ניסיונות להשלים את מעבר דמארי למכבי תא
ניסיונות להשלים את מעבר דמארי למכבי תא
אם דמארי יעבור למכבי ת"א כמו שבוואן טוענים אפשר לסגור את הליגה. איכ
- ForeverRed
Re: ניסיונות להשלים את מעבר דמארי למכבי תא
לא מבין איך שחקן מצהיר באופן חד משמעי פעם אחר פעם שהוא לא מעוניין לשחק במכבי וג'ורדי קרויף ממשיך בשלו. גועל נפש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הם מחתימים אותו ואת מליקסון אני כל כך מאחל שיורדי יקבל סרטן, אין לי כוח לקבוצה המאוסה הזאת!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מת לדעת מה אתם רוצים מהם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הם רוצים את השחקנים האפשריים ומבחינתם שכל השחקני הכי טובים בעולם יהיו שלהם ולא אכפתלהם אם השחקנים לא רוצים...bs war כתב:מת לדעת מה אתם רוצים מהם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם אני ממש לא מבין.bs war כתב:מת לדעת מה אתם רוצים מהם.
אנחנו בדיוק כמו מכבי. פשוט להם יש יותר כסף. זה הכל.
מה אוכל אתכם אנשים? הם רוצים להיות אלופים פעם שלישית ברציפות והם רוצים את כל המאיימים הפוטנציאלים אצלם למה הם צריכים להתחשב בנו, בחיפה, בהפועל או בפאקינג ליגת שכונה שלנו?
- ForeverRed
אם שחקן מצהיר בצורה חד משמעית שהוא לא רוצה לשחק במועדון מסוים, ולמרות זאת אנשי המועדון ממשיכים לרדוף אחריו אז יש אחת משתי
אופציות: או שהשחקן סמרטוט חסר מילה ועמוד שדרה שרק מנסה לרצות את האוהדים, או שהמועדון דורסני, שיכור מכוח, מתנהל כמו
דיקטטורה ומתייחס לשחקנים כאל עבדים. הבעיה שלי עם ג'ורדי שהוא משחק מלוכלך, יותר מידיי מלוכלך. את האינטרסים של מכבי זה
כמובן משרת, אבל בתור אחד שמסתכל מהצד זה בעיקר מעורר סלידה.
אופציות: או שהשחקן סמרטוט חסר מילה ועמוד שדרה שרק מנסה לרצות את האוהדים, או שהמועדון דורסני, שיכור מכוח, מתנהל כמו
דיקטטורה ומתייחס לשחקנים כאל עבדים. הבעיה שלי עם ג'ורדי שהוא משחק מלוכלך, יותר מידיי מלוכלך. את האינטרסים של מכבי זה
שני האופציות שכתבת מתקיימות.
השחקנים הם אכן חסרי מילה, לא חסר דוגמאות. ואני לא תמיד מאשים אותם. המהירות שאנחנו האוהדים ממליכים שחקנים והופכים אותם לסמלים זה אשמתנו בלבד.
טב״ח אמר יום לפני המעבר שהוא לא יעבור למכבי, יום אחרי חתם שם וכולו מלא חיוכים.
וכן, השחקנים הם גם בסוג של עבדות או איך שלא תקראו לזה.
עמוס לוזון ימכור אותו למרבה במחיר, לא יודע עד כמה הרצון שלו משחק תפקיד.
ובאמת מסכן דמארי.
עובר למקום סופר מקצועני שהולך לשחק באירופה בכל עונה ולזלול תארים. הולך להרוויח משכורת כפולה.
הוא בטח ״מת״ להמשיך בהפועל ולשחק עם לזמי ודגו הרכשים המבטיחים.
מלוכלך?
אולי. כולם נוהגים ככה וזה השוק של היום.
ממכבי הקטנה ועד ריאל/ברצלונה/ליברפול/סיטי.
השחקנים הם אכן חסרי מילה, לא חסר דוגמאות. ואני לא תמיד מאשים אותם. המהירות שאנחנו האוהדים ממליכים שחקנים והופכים אותם לסמלים זה אשמתנו בלבד.
טב״ח אמר יום לפני המעבר שהוא לא יעבור למכבי, יום אחרי חתם שם וכולו מלא חיוכים.
וכן, השחקנים הם גם בסוג של עבדות או איך שלא תקראו לזה.
עמוס לוזון ימכור אותו למרבה במחיר, לא יודע עד כמה הרצון שלו משחק תפקיד.
ובאמת מסכן דמארי.
עובר למקום סופר מקצועני שהולך לשחק באירופה בכל עונה ולזלול תארים. הולך להרוויח משכורת כפולה.
הוא בטח ״מת״ להמשיך בהפועל ולשחק עם לזמי ודגו הרכשים המבטיחים.
מלוכלך?
אולי. כולם נוהגים ככה וזה השוק של היום.
ממכבי הקטנה ועד ריאל/ברצלונה/ליברפול/סיטי.
לא כל העסקאות מתחילות ונגמרות בחיוכים ודילוגים יד ביד. אלו כללי המשחק וגם אנחנו צריכים להתנהג ככה במקום לפזר נצנצים ואז לכעוס על שחקנים כמו שפונגין שעושים לנו ויברח או לחכות שבניון ימצה את אופציה א׳ (במקום לשטוף להם את המוח ולהחתים אותם במהירות האפשרית)ForeverRed כתב:אם שחקן מצהיר בצורה חד משמעית שהוא לא רוצה לשחק במועדון מסוים, ולמרות זאת אנשי המועדון ממשיכים לרדוף אחריו אז יש אחת משתי
- ForeverRed
עכשיו אתם מבינים שצדקתי?
מכבי ת"א בהנהגת ג'ורדי קרויף, ניהלה מו"מ ממושך והפעילה לחצים אדירים על כל המעורבים כדי להוציא את עסקת דמארי לפועל. כל
זאת מבלי לשאול שאלה אחת קטנה וחשובה - האם עומר דמארי מעוניין בכלל להגיע למכבי ת"א?
לא יודע איך הסיפור הזה יסתיים, דבר אחד הוכח מעבר לכל ספק היום - עומר דמארי לא מעוניין לעבור למכבי ת"א. ההתנהגות של מכבי
היא חצופה, כוחנית ויהירה. זכותכם לכבד את זה, בי זה מעורר סלידה.
מכבי ת"א בהנהגת ג'ורדי קרויף, ניהלה מו"מ ממושך והפעילה לחצים אדירים על כל המעורבים כדי להוציא את עסקת דמארי לפועל. כל
זאת מבלי לשאול שאלה אחת קטנה וחשובה - האם עומר דמארי מעוניין בכלל להגיע למכבי ת"א?
לא יודע איך הסיפור הזה יסתיים, דבר אחד הוכח מעבר לכל ספק היום - עומר דמארי לא מעוניין לעבור למכבי ת"א. ההתנהגות של מכבי
אני מסכים עם ההתנהלות שלהם בשוק כמועדון ומקווה שגם אנחנו נתחיל להיות ״רעים״ לפעמים. עומר דמארי לא מעוניין לעבור למכבי אבל אם העסקה הייתה עוברת שלב ומכבי הייתה פותחת טיפה את הארנק הוא היה רץ לשםForeverRed כתב:עכשיו אתם מבינים שצדקתי?
- ForeverRed
להיות "רעים" זה בסדר ואפילו רצוי. מכאן ועד להתנהלות של מכבי המרחק לדעתי גדול.dor69 כתב: אני מסכים עם ההתנהלות שלהם בשוק כמועדון ומקווה שגם אנחנו נתחיל להיות ״רעים״ לפעמים. עומר דמארי לא מעוניין לעבור למכבי אבל אם העסקה הייתה עוברת שלב ומכבי הייתה פותחת טיפה את הארנק הוא היה רץ לשם
מה רע בהתנהלות של מכבי? אפשר לישוב שאנחנו לא הפעלנו מכבש לחצים על ברדה ומליקסון כשרצינוForeverRed כתב: להיות "רעים" זה בסדר ואפילו רצוי. מכאן ועד להתנהלות של מכבי המרחק לדעתי גדול.
ברדה ומליקסון לא שחקנים של היריבה הכי גדולה שלנו. ברדה ומליקסון לא הודיעו מיליון פעם שהם לא מוכנים לשחקן אצלנו.dor69 כתב: מה רע בהתנהלות של מכבי? אפשר לישוב שאנחנו לא הפעלנו מכבש לחצים על ברדה ומליקסון כשרצינו
אי אפשר להכריח שחקן לעבור. שחקן כדורגל הוא לא רכוש של אף אחד. מקווה מאוד שבסוף עמוס לוזון ומכבי ת"א יקבלו צינור גדול.
אגב, כנראה שזה משהו בD.N.A של מכבי ת"א כדורגל. האוהדים שלהם פשוט לא מבינים איך לעזאזל מליקסון בדרך אלינו ולא אליהם. הם משוכנעים שלמליקסון לא הייתה ברירה ורק בגלל הסעיף(שלא שווה כלום) הוא נאלץ להגיע אלינו.
בטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת.