילויים וזה מאפשר לו למקסם את הכישרון(חשוב לציין שזו דוגמה לשם ההסבר, אין לי שום היכרות עם רועי קהת ולא עם הדרך שבה התנהל כשהיה שחקן הפועל באר שבע).גיא חניה כתב: אני האחרון שיזלזל בקריית שמונה, קריית שמונה קבוצה נהדרת. ואם היית קורא טוב היית קורא שהקסם שדיברתי עליו זה איזי שירצקי, המנהל הכי טוב בליגה.
אי אפשר להכחיש שקריית שמונה זאת פשוט חממה , כל שחקן פורח שמה!
רועי קהת בבאר שבע היה שחקן אנמי מאוד ופרווה, בקריית שמונה הפך לשחקן נהדר.
רן בן שמעון לא עשה עונה שמתקרבת לעונה שעשה בקריית שמונה.
אני לא מבין מה חשבתם שתראו מרועי קהת ב-15 דקות של כדורגל בממוצע למשחק כמו שאלישע אקצה לו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]